Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 278 698
  • 7 386

Kaivanto

Jäsen
Puolivälierä Venäjä-USA 3-5 -ketjusta:

Viestin lähetti The Original Jags
Yritä jo ymmärtää, ettei noilla KAnada Cup turnauksilla [1976, 1984, 1987, 1991, 1996, 2002] ollut mitään merkitystä sen kannalta, mikä maa on tai oli paras kiekkoilussa. Ainoastaan vuoden 1981 turnauksella on merkitystä, koska Neuvostoliitto voitti sen huolimatta sille epäedullisista olosuhteista.
...ja editointi 5 minuutin kuluttua:

Viestin lähetti The Original Jags
EDIT: Myöskään vuoden 2002 olympiaturnausta ei tule laskea todellista tasoa mittaavien turnausten joukkoon, koska sekin pelattiin NHL-tuomareilla. Kanadalaistuomari käytännössä pudotti Venäjän finaalista välierässä Yhdysvaltoja vastaan.

Sen sijaan Tshekin voitto vuodelta 1998 on merkityksellinen, koska Tshekille ei vallitsevista olosuhteista ollut mitään etua.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
En mä parhaista tiedä, mutta tämä oli kerrankin hauska ja hyvä:

Viestin lähetti Penaltyfox
Joutuiko Porkka dopingtestiin pelin jälkeen, kun oli 3. erässä ottanut Hassista?
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihailtava kiteytys WC2004 Suomi-USA-pelin jälkeen.

Viestin lähetti JJO
Upea taisteluvoitto, mutta olennaista on ettei tämä riitä. "Hopea" on hävitty mitali vaikka finaalipaikka onkin saavutuksena hyvä. Suomi pelaa vimein materiaalin potentiaalin tasolla, taktiikka on oikea.

Hiukan paistaa myös me on hävityy tää peli asenne.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä löytyy ketjusta "Liian aikaisin lähteneet kiekkoilijat".

QUOTE]Viestin lähetti "UHLBÄCK"
Antti Miettinen, Tommi Santala ja Eero Somervuori ainakin minun mielestäni lähtivät liian aikaisin rapakon taakse. Olisivat vielä yhden kauden saaneet kiekkoilla sm-liigassa. [/QUOTE]

En tiedä, onko tämä kommentti heitetty vahingossa vai huumorimielessä, mutta putosin kyllä ihan totaalisesti sinänsä vakava-aiheisessa ketjussa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaudella 2001-02 nimimerkki wild wild west kommentoi osuvasti Lukon surkeaa ottelua Pelicansia vastaan:

"Kolmannen erän puolessavälissä koin yliluonnollisen spiritualisen humanoidisieppauksen; Lähdin pahaa aavistamatta pelikatkon aikana virtsaamaan läheiseen toilettiin. TIlanne oli 4-2. Saatuani rakkoni pikaisesti tyhjennttyä palasin paikalleni: tilanne oli 4-4!
Vessareissuni aikana ajantajuni varmasti katosi koska yhden kusenheiton aikana EI päästetä kahta maalia!"
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Murmeli
Hieman jyrkästi sanottu, että "tiedotus ei pelaa". Mikäli tällä hetkellä käydään sopimusneuvotteluja, pitäisikö niistä tiedottaa tarkasti missä mennään päivittäin?

"9.9. SaiPa ja Mike Gabinetin agentti kävivät tänään sopimusneuvotteluja klo 11-13.30. Neuvotteluissa keskusteltiin Gabinetin rahapalkasta, jota SaiPa tarjosi X e / kk mutta Gabinetin agentti pyysi X + Y e / kk. Tämän jälkeen kaikki söivät pullaa ja joivat kahvia."
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Naughty_S
Hus takaisin hiekkalaatikolle. Subjektiivisten näkemysten kuningas Grönvall on aivan järjettömässä tikissä jo ennen kauden alkua. Tuskin sitä kukaan kieltää, että Lehto on hyvä veskari, mutta tuollainen saatanallinen ininä, kuinka Lehto on parempi kuin kaikki muut veskarit yhteensä, alkaa mennä taas aika pahasti sille "mun iskällä on..." -linjalle.

Ilmeisesti Tampereella on puhjennut joku silmät perseessä -epidemia noin laajemminkin. Ensin Koistinen on SM-liigan paras pakki ja nyt Lehto on jo valovuoden muita veskareita edellä. Sanokaa nyt vielä, että Sasu "längit" Hovi on liigan toiseksi paras..
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jan Lundell, kaikkien aikojen maalivahti?

Viestin lähetti lintu
Allekirjoitus sen kertoo!

Kuka on Tretjak? Jiri Holecek?? Kuka vittu on Wasama? Dominik Hasek ja Patrik Roy, nevöhööd.

Viime kevään playoffs-tilastoja:
Jan Lundell 94,9%, GAA 1,44
Miikka Kiprusoff 92.8% GAA 1,85

Repesin. Me Kärppäfanitkin muistmme pappa-Lundellin playoff-tilastot ja pelit......

Edit: Siirretty tilastot linnun viestiin. Olivat se kertova allekirjoitus.
 
Viimeksi muokattu:

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
Re: Jan Lundell, kaikkien aikojen maalivahti?

Viestin lähetti Tepa
Viime kevään playoffs-tilastoja:
Jan Lundell 94,9%, GAA 1,44
Miikka Kiprusoff 92.8% GAA 1,85

Repesin. Me Kärppäfanitkin muistmme pappa-Lundellin playoff tilastot ja pelit......
Kiitos makeista nauruista! Näppäimistö purskahti korvista suoraan kahviin!

Tepsifanina on kyseisiä herroja tullut seurattua suht läheltä. Toisen ottaisin joukkueeseen milloin vaan, toisen en vaikka maksettaisi...
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Joopa, joo. Näiden palstojen lenita-airisto, Kaizer Soze, löytää tennissukkien ohella suomalaisuuden ytimestä jälleen uuden ruostevaurion. Tällä kertaa tuo vajavaisuus on, että kansamme syvissä riveistä kuuluu miehekkään "Den Glider In" laulannan keskeltä ihmeellisiä soraääniä. Voi aikoja, voi tapoja. Muinaisessa DDR:ssä olisi ollut prosessit noidenkin äänien vaientamiseksi.

Kumpi nyt on pahempaa: se takin kääntö vai tasainen, jatkuva marina? Onko sellainen ihminen sillä pahimmalla suomalaisella tavalla inisijä, joka jatkaa moraalista närkästystään jo luettuaan Urheilulehden jutun puolitoista viikkoa sitten vai sellainen kaveri, joka on muuttanut mieltänsä samalla aikajaksolla kolmesti?

Jos journalismista puhutaan niin Jari "silmäpussi" Porttila skandaalinkäryisenäkin voittaa kiimaisen naarasketun näköisen Pekka Jalosen, joka on vaihtanut takkiaan kahden viikon aikana enemmän kuin Paavo Väyrynen koko 80-luvulla. Vaikka Porttilan takki on ruman värinen ja liian tiukka hänen vyötärönsä kohdalta, niin Porttila sentään jatkaa ristiretkeään huolimatta maailman tuulista.

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Viestin lähetti Musta_Kyy
Sen mukaan Holden ei ole tyytyväinen HC Forwardissa seuran toimintatapoihin ja etsii uutta seuraa

Viestin lähetti Twite
Tulee väkisin mieleen eräskin pesukone josta ei näkynyt englanniksi kanavat.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Opiskelija reseptit! - ketjun viesti:

Viestin lähetti Tommy
www.mol.fi
Itselläni kävi sama mielessä, mutta Tommy ehti ensin. :D
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Lapanen
Puuttumatta tätien kinailuun sen kummemmin, haluan todeta että tässä kohtaa Uma-Sergei kyllä menee viivan yli ennen kiekkoa.

''Den glider In''nin hoilaamisen kulta-aikojen vaaliminen taitaa nimittäin ja nimenomaan olla juuri niiden marisijoiden sydäntä lähellä.

Jos Raivo-Raimo vie kultapojukaksikko Den-glider-in-Curre-Aralta universumin suurimpien kiekkosaavutusten pokaalin niin perusteellisesti, etteivät edes marisijat pysty sitä itselleen muuksi selittämään, hoitamalla World-cupin, taitaa siitä tulla entisestään lisää ryppyä suupieliin.

Nyt jo kiemurtelun seuraaminen on myötätuntoa herättävää puuhaa. Tässähän alkaa pian toivoa Suomen tappiota ihan vain ettei eräiden tuska lisäänny entisestään.

Pidetään kuitenkin oikeat biisit oikeilla paikoillaan ja omilla vuosituhansillaan.

Kaikkien aikojen solvaus by Kaizer Soze:

Viestin lähetti Kaiser Soze
Ime sinä porttilaasi jos haluat. Minulle mies on turhanpäiväinen mattinykästoimittaja.

K

Viestin lähetti JHag
Luulen, että moni mahdollisesti torilla lipun kanssa pian toikkaroiva anti-Aracurre klubin jäsen oli edellisissä torijuhlissakin "kollektiiviriemussa" mukana kuin peräpukama laulaen Den glider inniä. Ehkä tämä kansa ei ansaitse kuin jonon niitä hopeamitaleja?

Viestin lähetti JHag
Areenallahan taas kuuluu fanien ilmavaivatkin jäälle asti, kun siellä on niitä mikkejä....

(olipa todella huono, sori)
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Kanada-Suomi finaaliketjusta:

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Sitten se saatanan maitopoika parkuu ettei ole koskaan voittanut mitään! Vittu, miksiköhän? Katsokaa tuota saatanan löysää ylimielistä paskaa ja muistakaa nuo otteet kun Selänne seuraavan kerran valittaa ettei saa NHL:ssa peliaikaa.

Joskus oli aika jolloin Selänne oli ainoastaan syöpä pukukopissa, mutta hän loistavasti saanut tuotua pukukoppipelaamisensa tärkeimmät elementit kaukalon puolelle.

Lumme: "Teemu on mahtava pelaaja ja tarvitsee vaan jääaikaa". Illan paras sitaatti.

Viestin lähetti korkki
Aivan Sergei, puhelinkioskikin olisi tehnyt 130 pistettä tulokaskaudellaan NHL:ssä...

Viestin lähetti Old School
Olipa kova taklaus, hieno tsemppi Elorannanlta!
Olisiko peltonen tai selänne tehnyt samoin?

Viestin lähetti Santtu
EI, mutta Eloranta onkin hullu, se menee aina 100 lasissa joka tilanteeseen eikä pelaa enää tässä pelissä. Jos jokainen olisi tuolla asenteella mukana niin me voittaisimme tämänkin pelin!

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Minä en ainakaan anna Elorannalle yhtään krediittia tuosta pelaamisesta, sillä Eloranta ei ole voittanut 12 vuotta sitten NHL:n tulokaspörssiä.

Vain vuoden 1992-93 tilastoilla on merkitystä juuri nyt.

*** REPS ***
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ismit ketjusta Sistiksen tuotantoa:

Jokerismi: Sinulla on iso navetta, jonne ostat isolla rahalla pienten tilojen parhaita lypsylehmiä. Pienten tilojen lypsylehmät jäävät navetassasi pienempään rooliin ja todellinen maidontuotanto jää potentiaalisesta maidontuotannosta reilusti jälkeen.


RY-ismi: Yllätät muut maidontuottajat säännöllisesti raahaamalla pieneen navettaasi (jossa on myös sikala) ulkomailta jonkun rotu-lehmän. Samalla navettasi pyörittää pimeää perunanviljelyä EU-tarkastajilta piilossa ja ostaa näillä pimeillä perunarahoilla näitä rotu-lehmiä.


:D
 

JanJ

Jäsen
Anton sai aamun avattua :
Koska Selänne ei saanut uutta, rahallista sopimusta NHL:stä, hänkin todennäköisesti siirtyy veikkausliigaan Lahden Reippaan miehistöön.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Koska Selänne ei saanut uutta, rahallista sopimusta NHL:stä, hänkin todennäköisesti siirtyy veikkausliigaan Lahden Reippaan miehistöön.

Se on kylläkin FC Lahti. Reipas ja Kuusysi ovat myös olemassa, tosin toiminta loppuu A-junnuihin.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Jeda
Voisiko joku kerrata mitkä oli ne kymmenen joukkuetta joiden ykkösmaalivahdiksi Lehto menee heittämällä?

Nimim. "vedot Tapparan kautta"

Bluesin Jeda ekan erän jälkeen pelissä Ilves-Tappara 16.9.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Ikijokeri
Vähän tulee mieleen tapaus Caloun vuodelta 2001. HIFK:lla on pirun hyvä pulustus jo ennestään ja nyt jommankumman, Karden tai Sörden peliaika tippuu pakosti.
Jos mitään skismoja ei tule joukkueen sisällä, teillä on helkkarin kova pulustus. Hyökkäys on silti edelleen haavoittuva, ja sinne tarvitsette vahvistuksia. Tosin Z hyökkäävänä puolustajana edistää sitäkin puolta.

Onnittelut naapuriin.

Se vissiin sitten pulustus kausi näin sorsastuksen aloitukseksen jälkeen. Tuo asiakaan ei kauheesti avautunut, mutta kai siinä jotain oli.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Paikallispeliketjun antia.

Viestin lähetti Alex
Kyllä ne kaikki kolme äärettömän typeriä jäähyjä niinkuin yleensäkkin Heleniuksella. Mitä järkeä on mennä kulmaan vain vetääkseen Tapparan pelaaja poikittaisella jäähän?

Viestin lähetti Veikko
Hmm..

Oikein jäähyilty.


Repesin.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Nikkilä ei ole maalivahtina kelvoton, mutta oikeasti tasoltaan sitä peruskaura tommisatosaarta. Perusjyrä maalilla. Kakkosvahti. Keskinkertaisempi kuin espoolainen rivitalopätkä. Viime kauden säälipleijareissa taas nähtiin kuinka paljon Nikkilän varaan pystyi laskemaan tiukoissa paikoissa. Ominaisuuksiltaan satosaari, henkisesti davestathos.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Sistis
Luen ehkä kerran kuussa. Kirjoitan sen sijaan noin kolme kertaa päivässä.

Sistis "Kuinka usein luet jatkoaikaa"-ketjussa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, itseäni miellytti tämä LaMuKe:en:

"Well, hallilla nähdään, sitten torilla ja aamutuimaan lyödään kättä päälle kun putkasta päästään."

Täältä tähän
 

Kyle

Jäsen
Marek Zidlicky HIFK:n puolustukseen

Viestin lähetti tuuski
Hyvä juttu koko liigan kannalta, toivottavasti syntyy "no perkele, meille kans" -reaktio.


Viestin lähetti Buccaneer
Ei ole ihan reilua tiedän, mutta Bluesin vastaisku seurasi melko nopeasti. Tästä se kilpavarustelu alkaa. Tai johan se alkoi nappiverkkarikansan joukkueen hallitusta riskistä.

Joo, ei ollut kivaa. Sori bluusit.

Viestin lähetti Hegu
Niinpä. Me saatiin joku about 25-vuotias ikäloppu ja Bluusi sai nuoren tulevaisuuden lupauksen.

Me ollaan hävitty tämä kausi!
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Viestin lähetti Target
Jutin epäselvän puhumisen takana on pieni fyysinen ongelma. Jutin kieli on lihonut kaksi kiloa, yritä siinä sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös