Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  • 2 735 708
  • 8 584

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Tim & Sid pauhaa Puljun keissiä:



Ei hirveesti sympatiaa saa.

En kyllä hirveästi komppaa näitä kaikkia juttuja että "Kekäläinen kun valitsi Duboisin niin olisi hälytyskellot pitänyt soida että Pulju on busti" ja että Pulju veti hommat vituiks kun lähti mielummin Suomeen pelaamaan.

Vaikuttaa vähän vittumaiselta tyypiltä tämä toinen heppu. Aika samahan se kun on itselleni sellainen "nobody".
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tuo mitä Sid sanoi Kekäläisestä, pitää 100% paikkansa. Kukaan tuossa liigassa ei tunne suomalaisia nuoria pelaajia paremmin kiin Kekäläinen ja Sirén. Siinä kohtaa, kun nämä kaksi päättävät skipata suomalaispelaajan yleisestä yksimielisyydestä huolimatta, hälytyskellojen olisi todellakin pitänyt soida. Tietysti tätä on paha jankuttaa Chiarellin organisaatiolle, sillä ylipäätään hyökkääjän varaaminen oli aivan typerä ajatus. Oilers tarvitsi tuolloinkin ykköspakkia todella kipeästi.

Eniten Puljussa vituttaa kaksi asiaa. Ensimmäinen on juuri tuo videossakin esille tullut kukkoilu. Millä helvetin vitun ilveellä Puljujärvi kuvittelee, että hänellä on mitään kannuksia vaatia treidiä? "Ei ole kivaa pelata Oilersissa". Ai jaa, no pelaa paremmin ja tee mitä pyydetään, niin ehkä alkaisi maistua. Pulju on kolme kautta paskalla tasolla suorittanut junnu, jolla ei ole sanavaltaa treideihin.

Toinen, mikä vituttaa, on tuo idioottimainen muutoksen perässä treidin vaatiminen. Mikseivät nämä pässit tajua, että Oilersissa on muuttunut suunnilleen kaikki? Nyt Jesse on tavallaan työntänyt joukkueensa pelaajia myöten bussin alle, joten kuoppa on kaivettu omien jalkojen alle. Sympatiaa tuskin heruu Edmontonista sen enempää kuin Timiltä ja Sidiltä.

Puljujärven touhu kuulostaa vähä-älyiseltä ja asennevammaiselta. Aika helvetin paljon pitää tapahtua, että hänellä riittäisi NHL:ään.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puljujärven ratkaisun pyytää siirtoa toiseen seuraan leimaaminen kukkoiluksi on mielestäni kyseenalaista ilman taustojen intiimiä tuntemusta. Jos Puljujärvi kokee, että Oilers on ympäristönä, yhä tapahtuneista organisaatiomuutoksista huolimatta, myrkyllinen hänen urakehityksensä tai jopa yleisen hyvinvoinnin kannalta, niin silloin siirtopyyntö on ollut hyvinkin perusteltu ratkaisu. AJatus, että oikeus toimia tuolla tavalla tuollaisessa tilanteessa olisi jotenkin ansaittava pelillisillä saavutuksilla ja suorituksilla, on jopa paradoksaalinen.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Siis kuka ei saa sympatiaa, Jesse vai Oilers vai joku muu?
Puljujärvi ei saanut sympatiaa. Sid jonka tehtävänä on aina keuhkota oli erityisesti sitä mieltä että Puljujärvellä ei ollu oikeutta pyytää treidä vaan olisi pitänyt vaan tehdä enemmän duunia eikä kiukutella. Vaikka Oilers ei ole ollut täydellinen organisaatio niin antoi heille synnin päästön ja syytti Puljujärveä siitä että floppas.

Kun noita viime päivien kommenteja on lukenut niin itselle on vaan vahvistunut käsitys siitä että Puljujärveä Oilersissa eniten mättää ehkä se pukukoppiin palaaminen. Tunutuu että Puljujärvi on ollut se luokan kaveri jolla ei ole yhtään kaveria, jolle nauretaan avoimesti ja ehkä joku on sanonut jotain pahasttikin päin naamaa kun homma ei ole toiminut. Jos duunipaikka vain ahdistaa isosti niin kyllä normiduuneissa ihimiset vastaavassa tilanteessa joko vaihtaa duunia tai päätyy lopulta saikulle. Eli sikäli kyllä ymmärrän mistä tommonen treidipyyntö kumpuaa. Tais se Ken Hollandnkin sanoa kun kuuli Puljujärven Kärppä-sopparista että "toivottavasti aika parantaa haavat" eli ilmeisesti sitten Puljujärvellä on jotain henkisiä haavoja joita pitää paranella. Kyllähän sekin kertoo jotain että Puljujärvi mielummin sitten palaa maitojunalla liigaan kuin palaa Edmontoniin.

Puljujärven onneksi toi Holland on kuitenkin aika ihmisläheinen GM. Hommashan se Granlundinkin sinne Jessen juttukaveriksi. Eli sikäli uskon että jos Holland saa reilun vastineen Puljujärvestä niin tekee kyllä treidin. Mutta Puljujärvi saa kyllä isekä aika kovat näytöt syksyllä liigassa että toi ennen joulukuuta toteutuisi. Ennemin uskon siihen että Puljujärven pitää ensiksi antaa hyvät näytöt liigassa ja MM-höntsissä niin sitten keväällä ennen draftia Puljujärvi saattaa vaihtua esim. häntäpään ykköskierroksen varaukseen. Tai jos Oilers on pleijaripaikassa kiinni niin saattaa olla se prospecti jolla sitten saadaan joku rental-pelaaja.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mäkin pidän luultavana, että vähän väärin nyt tulkitaan Puljun käytöstä ylimieliseksi. Ehkä silloin alussa pelaajan leirissä oli turhan optimistinen käsitys ysikasin kyvystä mennä heittämällä NHL:ään, mutta tuskin siitä enää on kyse.

Entistä vahvemmin tuntuu siltä, että Jesse vain on sellainen huoleton luonnonlapsi, jonka on vaikea toimia suunnitelmallisesti ja vakaasti harkiten. Se näkyy kaukalossa vaistonvaraisena pelaamissa, jolloin hän ei ikään kuin "muista" toteuttaa annettuja ohjeita.

Kaukalon ulkopuolella muut tulkitsevat tämän jonkinlaiseksi välinpitämättömyydeksi, kas kun ammattilaisjoukkueen arki on hyvin ohjelmoitua ja suunniteltua varsinkin Pohjois-Amerikassa. Kieliongelmatkin kielivät tällaisesta vaikeudesta, koska opiskelu jos mikä vaatii tiettyä pitkäjänteisyyttä.

Tätä taustaa vasten voi olla niin, että kolmessa vuodessa organisaatio on vain käynyt Puljulle liian raskaaksi ja päinvastoin. Kärpissä Jesse pääsee toivon mukaan opettelemaan helpommassa ympäristössä, mitä aikuisten ammattimaisporukassa oleminen vaatii kultakin yksilöltä. Ja toivottavasti seura osaa sopivassa suhteessa ruokkia itseluottamusta mutta antaa myös tilaa aikustumiselle, eikä pyri silottelemaan liikaa tietä tässä vastuun ottamisessa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Puljujärven ratkaisun pyytää siirtoa toiseen seuraan leimaaminen kukkoiluksi on mielestäni kyseenalaista ilman taustojen intiimiä tuntemusta. Jos Puljujärvi kokee, että Oilers on ympäristönä, yhä tapahtuneista organisaatiomuutoksista huolimatta, myrkyllinen hänen urakehityksensä tai jopa yleisen hyvinvoinnin kannalta, niin silloin siirtopyyntö on ollut hyvinkin perusteltu ratkaisu. AJatus, että oikeus toimia tuolla tavalla tuollaisessa tilanteessa olisi jotenkin ansaittava pelillisillä saavutuksilla ja suorituksilla, on jopa paradoksaalinen.
Okei, olisi pitänyt korostaa tuota julkisuudessa asian vatvomista. Se, että Jessen leiri ulkoistaa vaikeudet Oilersille on ihan naurettavaa. NHL on maailma, jossa onnen avaimet pitää pitää omissa käsissä ja kunnioittava käytös ratkaisee paljon. Se, että Jesse dumaa organisaation julkisuudessa edellisen GM:n regiimin toimien takia vahingoittaa kaikkein eniten hänen omia uramahdollisuuksiaan.

Hienosti vedetty asennevamma, vähä-älyisyys, kukkoilu ja paska taso samaan täysin sisällöttömään mielipideviestiin. Ja Jesse on työntänyt joukkueen bussin alle, ei tsiisus. Kekäläisen ja Sirenin ylivoimainen tietämys suomalaisista pelaajista, perustuen mihin? Tähän yhteen valintaan, naurattais jos en tietäisi sun olevan asian suhteen tosissaan.
On vitunmoista urpoilua kirjoittaa tuollaisia viestejä, varsinki htt uutisten perusteella.
Asennevamma: "Jesse on tulosyksikön pelaaja ja vika on Oilersissa".
Vähä-älyisyys: Muutoksen haku toisesta organisaatiosta kun koko Oilers-organisaatio on muuttunut. Toisaalta NHL-vauhdin hakeminen Suomesta on aika outoa.
Kukkoilu: Julkisuudessa asian puiminen ja asenne, jossa vaaditaan treidiä "tai lähen menee".

Jesse on antanut ymmärtää, ettei halua pelata Oilers-pelaajien kanssa ja nyt muut pelaajat joutuvat selittelemään tilannetta mediassa. Siellä puidaan nyt, että Jesse on saattanut joutua pukukopissa paitsioon yms. skeidaa.

Kekäläinen ja Sirén seuraavat suomalaisia pelaajia tarkasti (mm. World Cupissa oli roolia) ja tuntevat suomalaisen jääkiekkoskenen alusta loppuun.

Mut kiitti sun mielipidearvostelusta. Hyvää loppuviikkoa!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ilu

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Keklu valitsi Dubois'n mahdollisesti myös sen vuoksi, että tarvitsi keskushyökkääjää.

Puljulla oli oikeus - kuten kenellä muulla tahansa - vaihtaa duunipaikkaa, mutta asian tekeminen ja varsinkin seuran ja Hollandin painostaminen julkisesti sormella osoittelemalla oli täysin ääliömästä ja epäammattimaista häneltä ja Lehdolta.
 
Viimeksi muokattu:

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Kysymys sulle;
Olet työpaikassa missä hommat menee osaltasi pieleen, etkä tunne oloasi syystä tai toisesta hyväksi. Hommat kulkee pitkän aikaa huonompaan suuntaan, eri ratkaisuja kokeillaan mut ei auta. Olet henkisesti lukossa, siirretään vähemmän vastuullisiin töihin ja niin edelleen. Kauanko @V-G- roikkuu tuollaisessa työpaikassa, onko kaksi vuotta jo ihan liikaa? Vai onko @V-G niin typerä, että kiusaa itseään ja kärsii asiasta vuosi toisensa jälkeen, koska palkka ja status.

Ehkä parempi vertaus on siinä, että tämä työpaikka on "NHL" ja "Oilers" on vain yhtenä ala-osastona tässä työpaikassa. Eli mikäli haluaa pelata NHL:ssä, niin tottakai imagolla ja sillä mitä julkisuudessa puhuu on merkitystä. Mutta toisaalta jos NHL:n raadollisuus syö jo mielenterveyttä ja taidot / motivaatio / halu yms muu "riittää että pelaa vain Kärpissä", niin tämä on Puljujärven oikeus.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Olen eri mieltä, NHL on tässä tapauksessa ala millä työskennellään, eli muut joukkueet Oilersin kilpailijoita.

Noh, laittaisin Oilersin hieman isompaan arvoon ottaen huomioon toisen RFA-statuksen. Periaatteessa Oilers voi "estää" toisen pelaamisen 27-vuotiaaksi asti näin halutessaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kysymys sulle;
Olet työpaikassa missä hommat menee osaltasi pieleen, etkä tunne oloasi syystä tai toisesta hyväksi. Hommat kulkee pitkän aikaa huonompaan suuntaan, eri ratkaisuja kokeillaan mut ei auta. Olet henkisesti lukossa, siirretään vähemmän vastuullisiin töihin ja niin edelleen. Kauanko @V-G- roikkuu tuollaisessa työpaikassa, onko kaksi vuotta jo ihan liikaa? Vai onko @V-G niin typerä, että kiusaa itseään ja kärsii asiasta vuosi toisensa jälkeen, koska palkka ja status.
Ensinnäkään NHL ei ole mikään normaali työpaikka, koska esim. minun työnantajani ei omista oikeuksia minuun työmarkkinoilla. Olen vapaa siirtymään toisen työnantajan palvelukseen jos niin haluan.

Toisekseen, jos nyt siis lähdetään tähän mielestäni aika banaalin analogian maailmaan, niin kyse on toimintatavoista. En taatusti lähtisi puimaan asioita julkisuudessa. Toisaalta arvioisin taatusti tarkasti sitä, miten oma työsuoritteeni on vaikuttanut tilanteeseeni ja onko mahdollista, että lähiesimiehen ja toimitusjohtajan vaihtuminen vaikuttaisi olosuhteisiini.

Ja toki, tarkoitan "Puljulla" koko sitä leiriä. Mutta vastuunsa on pelaajallakin. Tuolla tavalla julkisuudessa käyttäytymällä ei saa mitään hyvää aikaan. Lehdon pitäisi olla se aikuinen joka tätä lapsukaista ohjaa, kun ei näytä itse tajuavan.
 

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Carolina, Colorado ja Florida
Noh, laittaisin Oilersin hieman isompaan arvoon ottaen huomioon toisen RFA-statuksen. Periaatteessa Oilers voi "estää" toisen pelaamisen 27-vuotiaaksi asti näin halutessaan.
Se toki viimeistään varmistaisi, että Oilers onkin se hölmömpi osapuoli tässä selkkauksessa. Tuohan olisi käsittämättömän hölmöä ja epäkypsää toimintaa joukkueelta. Jäisi vastine aikoinaan tehdystä 4. varauksesta täysin saamatta. Ei tosin yllättäisi Oilersin tuntien. Hollandin en kuitenkaan usko noin typerä olevan, vaikka organisaatiossa todennäköisesti löytyisi niitäkin pellejä, jotka noin haluaisivat toimia Puljun kohdalla.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisiko päätellä, että Jesse ei kestänyt pukukopin painetta? Muistetaan, että keskimääräinen NHL-ura kestää noin 100 peliä kirkkaissa valoissa, joten menttaalisesti heikot (tai nuoret) syödään pois. AHL:ssä meno on vieläkin ankarampaa, koska siellä tapellaan harvoin avautuvista paikoista ylös. Hyvä henki ja toisten auttaminen on urheilujargonia mediaa varten. Joukkuetoveri on se, joka on pahin uhka omalle pelipaikalle.

Henkiseen kovuuteen auttanee pari vuotta ikääntymistä ja kokemus. Mut tää kausi kai kannjattaa parannella haavoja näätien lastentarhassa...
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Matt Larkinilta kirjoitus liittyen Oilersiin ja Draisaitliin. Tämä kohta kiinnostanee tässä ketjussa:

The questions were tough, such as those asking him to speculate on the state of Connor McDavid’s knee – or the smattering of queries regarding the news Draisaitl’s Edmonton Oilers teammate, Jesse Puljujarvi, had signed in Finland with Karpat of the Liiga. There was no comfortable way to tackle a teammate’s decision to walk out and wait for a trade.
“He’s a young guy that obviously doesn’t feel like he wants to play for us anymore, but I’ll leave it at that,” Draisaitl said. “…You want guys to pan out, and you want guys to help on your team, but it seems like he doesn’t want to be on our team as of right now.”
The opportunity was there to defend Puljujarvi, to wish him well, to express positivity, but Draisaitl didn’t take it. We can’t read between the lines too much, but Draisaitl’s answer did give the impression Puljujarvi had alienated himself from his teammates.

Tästä koko stoori: Is there any reason for optimism in Edmonton this season? - TheHockeyNews
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Okei, olisi pitänyt korostaa tuota julkisuudessa asian vatvomista. Se, että Jessen leiri ulkoistaa vaikeudet Oilersille on ihan naurettavaa. NHL on maailma, jossa onnen avaimet pitää pitää omissa käsissä ja kunnioittava käytös ratkaisee paljon. Se, että Jesse dumaa organisaation julkisuudessa edellisen GM:n regiimin toimien takia vahingoittaa kaikkein eniten hänen omia uramahdollisuuksiaan.

Siis missä tällaista dumausta on tapahtunut? Näkemissäni haastatteluissa Puljujärvi itse käsittelee Oilersia ihan positiiviseen sävyyn, eikä sano arvostelevaa sanaa organisaatiosta ollenkaan. "Vaikeuksien ulkoistamisesta" voidaan puhua tietysti lisääkin, mitä se nyt sitten tarkoittaakaan.

Ihmisten itseohjautuvuudessa on eroja. Jotkut selviävät vaikka millaisesta kohtelusta (esim. Draisaitl) voittajina, toiset eivät lahjakkuudesta huolimatta. Jos mietitään asiaa jääkiekko-organisaation kannalta, niin ainakin itse näkisin jopa menestyksen kannalta ihan olennaisena juttuna sen, miten jälkimmäisten pelaajien kohdalla menetellään. Jos Jessen ilmiselvästä mielen mataluudesta voi jotain päätellä, niin ei se joukkueen antama tukiverkko ainakaan hänen kohdallaan onnistunut ollenkaan.

Tietenkin on yksityiskohtia tuntematta hankala sanoa olisiko meininki ollut sen kummempaa muuallakaan, mutta ainakin itse olen tyytyväinen, että Mamban ohjauksessa Jessen henkilökohtaiset ominaisuudet ainakin haastattelujen perusteella otetaan paremmin huomioon. Tämä voi olla ratkaisevan tärkeää uran jatkon kannalta.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
os Jessen ilmiselvästä mielen mataluudesta voi jotain päätellä, niin ei se joukkueen antama tukiverkko ainakaan hänen kohdallaan onnistunut ollenkaan.
Pukukoppi onnistui siinä mitä haki eli Jesse lähti maitojunalla kotiin. Toki tällainen kulttuuri heikentää joukueen mahdollisuuksia menestyä, mutta on järkevää pelaajien oman uran kannalta. Nyt on organisaatiossa yksi kilpailija vähemmän.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Jos olisit arvostellut esimerkiksi Lehtoa, olisin jollain tapaa voinut tuota tekstiäsi tukea. Sinä kuitenkin jyräät parikymppisen kundin huhupuheiden perusteella, vaikket tiedä asioista sen enempää. Hauskuuttaa edelleen tuo joukkue bussin alle asia, kumma ettei se joukkueessa vaikuttava maalivahti pitänyt asiaa yhtään minään, vaan ihan normaalina tapauksena jääkiekon saralla. Jesseäkin piti ihan hyvänä jätkänä, prrkle!
Ihan mielenkiinnosta kysäsen että miten se Lehdon arvostelu olisi jotenkin järkevämpää? Eikös tuossa dynamiikassa kuitenkin Puljujärvi ole se pomo ja Lehto tekee "työtä käskettyä"?

Pukukoppi onnistui siinä mitä haki eli Jesse lähti maitojunalla kotiin. Toki tällainen kulttuuri heikentää joukueen mahdollisuuksia menestyä, mutta on järkevää pelaajien oman uran kannalta. Nyt on organisaatiossa yksi kilpailija vähemmän.
Mihin muuten perustat tuon väitteen? Onko joku pelaaja/valmentaja/muu vastaava joskus sanonut että oilersin pukukopissa on v-mäinen meno tai että ei tykkää Puljujärvestä?
En itse muista kuulleeni kuin yhden huhun että pelaaja olisi sanonut että ei haluaisi pelata Puljujärven kanssa mutta se on kuitenkin vain yksi huhu.
 
Viimeksi muokattu:
Mihin muuten perustat tuon väitteen? Onko joku pelaaja/valmentaja/muu vastaava joskus sanonut että oilersin pukukopissa on v-mäinen meno tai että ei tykkää Puljujärvestä?
En itse muista kuulleeni kuin yhden huhun että pelaaja olisi sanonut että ei haluaisi pelata Puljujärven kanssa mutta se on kuitenkin vain yksi huhu.

Ihan yhtä paljon on huhujen varassa se, että Puljujärvi on asennevammainen ja ylimielinen kusipää, joka ei tottele valmentajan ohjeita ja luulee itsestään liikoja.

Jokainen muodostakoon itse oman mielipiteensä. Tätäkin ketjua lukemalla käy ilmi, että enemmistö on tämän yo. näkemyksen puolella, vaikka kaikilla meillä ne varsinaiset faktat puuttuvat kokonaan.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuo mitä Sid sanoi Kekäläisestä, pitää 100% paikkansa. Kukaan tuossa liigassa ei tunne suomalaisia nuoria pelaajia paremmin kiin Kekäläinen ja Sirén. Siinä kohtaa, kun nämä kaksi päättävät skipata suomalaispelaajan yleisestä yksimielisyydestä huolimatta, hälytyskellojen olisi todellakin pitänyt soida.

Ehkä tuo varaustilaisuudessa yhden pykälän odotetusta alaspäin luiskahtaminen (ja että se kolmosvaraus oli juuri Keklulla, joka ottikin Duboisin) on saanut jo hieman liian suuren roolin tässä tarinassa. Epäilemättä se oli oikea valinta, mutta kukaanhan ei tiedä, monentena Pulju oli Keklun papereissa. Saattoi olla vaikka neljäntenä?
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mihin muuten perustat tuon väitteen? Onko joku pelaaja/valmentaja/muu vastaava joskus sanonut että oilersin pukukopissa on v-mäinen meno tai että ei tykkää Puljujärvestä?
En itse muista kuulleeni kuin yhden huhun että pelaaja olisi sanonut että ei haluaisi pelata Puljujärven kanssa mutta se on kuitenkin vain yksi huhu.
Kiekkojargoniin ei kuulu sanoa tällaista, vaan ulos kaikki on ystäviä ja aina auttaa. Peruste tulee siitä kuinka rikki Pulju on ja kiihkeästä halusta päästä pois organisaatiosta.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Kiekkojargoniin ei kuulu sanoa tällaista, vaan ulos kaikki on ystäviä ja aina auttaa. Peruste tulee siitä kuinka rikki Pulju on ja kiihkeästä halusta päästä pois organisaatiosta.
Eli siis aivan puhdasta mutuilua.
Siitä RNH tjsp haastattelustahan voisi myös vetää johtopäätöksen että RNH ottanut itteensä kun Puljujärvi ei halua olla hänen kanssaan joukkueessa.

Ihan yhtä paljon on huhujen varassa se, että Puljujärvi on asennevammainen ja ylimielinen kusipää, joka ei tottele valmentajan ohjeita ja luulee itsestään liikoja.

Jokainen muodostakoon itse oman mielipiteensä. Tätäkin ketjua lukemalla käy ilmi, että enemmistö on tämän yo. näkemyksen puolella, vaikka kaikilla meillä ne varsinaiset faktat puuttuvat kokonaan.

Niin onkin, ihmettelen vaan ihan että mistä ihmeestä jengi näitä johtopäätöksiä tekee, jos vaikka iteltä olisi mennyt jotain lausuntoja ohi. Kaikki saa tietysti muodostaa oman mielipiteensä, ei siinä mitään.

No, agentti on kokenut ammattilainen, joka opastaa ja neuvoo nuorta pelaajaa miten tilanteissa toimitaan. Sulla on ehkä hivenen ruusuinen kuva, miten nuori pelaaja toimii agentin pomona, koska pelaaja luottaa agentin toimivan oikein ja hänen parhaakseen. Näin ei aina toimita, syitä löytyy useampia. Aina tämä ei tietysti ole tahallista, vaan agentti luulee tekevänsä pelaajalle suurenkin palveluksen.
Lehtoa tämä koskettaa siinä tapauksessa, jos julkisuuteen tulleet kommentoinnit nyt pitävät paikkaansa.

Ruusuinen ja ruusuinen, siitä en tiedä kyllä mutta loppupeleissä agentti, ainakin tietääkseni, saa palkkansa käytännössä pelaajalta (eli osuus sopparista) eikä toisinpäin. Toisaalta, tietysti molempien etuhan se iso ja rahakas soppari aina on että ei kyllä siinä mielessä mikään ihan varsinainen pomo-alainen suhde. Tietysti lähtökohtana tulisi olla että agentti toimii pelaajan parhaaksi mutta luulisin kyllä että pelaaja voi kyllä vaatia agentiltaan ulostuloja.
En kyllä varsinaisesti siis sano että näin olisi tapahtunut mutta näin on voinut käydä.
 
Viimeksi muokattu:

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli siis aivan puhdasta mutuilua.
Kun narrit lähti koheloon, niin vikana kautena liigassa ulos kerrottiin, että hyvä henki. Jälkeen päin on sanottu, että ei ole koskaan ollut noin huonohenkisessä joukkueessa. Fakta on, että moista ei kerrota ulos ja se on pakko päätellä.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Kun narrit lähti koheloon, niin vikana kautena liigassa ulos kerrottiin, että hyvä henki. Jälkeen päin on sanottu, että ei ole koskaan ollut noin huonohenkisessä joukkueessa. Fakta on, että moista ei kerrota ulos ja se on pakko päätellä.
Faktaa harvemmin tosiaan kerrotaan, mutta se että jotain ei kerrota ei automaattisesti tarkoita mitään mutta nää nyt on näitä. Kaikki jatkakoon omalla tahtomallaan tavalla ja mä poistun tästä taka vasemmalle.
 

Moritz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars
Huvittava tämä näkökulma että Kekäläinen tiesi jotain mitä muut GM:t eivät tienneet Puljujärvestä molempien ollessa suomalaisia. Ihan yhtä todennäköistähän on että Kekäläinen vain näki Duboisissa jotain mitä muut eivät nähneet (piti siis häntä draftin kolmanneksi parhaana). Samalla tavalla käy kirjaimellisesti joka ikisessä draft-tilaisuudessa; esim. Yzerman otti Moritz Seiderin melkein kymmenen sijaa korkeammalta kuin oli ennustettu menevän. Ei ne draftia edeltävät rankingit koskaan pidä täysin. Puljujärven skippauksessa nyt vaan on tollanen kiva Suomi-narrative josta voidaan jälkiviisaina sitten tehdä kaikenlaisia johtopäätöksiä.

Ihan hyvin Kekäläisen listoilla Puljujärvi olisi ollut kirjaimellisesti 4. paras, mutta sai otettua mielestään 3. parhaan... Kekäläinen myös puhui Duboisin varattua haastattelussa, että sijoittavat hänet lähtökohtaisesti pelaamaan sentterinä, vaikka hän olikin pelannut aika 50/50 laiturina ja sentterinä. Ehkä Kekäläinen valitsi sentterin, laiturin sijasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös