Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Jesse Niinimäki – uuteen nousuun?

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 12.12.2008 klo 12.09.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tilastot

  kausi joukkue O M + S = P J

  2001-02
  Ilves
  SM-liiga 16 2 + 4 = 6 4 min

  Ilves
  A-jun SM-liiga 27 9 + 23 = 32 54 min

  Ilves
  SM-liiga playoffs 3 0 + 0 = 0 6 min

  2002-03
  Sport
  Mestis 2 0 + 1 = 1 10 min

  Ilves
  SM-liiga 41 4 + 13 = 17 12 min

  Ilves
  A-jun SM-liiga 6 0 + 3 = 3 2 min

  2003-04
  Ilves
  SM-liiga 10 3 + 3 = 6 2 min

  2004-05
  Ilves
  SM-liiga 18 4 + 4 = 8 8 min

  Edmonton Roadrunners
  AHL 24 1 + 0 = 1 2 min

  2005-06
  Jokerit
  SM-liiga 34 4 + 8 = 12 14 min

  JYP
  SM-liiga 19 6 + 8 = 14 12 min

  JYP
  SM-liiga playoff 3 0 + 0 = 0 0 min

  2006-07
  Luulaja
  Elitserien (SWE) 37 7 + 8 = 15 20 min

  Krefeld Pinguine
  DEL (GER) 9 4 + 9 = 13 4 min

  Krefeld Pinguine
  DEL playoffs 2 0 + 1 = 1 0 min

  2007-08
  Luulaja
  Elitserien (SWE) 5 0 + 0 = 0 0 min

  HC Davos
  Nationalliga A (SUI) 5 1 + 0 = 1 4 min

  HPK
  SM-liiga 17 1 + 4 = 5 4 min

  2008-09
  HDD Olimpija Ljubljana
  Erste Bank Liga (AUT) 8 1 + 1 = 2 8 min

  Yksi Suomen kautta aikain erikoisimmista pelaajista, Jesse Niinimäki on saanut toistaiseksi kestävän sopimuksen LeKiin ja mielestäni keskustelulle voinee avata jo oman ketjunsakin. Niinimäki on Edmontonin vuoden 2002 ykkösvaraus numerolla 15#. Hänestä odotettiin Suomessa uutta tähteä, uutta taitopelaajaa, joka niittää Amerikassa kunniaa isänmaalleen, mutta toisin kävi. Asenneongelmainen Niinimäki palasi maitojunalla 24 AHL-ottelun jälkeen Suomeen. Sen jälkeen Niinimäki on huonolla menestyksellä hakenut uutta nousua kolmesta eri liigaseurasta, Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Itävallasta. Kuten Jatkoajan pelaajakortti toteaa, Niinimäki on todellakin projektipelaaja, nyt sitä nimenomaan LeKille. Hän on saapunut täysin paineettomaan ympäristöön ja päävalmentaja Hirvosta siteeraten ''joukkueeseen, jossa lätkä on kivaa''. Onko miehestä nostamaan uraansa enää ''uuteen nousuun''?
   
 2. Tomppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Ducks
  Niin, en oikein ole koskaan ymmärtänyt mitä jotkut ovat tässä Jessessä olleet näkevinään. Viime kauden Kerho-visiitiltä toivoin toki onnistumista, mutta en todellakaan odottanut mitään. Toivottavasti Niinimäki saa kuitenkin vakiinnutettua paikkansa haluamallaan tasolla. Tiedä sitten ovatko ne puheet asenneongelmista yhä ajankohtaisia...
   
 3. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Kuten moneen kertaan sanottu, jos Jessellä olisi isoveljensä päänuppi niin pelaisi NHL:ssä... Otsikkoa mukaille, "uuteen nousuun osa 4";-)
   
 4. Fordél Jäsen

  Voi vain kysyä, että onko Niinimäen ura joskus edes lähtenyt nousuun?

  Hieno taitopelaaja, josta ei koskaan tule jääkiekkoilijana yhtään mitään erikoista. Mestiksessä varmaan ihan hyvä vahvistus, mutta mitä tekee joukkuehengelle niin se selviää myöhemmin. Tuskin viihtyy koko kautta LeKissäkään.
   
 5. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos "Uunolta" odotetaan vain omien halujensa mukaista pelaamista, tämä on ilmiselvästi hänen tilaisuutensa. Omakustannepelaaminen tyyliin "pelaan hyvin jos nappaa" sopii varmasti. Mutta onko Mestis tosiaan oikea sarjataso tämän ajattelutavan höntsääjälle? Pitäisin maan kakkossarjaa kuitenkin vähän ammattimaisempana ja enemmän arvonsa tuntevana.

  Minulla on mennyt usko tähän mieheen jo ajat sitten. Taitoa kyllä on, mutta jos älyä ei ole sitä vertaa, että suhtautuisi työntekoonsa aikuismaisesti, se on aika voi voi. Kuvioonhan sopii täydellisesti, että on Räikkösen mukana hengaileva.

  Mietin vain LeKi:n muiden pelaajien puolesta sitä, pilaako tällainen ikuinen lapsi joukkuehengen. Toivottavasti ei.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tähän sinun ja Fordelin esittämään kysymykseen on paha sanoa, mutta mikäli Jesse tässä onnistuu, voitaneen Vuoden urheiluteko -palkinto jakaa Niinimäelle, sillä mikäli mies onnistuu tuhoamaan yhden Suomen parhaimmista pukukopeista ja sen joukkuehengen, voidaan jo puhua kovasta miehestä ''alallaan''.
   
 7. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Niinimäkihän on erittäin mukava mies, joten tuskin joukkuehenkeä sillä tavalla pilaa. Mahdollinen löysäileminen voisi sitten asian "hoitaa", mutta luulen, että Mestis-tasolla ei tämän taitotason miekkosen löysäily pisteitä maksa.

  Mielenkiintoista nähdä miten mies pärjää. Kaiketi visiitti jää muutaman pelin mittaiseksi ja sitten Tanskaan tms.
   
 8. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Aamulehdessä LeKi:n valmentaja Sami Hirvonen kertoo saaneensa Jessen lisäharjoituksiin ja lupasi tämän päivän peliin paikan ylimääräisenä hyökkääjänä "Ei makeaa mahan täydeltä".

  Asennetta !
   
 9. Jukka L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Sama löysä paska mikä ennenkin. Leki ei saa kyllä mitään hyötyä tuosta lapamadosta. Ei kiinnostanut tänäänkään, vaikka sai näytön paikkoja. Kliimaksina oli rankkarin vetäminen. Ponneton kuljetus ja tulokseton räpellys maalin edessä. Yleisö palkitsi naurulla...
   
 10. Immortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raipen ja Robbien jengit
  Sama pelaaja, jonka lahajakkuus sai peri-Ilvesläisen taitokiekon ystävät kiljumaan ihastuksesta 03-05.

  Sama peluri, joka oli JYPin johtava keskushyökkääjä 05/06.

  Sama pelaaja, joka johti Elitserienissä kärkipään joukkueen ykkösketjua 06/07 ensimmäiset 15 peliä ja sai kutsun maajoukkueeseen, mutta kieltäytyi koska piti päästä Tampereelle ryyppäämään jätkien kanssa.

  Sama jamppa, joka sai standing ovationeita 06/07 Saksassa pelattuaan erittäin tehokkaasti Krefeldissä.

  Ikää on kaikki 25, mun mielestä näyttöjäkin on annettuna. Vituttaa tällaisen potentiaalin tuhlaus. Takuuvarmasti dominoi vielä Mestistä, jos LeKissä jatkaa kauden loppuun.
   
 11. Franchi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, ACF Fiorentina
  Lainaus:
  Tämä taas kertoo enemmän mikkeliläisistä ja siellä leijailevan "kiekkokulttuurin" hengestä, kuin Niinimäen ampumasta rankkarista.
   
 12. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Sarja taisi olla Itävallan alla kulkeva liiga, mutta seura ei toki Itävallasta ole. Piti nyt vähän tarkentaa, varmaan ihan vain työtapaturma.

  Itse asiaan sitten, että kylläpäs on Jesse ehtinyt kiertää suhteessa ikään. Voisi olettaa, että juurikin siitä laiskuudesta homma on ollut kiinni. Onkin mielenkiintoista miten uran käy ja mitä sen jälkeen.
   
 13. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä kohtaa en voi sanoa muuta kuin sen, että Jesse on nähty jo niin monta kertaa. Kun kaveri tulee uuteen jengiin, joka ikinen kerta sitä toivoo, että joko onnistuisi. Jyväskylässä jopa olikin jotain muuta kuin surkimus aikoinaan, mutta sen jälkeen taas tuttu Matti Nyk...anteeksi Jesse Niinimäki palasi kuvioihin. Jossain vaiheessa vaan kaverit vetävät enemmän puoleensa kuin pelaaminen. Eiköhän LeKissäkin - jos nyt ei edes palkkaa saa. Veikkaan alle kuukautta. Toivon olevani väärässä!!!!!!!
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Sloveniassa seura, mutta mainitsin nyt liigan sijainnin tällä kertaa. Kiitokset korjauksesta.

  Jukka L:n kommentteihin sen verran, että Aamulehden raportin mukaan oli esiintynyt lupaavasti. Kuitenkin suurimman osan pelistä LeKi pelkästään puolusti ja Niinimäkeä sättiessänne kannattaa kuitenkin miettiä kaverin pelaamattomuutta. Vaikken itsekään miestä hirveästi kunnioita, en silti lähtisi miestä teilaamaan tällä tasolla ennen kuin miehen näen(eli ennen tammikuuta).
   
 15. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Sama juttu.
  Korkeammalle sarjatasolle Jessestä ei enää ole, mutta lahjoillaan saattaa hyvinkin menstyä Lekissä.
   
 16. Jukka L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Kyseinen sättimimem perustui lähinnä siihen, että lekin hyökkäyksen jälkeen ei hirveästi kiinnostanut polkea puolustamaan muun joukkueen mukana. Varmasti osa menee pelaamattomuuden piikkiin. Yleinen ilme oli toinen kuin mitä olisi pitänyt olla, jos haluaisi oikeasti antaa näyttöjä tai hakea pelipaikkaa.
   
 17. Batigol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
  Itse olisin halunnut silloin, että Niinimäki olisi jatkanut kauden 2006-2007 JYPissä. Erinomainen taitopelaaja, joka pystyi liigassakin dominoimaan ajoittain. Mielestäni hänen kaltaiselle taitopelaajalle voisi antaa hieman vapauksia.
   
 18. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Paha sanoa, kun en ole Jesseä nähnyt pelaavan vielä LeKin sinipunavalkopaita päällään. Nyt kuitenkin ensimmäinen tehomerkintä miehelle LeKi-uralla. Tämän päiväisessä pelissä HeKiä vastaan ajassa 14.57 teki LeKin 1-1 tasoituksen ylivoimalla.
   
 19. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  http://www.ilves.com/keskustelu/index.php?topic=1993.0

  Siinä sitten jysähti jymyuutinen koskien Jesseä! Mies try-outille Ilvekseen. Melko käsittämätöntä, että LeKistä parin päivän sisään kaksi miestä liigaan lainalle. Olisi tietysti mukava, jos mies onnistuisi, mutta näin Kirvesrintana miellyttää tämä todennäköinen kädenjälkikin. Käsittämätön mies kyllä tämä Niinimäki!