Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

JHT Kalajoki 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Glove, 27.03.2018 klo 17.17.

 1. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Ja mitä Mestislisenssi puolestaan vaatii? Täyttääkö esim. JHT nämä vaatimukset? Halleja koskevat olosuhdevaatimukset joskus löysin ja Kalajoen halli täyttää muistaakseni muilta osin Mestiksenkin vaatimukset mutta videotaulu puuttuu.
   
 2. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Mestis-auditointi tehty ja auditoinnin puutteet korjattu, videotaulu ei käsittääkseni ole este Mestis-peleille (mm. vaaditut Lux-tasot jäähallissa => valaisimet vaihdettu).
   
 3. jack1459 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka pelaa reilusti
  Lainaus:
  Sanokaa järkevä syy, miksi JHT:n pitäisi pelata Mestiksessä?
   
 4. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Lainaus:
  Jos EI ajatella järjellä niin syitä on monia.

  HenkKoht toivon että eivät nouse mestikseen, tällä hetkellä väittäisin että edustuusjoukkueen kulut rassaavat jo nyt junnujen vanhempien rahapusseja kohtuuttoman paljon, mestisnousun myötä myös rahanmeno nousisi seuraavalle tasolle....,
  Ja kyllä se on täällä jo nähty että (kummallista kyllä) jos joukkue ei pärjää niin katsojat eivät tule hallille. Mielummin fiiliksellä suomisarjaa kun hampaat irvessä mestistä.
   
 5. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Edustusjoukkueen kulut rassaavat junnujen vanhempia? Ei kai siellä samaa organisaatiota koko seura ole? Vai onko?
   
 6. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Ei ole, koska lisenssiehtojen mukaan Miesten ja junioreiden toiminta pitää olla eri yhdityksissä. Junioritoimintaa pyörittää JHT Kalajoki ry ja miesten joukkuetta JHT tuki ry. Rahaliikenteestä ko. Yhdistysten välillä en osaa sanoa juuta enkä jaata. Olisi hyvä jos ne lisenssiehdot olisi jossain luettavissa. Olosuhdevaatimukset löysin, mutta lisenssiehdoissa on varmasti paljon muutakin. Hokki tippui Mestiksestä taloudellisten asioiden takia, joten Suomi-sarjassa lienee vastaavia kriteereitä. Olisi mielenkiintoista tietää mitä muuta ehdoista löytyy.
   
 7. Tahkon Korva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jht ja Vaasan Sport
  Lainaus:
  Kalajoella junioritoiminta siirtyi omaan seuraansa jo 1990-luvulla. Junioriseura otti vastatakseen edustusjoukkueesta tällä vuosikymmenellä, mutta edustusjoukkue on sittemmin siirtynyt omaan organisaatioon. Käsitykseni mukaan näin se kuuluu olla Suomi-sarjassakin.
   
 8. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Ovat eri organisaatiota kyllä.. kaunis ajatus että edustusjoukkue ja junnutoiminya ovat erillään...
  Näin aivan esimerkkinä epäsuorasta kustannusjaosta.
  junnukiekko saa tukea 50T€/kausi... edustisjoukkue 50T€/kausi...
  Seuraava kausi edustusjoukkue nousee sarjaporrasta ylemmäs ja huutaa lisää rahaa joten seuraavana kautena junnukiekkoa tuetaan 25T€/kausi ja edustusjoukkuetta 75T€/kausi.

  Edellä mainitut fiktiivisiä summia, yritän esimerkin kautta selittää kantaani.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2018 klo 11.54
 9. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Voi olla että on ihan hevosmiesten tietotoimiston uutisia, mutta ne kertoivat, että Seikkula olisi uusi valmentaja eikä A-junnuporukkaa tulisi lainkaan ensi kaudelle.Hieman huono tilanne jos näin on, sillä B-junnuista on jo todella vaikeaa nousta suoraan miesten Suomi-sarjaan.
   
 10. ikirouta Jäsen

  Ilmeisesti JHT saa tosiaan valmentajan omalta kylältä ensikaudelle, nähtäväksi jää saadaanko millainen jengi kasaan tulevalle kaudelle, heikolta näyttää kalajokisten pelaajien osalta porukka.. Loppuiko A-nuorista pelaajat kun joukkuetta ei ensikaudelle tule?
   
 11. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Kuulin, että kymmenkunta nykyisistä olisi jatkamassa ja B-nuorissa ei montaa tulevaa A-ikäistä ole.
   
 12. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  JHT lupailee ilmoitella tällä viikolla jotakin mielenkiintoista
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Veikkaan, että kyseessä on Jääkiekkoliiton JHT:lle tarjoama mahdollisuus Mestis-lisenssin hakuun, sillä Espoo United näyttää hyvinkin varmasti poistuvan kokonaan kotimaiselta urheilukartalta ja tilalle tarvitaan joukkue Suomi-sarjasta.
   
 14. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Täältä lähtee veikkaus, että uusi päävalmentaja julkaistaan tällöin. Saapa nähdä! Espoon tie nyt tuntus olevan päätöksessä, mutta mutta...
   
 15. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Juu komppaan @Naxnax :ia...
  TodNäk uutinen on päävalmentajan kruunaus, eli Seikkula.
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kyllähän se taitaa tämä olla. En tiedä miten teillä päin, mutta mielestäni "mielenkiintoinen" kategoriaan ei kuulu uusi valmentaja, se kun on kuitenkin normaali uutinen, etenkin teidän tilanteessa, kun se vääjäämättä on tulossa sieltä. Eiköhän se tuo sarjapaikka Mestikseen ole, onnitteluni Kalajoelle!
   
 17. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Jännistys tiivistyy, taivas varjele mitä sieltä tulee?
   
 18. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Antikliimaksina julkaistaan uudet värit pelipaitoihin... No oma veikkaus menee tällä kertaa Jussi Jokisen sopimukselle.
   
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Jokisen sopimusta itsekin kaavailin, kun tämä tiedote tuli julki. Se olisi kyllä hieno juttu Suomi-Sarjalle, täyttäisi katsomoita kaikkialla. Mutta jotenkin tuntuu, että se on tuo Mestis-paikan saaminen.
   
 20. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Olisi kyllä aika hurja juttu, jos kyseessä olisi NHL Jussi Jokinen, vaikka kuinka olisi JHT-kasvatti, kyllä kaveri vielä luulis mahtuvan tuonne liigan puolelle?
  No toivotaan, että JHT saa kabinetti nousun divariin ja Jussi Jokinen joukkueen vahvuuteen ja tietenkin rahoittamaan seuran tekemistä siellä.
   
 21. Khagan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Ässät ja Pekka Rinne
  Olisipahan melkoinen paukku Jussi Jokisen sopimus.

  Itse en kyllä toivo nousua "konkkaliigaan". Mieluummin minusta kannattaa pelata hyvin Suomi-sarjassa kuin lähteä ottamaan käkättimeen Mestiksessä. Kalajoella ei budjetti riitä, ellei sitten saada Rosatomia takapiruksi. Kalajoen vaativat fanit tuntien sitä on katsomot äkkiä tyhjinä, jos turpaan tulee joka pelissä.

  Itse veikkailen, että valmentajasopimus sieltä on tulossa. Mielenkiintoisen tiedotteesta tekee se, ettei kyseessä ole se kaikkien odottama valmentajasopimus, vaan ulkoa tuleva valmentaja.
   
 22. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  En minäkään edelleenkään toivo kenenkään nousevan "konkkaliigaan", ainakaan kabinetti/saunailta/kenellä on suurin tai kuka on suurin ky#pä.
  Oli mitä oli, minä syön varmaan sankollisen paskaa, jos Jokis Jussi tulee Kalajoelle ensi kaudeksi, mutta tulevaisuudessa se on mahdollista??
   
 23. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Upeita "äänenpainoja" daerokilta!

  Täysi tuki kyseisille ajatuksille ja allekirjoittanut tulee paasaamaan kuolemaan saakka avointen sarjojen puolesta!

  Onneksi tämä vuosikausia kestänyt vaahtoaminen meidän avointen sarjojen kannattajien osalta on alkanut tuottamaan tulosta. Nyt liitto ja liiga on lähes pakon edessä joutunut nostamaan A-/B-liigasta. sekä C-sarjasta esitetyt mallit pöydälle ja keskustelun alle.

  Koko "farmiliigan" kiinnostus on niin pohjamudissa, ettei sarjassa sytytä mikään! Miel. ikuinen korpivaellus SS:ssa, kuin tuohon kuivaan kaivoon kantamaan vettä. Mikäli sarjan parhaasta sijasta pelaa joukkue, joka on kokonaisuudessa kasattu pääsarjan jämistä ja jopa kypärässä mainoksena paistaa lukko, niin ei hyvää päivää! Vieläkö tosiaan joku viitsii huutaa tämän lapsellisen "mestiksen" nimeen ja jyrsiä kynsiä jännityksestä?

  TuTolle silti kaikki kunnia, että viitsii tahkota täysin merkityksettömästä mehupurkista. Ottakaa homma treeninä tulevaisuuteen ja kusaiskaa vaikka siihen purkkiin, jos sitä teille tyrkytetään.

  PS. Junkkarit! Älkää ottako kultamunapaikkaa vastaan, jos sellaista teille tarjotaan. Näyttäkää pohjalaanen suoraselkäisyys.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2018 klo 05.46
 24. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Mitäpä jos unohtaisit jääkiekon vähäksi aikaa? Ei tuo kovin terveeltä enää kuulosta, jos se joskus sitä on ollut.
   
 25. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Nimenomaan juurikin noin.
  Tuo on lapsellisuuden ja vanhuuden höperyyden rajamailla tuon herran jatkuva vaahtoaminen Mestiksen paskuudesta - eri ketjuissa. Kummallisesti tuntuu kuitenkin tätä "lätkää" kiinnostavan Mestis, kun siitä täytyy jatkuvasti itkeä.

  Onko se sitten Mestiksen vika, jos liiga on suljettu...täytyypä oikein miettiä...

  Ja JHT:lle ehdottomasti peukaloa täältä kaakosta, tervetuloa pelaamaan tuosta "mehupurkista" - vaikka sarja on kuiva :)