Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 280 588
  • 7 387

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Jotenkin alleviivaavaa, että Pekka Jalonen on nähnyt whataboutisminsa niin vahvoina argumentteina, että ne on pitänyt jopa boldata. Antero Mertarannan selostusta muokaten, tässä sulle Pekka:

Näittekö minkä argumentin kaveri iskee? Näittekö minkä argumentin kaveri iskee? Ottaa perustelukseen whataboutismin ja lehden lukijat katsovat että: herranjestas mitä siellä tapahtui? Kaveri ottaa whataboutismin, ottaa whataboutismin perustelukseen ja tekee kyllä, tekee urheilujournalismin historian yhden hienoimmista kirjoituksista, ei mitään muuta voi sanoa.
Katsokaa nerokasta argumentointia, sinne whataboutismin kiinni ja muut katsoo, että
taivas varjele mitä sieltä tulee? Sieltä tulee whataboutismi!
Ja heti perään luin tämän tuolta Jokereiden ja Valko-Venäjän tilannetta käsittelevästä ketjusta. Loistavaa, @C.Orr !
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
HAHAHAHAHAHHAHA! Ihan helvetin säälittävä sulaminen Clippersiltä 3-1 johdosta. Kauden alusta asti ovat uhonneet Lakersille miten he ovat dawgeja ja roughriderseja toisin kuin Lakers ja AD ja miten heillä on paremmat pelaajat, penkki ja ylivoimaisesti paras puolustus. Ja sitten luuserit sulavat 3-1 johdon ja eivät päässeet edes Lännen finaaleihin asti.
Kawhi naurettavia mainoksia LeBronin syrjäyttämisestä kuningaana Losissa on nyt surkuhupaisaa katsella.
Jokohan muuten tämän perseilyn jälkeen lakattaisiin puhumaan Doc Riversistä huippuvalmentajana? Todella yliarvostettu valmentaja, jonka pitkä Clippers-aikakausi on ollut yhtä suurta alisuorittamista.

Ainakin mun mielestä mahtava viesti palstatoveri Leinolta. Tässä lyödään pöytään somessa ja iltapäivälehtien kommenttipalstoilla riehuvan pitkäaikaistyöttömän arsenaali lähes koko komeudessaan. Tämä kosketti minua.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Toisaalta aakkosjärjestyksen käyttäminenkin on arvovalinta. Otsikkon pitäisi olla jotenkin neutraalimpi, käyttäen esim vain kirjaimia joita ei ole kummankaan seuran nimessä. Esim Wedfå vs Chjövz. En ota kantaa kumpi on kumpi, muuten kuin että porilaiset on chjövz.
Nauroin ääneen tätä loppukaneettia.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Vähän sama täällä. Eilen lenkillä syke nousi, ylämäessä puuskutti, lenkin jälkeen pohkeita särki, illalla väänsi mahasta ja tuli pahan hajuisia kaasuja, pari päivää sitten sohvalta noustessa huimasi, työpäivän jälkeen hartiat jumissa, aivastin myös kaks kertaa auringon paisteessa, perhekoon pizzan ja jalapenon jälkeen ruokahalu hävisi (tunniksi), sen jälkeen tuli löysähkö kirvelevä kakka aamulla. Olen myös huomannut että olen äärimmäisen väsynyt klo 23-06 välisen ajan ja käytännössä NUKUN aina. Mutta onneksi erektio on vahva aina tarvittaessa!
Koronaketjussa vietiin tässä viestissä sarkastinen huumori aivan uusiin ulottuvuuksiin.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kerhon puolustaja Otto Latvala on vähän meidän kannattajien hampaissa tällä hetkellä. Joku huomasi, että Latvalan viime kauden game worn pelipaita on ainoana jäljellä Kerhon verkkokaupassa, mihin liittyy seuraavat kommentit

Helvetti olispa rahaa. Toihan olisi suorastaan kulttikapistus, vähän kuten Karevaara mukikin. Toi päällä kanntajakatsomoon astellessa sinnehän tekee muut suorastaan tietä.
Joo ja vaikka olisit jonkun tiellä, niin on suuri todennäköisyys sille, että hän pääsisi vaivattomasti ohi kuitenkin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toteutuessaan kovin hankinta, kunnes saapuu Barkov ja sen jälkeen ei kukaan mene listassa ohi.

Paitsi IFK:n sen aikainen nelosketju: Ovechkin-Crosby-Draisaitl

Joista tosin Crosby loukkaantuu jo Helsinki-Vantaa lentokentän rullaportaissa.

Tämä oli kyllä hyvä läppä. Kiitos Nukkemurhaaja! Crosby olisi erinomainen vahvistus IFK:n valmiiksi kovaan sairastupa rosteriin.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
SaiPa voisi tehdä niin, että Lehterä siirretään E-junnujen valmentajaksi. E-junnujen valmentaja nostetaan D:hen, D:n C:hen jne kunnes A-junnuista tulee meille timanttinen uusi päävalmentaja. Väärin tämä tietenkin on E-junnuja kohtaan, mutta ne on sen verran nuoria, että anteeksipyynnöksi riittää, kun ostetaan jäätelöt kaikille.
Tämä mirasanen keksimä ratkaisu SaiPan valmentajaongelmaan pisti äsken hymyilyttämään :D
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mites nämä maahanmuuttajat itse? Ikävä kyllä ovat itse todella usein mikron sijasta mega-agressiivisia, jos hommat ei mene niin kuin ovat olettaneet ja puhuvat myös lujaa ja agressiivisesti. Nämä tavat eivät kuulu suomalaiseen kulttuuriin.

Toki lujaa puhuminen voi esim. taloyhtiössä klo 22:n jälkeen olla ongelma.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Politiikan pikakurssi by @muaddib

- Persu ei voi olla demari tai vasemmistoliittolainen koska ei lue kovin hyvin yli nelikirjaimisia sanoja.
- Vasemmistoliittolainen on liian tyhmä ja laiska demariksi.
- Kristilliset on lähinnä ikineitsyt-isosnuoria ja vanhoja mummoja, jotka eivät jostain syystä ole kepulaisia.
- Kepulainen on sukua kaikille tuttavilleen, joista kaikki ovat joko kepulaisia tai kristillisiä. Lisävaatimuksena 150-700km etäisyys kaikesta sivistyksestä ja 5 tunnettua ja 10 tuntematonta perinnöllistä sairautta, jotka löytyvät myös kaikilta tuttavilta.
- RKPssä on tärkeintä että kaffirit opettelevat afrikaansia, koska se on "oikein" - ali-ihmisten osa on olla nöyrä.
- Demari on liian tyhmä ja liian laiska porvariksi, mutta haluaa silti porvarin elintason, vaikka mitään edellytyksiä henkilökohtaisesti siihen ei ole. Suomalainen demari kuolisi nälkään kahdessa viikossa vapaavalintaisessa länsimaassa, koska ei osaa mitään hyödyllistä, joten Suomi on ainoa paikka maailmassa eloonjäämiselle, aivan kuten Etelänapa keisaripingviineille tai Liverpool..niille.
- Suomessa Kokoomusta äänestävät merkonomit ovat liian vässyköitä porvareiksi, joten 80-90% on demareita.
- Näistä 10-20% äänestää silti salaa Kokoomusta, koska Mikkelin AMKn merkonomilinjalla käskettiin niin, että saisi pillua muilta merkonomeilta, eikä tarvitse panna paikallisia kepulaisia, joista 99% näyttää joko Annika Saarikolta (nuoret naiset), Paavo Väyryseltä (vanhemmat naiset), Sirkka-Liisa Anttilalta (em. äidit) tai Shrekin, Jabba the Huttin sekä rancorin three-way-rakkauslapselta (loput).
- Loput (alle 10 000) siirtävät veronmaksukykynsä johonkin länsimaahan ja esittävät demareita vanhempiensa kuolemaan asti - lähinnä lasten takia - ettei kukaan viiltele hämäyskarvalakki-BMWn renkaita.

Ei tämä nyt niin kovin vaikeata ole.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Jakub veistelee lyhyesti, mutta osuvasti Kerhon valmentajatilanteesta tässä viestissään

Köyhällä on Matti kukkarossa, kerholla penkin takana. Valitsisin sata kertaa sadasta Matin kukkaroon kuin penkintaakse.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä onko se vain tästä vuodesta johtuvaa, mutta joululaulut kuulostavat kivalta piristykseltä arkeen.
Aivan loistava retorinen kysymys, joka pitää sisällään filosofisen pohdinnan aikamme tilasta kulminoituen siihen tärkeimpään, miltä arki näyttää ja tuntuu.
 

Baldrick

Jäsen

Aivan erinomainen nosto @KwutsNI :lta Biden-ketjussa. Nyt olisi todellakin niin jenkeissä kuin monissa muissakin länsimaisissa demokratioissa aika oppia historiasta näinä kiihtyvän kahtiajaon aikoina, myös Suomessa.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Politiikkakeskusteluissa vanhat kunnon @dana77 sekä @mjr vääntävät peistä. Totaalinen kahvit näppikselle reaktio tuli tästä mjr:n vastauksesta.

En voi kiistää etteikö Sanna Marinin harjoittama vastakkainasettelu ja syyllistäminen herättäisi minussakin ajatuksia että pitäköön sosialisminsa. Minä vien omaisuuteni turvaan kunhan sen aika koittaa. Nytkin mietin sijoituksiani jatkuvasti siltä kannalta, että mikä on paras keino suojautua poliittiselta riskiltä kuten esim omaisuuden suojan murtamiselta.

Laita reppuun sissimuonat, ota lapio ja kaiva aarteesi ylös ja tetsaa hetimiten johonkin veroparatiisiin, Marinin ja Vanhasen veriset bolsevikkikoirat ovat kannoillasi!

Вся власть Советам!!!!

Ja tämä nauratti siis minuakin, joka en koskaan ole enkä tule SDP:tä äänestämään.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Clubittaja heitti niin mahtavan nerokkaan loppulausahduksen koronaketjun viestiinsä, että jos mun allekirjoituksessa vain olisi tilaa, niin saattasin jopa laittaa:

Levillä rinteissä väljää ja lohikeitto maistuu ravintelissa. Mukavaa itsenäisyyspäivää panikoijolle ja mummontappajille.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ässäosiossa ihan vahvaa näkemystä joukkueen otteista:

Tuo porukka on niin umpipaska, jonka seppänä häärii Selin läpimädällä pelitavalla, ettei edes rekka-autollinen Järvisiä tee kesää. Vieläkin vituttaa tuo saatanan homoilu, jossa patapaita antoi laittaa luvalla kotikentällä kakkoseen. Ässistä tuli - taas - yleinen vitsi kiekkopiireissä. Viimeistään KooKoo pelin jälkeen. Pääasia että tili tulee palkkapäivänä. Siinä on tämän kauden pelillinen ideologia.
En muista että olisin ihan hetkeen tai ylipäätään koskaan törmännyt kuvaukseen "saatanan homoilu" kun on puhuttu kiekkopelistä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
En muista että olisin ihan hetkeen tai ylipäätään koskaan törmännyt kuvaukseen "saatanan homoilu" kun on puhuttu kiekkopelistä.
Nauratti. Nykyään tuollaisesta meinaa saada aikaan ihan karmean loukkaantumistulvan. Mutta Porissa se ei kiinnosta tietenkään vittuakaan.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ässäosiossa ihan vahvaa näkemystä joukkueen otteista:


En muista että olisin ihan hetkeen tai ylipäätään koskaan törmännyt kuvaukseen "saatanan homoilu" kun on puhuttu kiekkopelistä.
Toisaalta harvaa miespuolista heteroa huvittaa katsoa esimerkiksi miesten välistä jyystöä. Ehkä siinä haetaan tätä näkökulmaa, että samalta tuntuisi.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Ässäosiossa ihan vahvaa näkemystä joukkueen otteista:


En muista että olisin ihan hetkeen tai ylipäätään koskaan törmännyt kuvaukseen "saatanan homoilu" kun on puhuttu kiekkopelistä.
"Saatanan homoilu" on miesten välistä pornoa, joka on näin heteromiehen näkökulmasta katsottuna oksettavaa paskaa. Tämän lauseen ymmärtämisessä ei ollut mitään vaikeuksia vielä 10-vuotta sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös