Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  • 2 219 480
  • 13 556

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pakko antaa posia modeille ja todeta olevani erittäin tyytyväinen pelikielto(ihin), ainakin yhden nimimerkin osalta, joka on oikeastaan ja kuukauden päivät kerjännyt verta nenästä flametuksellaan. Jätetään yksittäinen nimimerkki kuitenkin mainitsematta ja annetaan jokaiselle mahdollisuus omaan arvuutteluun.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
On ollut melko absurdia luettavaa tämä palsta viime päivät tuolla Koronavirus ketjussa. Mitä pidemmälle aika on mennyt ja mitä karmeammiksi lopputulokset on osoittautuneet muualla ja mitä kovempiin toimiin on Suomessa jouduttu tarttumaan, niin sitä kovempaan ääneen on toisten ihmisten terveydellä leikkimistä kannattaneet ihmiset saaneet huutaa. Tämän kaiken vielä tehneet @Moderaattorit suosiollisella suostumuksella. Jos menisi johonkin taklausketjuun ilakoimaan, että: "mitä sitten? Heikot pois vaan edestä, niin jääkiekko puhdistuu",tyyliin niin tulisi matka pois palstan muonavahvuudesta ja helevatun nopeasti. Vaan kun kyseessä on oikeasti hätätila niin siellä on saanut latoa vaikka millaista paskaa ja huudella aika pokkana ihmisten terveydelle vaarallisia juttuja täysin ilman puuttumista peliin.

Odotin nyt kuitenkin pari päivää, että jos siellä modet kokoontuu ja oikeasti tekee jotain aivan naurettavalle tasolle asti yltiöityneeseen ihmisten terveyden ja elämän merkityksen vähättelemiseen, mutta ei vain tapahtunut. Pitääkö siis oikeasti tulkita asiat niin, että jatkossa ei mikään ole enää pyhää? Tai näytti olevan aiemmin, kun katsoo kaikkia taklaus, RIP yms. ketjuja. Nyt vain sitten jotenkin linjattu, että ei ole. Pysyyköhän linja?

Se hyvä puoli on mainittavana, että ne isoimmatkin huutelijat on tässä tilanteen kärjistyessä suurimmaksi osaksi tajunneet rauhoittua. Jotain mitä missään muissa ketjussa ei ole annettu tapahtua, kun siellä on ollut jo vasara kuumana moderaattorit kertomassa oikeita mielipiteitä.

Joka tapauksessa on ollut melkoisen mielenkiintoista seurattavaa tämä linjaaminen kun vertaa niin moniin muihin ketjuihin ja siellä ihmisten terveyden ja hengen vaalimisiin. Ilmeisesti tässä pätee vanha sanonta. A Single Death Is a Tragedy, a Million Deaths Are a Statistic.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ai katos, tämä on siis aihe jossa onkin mielestäsi vain yksi äärilaita. Mielenkiintoista.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ai katos, tämä on siis aihe jossa onkin mielestäsi vain yksi äärilaita. Mielenkiintoista.
Jos on asiaa niin voi lainata tai edes tägätä. Toisekseen, jos tuomiopäivän profeetat alkaa aiheuttamaan omilla jutuillaan harmia, mitä siis ei ole Suomessa käytännössä nähty, saati jatkoajassa, niin toki pitää puuttua. En kyllä ole nähnyt toistaiseksi yhtään joka olisi huudellut, että "me kuollaan kaikki, varastakaa ja raiskatkaa" tyylistä kommenttia. Olen kylläkin nähnyt, täälläkin, useita "se on vaan nuha mitä nopeampaa sairastetaan niin sitä nopeampaa se on ohi" tyylistä kommenttia.

Sun väkisin vääntämistä kahdesta laidasta en siis oikeasti tiedä, olen nähnyt suhteellisen asiaan pyrkivää kirjoittelua noin 99% palstalaisista joissa ei ole mielestäni ollut tervettä paniikkia enempää, eikä ole varsinkaan suhtauduttu kenenkään terveytyyen vähätellen. Joten miten tämä nyt pitäisi ymmärtää tämä äärilaita-ajattelusi?
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jos on asiaa niin voi lainata tai edes tägätä. Toisekseen, jos tuomiopäivän profeetat alkaa aiheuttamaan omilla jutuillaan harmia, mitä siis ei ole Suomessa käytännössä nähty, saati jatkoajassa, niin toki pitää puuttua.
eikö se olisi miehekästä tagata tai lainata itse ensin ne kirjoittajat joita tarkoitat. Vai koskeeko ohje vain tapauksia joissa asia on ilmeinen muutoinkin?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
eikö se olisi miehekästä tagata tai lainata itse ensin ne kirjoittajat joita tarkoitat. Vai koskeeko ohje vain tapauksia joissa asia on ilmeinen muutoinkin?
Enkö minä muka tagannyt? Vai siis eikö ne moderaattorit ole ketjun asia ja pidä sitä jöötä yllä? Ei tämä ole mikään syyttelyketju nimimerkeistä, ainakaan allekirjoittaneelle. Minä ihmettelen moderaattorien valitsemaa linjaa, ihan ketään yksittäisiä nimimerkkiä syyllistämättä, käsittääkseni se raportti nappi on sitä varten, että virheistä raportoidaan, ei mikään itku missään modeketjussa. Mitä sitäkin on jo nähty ihan riittämiin, enkä ymmärrä miksi sekin sallitaan, saati joku lällättely mitä täällä nykyään harrastetaan kun joku saa pelikiellon. Sen sijaan minä ihmettelen valittua linjaa suhteessa muihin ihmisten terveyteen liittyviin ketjuihin ja sitä, päteekö se linja muuallakin jatkossa. Sillä hyvä.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tässä tapauksessa, kun viestejä on tullut tuhansia muutamaan päivään, saattaa olla tekemätön paikka. On se yhtä epäkohteliasta tägätä vaan muutama, eikä kaikkia syyllisiä.
Juuri siitä syystä kun viestejä on tullut tuhansia ja puhtaaseen mielipidekysymyseen mikä on soveliasta on varmasti kymmeniä erilaisia näkemyksiä, onkin minun mielestäni varsin epäreilua tulla heittelemään epämääräisiä ja kohdistamattomiq syytöksiä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Sitä tietysti ihmettelen että persuista tuolla penaz näyttää kovin kiihoittuneen, kun melkein joka viestissä täytyy mainita, vaikkeivat asiaan liitykään.
Persuaktivistit öyhöttävät parhaillaan vastenmielisesti keskusteluosiossa Sanna Marinin hallitus. Täytyy Suomen puolesta olla iloinen, että näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa valmiuslain aikana persut ei ole pääministeripuolue. Odotetusti näinä vastuun kannon aikoina demarien kannatus on nousussa (HS gallup) ja persujen laskussa. Enpä yllättyisi, jos SDP ohittaisi tänä vuonna kannatusluvuissa persut.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
^ Modet ovat hereillä ja rankovat tästä "vastenmielisestä öyhötyksestä". Tämä lienee palstan politiikka-aiheiden viime aikojen törkein letkautus, kun piti oikein rikepisteellä palkita.

On tärkeää, että kun Kreikka Suomen tukemana rikkoo kansainvälisiä sopimuksia ja jättää ottamatta turvapaikanhakemuksia vastaan, niin Suomen sisäministeri houkuttelee näitä ihmisiä Suomeen. Tässä nyt joku korona on kanssa, mutta ei anneta sen häiritä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miksi nimimerkki @Corona ei olla laitettu vielä karanteeniin? Tänäänkin saanut olla täysin vapaasti palstalla 11 minuuttia sitten!!!

Riittääkö pelkkä karanteeni vai pitäisikö laittaa melkein suoraan jo eristykseen?
 
Nyt kun Brazzers-ketju on ollut jo pitkään jäähyllä, niin ajattelin kysyä että voisiko sen saada auki uudestaan? Ihan tän maailman tilanteen takia tuli ajatus mieleen ja nyt kun ei urheilua ole ollenkaan. Olis jotain mielenkiintoa kun saisi näpytellä jotain ei niin vakavaa tämän maailmantilanteen seurannan ohella. Koronakriisi unohtuisi siinä kirjoittaessa aina hetkeksi aikaa. Eikös tästä tilanteesta myöskin jotain mainittu että tietynlainen huumori on hyvä olla mukana jaksamisen kannalta? Päiviin tulisi enemmän mielenkiintoa, kun olisi olemassa joku tietty ei niin vakava aihe josta haluaa kirjoittaa. Tekisi vaikka niin, että katsottaisi vaikka kymmenen ensimmäistä viestiä mihin suuntaan ketju alkaisi menemään? Asiallisempi kielenkäyttö olisi yksi niistä jutuista varmasti jota vaaditaan. Se onnistuisi kyllä. Ja jos näyttää huonolta, lappu luukulle enkä ikinä enää kysy asian perään.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kannatan edellistä kirjoittajaa. @Moderaattorit voisivat nyt osoittaa solidaarisuutta urheilun puutoksesta kärsiville nimimerkeille ja avata ketjun, jonka avaaminen selvästi auttaisi selviytymään koronaviruksen piiskaamassa Suomessa. Muistutan vielä Moderaattorit teitä siitä, että nimimerkkien takana on oikeita ihmisiä oikeine tarpeineen ja kun teillä on mahdollisuus ketjun avaamalla tehdä hyvää, niin käyttäkää se mahdollisuus.

Kunnioittaen
Hera80
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kannatan edellistä kirjoittajaa. Moderaattorit voisivat nyt osoittaa solidaarisuutta urheilun puutoksesta kärsiville nimimerkeille
Erilaisista puutoksista kärsivät varmasti monet jopa ilman koronaa, mutta jos tuollainen ketju avataan, niin vaadin avattavaksi lesboseksin syvimmän olemuksen sisältävää ketjua tasa-arvoisuuden vuoksi. Tosin tasa-arvoon ei päästä, koska yhtä syvällä pääseminen on ainakin teoriassa mahdotonta. Bra... silialainen on ihan hirveetä silsaa, mutta oletko käynyt Tsekeissä?
 
Nythän se Brazzers-ketju nimenomaan pitäisi avata, koska luin toisesta ketjusta että palstan modeillakin on isompia murheita tai huolia kuin foorumin moderointi juuri tällä hetkellä... Ei siis sillä, etteikö modeja olisi ollenkaan tai ettei heitä foorumin hyvinvointi kiinnostaisi. En tarkoita nyt sitä että jos ketju avattaisiin uudelleen niin laittaisin muka jotain julkaisukelvotonta tekstiä luettavaksi. Päinvastoin, miettisin tarkkaan ennen lähettämistä että se on varmasti lukukelpoista tekstiä. Siitä ei epäilystäkään. Tämän jälkeen modet saisivat minun puoleltani ikuisen kunnioituksen ja puolustaisin heitä tilanteessa kuin tilanteessa.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
No nyt oli modeilta todella nopeaa toimintaa. Käyttäjä @MENTALSPORT kirjoitti viestin ilman isoja kirjaimia, ja vain 9 minuuttia tämän viestin jälkeen oli pelikielto jo tulilla. Jatkoajan nopein pelikielto?
 
No nyt oli modeilta todella nopeaa toimintaa. Käyttäjä @MENTALSPORT kirjoitti viestin ilman isoja kirjaimia, ja vain 9 minuuttia tämän viestin jälkeen oli pelikielto jo tulilla. Jatkoajan nopein pelikielto?
Joissain asioissa on hyvä olla nopea. Varsinkin jos hyvä kieliasu on uhattuna.

Oikea selitys on toki huomattavasti tylsempi, kun meille vain satuttiin tarjoamaan hyvä esimerkkiviesti syöttönä takatolpalle
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Ja taisi siellä niitä kirjaimettomia kirjoitusia jo useampikin olla taustalla. Siis isokirjaimettomia.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Joo kyllä tässä on oikeusmurha nähtävissä. Kaveri kyllä hamstrannut nimimerkkiinsä paljon isoja kirjaimia, mutta huomannut oman toimensa järjettömyyden ja nyt koittaa jättää niitä muille tilanteen ollessa mikä on. Kyllä ei voi ymmärtää.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oletteko nyt @Moderaattorit aivan vitun tosissanne? Pelikieltoa siitä, että tekstistä puuttuvat isot alkukirjaimet? Näköjään ei voi kauhalla ammentaa, kun on lusikalla jaettu.
Mielestäni hyvä pelikielto ja periaate, jos palsta halutaan säilyttää mahdollisimman lukukelpoisena ja "korkea"tasoisena. Ei tämän pidä olla mikään Iltalehden kommenttiosio, vaan Suomen suosituin, ankaralla tietämyksellä varustettu keskustelupalsta, jota vieraat lukevat, katsoen palstalle hyväksyttyjä nimimerkkejä ylöspäin.

Laatu, tietämys ja tyyli. Siinä on kolme kovaa sanaa, joista palstan pitää muodostua. Välillä nipistetään vähän kaikesta, mutta niinhän se käy tosielämässäkin. Ei poliisit saa kaikkia rosmoja kiinni, vain osan.

Hyvää työtä moderaattoreilta jo pidemmän aikaa. Itse olisin kyllä antanut itselleni vähän enemmän penalttia, mutta menkööt läpi tämän kerran.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Mielestäni hyvä pelikielto ja periaate, jos palsta halutaan säilyttää mahdollisimman lukukelpoisena ja "korkea"tasoisena. Ei tämän pidä olla mikään Iltalehden kommenttiosio, vaan Suomen suosituin, ankaralla tietämyksellä varustettu keskustelupalsta, jota vieraat lukevat, katsoen palstalle hyväksyttyjä nimimerkkejä ylöspäin.

Laatu, tietämys ja tyyli. Siinä on kolme kovaa sanaa, joista palstan pitää muodostua. Välillä nipistetään vähän kaikesta, mutta niinhän se käy tosielämässäkin. Ei poliisit saa kaikkia rosmoja kiinni, vain osan.

Hyvää työtä moderaattoreilta jo pidemmän aikaa. Itse olisin kyllä antanut itselleni vähän enemmän penalttia, mutta menkööt läpi tämän kerran.
Tässä viestissä on tietynlaista rehellisyyttä mukana. Tykkään.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Mä en nyt ihan ymmärrä taas. @peksalla kiehahti koronaketjussa yli ja viikon huili näin ollen oikeutettu mutta mielestäni häntä kommentoinut henkilökin heitti tietoisesti bensaa liekkeihin epäkunnioittavalla viestillään. Oisin laittanut tasapuolisuuden vuoksi kummatkin riitapukarit jäähyaitioon enkä vain toista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös