Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan Talousmaisterit – kommentteja, ideoita ja palautetta

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Toimitus, 11.04.2019 klo 22.31.

 1. Toimitus Jäsen

  Olemme Tero Rantalaisen kanssa aloittaneet Jatkoajan Talousmaisterit-podcastin. Tarkoituksenamme on käsitellä kiekkotalouden aiheita kansantajuisesti, mutta kuitenkin tuoden uutta tietoa ja näkemyksiä kuulijoille sekä avata sitä miten lätkäbisnes pyörii.

  Toistaiseksi olemme käsitelleet tyhjennysmyyntien logiikkaa, pudotuspelien taloudellista merkitystä ja niihin liittyvää rahanjakoa sekä viimeisimpänä tämän päivän jaksossa monia meneillään olevia areenahankkeita. Vaikka kaikki kolme jaksoa toistaiseksi käsittelevätkin Liigaa, emme rajaa podcastiamme pelkästään siihen, vaan jatkossa varmasti puhutaan MM-kisoista, NHL:stä, Mestiksestä ja monesta muustakin talousaiheesta.

  https://soundcloud.com/jatkoaika/jatkoajan-talousmaisteritpodcast-onko-tyhjennysmyynneista-hyotya
  Jatkoajan Talousmaisterit #2: Pudotuspelien rahanjako romukoppaan ja hinnoista on turha valittaa
  Jatkoajan Talousmaisterit #3: Uusien areenoiden rakentaminen vaatisi rautaista Kalen otetta

  Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kommentteja. Erityisesti kiinnostaisi kuulla, mistä te olette kiinnostuneita kuulemaan. Mikä on sellainen aihe, että se kaipaisi avaamista ja selvitystä?

  Vaikka itse talousaiheet ovat meille tuttuja, olemme tietysti äänimedian tuotannossa vielä alkutekijöissä, mutta siltä osin uskomme, että kehitystä tulee jakso jaksolta. Siltäkin osin kaikki palaute on erittäin tervetullutta.

  - Matti Liljaniemi