Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Joel ”Jolle” Kiviranta – 74-kiloinen pommikone

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana tres11, 14.07.2015 klo 11.04.

 1. tres11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sprot
  Ajattelin ihan perustaa viestiketjun Jollelle. Mielestäni tulee tulevalla(kin) kaudella olemaan yksi Sportin mielenkiintoisimmista pelaajista. Tässä myös pelaaja ketä muiden joukkueiden fanien kannattaa seurata. Vaikka ei ole iso kaveri niin pelaa yllättävänkin kovaa ja jakelee kovia pommeja, teki 8 häkkiäkin viime kaudella. Pukan ohella se toinen pelaaja kenen +/- tilasto oli plussalla viime kaudella. Turhaa ei lyöty 3 vuoden jatkoa. Taitoakin löytyy ja veikkaan että tulee ensi kaudella nostamaan tasoaan entisestään. Jatkakaa...
   
 2. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Muistaakseni Joel on tällä hetkellä armeijassa. Onko tästä kellään tarkempaa tietoa?
   
 3. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Intissä pitäsi tosiaan olla, jos ei oo sit karannu. :)

  Toi oli kyllä kova veto Spåralta saada noin pitkä jatkopaffi. Saadaan itselle koko raha, eikä Narrit pääse haaskalle, kun aika NHL:n koittaa. ;)

  Eiku, saa ne vissiin virallisena (vaikka Shakersissa alottikin pelaamaan) kasvattajana jotain roposia??
   
 4. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Olen hieman ihmetellyt miksi Jolle ei ole NHL-varausten joukossa. Liekö sitten etu vai haitta Sportille?
   
 5. tres11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sprot
  Lainaus:
  Todennäköisesti on etu ainakin jos sitä peilaa tuohon että kuinka pitkän sopimuksen Sport halusi Jollen kanssa tehdä? Eihän tuo NHL-varaus tokikaan varmuudella sitä tarkoita että ei Sportissa pelaisi, mutta iso mahdollisuus olisi siihen että pelaisi esim. AHL:ssä sitten?
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2015 klo 09.09
 6. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Tätä en ihmettele ollenkaan. Jollen pelinäkemys ei ole mitenkään erityinen, vahvuudet on jumalaton tsemppi ja suoraviivaisuus. Pienen koonsa takia noilla eväillä ei vaan tahdo pärjätä änärissä. Euroopan kentille voi kuitenkin povata valoisaa tulevaisuutta. Antti Pihlström-klooni kun on, niin vertailin vähän miesten uran alkua. Aikalailla esikuvansa jalanjäljissä kulkee Jolle: Antti Pihlströmin EP-profiili ja Jollen
   
 7. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Kiviranta teki maalin maanantaina USA:ta vastaan pelatussa U20-ottelussa, jonka Suomi vei 10-3. Kyseinen maali oli vieläpä voittomaali.
   
 8. tres11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sprot
 9. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Koskas pommikone palaa rivehin? Oliko siitä joku tieto jo jossain?
   
 10. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Edelleenkin Pohjalaisen Heikkinen twiittasi, että Kiviranta on mukana harjoitusvahvuudessa ja saattaa olla pelaavassa kokoonpanossa lauantaina Bluesia vastaan. Toivottavasti juttu on näin.
   
 11. tres11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sprot
  Mitä mieltä porukka on ollu Jollen pelaamisesta tällä kaudella?
   
 12. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Odotin enemmän. Vähän vaisu ollut, eikä peliaikaakaan ole oikein tullut. Uskon, että parantaa, kun saa pelata Koskirannan kanssa.
   
 13. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Hieman "toisen kauden kirous" havaittavissa ehkä, mutta kyllä se siitä. Back to basic vaan, raakaa ja simppeliä doonia illasta toiseen, niin varmasti
  lähtee rullaaamaan vielä.
   
 14. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Laitetaan tänne Jollen omaan ketjuun myös, koska jää sitten historiaan luettavaksi.

  Jolle on ollut mielestäni yksi tämän kauden kärsijöistä Valtosen peluutuksessa. Mielestäni rooli rikkovana pelaajana on täysin väärä. Toki, hän on kyllä onnistunut tässä tehtävässä erinomaisesti. 20 pelaamassa ottelussa ainoastaan 2 kertaa soinut omissa. Tämä on loistava suoritus.

  Silti itse olin siinä uskossa, että häntä oltaisiin oltu ajamassa tuloksentekoketjuun, mutta näemmä ei sittenkään.

  Itse kyllä kokeilisin häntä joko ketjuun Vänttinen - Immonen tai sitten Bertrand - Kokkala. Leskiselle sitten se toinen paikka jommassa kummassa ketjussa.
   
 15. Golffari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Muutaman kerran kun olen käynyt kattomassa Sportin aamujäitä niin Jolle ja Tervonen ovat tulleet muita aikasemmin jäälle ja Tervonen on pitänyt Jollelle henk.kohtasta valmennusta. Ihan vain yleistietona tuollainen huomio. Ei nyt varmaan sinällään kerro mitään ihmeellistä. On jo kuukausia kun viimeksi olen käynyt kattomassa aamujäitä, joten en osaa sanoa et vieläkö siellä toimitaan näin tiettyjen pelaajien kohdalla. Yleensä jäällä on ollut joku sellainen pelaaja joka on loukkaantunu eikä pysty osallistumaan yhteiseen harjoitukseen.
   
 16. tres11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sprot
  Onkohan Jolle oikeasti ihan täydessä iskussa edes siis näin fyysisesti herää kysymys?
   
 17. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Olin tulossa juuri samaa kysymään. Kyllä omasta mielestä ainakin tuohon U20 leiritykseen Kiviranta olisi mukaan pitänyt ottaa. Toki heikko kausi ollut ja parhaat pelaa mutta kuitenkin olisi ollut neloskenttään mahdollinen palanen. Liekkö sit jotain pientä taustalla ja ei siksi ole valittu/ole itse osallistunut tuonne U20 leiriin + kisoihin. Toisaalta varmasti ollut nuoren miehen kauden suurin tavoite niin tuskin jättäisi pois mistään hinnasta menemättä.
   
 18. rekufa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Kiviranta 4:llä Sport kaudella ja kultakypärä päässä. On nykyään tosiaan muutakin kuin pommikone. Näyttää että Joel ei jää vain lupaukseksi. Hienoa kautta on mies pelannut. Jää joukkuemenestyksen heikkouden vuoksi turhan vähälle huomiolle. Hienoa kuitenkin että on kiinnitettynä vielä 2 seuraavaa kautta. Kehitys ei ole tyssännyt nykyseurasta huolimatta. Tämä että omasta joukkueesta joku kehittyy yhdeksi oikeasti merkittävimmistä pelaajista on mun mielestä paljon suurempaa kuin ostaa valmis. Ei voi muuta tosiaan sanoa kuin että hattu päästä ja hienoa Joel!

  Otsikkoon saa muuten lisätä 6 kg. Nykytietojen mukaan Joel on 179/80 kg.