Jatkoajan NFL Keeper-liiga

  • 60 886
  • 689

Cube

Jäsen
- 5 bench pelaajaa per joukkue, tarvitseeko niitä oikeasti olla niin monta? Riittäisikö esim. neljä? Mitä vähemmän hyviä pelaajia pystyy jemmaamaan vaihtopenkille, sitä enemmän hyviä pelaajia on valittavina vapailla markkinoilla. Tämä helpottaa joukkueen vahvistamista vaikka drafti ei menisikään nappiin. Pienempi vaihtopenkki pakottaisi myös managerit tekemään kovia päätöksiä pelaajistonsa suhteen esim. loukkaantumistilanteissa.
Ellen väärin muista, niin penkkiä kavennettiin jo kerran aiemmin (6 -> 5). Itse pidän fantasyssa kovasti siitä, että voi myös nuuskia mahdollisia läpimurron tekeviä pelaajia ja muutaman sellaisen jemmatakin penkille. Sikäli en kannata penkin kaventamista edelleen, koska bye-viikot ja loukkaantumisetkin noita paikkoja usein kuluttavat jo useampia per viikko.

Heikommin pärjänneitä joukkueita voi tukea antamalla viikottain waiver-etuoikeus sarjataulukon viimeisille joukkueille.

E: Lisäksi on mielestäni kivaa laittaa pelaajiaan avaukseen hiukan matchupin mukaan. Se tekee pelaamisesta aktiivisempaa. Mitä vähemmän penkillä on vaihtoehtoja, sitä vähemmän tuotakaan tulee tehtyä.
 

Cube

Jäsen
Onks toi Redz nyt manageroituna vai ei tällä kaudella? Kaiketi draft meni autopickillä, kun siellä on noita kehnompia puolustajia valittuna.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Olemme Köpin kanssa tietoisia tilanteesta. Olemme lähettäneet yv.t Janozille ja Pitbatille ja kyselleet halukkuutta liittyä mukaan mutta emme ole vielä saaneet vastausta. Jos kumpikaan ei vastaa tänään klo.15:00 mennessä niin paikka menee yleiseen hakuun. Jos jotakuta kiinnostaa liittyä mukaan niin laittakaa viestiä joko tänne tai yv minulle tai Köpille.
 

Cube

Jäsen
Hieno kuulla, että homma hoidossa! Siellä on jollekin nyt kilpailukykyinen jengi tarjolla - tai ainakin sellainen, jonka saa melko mutkattomilla siirroilla muokattua kilpailukykyiseksi.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Jostain syystä en huomannut yv:tä ja voin liittyä vapaalle paikalle.
Kutsu lähetetty antamaasi osoitteeseen. Tervetuloa remmiin. Hyvän tiimin sait vaikka puolustuspelaajat kannattaakin vaihtaa vielä ennen ekaa matsia.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Vihkoon meni drafti kun olin Montpellierissä Suomi-Israelissa. Niinpä meni automaagisella, mutta hyvä runko oli kasassa niin eiköhän tuo tuosta free agencyn kautta mestaruudeksi muutu. Sentään Kelce tarttui.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Semmosta..Vähän ekasta kierroksesta on jäämässä fiilis, että mitä ****** täällä tapahtuu. Penkillä olevat kuupat Mariota(35.56) ja Tyrod Taylor(20.70) tahkoavat paremmat pojot kuin avauksen Tannehill(18,14). Tosin lienee molemmat kuupat Matchup pohjasesti käytettäviä..tästähän tämä vielä mielenkiintoseksi menee, kun Lionsin Abdullah penkillä ollessaan kellotti(19.40) ja avauksen Lacy(18.90) ja Latavius Murray(15.00) niin eihän nämä valinnat ihan putkeen menneet. Lisäksi Flexinä ollut Davanta Adams(9.9). Vähän jäi fiilis, että ei tämä nyt ihan putkeen alkanut..Näillä otteilla Abdullah nousee varsin helposti avauksen RB:ksi ja Adams sekä Murray jäävät tappelemaan Flexin paikasta..kuuppa osasto tällä trendillä tulee menemään kyllä varsin kimurantiksi ajattelin pääseväni pistämään ainakin toisen penkillä olevista kuupista kiertoon, mutta eihän sitä nyt pysty ainakaan heti tekemään...
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Noniin..DEZ sitten vielä ulkona 4-6vko. Shillälailla..uaaargh.
Auts. Aika paska säkä kyllä Bryantin suhteen, ei voi muuta kun pahoitella tapahtunutta. Noo, eiköhän Dez palaa sieltä vielä takaisin entistä ehompana. Myöskään DeMarco Murray ei aloittanut ihan odotetusti (8 kantoa, 9 jaardia), mutta kaksi touchdownia pelastivat hänen päivänsä fantasyn näkökulmasta.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Tappiolla polkastiin tämäkin kausi liikkeelle. Itse asiassa turpaan tuli kaikissa kolmessa liigassa missä pelaan. Kahdessa meni paskaksi ykkösrundin varaus. Tässä keepper liigassa otettu ns. "ykköspick" DeSean Jackson ja kaveri ulkona 4-6 viikkoa. Toisessa jatkoajan (nfl.com) liigassa ykkösvaraus Dez Bryant ulkona saman verran. Ei ihan putkeen lähtenyt tämäkään kausi. Toki itse keeper liigassa ei ollut mitään jakoja vaikka Jackson olisi tehnytkin pinnoja, sillä eroa oli melkein sata pinnaa. Jos Bryantin loukkaantuminen haittaa siinä toisessa liigassa, niin tässä se auttaa minua. Lehmäpojilla on nimittäin heittää kehiin Terrance Williams joka tulee saamaan enemmän palloja Romolta kun Dez on sivussa.
 
Viimeksi muokattu:

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Omistajavaihdoksen myötä Redzin uudeksi nimeksi tuli Batz. Joukkue on automaattidraftattu ja ensitöikseen tuli vahdettu koko IDP osasto ja loukkaantuneen Brandon LaFellin tilalle nostin Benny Cunninghamin. Ennakon mukaan ensimmäiseltä viikolta piti tulla helppo voitto, mutta Peyton Manning sai kasaan vain 4,70 pisteettä ja matsista tuli erittäin tasainen. Lopulta puolustaja Antoine Bethean viime hetken suoritus nosti Batzin vastustajan ohi.

Tämän hetken kokoonpano:
QB: Peyton Manning (k), Alex Smith
RB: Jamaal Charles (k), Joseph Randle, Reggie Bush, Benny Cunningham
WR: Antonio Brown (k), Alshon Jeffrey (k), Anquan Boldin, Marques Colston
TE: Martellus Bennett, Josh Hill
D: Buffalo
IDP: Sean Lee, Antoine Bethea, Cameron Wake
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Huomio kaikille laitahyökkääjää kaipaaville managereille! Erinomainen WR2/Flex laituri Golden Tate on laitettu siirtolistalle WR-osaston syvyyden takia. Tarvetta olisi saada tilalle RB2/Flex hakemaan hieman syvyyttää myös keskushyökkääjiin. Kaikki tarjoukset kuunnellaan, joten myös pakettitreidit ovat mahdollisia (esim. Tate + RB <-> RB2 + WR). Myös varausvuoroja voin vaihdella, mutta RB on ensisijaisesti hakusessa (täytyy olla osa treidiä).

Joukkue siis LiPaS ja laitan itsekin muutamia tarjouksia tulemaan viikonlopun aikana.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Misery's Crown lähti tähän kauteen tavoitteen parantaa viime kauden viimeistä sijaa, mutta alkukausi ei siitä paljoa lupaile. Suoranaiset murskatappiot Port Arthur Pubmenille sekä St.Louis Damnsille.

Lisähuolia tuottaa Breesin mahdollinen loukkaantuminen, joka varmaankin suoraan tulee vaikuttamaan Brandin Cooksin pistesaldoihin. Myöskään Luck - Andre Johnson yhteistyö ei ole vielä juurikaan lähtenyt toimimaan eikä rb-osastolla ole ollut paljoakaa hurraamista. Andre Johnsonilla on viimeinen keeper-kausi menossa joten mies on kaupan. Isompikin treidi on mahdollinen kunhan Andre kauppaan sisältyy.

Jamaal Charles on tästä päivästä eteenpäin Misery's Crownin ykkös-RB. Vaihdossa Batzille meni Lamar Miller + kolmoskieppi ensi vuodelle.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
No niin, kolmannesta viikosta tuli sitten lopulta todellinen jännitysnäytelmä, kun Discount Double Check paineli taululle 50 pinnan kirin.

Hyvät matsit E. Manningilta, A. Petersonilta ja ensimmäisen matsin pelikiellon jälkeen pelanneelta L. Belliltä. Parit ensimmäistä viikkoa on tullut nuokuttua katkerasti tuon waiversin suhteen, mutta toivottavasti kolmas viikkoa on parempi. Tosin ykköspaikalta on mukava lähteä ryöväilemään.

Ihan hyvällä mallilla jengi, Sefarian-Jenkinsin loukkaantuminen oli iso takaisku, sillä olin kovaa läpimurtoa sieltä odottelemassa. Ensimmäinen viikko olikin hyvin lupaava.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Misery's Crown sai myös tililleen ensimmäisen voiton kun LiPaS kaatui selkein luvuin. Andy Daltonin +40 pistettä ja Jamaal Charlesin +30 pistettä toimivat voiton avaimina. Seuraavaksi vastassa Freeman Loves Tacos, joka projected pointseillä on n.10 pistettä edellä, mutta katsotaan..
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Voitto napsahti ja Portsa nousi saldoon 2-2 ja liigan sijalle 5. Voiton takuumiehinä hääräsivät rissupari Hopkins ja Marshall jotka kumpikin ovat aloittaneet kauden vallan mainiosti. Hopkinsilla 4 pelin jälkeen kasassa 99.90 pistettä ja Marshallilla 98.30. Hopkins on tehnyt 4. eniten pisteitä kaikista rissuista ja Marshall 5. Huonojakin uutisia tuli, koska puolustuksen tukijalka Paul Posluszny loukkasi nilkkansa ja pelaaminen 5.viikolla on erittäin epävarmaa. Myös RB tilanne vaikeutui entisestään, kun selvisi että Shady McCoyn loukkaantuminen onkin odotettua pahempi ja hän tulee missaamaan todennäköisesti 3-4 peliä.

Ei auta kuitenkaan itku markkinoilla, kun seuraavaksi vastaan asettuu Kiitos Mestari. Voittoa lähdetään hakemaan vaikka hieman repaleisellakin kokoonpanolla.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Elin ihan siinä käsityksessä, että edellisviikolla tuli tappio Megatronin puppeloidessa nuhaiset kympin pinnat. Hämmennys oli kova, kun tämän viikon voiton jälkeen olenkin sarjakärjessä. Ilmeisesti LiPaS-pelin pinnoja oli räknäilty jossain vaiheessa uudestaan ja johtoasemani riitti.

Tällä viikolla varsin maukas ja helppokin voitto, kiitos vastustajan Peytonin alisuorittamisen.

Omaan jengiin byet aiheutti parikin nollan pelipaikkaa, mutta se ei nyt haitannut. Hieman alkuillan matseja katsellessa harmitti, etten uskaltanut Bortlesia koittaa aloituksessa. Se ei sittenkään olisi ollut hyvä kokeilu, kun E. Manning tykitti taululle vielä kovemmat pinnat. Bortlesin hyvä päivä heijasteli toki mukavasti Allen Robinsonin pinnoihin. Le'Veon Bell veti taasen aika perinteisen viikon, sen lisäksi hieno huomata Charles Simsiltä löytyvän ihan pätevää taustatukea kun noita palloja koppailee.

Tärkeä voitto, viikko 5 oli kuitenkin ennakkoon pahin bye-viikkoni, seuraava haaste on viikko 11, jolloin Bell ja Eli on yhtäaikaa huililla.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Tää on niiiiin hävitty tämä peli...Bryant edelleen lasaretissa, Davante Adams lasaretissä ja Lacy pelaa täysin rikkinäisenä...Vaikka pari siedettävää hakua noiden huippuäijien rinnalle on löytynytkin niin kauden alku on ollut totaalinen katastrofi.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Misery's Crown on alun kahden tappion jälkeen venynyt neljään peräkkäiseen voittoon, mutta Jamaal Charlesin kauden päättyminen aiheuttaa mietintää.

Lähteäkö treidaamaan jotain kovaa running backia vai luottaako kolmikkoon Martin - Stewart - Woodhead. Tarjouksia saa esittää running backeista. Tarpeeksi tasokkaasta backista voi irrota ensi vuoden ykköskieppi draftiin.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Voitto tuli tälläkin viikolla ja jälleen kerran suurimpina sankareina häärivät tutut nimet: Hopkins(38.80), Marshall(23.10), Palmer(24.54) ja vihdoinkin kunnon viikon pistemäärän kerännyt Jimmy Graham(24.00). Samalla Hopkinsista tuli toiseksi eniten pisteitä tehnyt pelaaja, Devonta Freemanin takana, joka ei ole QB, hieno kausi menossa hänellä.

Seuraavaksi vastaan asettuu Fawkesin Miami Sharks. Molemmilla 4-2 recordi ja piste-ennusteet alle 10 pistettä Portsan eduksi, tiukka matsi siis tulossa.

Köpille myös muistutus, että aikaisin picki mitä voi kaupata on 5 kierroksella, koska ensimmäiset neljä menevät keepereille.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
.Köpille myös muistutus, että aikaisin picki mitä voi kaupata on 5 kierroksella, koska ensimmäiset neljä menevät keepereille.

Sitä pickiä tarkoitinkin, pahoittelut epäselvästä ilmauksesta.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
LiPaS myös kiinnostunut tekemään treidejä. Myynnissä ovat Jarvis Landry, Demaryius Thomas, Golden Tate, Marquess Wilson, sekä kaikki RB:t Duke Johnsonia lukuuottamatta. Vastineeksi haluan vähintäänkin yhden RB:n, mutta myös varausvuorot ja jotkin pakettidiilit menee. RB pitää kuitenkin olla mukana treidissä. Koskemattomia siis lähtökohtaisesti Barnidge, D.Johnson, M.Bryant ja J.Brown, mutta näistäkin voidaan toki neuvotella.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Batzilla on tällä hetkellä menossa viiden ottelun tappioputki. Vaikka pelaajat ovat paperilla hyviä niin Peyton Manning heittää vain irmoja, ilman Big Beniä Antonio Brown on tusinarissu, Alshon Jeffrey oli neljä matsia sivussa ja Jamaal Charlesin vaihto Lamar Milleriin (ja parempaan varausvuoroon) maksoi yhden voiton.

Tappiosta huolimatta viime matsissa oli näkyvissä merkkejä paremmasta: Jeffrey palasi, Miamin valmentajavaihto piristi Milleria ja minulta löytyi lopulta sisua penkittää Manning. Jos vielä Roethlisbergerin paluu piristää Brownia niin tappioputki on kohta historiaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös