Jesse Puljujärvi – supertähti

  • 834 441
  • 2 679

Kruuvamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72
Jos Oilers haluaa kaupata Puljun, niin silloin Oilers kauppaa Puljun. Siinä ei Jessen haluamiset vaikuta (sopimusteknisesti) yhtään.
Tämä. Enkä keksi mitään syytä, miksi Jesse ei treidiin suostuisi, kun ei aio enää öljyssä pelata.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Oilers haluaa kaupata Puljun, niin silloin Oilers kauppaa Puljun. Siinä ei Jessen haluamiset vaikuta (sopimusteknisesti) yhtään.

Joo, siis pitkälti tätä tarkoitin itsekin, vaikka vähän toisin asian esitinkin. Onhan se kuitenkin mahdollista, että Jessen perään hinkuva joukkue juttelisi myös Jessen kanssa jo etukäteen, ja tämä osaltaan vaikuttaisi heidän innostukseen maksaa Oilersin vaativa hinta.

Jos seuraava kausi Oilersissa tuntuu hyvältä vaihtoehdolta niin silloin Pulju voi varmstikin sopia Oilersin väen kanssa, että tämä kausi vietetään Oulussa ja ensi vuonna otetaan uusi yritys Oilersissa. Mutta jos Oilers kauppaa Puljun niin sitten mennään uuteen seuraan hyvillä mielin. Hankalaksi alkaminen voisi aiheuttaa uuden kohun rapakon takana ja tehdä hallaa uralle.

Eli oma pääpointti oli kai se, ettei se ole niin yksinkertaista (kuten viimeaikaisissa artikkeleissa on sanottu), että Jesse vaan päättää pelata Oulussa koko kauden jos se tuntuu hänestä parhaalta mahdoliselta ratkaisulta. Kärppäkannattajana tämä toki kelpaisi enemmän kuin hyvin.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan Jessen pelissä jo ekan 10pelin aikana näkynyt isoja positiivisia muutoksia mutta se yksi isoin tekijä miksi Jesse ei heti breikannut rapakon takana oli pelin lukeminen, kiekottomana pelaaminen ja suoraviivaisuus ylös ja alaspäin.
Esimerkiksi viime pelissä muutaman kerran nämä "heikkoudet" näkyi kentällä ollessaan...

Liian monesti esimerkiksi Lammikon kanssa karvatessaan ylhäältä Jesse meni Lammikon kanssa samaan mieheen joka helpolla syötöllä sai kummatkin karvaajat ulos tilanteesta, pienillä sijoittumis muutoksilla eri tilanteissa Jesse saisi todella paljon riistoja aikaiseksi. Toivottavasti Santeri Hilli auttaa tässä asiassa videoiden muodossa että pystyy konkreettisesti näyttämään että mitä teit ja mitä olisi pitänyt tehdä.

Jessen "suoraviivaisuus" kentällä ollessaan muistuttaa enemmän jääpalloilijaa kuin Nhl pelaajaa, liikaa tekee isoja kaarroksia (mitkä tosin sopii liigan isoihin kaukaloihin) mutta ei todellakaan Nhl:ään jossa peli on nopea tempoista ylös alas täysillä ja suoraviivaisesti, tässä on yksi isoin asia mitä Jessen pitää kehittää jos haluaa vielä tehdä uran rapakon takana ja toivottavasti tähän tulee pikkuhiljaa kauden mittaan muutosta.

Kiekottomana pelaaminen Jessellä on parantunut siltä osin että uskaltaa ja osaa käyttää kroppaansa fyysisesti hyvin sekä myös takakarvaaminen ja puolustus suuntaan pelaaminen parantuu kokoajan.

Positiivisia asioita Jessen pelissä kumminkin on paljon joista hyvänä esimerkkinä laukaisumäärät jotka pidemmällä otannalla tulee tekemään tuhoa tällä kaudella Liigassa ja tulevaisuudessa toisella puolen valtamerta.

Yhteenvetona näistä asioista, kun Jessen peli paranee sijoittumisen kannalta sekä paljon suoraviivaisemmaksi niin Jesse tulee tekemään hyvän uran Nhl:ssä

Allekirjoitan aika lailla kaikki sanomasi kohdat. Hieman kuitenkin lisään omia ajatuksia.

Oilersin aikainen Jesse olisi tarvinnut hyvät ketjukaverit, ylivoimavastuuta ja luottoa valmentajalta. Kuten tilastoista nähdään tuli tulosta peliaikaan nähden ihan mukavasti hyvien ketjukaverien kanssa kuten myös ylivoimalla. Syystä tai toisesta Jesse joutui kuitenkin pelaamaan pääsin alakentissä mm. Lucicin kanssa, ja katsokaapa minkä verran siellä bottom6 tai jopa bottom9-hyökkääjät tekevät tehoja. Kyseessähän on yhden ketjun joukkue, kaikki muut vetävät käytännössä nollalinjalla. Ellei paikkaa McDavidin ja Drain rinnalla olisi auennut tämä kausi olisi luultavasti mennyt samalla meiningillä.

Jesse on kehittynyt Kärpissä ihan silminnähden. Jos kehitys jatkuu on hän kohta sillä tasolla, että pystynee saamaan änärissä sen verran tulosta alaketjuissa, että pakottaa itsensä ylempiin kenttiin sekä ylivoimalle vaikka väkisin. Jos perustaso saadaan siihen, millä hän aloitti toisen kautensa Oilersissa tulee siitä väkisinkin menestystä myös änärin puolella, vaikkei ihan jokaista juttua ehdittäisikään hienosäätää kuntoon.

Jos ei pieniä heikkouksia oteta huomioon saattaa Pulju olla juuri tällä hetkellä jopa dominoivin pelaaja liigassa vuosiin. No joo, onhan tuo voimakkaasti sanottu, etenkin kun Jesse ei häikäise Kuparin kaltaisilla käsillä eikä tarkoitus ole ottaa mitään pois vaikkapa Kuuselalta, mutta joka tapauksessa Jesse näyttää nyt lähes vaihdosta toiseen pelaajalta, jota ei pysty pysäyttämään oikein millään. Siihen nähden pistepörssin lukemat ei tee ihan oikeutta, mutta tällä menolla nuokin näyttää toiselta muutaman viikon päästä.
 
Jos Oilers haluaa kaupata Puljun, niin silloin Oilers kauppaa Puljun. Siinä ei Jessen haluamiset vaikuta (sopimusteknisesti) yhtään.

Ei se pelkästään Oilersin halusta ole kiinni. Ei Oilers Puljujärveä mihinkään kauppaa jos sitä kauppakumppania ei löydy. Ja kauppakumppani treidin tehdessään tarvitsee myös pelaajan kanssa sopimuksen. Toisin sanoen treidiä tuskin tapahtuu jos pelaaja ei itse suostu sopimukseen.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei se pelkästään Oilersin halusta ole kiinni. Ei Oilers Puljujärveä mihinkään kauppaa jos sitä kauppakumppania ei löydy. Ja kauppakumppani treidin tehdessään tarvitsee myös pelaajan kanssa sopimuksen. Toisin sanoen treidiä tuskin tapahtuu jos pelaaja ei itse suostu sopimukseen.

No jos ihan sanakikkailuksi laitetaan, niin kyllä se käytännössä on Oilersin halusta kiinni. Arvo kun laitetaan sopivalle tasolle, niin kaupat syntyy. Vaikka Jesse laittaisi kuinka vastaan löytyy hänelle ottaja jos hinta lasketaan niin alas, että se kattaa tuon.

Kuten kirjoitin Jesse ei taida olla siinä asemassa, että hän voi tai hänen kannattaa sanoa ei kiitos jos treidiä alkaa pukkaamaan. Siltojakin on vara polttaa rajallinen määrä. Edmontonissa on jo tykätty kyttyrää tästä tilanteesta ja kieltäytyminen treidistä (jota on itse pyytänyt) voisi laittaa hänet hyvin ikävään tilanteeseen.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
EMD ei Puljua tulee kauppaamaan huvikseen tai miehen parhaaksi. Siellä halutaan jotain vastineeksi, kyseessä on ykköskierroksen TOP-varaus. Kukaan ei kuitenkaan halua tarjota mitään EDM sopivaa (ykkösvarauksista halutaan vastine) koska ei ole mitään näyttöjä. Liigassa jatkanut mielestäni samaa, eli jatkuvasti pelin ulkopuolella ja ei mitään käsitystä viisikkopelistä. Puljujärvi ei tulee tekemään uraa NHL:ssä TOP-6, joko hänen täytyy muuttaa kokonaan omaa pelitapaansai tai sitten jää BigShown ulkopuolelle.

Jesse Puljujärvi on simppelisti sanottuna liian korkealla signattu prospekti, josta ei tule koskaan NHL kärkiketjujen pelaajaa.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liigassa jatkanut mielestäni samaa, eli jatkuvasti pelin ulkopuolella ja ei mitään käsitystä viisikkopelistä.
Vaikka tämä olisikin pelkkä provo, niin pakko kysyä että montako peliä Puljujärveltä olet nähnyt tältä kaudelta? Jesse on tällä kaudella esittänyt tällä kaudella aiempaan verrattuna vahvempaa kamppailupelaamista, paljon laadukkaampia syöttöjä eli juurikin pelikäsityksellään löytänyt joukkuekavereita sekä huomattavasti parantanut laukauksiensa laatua jotka lähtevät aiempaan nopeammin ja tarkemmin hehtaaripyssyjen sijaan.
 
Puljujärvihän on näyttänyt, että pelaa nyt täysin väärässä sarjassa.
Ilo on palannut ja peleissä, jotka itse olen nähnyt on käyttänyt selvästi miehekkäämmin isoa kroppaansa.
Tuohon vielä se viimeinen lataus niin eihän häntä tässä sarjassa kukaan pidättele.

Se voi kaikesta huolimatta olla niin, että Puljujärvi joutuu antamaan ne NHL-näytöt vielä Oilersissa. On kuitenkin korkea varaus ja Holland halunnee miehestä ykköskiekan.
Euroopan kautta ei varmaan mitkään näytöt riitä siihen, että treidi toteutuisi?
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Iso kaukalo antaa Jesselle tilaa ja aikaa näyttää vahvuuksiaan ja onhan hän niitä näyttänytkin. Mies nauttii pelaamisestaan ja ulosmittaa Mannerin antamia vapauksia aika hyvin. Mies on nopea, ulottuva ja yllättävän hyvin käsittää peliä syötöillänsä. Kuitenkin väitetään, että on paljon pelin ulkopuolella. Suoraviivaisutta on koitettu hakea ja siksi on laukonut niin paljon.

Pari vuotta sitten Jesse pelasi MM-kisoissa isossa kaukalossa myös ja onhan hän nyt ihan eri kaveri siihen tapaukseen verrattuna. Silloin mies ei tiennyt mitä tehdä ja oli pelillisesti ihan sekaisin.

NHL-unelmista on mielestäni vaikea sanoa mitään. Voi olla, että vanhat pelilliset ongelmat tulevat uudestaan esiin jos palaa meren taakse ja lisäksi pelin ulkopuolisetkin, jos vielä Oilersiin. Uskoisin niiden siltojen olevan poltetut lopullisesti.
 

Itäpuu

Jäsen
Pulju on kyllä melkoinen peikkomagneetti. Jostain syystä koko toisella puolella Suomea on tarve vähätellä ihan kaikkea mitä äijä ( Jesse vol2 on äijä!) tekee. Hauskaa seurattavaa, jatkakaa vain. Minä olen nähnyt lähes kaikki Jessen NHL-pelit, ja tämä uusi versio pärjää siellä vielä paremmin. Entinenkin oli paljon parempi kuin miltä tekstitv:stä näytti.
 

Micol

Jäsen
Laukausprosenttihan on ihan vitsi Puljulla, täysin surkea suoraan sanoen.
On varmaan "vitsi", jos on laukonut eniten liigassa ja useimmat niistä vedoista kokeiluja etukulmasta sisään, mikä näkyy sitten prosenteissa. Ja mitä tulee laukaisuprosentteihin, niin niillä saa pyyhkiä kakkosta, kunhan vain maaleja tulee. Ja niitähän on tullut, sillä Pulju on maalipörssissä 2. paikalla. Aika hyvin mennyt silläkin saralla liigassa.

Liigassa jatkanut mielestäni samaa, eli jatkuvasti pelin ulkopuolella ja ei mitään käsitystä viisikkopelistä. Puljujärvi ei tulee tekemään uraa NHL:ssä TOP-6, joko hänen täytyy muuttaa kokonaan omaa pelitapaansai tai sitten jää BigShown ulkopuolelle.
@pussukka tuossa ylempänä kysyikin oleellisen kysymyksen, johon jätit hienosti vastaamatta eli montako peliä olet nähnyt Puljujärveltä tällä kaudella? Kiinnostaa tietää, että millainen otanta tämän viiltävän analyysin takana oikein on. Nämä "jatkuvasti pelin ulkopuolella" ja "ei mitään käsitystä viisikkopelistä" ei nyt oikein osu, kun puhutaan Jesse Puljujärvestä liigakaukaloissa lokakuussa 2019.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Puljun pelaamisessa iso muutos ollut lämäreiden määrän vähentäminen, ranteella vetelee nykyään lähes poikkeuksetta ja tämä siirtyy hyvin myös taalakaukaloiden nopeampaan peliin pienessä kaukalossa. Hurja-Hannes on ilmeisesti opastanut Jesseä ja hyvällä tiellä onkin. Suuri uhka vastustajalle nuo rannarit. Lisäksi järjesti taas tänään pari hyvää paikkaa ketjukavereille hyvillä ja kovilla syötöillä. Tässä on Jesse Vol2, kaikkea sitä peli-ilon löytyminen saa aikaan.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siellä oli muuten Winnipegin scoutti katsomassa peliä Kouvolassa.

Olokkaa hilijaa. Änäriskoutit seuraa tätä foorumia.

Puljujärvi is clearly a NHL-calibre player who can make an immediate impact in a struggling NHL-team like Winnipeg Jets. He is clearly just wasting his talent playing in FEL which is too easy for him. I heard that Edmonton Oilers are ready to sell him for peanuts as they don't understand how good he really is. Any team who gets him before the word gets out can have a real bargain.

Please don't let him waste whole season here in Finland.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Puljujärvi is clearly a NHL-calibre player who can make an immediate impact in a struggling NHL-team like Winnipeg Jets. He is clearly just wasting his talent playing in FEL which is too easy for him. I heard that Edmonton Oilers are ready to sell him for peanuts as they don't understand how good he really is. Any team who gets him before the word gets out can have a real bargain.

Please don't let him waste whole season here in Finland.
Henkistä väkivaltaa Kärppien kannattajia kohtaan, melkein pitäis raportoida tämmöiset viestit.

P.S. Jesse not good. Very bad player. Cant speak English. No use in NHL.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Vaikka tämä olisikin pelkkä provo, niin pakko kysyä että montako peliä Puljujärveltä olet nähnyt tältä kaudelta? Jesse on tällä kaudella esittänyt tällä kaudella aiempaan verrattuna vahvempaa kamppailupelaamista, paljon laadukkaampia syöttöjä eli juurikin pelikäsityksellään löytänyt joukkuekavereita sekä huomattavasti parantanut laukauksiensa laatua jotka lähtevät aiempaan nopeammin ja tarkemmin hehtaaripyssyjen sijaan.

Viesti on heti provo, jos ei kehu, vai mikä tuossa nyt sellaista oli? Pakko kysyä, kuinka monta NHL-ottelua olet nähnyt Jesseltä? Puljujärvi ei ole esittänyt yhtään mitään sellaista osa-aluetta jossa olisi parantunut, nimenomaan pelikäsitys on aina ollut hyvä, mutta ongelmana on se että haahuilee siellä täällä edelleenkin, kiekollisena ja varsinkin kiekottomana ja laukaisuprosentti on ihan hirveä jopa liigatasolla.

Kannattaa myös muistaa että nyt ei enää puhuta nuoresta, läpimurtoa tekevästä tulevasta superstarasta, vaan 3v änärissä grindanneesta, ei pelipaikkaansa ansainneesta "entisestä lupauksesta", ja Jessellä on työn ja tuskan takana enää ylipäätään päästä NHL:n.

@pussukka tuossa ylempänä kysyikin oleellisen kysymyksen, johon jätit hienosti vastaamatta eli montako peliä olet nähnyt Puljujärveltä tällä kaudella?
3 ottelua olen nähnyt tällä kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minun on ainakin pitänyt kääntää takkini Jessen kanssa. Aikoinaan kun lähti niin hämmästelin, että voiko tuollainen fyysisesti heikko ja ratkaisuiltaan vasemman jalan saapas pärjätä änärissä, että onpas siellä heikko taso.

Vielä tämän kauden alla ja alussakin hämmästelin hehkutusta. Joo odotin liigatasolla ykköskentän miestä ja muuta, mutta tuntui menevän jo vähän perinteiseksi ylihehkutukseksi. Kauden ekoissa peleissä olin vielä vähän, että joo, pisteitä tulee ja hyvä veto, mutta hiihtelee edelleen miten sattuu, että pärjännee ykköskentän roolissa kun on oikeat pelimiehet rinnalla (=Pyörälä).
Nyt kauden tässä vaiheessa täytyy sanoa, että harvoinpa olen yhtä paljon peliä edistävää miestä täällä nähnyt. Muuan Aho ehkä viimeksi ja siltäkin puuttuu se fyysisyys mikä Jessellä on. Ei Jesse mikään tietokone ole, mutta jakelee silti paljon paikkoja ketjukavereilleen pelistä toiseen. Tästä kun vielä parantaa kauden edetessä niin aivan varmasti ei jää pelaamisen tasosta änäri kiinni. Varmasti joutuu sopeuttaan peliään pieneen kaukaloon, mutta niin joutuu kaikki Euroopasta siirtyvät, myös maalivahdit. Että sellaista mulla. Hyvä Jesse.
 

Micol

Jäsen
Scoutti kehuu Puljujärven nykyisiä otteita ja että pelaa väärässä liigassa tasonsa puolesta, mutta onhan se silti täys paska, pelin ulkopuolella haahuilija, jolla laukaisuprosenttikin täys vitsi. Muutama peli tältä kaudelta on sopiva otanta viiltävään analyysiin. NHL:ssa oli aikanaan paska, eikä pelaaja pysty kehittämään omia heikompia ominaisuuksia myöhemmillä kausilla. Hänestä ei tule ikinä mitään, eikä TOP-6 roolia tule koskaan saamaan NHL:sta, koska jotkut viisaat tietäjät ovat sitä mieltä. Näin kai se sitten on - harmillinen tilanne.

Jos tämän kauden osalta miettii, että missä tämän Kärpät -osion viestiketjuissa on menty pahiten metsään ja ampunut eniten yli, niin valinta on kyllä selkeä. Ei, se ei ole Vitutusketju, vaan Jesse Puljujärveä koskeva viestiketju.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Jos muut laittas sisään edes puolet jessen tarjoamista avopaikoista niin pulju johtaisi pistepörssiä. Jesse on ruvennut nykyään myös taklaamaan, mitä se ei olekkaan ennen tehny. En käsitä miten joku voi olla sitä mieltä että se hiihtää pelin ulkopuolella. Kun ykkönen on jäällä niin kiekko on lähes järjestään hyökkäyspäässä, eikä se siellä olisi jos yksi pelaaja ei osallistuisi kirkolliseen peliin.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yhä ihmetyttää se, ettei Puljusta olla valmiita tarjoamaan enempää kuin mitä julkisuudessa on puhuttu. Joo varmasti siellä tuijotetaan viimeisen kauden pisteitä ja muuta, mutta luulisi että ammattiseuroilla on töissä ammattimiehiä, jotka osaa katsoa vähän teksti-teeveetä pidemmälle.

McLellan pompotteli Jesseä miten sattuu ja Matthewsin sekä Laineen tehot vääristivät odotuksia, mutta eihän kehityskaaressa ollut olennaista vikaa ensimmäisen 1,5 vuoden aikana. Tuossa vaiheessa näytti siltä, että Jessestä on kasvamassa vähintään oikein hyvä pelaaja taalaliigaan. Harva vaan muistaa tuota.

Sen jälkeen olikin sitten kaksi puolikasta kautta alaketjuissa lähes tehoitta ja yhtäkkiä kaikki arvo onkin mennyt, mitä en vaan ymmärrä. Luulisi että siellä osattaisiin katsoa vähän olosuhteita kuten myös sitä, minkä verran muut tehoilivat tuona aikana. Eli siis top3:n ulkopuolella mentiin lähes nollalinjalla. Esimerkiksi Ryan Strome teki 18 ottelussa Oilersissa tehot 1+1, mutta sen jälkeen Rangersissa 69 ottelussa 20+19. Tobias Rieder oli tehnyt ennen Oilersin kauttaan vähintään 12 maalia neljällä viimeisimmällä kaudellaan, mutta Oilersissa tulos oli 0 maalia 67 ottelussa.

Meitä Kärppäkannattajia toki hemmotellaan ja minulle sopii mainiosti, että Jesse pelaa koko kauden Oulussa. Ei ole nimittäin mikään ihan normaali liigapelaaja kyseessä ja olen ihan varma, että varastossa on vielä lisää. Vaikkapa se laukaus, jota voisi alkaa ajamaan taas vähitellen sisään.
 
Viimeksi muokattu:

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laukausprosenttihan on ihan vitsi Puljulla, täysin surkea suoraan sanoen.

Lainaamassasi viestissähän puhuttiinkin laukaisuprosentin parantamisesta. Kokonaistilastossa näkyy alkukauden heikko sihti, mutta viime viikkojen osalta lukema on ihan toisennäköinen.

Sinänsä mielestäni turhaa tuijottaa laukaisuprosenttia kun maaleja kuitenkin syntyy. Viime viikkoina aika hirvittävällä tahdilla jopa. Jesse tietää että hänen rannelaukauksensa on liigan kovimpia, joten hän ampuu myös paikoista joissa useimmat tekevät jotain muuta, koska nuo kovat vedot menevät aina välillä jostain raosta tai maalivahdin kautta sisään. Pitää vaan hankkiutua paikoille ja laukoa tarpeeksi, niin kyllä ne uppoaa, kuten ovatkin nyt tehneet. Välillä voi sitten ampua hieman iisimmin ja keskittyä tarkkuuteen kun näkee, että maalivahti on maskissa ja tilaa löytyy nurkasta.

Tuohan on itse asiassa aika änärimäistä peliä ja jos rannelaukaus lähtee tuolla voimalla on sitä syytäkin hyödyntää. Vastustajillehan se on vähän inhottava kun saa aina olla varpaillaan.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lainaamassasi viestissähän puhuttiinkin laukaisuprosentin parantamisesta. Kokonaistilastossa näkyy alkukauden heikko sihti, mutta viime viikkojen osalta lukema on ihan toisennäköinen.

Sinänsä mielestäni turhaa tuijottaa laukaisuprosenttia kun maaleja kuitenkin syntyy. Viime viikkoina aika hirvittävällä tahdilla jopa. Jesse tietää että hänen rannelaukauksensa on liigan kovimpia, joten hän ampuu myös paikoista joissa useimmat tekevät jotain muuta, koska nuo kovat vedot menevät aina välillä jostain raosta tai maalivahdin kautta sisään. Pitää vaan hankkiutua paikoille ja laukoa tarpeeksi, niin kyllä ne uppoaa, kuten ovatkin nyt tehneet. Välillä voi sitten ampua hieman iisimmin ja keskittyä tarkkuuteen kun näkee, että maalivahti on maskissa ja tilaa löytyy nurkasta.

Tuohan on itse asiassa aika änärimäistä peliä ja jos rannelaukaus lähtee tuolla voimalla on sitä syytäkin hyödyntää. Vastustajillehan se on vähän inhottava kun saa aina olla varpaillaan.

Räjähtikö pahasti - miina johon ajoit?
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tuossa, kun huviksi vilkaisin öljyn alaketjujen (hyökkääjät) tehoja nyt startanneessa pelissä Floridaa vastaan, niin siellä on kolmoskentän yhteenlasketut tehot tällä kaudella 0+0. Nelonen yltää huimiin 0+2 tehoihin. Kakkosen laidalla viilettää Chiasson huimilla 0+2 tehoilla. Ykkösessä Kassian on saanut kunnian kerätä McDavidin ja Draisaitlin jätteitä 3+5 verran. Ei ole helppo paikka tuo McOilers alaketjujen hyökkääjille tälläkään kaudella.

Toisaalta ihmettelen, jos Oilers ei ole edes vähän ollut yhteydessä Ouluun.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös