Jere Karalahti – uran jälkeinen aika

  • 860 403
  • 3 378

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No samalla logiikalla kai voitaneen sanoa, että Karalahden kirjan lukeneet ovat ihan yhtä oksettavia henkilöitä. Heidän tarpeeseensa kun Linnanahde on kirjansa kirjoittanut.

Maailmahan on ihan täynnä kirjoja julkisuuden henkilöistä. Jos niiden sävy ei miellytä, voi aina itse kirjoittaa paremman.

Mulle ei toi logiikka aukene ollenkaan. Kyllähän nää Karalahden yms. rosvojen kirjat jonkin verran varmaan myy ja jotain osaa kansasta ne selkeästi kiinnostavat, mutta lukijat eivät niitä lue rahankiilto silmissään, mitä taas näiden kirjojen toimittajat tekevät. Enkä viestissäni tarkoittanut pelkästään rosvoja ihannoivia kirjantoimittajia vaan myös monia muitakin ammattiryhmiä, kuten esim. puolustusasianajajat.

Ei mulla ole mitään mielenkiintoa kirjoitella kirjaa kenestäkään, kun ei ole siihen lahjoja eikä mielenkiintoa. Ja onneks ainakin vielä meillä on vapaus valita, kenestä oikeasti kiinnostavista ihmisistä luet ja oikeus antaa kritiikkiä, jos jonkun toiminta tuntuu naurettavalta rahastamiselta.

Alkaa taas meneen sivuraiteelle..
 
Viimeksi muokattu:

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Missä on tapulin kaupunki ja kuka on pormestari? Jäänyt minulla selvästi iso aukko sivistykseen. Onko tämmöstä oikeasti olemassa?
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Kai Jerekin tietää että rokotteessa on nanosiru joka on yhteydessä 5G-verkkoon ja pilvestä aletaan ohjaamaan.

Miksei 4G? Kuuluvuusalue olisi isompi.

Jergus ymmärsi tästä tasan yhden kohdan ja se on toi pilvi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Olisi upeaa jos GTA kutosta odotellessa joku modaisi Tapulista jännittävän lisäosan vitoseen - ajatus kilju-Mikon kohtaamisesta tosin pelottaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lopettakaa jätkät nyt jo oikeesti. Jere on mokaillut ja dokaillut. On jotenkin turhaa potkia kaveria, jolla ei elämän arvot ole olleet kohdillaan. Tätä voisi tehdä monien tyyppien kohdalla, mutta minkä helvetin vuoksi? Me ollaan kaikki osaltamme rikkinäisiä ja vajaita.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Linnanahde ei ymmärtääkseni tee tällaista. Hän ratsastaa yhden idiootin siivellä, pitäen kuitenkin sopivahkoa hajurakoa tähän. Se on hyvä molemminpuolinen bisnes. Ei Aki kuitenkaan varsinaisesti hyväksikäytä ketään. Ainakaan ketään sellaista, joka ei ansaitsisi tulla vähän hyväksikäytetyksi.

Tosiaan jos oikein muistan niin tämä Jere-kirja oli Linnanahteen ensimmäinen kirjoittamansa kirja. Ostin itsekkin kyseisen kirjan pokkarina (hinta muistaakseni 5e ale-laarista). Linnanahde alkukirjoituksessa kehuu kautta puhuu tästä mahdollisuudesta kirjoittaa kirja.

Olisiko kaverin pitänyt jättää projekti nyt sitten tekemättä, koska Jere/tai hän itse/ on iljettävä limanuljaska, joka aikoo takoa asialla rahaa. Kyllä minusta minusta tyhmistäkin asioista pitää voida kirjoittaa kirja. Varsinkin, jos kyseiselle tarinalle on kysyntää. Ei kirjailija/haamukirjoittaja voi kuitenkaan ruveta vetämään mitään omaa settiä elämänkertakirjoissa, jotka tehdään henkilön kanssa yhteistyössä. Ja tästä syystä varmasti kirjassakin näkyy erittäin vahvasti Jeren oma (väri)kynä.

Kirjanahan tuo Jeren elämänkerta on oikeasti ihan viihdyttävä ja lukemisen arvoinen. Suosittelen kaikille. Kertoo juurikin ihmisestä, joka olisi voinut olla vaikka mitä, mutta perseili homman ja silti on tyytyväinen omaan tilanteensa. Lisäksi syyttää kaikista itse aiheuttamistaan ongelmistaan muita.

Ja siis ei pallelle erikseen mitenkään kohdistettu. Lainattu vain keskustelun jatkoksi.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En oo ÄIJjÄ enkä Jere mutta hieno joukkolynkkausrinki teillä täällä, jatkakaa ja kyllä te ootte kaikki niin fiksuja ja hyviä ihmisiä!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En oo ÄIJjÄ enkä Jere mutta hieno joukkolynkkausrinki teillä täällä, jatkakaa ja kyllä te ootte kaikki niin fiksuja ja hyviä ihmisiä!
Oletko pormestari?

Edit: Tais tulla rikottua sääntöjä, kun leikkimielinenkin henkilöllisyyden arvuuttelu on syystäkin kielletty...Anteeksi tästä(@Iker erityisesti) ja syödään kakku jos jaetaan.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Neim

Jäsen
Vai että ihan joukkolynkkausrinki, kun aikuisen miehen vastuuttomuus, pelkuruus, typeryys ja hölmöys aiheuttaa palstalla vähän parranpärinää. Jos nyt ihan yleistäkin ilmapiiriä vaikkapa mediankin suhteen ajattelee Jerestä, niin mieshän on päässyt naurettavan helpolla kaikkiin tekoihinsa ja toilailuihinsa nähden. Eihän häntä pahemmin ole noista asioista millään tavalla haastettu, ja sitä ei yksittäinen Jatkoajan ketju pahemmin vielä kokonaisuuden kannalta muuta.

Tosiaan, joku jo osuvasti tuolla kirjoittelikin, että tuollaisen "koska ihmiset alkavat miettimään ja käyttämään omaa järkeään" kommentin rokotteeseen liittyen voisi nopeasti kuvitella tulevan jonkun sellaisen suusta, joka ei vuosien ja vuosien ajan olisi imuroinut epämääräistä kokkelia nokkaansa.

Noh, mennään näillä ja jatketaan tätä säälittävää yhden miehen maalittamista sekä lynkkausta porukalla, koska ovathan menneet menneitä.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kansanvirologi & suoraselkäinen perheenisä Jere Karalahti ansaitsee kaiken paskan niskaansa mitä tulee, ja vielä vähän päälle. Vittu mikä pelle.

Kirjoitin melko pitkänkin tekstin ajatuksistani Karalahdesta ja etenkin tästä ulostulosta mutta koska aihe menee meikäläisellä niin tunteisiin, oli teksti sen verran sekavaa tajunnanvirtaa että piti pyyhkiä pois. Mutta tämän sanon silti: en toivo kellekään koronavirustartuntaa, en edes Jere Karalahdelle, mutta jos tämä ÄIJJÄ sen saa ja sattuisi olemaan ärhäkkää sorttia niin toivottavasti on sitten munaa kieltäytyä tehohoidosta.

Ja vituttaa sekin, että aika helvetin moni elämäm koululainen noidenkin päivitysten jälkeen jättää varmaan sen rokotteen ottamatta. Koska Jere on kuitenki vittu kova jätkä ja sanoo asiat niinku ne on! Vitut mistään sellaisista pikku kuriositeeteistä kuin "tiede" ja "tutkimus". Kyllä Jergus tietää. Älkää olko lampaita!
 

teppana

Jäsen
Miksi ihmeessä Karalahtea ei saisi jokainen joka haluaa moittia? Väkivaltaa ihannoiva vastuunpakoilija ja narkkari. Tämä lisäksi vielä kriisin aikana antaa aiheettomia terveydellisiä neuvoja ihmisille. Mitä vittua tässä pitäisi sanoa, kuin että mies on totaalinen luuseri ja idiootti? Vaikea noiden näyttöjen jälkeen löytää edes neutraalia lähestymistapaa. Maria Nordin saa ihan helvetisti ja yksimielisesti kuraa niskaansa (ihan aiheesta) tällä palstalla mutta jostain ihmeen syystä meidän pitäisi ymmärtää Jereä ja kohdella häntä pehmeämmin?

Minulle Karalahti on jo näyttönsä antanut ja mielipiteeni olen hänestä muodostanut. Niin kauan kuin Jere päättää itse olla julkisuudessa niin en minä ainakaan ala häntä säälimään. Jere on itse luonut julkisuuskuvansa eikä siinä ole minun näkökulmasta yhtä ainutta positiivista piirrettä. En edes liioittele, kaikki tuossa miehessä on luotaantyöntävää, lapsellista ja huokuu tyhmyyttä (ei siis mitään pikkupoikien tyhmyyttä vaan Jere ei selvästikään ole se kaikkein välkyin kaveri). Nyt vielä päälle nämä ylimieliset ja idioottimaiset mielipiteet koronan suhteen.

Kertokaa nyt joku minulle miten tuosta idiootista voi kommentoida mitään positiivista? Mies on miellyttävä kuin koiranpaska kengänpohjassa ja älykkyyttäkin tuntuu olevan samanmoisesti.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Miksi ihmeessä Karalahtea ei saisi jokainen joka haluaa moittia?

Aivan. Omasta mielestäni Jere on rikoksenuusija typeryydessä. Vaikka antaisi menneiden olla, niin Jere vaan painaa uutta skeidaa tuuttiin. Jos verrataan vaikka Toni Niemisen ketjuun, niin häntä käsitellään hyvin eri tavalla, paljon positiivisemmin. Vaikka hän onkin vähän kiimainen hönö, niin kuitenkin vain hönö eikä mikään umpipösilö. Ymmärtääkseni hän kuitenkin kantaa vastuuta jälkeläisistään, tapaa heitä ja hoitelee elatusmaksujaan, joka nyt on vähin mitä voi vaatia.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Miksi ihmeessä Karalahtea ei saisi jokainen joka haluaa moittia? Väkivaltaa ihannoiva vastuunpakoilija ja narkkari.
Koska osa ihmisistä on samanlaisia ja he samaistuvat Jereen ja siten pahoittavat mielensä. Taas kerran moraalisesti paremmat ihmiset paistattelevat erinomaisuudessaan (tai tässä tapauksessa riittää keskinkertaisuuskin). Eihän sellainen ole kivaa tai reilua muita kohtaan.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Karalahti paistattelee haastatteluissa, kirjoituttaa kirjan itsestään, joku elokuva tulossa ja mielipiteitä lauotaan somessa. Ja kun mielipiteet ovat mitä ovat, niin vähällä tuntuu lopulta Jere pääsevän, kun sentään uskollinen äijjäkannattajakunta säilyy seläntaputtelijoina.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
En kummemmin jaksa triggeröityä tuosta Jeren käytöksestä. Kyllä tänne miljardien ihmisten sekaan kaikenmoista tallaajaa mahtuu. Jere tallaa omalla tavallaan.

Sen kuitenkin olen pistänyt silmään, että hänen käytöksensä on meille addikteille aika tyypillistä my way or the highway tyyppistä uhoamista, jossa koko ajan pitää ainakin verbaalisesti nyrkit pystyssä olla todistelemassa jotakin. Alkoholismistahan sanotaan, että juomisen lopettaminen on yksi asia, mutta raitistuminen taas kokonaan toinen juttu.

Peliuransa oli hänen omansa, sekä elämänsä on hänen omansa. Ei siinä sen kummempaa. Mutta tuollaisen elämäntavan glorifiointia en pysty hyväksymään.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En oo ÄIJjÄ enkä Jere mutta hieno joukkolynkkausrinki teillä täällä, jatkakaa ja kyllä te ootte kaikki niin fiksuja ja hyviä ihmisiä!

Samaa mieltä, törkeää arvostella Jereä siitä, että vallitsevassa maailman tilanteessa levittää rokotevastaisuutta.

Veikkaan muuten, että ihmiset ovat vain kateellisia näille Olli Posti, Samuli Perälä ym. jotka ilman minkäänlaista koulutusta ovat päätyneet terveyden asiantuntijoiksi.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En oo ÄIJjÄ enkä Jere mutta hieno joukkolynkkausrinki teillä täällä, jatkakaa ja kyllä te ootte kaikki niin fiksuja ja hyviä ihmisiä!
Tässähän on vastakkain toisaalta meko typeräksi kauan tiedetty erinomaisen hyvä ollut entinen jääkiekkoilija, joka esiintyy tieteen asiantuntijana ihan peruskoulupohjalta. Veikkaanpa vielä tietämättä, ettei ole näitä kympin oppilaita. Toisella puolella on ne ihmiset, jotka ajattelevat, että ehkä se tieteellinen prosessi tuottaa totuutta lähenevää tietoa, vaikka itse ei siitä ymmärtäisikään mitään.

Tai voihan se olla, että Jere ei ehkä ymmärrä tieteellisestä prosessista mitään. Hän vain kertoo mielipiteensä, mutta se sattuu sisältämään väitteitä tai ehkäpä oletuksia enempi tässä tapauksessa, että tieteellinen prosessi olisi jotenkin rikki.

Erityisesti kiinnittäisin huomion kohtaan jossa Jere toteaa, että: " Koska ihmiset alkaa oikeesti miettimään ja käyttämään omaa järkeä ". Mihin tällä pyritään? Ihmiset käyttävät jatkuvasti omaa järkeään, mutta toivottavasti vain asioihin joista he ymmärtävät jotain. En minäkään kommentoi kvattifysiikkaa juurikaan, enkä varsinkaan kriittisesti, koska se on helvetin epäintuitiivista ja tiedot ei riitä. Pitää uskoa mitä tietävämmät sanovat, kuten Jerenkin kannattaisi uskoa. Muutenkin tämä "oma järki" on kyllä hyvin kyseenalaista monien kohdalla, eikä vähiten tapulin pormestarin.

Johtopäätöksenä sanoisin, että Jere on tyhmä jätkä joka kärsii kevyestä Dunning-Gruger syndroomasta ja toivoisin hänen jatkossa keskittyvän asioihin joista ymmärtää jotain. Toki hän voi sanoa, että vituttaa korona tai ettei ymmärrä miten rokote toimii, on kehitetty tai testattu, mutta väitteiden tai oletusten esittäminen asiasta mistä ei mitään ymmärrä on vaan ... no tyhmää.

Ja vielä se, että miksi tämä on kiinnostava asia on se, että kaikki vaikutusyritykset sen suuntaan, että rokote on vaarallinen tai ei kannata ottaa, koskettavat myös muita ihmisiä.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Jeren järki sanoo, kokkeli hyvä, koronarokote ei hyvä. Ja toimii sen mukaisesti, kuinkas muuten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös