Toimitus

Jäsen
Olemme Tero Rantalaisen kanssa aloittaneet Jatkoajan Talousmaisterit-podcastin. Tarkoituksenamme on käsitellä kiekkotalouden aiheita kansantajuisesti, mutta kuitenkin tuoden uutta tietoa ja näkemyksiä kuulijoille sekä avata sitä miten lätkäbisnes pyörii.

Toistaiseksi olemme käsitelleet tyhjennysmyyntien logiikkaa, pudotuspelien taloudellista merkitystä ja niihin liittyvää rahanjakoa sekä viimeisimpänä tämän päivän jaksossa monia meneillään olevia areenahankkeita. Vaikka kaikki kolme jaksoa toistaiseksi käsittelevätkin Liigaa, emme rajaa podcastiamme pelkästään siihen, vaan jatkossa varmasti puhutaan MM-kisoista, NHL:stä, Mestiksestä ja monesta muustakin talousaiheesta.

https://soundcloud.com/jatkoaika/jatkoajan-talousmaisteritpodcast-onko-tyhjennysmyynneista-hyotya
Jatkoajan Talousmaisterit #2: Pudotuspelien rahanjako romukoppaan ja hinnoista on turha valittaa
Jatkoajan Talousmaisterit #3: Uusien areenoiden rakentaminen vaatisi rautaista Kalen otetta

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kommentteja. Erityisesti kiinnostaisi kuulla, mistä te olette kiinnostuneita kuulemaan. Mikä on sellainen aihe, että se kaipaisi avaamista ja selvitystä?

Vaikka itse talousaiheet ovat meille tuttuja, olemme tietysti äänimedian tuotannossa vielä alkutekijöissä, mutta siltä osin uskomme, että kehitystä tulee jakso jaksolta. Siltäkin osin kaikki palaute on erittäin tervetullutta.

- Matti Liljaniemi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy