Jatkoajan NFL Keeper-liiga

  • 60 929
  • 689

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Samaa voi sanoa kuin Köpi edellä. Viikko 3 oli täyttä kuraa. Alle sata pinnaa, Matt Stafford näytti pahimmillaan olevan menossa miinuskierrokseen, manageri arpoi Roddy Whiten ja Harry Douglasin väärinpäin (ei tosin ratkaissut viikkoa) ja lapsenkurittaja Peterson taitaa olla pelannut viimeisen pelin Minnesotassa.

Dema Thomasin tuhnuilua tuli katsottua riittävästi, joten paniikkivaihto lähti tulille sopivan tarjouksen tullessa kohdalle. LiPaS-paidan pukevat ensi viikonloppuna päälleen molemmat Thomasit Pierre ja Dema. Vastapalloon tulee Megatron-Johnson ja Trent Richardson. Joukkue on nyt Staffordin, Megatronin ja J. Bellin myötä liian Detroit-riippuvainen, mutta toisaalta hyvän Lions-pelin myötä viikko on aika hyvin hanskassa. D. Thomasilla oli tosin hyvää vastusta luvassa, mutta kolmas keeper-kausi jo menossa jotain vaihtoon oli hyvä aika.

Posia voi hakea siitä, että Le'Veon Bell on liigan kovin fantasy-RB tällä hetkellä. Vähän jänskäsi Carolinan puolustuksen kohtaaminen, mutta sieltä Bell veti keskeltä läpi melkein pohjaan asti.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Täällä suunnalla kausi on alkanut huikealla 3-0 recordilla. Ainoa huolenaihe alkukaudesta on ollut RGIII ja QB-osasto. Onneksi tosin kerkesin nappaamaan Cousinsin, kun RGIII meni loukkaantumaan ja tunnelissa on pientä valoa myös QB:n osalta. Tosin kakkoskuupeksi napattu Mccown teloi itsensä ja saanee lähteä kävelemään heti. Usko on kova vielä siihen, että G.Smith benchataan ja Vick nousee Jetsin starteriksi ja huikeaksi Fantasy staraksi jälleen kerran!

Varsinkin tämä kolmannen kierroksen teurastus Turku Condomsia vastaan osui aivan täysin maaliinsa. yli 215 pojoa ja 2 40p pelaajaa sekä näiden lisäksi 3 yli 20p pelaajaa. Joukkueen runkohan on rakentunut vahvasti Julio Jones - Desean Jackson WR-parin ympärille, jota varsin onnistuneesti täydentävät sitten Demarco Murray sekä Broncosin Julius Thomas. Murrayn osalta lähinnä huolestuttaa, että kestääkö ukko kassa ja onko Tennesseen Sankey noussut siihen mennessä joukkueensa starteriksi, jos näin käy.

Puolustusosastolla Luke Kuechlyn peli on ollut odotetusti varsin vahvaa. Muuta sanottavaa puolustusosastosta ei oikein ole, paitsi että tullee olemaan vahvaa kierrätystä.
 

OutlawPuppet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers, Ice Tigers
Katuterroristit on aloittanut kauden 2-1 recordilla, vaikka ennakkoon tässä vaiheessa piti olla 0-3, eli siinä mielessä voi olla erittäin tyytyväinen tilanteeseen! Eaglesin kaksikko Foles-Maclin on ollut toivotun vahva ja tuonut viikosta toiseen hyvät pisteet. Huolenaiheena on nyt Morenon loukkaantuminen, jonka takia RB-osasto on heikoilla kantimilla. Täytynee tehdä jotain asialle ennen torstain pelejä. Mutta positiivisen kautta: enää yksi voitto ja ollaan ennakoidussa voittomäärässä, kaksi voittoa ja kausi on plussan puolella!
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Lehmäpoikien rekordi näyttää 1-2. En silti hirveän pettynyt ole. Kuitenkin tiimi vaikuttaa ihan hyvältä. Harmittaa Ingramin loukkaantuminen, mutta muuten suht ehjänä ollaan. Viime kierroksen tappio tuli Miami Sharkseja vastaan, joissa jo yksistään Luck takoi sen 50 pojoo. Tulevia kausia ajatelleen rissut Watkins ja Benjamin voivat olla hyvinkin keeppereitä? Vaikka tällä hetkellä ollaankin tappiollisella saldolla liikkeellä, niin silti aika luottavainen olen. Katotaan mitä tuleman pitää ja vastassa seuraavalla rundilla on St. Louis Damms. Pataan pitäs tulla selvästi ennakko pisteiden mukaan :/
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Tää peli on hävitty.

Huh mitä roskaa tämä kausi on ollut. Brady sukeltaa, Ellington klesana ja Gore on valmis vanhainkotiin...
Noh, eipä tässä paljon huonommin voi enää mennä kun ollaan jo viimeisenä... Kohti uusia pettymyksiä
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Jaha..Kauden ensimmäinen tappio aivan täyttä omaa tyhmyyttä..Pistin Cousinsin ja Jacksonin penkille edellisviikon säälittävän räpellyksen ja matchupin perusteella..ja niinkuin voi arvata mitä tuossa tilanteessa käy. Kyseisten herrojen korvaajat pelas aivan täysin vihkoon ja Stanton mm. loukkaantui ja sai säälittävästi vain muutaman pisteen. Samaan aikaan toki Jackson ja Cousins olisivat varmistaneet mulle selkeän voiton..huohhhh
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Tärkeääkin tärkeämpi voitto Lynchin johdolla St. Louis Damnsista ja recordi on nyt 2-3 eli pleijareihin pääsy on vielä omissa käsissä. Viikon onnistujia olivat loistavaa kautta pelaava Rivers 30.82 pisteellä, voiton maanantaina tuonut Lynch 22.70 pisteellä ja kolmosrissuksi ihan OK 12.30 pojot tehnyt DeAndre Hopkins. Muuten joukkue alisuoritti aika rankasti ennustuksiin nähden, etunenässä Crabtree "huikeilla" 2.60 pisteillä. Penkiltä olisi toki löytynyt Steven Jackson(18.40) ja Ben Tate(15.10). Seuraavaksi vastassa Veronmaksajat jolla onneksi Jimmy Graham bye viikolla.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Herätettään tämäkin ketju taas henkiin ja otetaan katsaus FLT-joukkueen alkukauteen.

Omat odotukset kauteen lähdettäessä olivat kauden suhteen luokkaa 3 tiukkaa voittoa ja lopuista selvästi turpaan. No voitto/tappio sarake näyttää tällä hetkellä 5-2 ja sillä ollaan jaetulla ensimmäisellä sijalla (siis jos pelkkiä voittoja katsotaan). Tämä oli itselleni todellinen yllätys varsinkin kun katsoo tuota minun vieläkin äärimmäisen kapeaa RB materiaalia. Ryan Mathews ollut jo pitkään ulkona ja hänen lisäkseen RB:n paikalla ei ole mainittavia nimiä kuin joukkueen 1.RB Arian Foster. Stuntteja on tullut ja mennyt, mutta mitään ensiapua pidempää ratkaisua en ole paikalle onnistunut löytämään. Mathews saattaa palata viikolle yhdeksän, mutta varmuuden vuoksi noukin Waivereista jo hyvin etukäteen Charles Simsin joka saattaa olla ratkaisu Tampan heikkoon RB peliin. Kun katsoo Martinin ja Raineyn esityksiä, niin kun Sims palaa niin hän tulee varmasti saamaan reilun näytönpaikan ja toivottavasti myös lunastaa tuon Starter-paikan itselleen. Eli loppukautta ajatellen osasto tulee jo pelkästään Mathewsin paluun myötä paranemaan, mutta myös mahdollisesti enemmän. Tällä hetkellä laastarin virkaa hoitaa Stepfen Taylor, jolla alla vain yksi hyvä ottelu, joten siitä saa ehkä kuvaa tuosta minun surkeaakin surkeammasta RB tilanteesta.

Latasin ennen kautta kovat odotukset Carlos Hydeen, mutta hän on ollut todellinen pettymys. Toisaalta varauksen takana oli myös katse tulevaisuuteen, sillä Frank Gore vanhenee vuosi vuodelta ja ensi kaudella 49'ersin uusi valmentaja saattaa laittaa pakan rosterin osalta tältä osin sekaisin. Mutta sen tosiaan näkee sitten vasta kesällä. Toistaiseksi paikka siis joukkueeni vaihtopenkillä jos mitään mullistavaa ei loukkaantumisten suhteen omassa joukkueessa tai 49'ersin leirissä tapahdu.

WR osasto on myös yksi ihmetyksen aihe. Vaikka Steve Smith Sr. minut yllättikin positiivisesti, niin semi surkeassa jamassa se siltikin on. Reggie Wayne on mitä on ja Eric Decker ei tällä hetkellä (Peyton Manning vs. Geno Smith) tietenkään ole edes lähellä sitä mitä hän viime kaudella oli. Mutta kun lähtökohdat olivat draftiin lähdettäessä mitä olivat, niin Keeper-status oli heille kuitenkin lähes itsestään selvyys. Draftista nappasin Mike Evansin, joten tämäkin osasto on seuraavaa vuotta ajatellen varmasti kohentumassa ja nuorentumassa.

Zach Ertz on ollut TE paikalla pätevä, mutta Fantasya ajatellen ei mitään ihme suorituksia mieheltä ole nähty ja tuskin tullaan tällä kaudella näkemäänkään. Varauksen takana oli jälleen katse ensi kauteen, mutta toistaiseksi Ertz ei sillä tasolla ole vakuuttanut, että ensi kausikaan tulisi FF-mielessä mikään menestys olemaan. Toisaalta aika harva TE noita hirmu pisteitä jatkuvasti kerääkään.

Ainoa positiivinen asia (Romon ja SS Sr. lisäksi) on ollut puolustukseni pelaajat. Draftista tarttui Gerald McCoy, mutta Tampan puolustus oli alkukaudesta lähinnä vitsi, joten hän sai vaihtua ja lopulta ollaan sellaisessa tilanteessa, että paikan täyttää Marcell Dareus ja hän onkin pelannut sen verran hyvin, että DL-paikkaa ei tarvitse ainakaan aktiivisesti pyrkiä parantamaan. Paul Worrilow on ollut Atlantan sysipaskan puolustuksenlinjan takana tuttu varma itsensä ja kerännyt pisteitä (taklauksia) hyvällä tahdilla, aivan kuten draftiin lähdettäessä ounastelinkin.

Mitä tulee loppukauteen, niin jos Playoffs-paikka aukeaa niin olen todella tyytyväinen. En edes kehtaa lähteä tarjoamaan noita pelaajiani mihinkään, mutta jos joku on jostain pelaajastani kiinnostunut, niin käyn mielelläni kauppaa. Jos katse on tällä kaudella pytyssä niin esimerkiksi Reggie Wayne on pisteiden valossa hyvä 3.WR jos joukkueessa jo nuo tuloksentekijät löytyvät (1&2WR) ja hintalappukaan ei ole kummoinen. Romo on myös kauppatavaraa, mutta viimeiset viikot ovat hänellä olleet jo sitä luokkaa, että vastinekin on oltava jo jotain vähän arvokkaampaa.

Ensimäinen kausi muuten tässä liigassa ja yksi olisi kysymys. Eli Trade Deadline on laitettu liigaan sääntöihin 14.marraskuuta, joten onko niin, ettei pelaajia voi sen jälkeen treidata ennen seuraavan kauden alkua (Kauden alku = Post FF-Draft)? Toivottavasti näin sillä, se antaa juuri sopivasti maustetta tuohon Trade Deadlinen lähipäiville (Eli ensikaudesta lähtien), kun silloin on periaatteessa viimeinen mahdollisuus saada jotain vastinetta pelaajalle, jolla menossa viimeinen Keeper-kausi. Näin ennakkoon ajatellen ainakin ensi kaudella nuo viimeisen vuoden Keeper-stauksen pelaajat liikkuvat varmasti vähän enemmänkin, sillä trade deadlinen mentyähän varmistuu silloin se, että pelaaja on varattavissa ensi vuoden draftissa.
 

Cube

Jäsen
Voihan saatana minkä teit! Just kun olin finalisoimassa Julio Jonesin ja AJ Greenin ympärille rakennettua trade-ehdotusta, niin jouduin huomaamaan, että Juliosta onkin kaupat jo muualle tehty. Eipä siinä, täytyypä siis pitää Greenistä kiinni vielä ensi kauteen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Misery's Crown on saldolla 2-6 hivenen suuntaillut katseita ensi kauteen ja ollut treidimarkkinoilla aktiivinen. Colin Kaepernick, Percy Harvin ja Eddie Lacy ovat jatkaneet matkaansa muihin joukkueisiin ja tilalle ovat tulleet Matt Ryan, Doug Martin sekä Julio Jones.

Edelleen treideille ollaan täällä avoimia, nyt mieluusti kuitenkin jo lisäisin pelaajien kauppaamiseen varausvuoroja.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Mjoo, Julio Jonesin keeper kaudet olisivat tulleet täyteen ensi kauden jälkeen. Samaan aikaan tälle kaudelle draftattu Sanders on Desean Jacksonin ohella paukuttanut vakuuttavia lukemia WR-osastolla. Näiden seikkojen vuoksi oli varaa laajentaa RB osastoa Murrayn ohella Lacyllä, jonka suhteet on odotukset kovat tulevaisuudessa. Joskin täytyy myöntää, että treidi oli hieman riskialtis, mutta ei missään nimessä kaada joukkueen rakennetta vaikka Lacyn joutuisi dumppaamaan jossain vaiheessa. Keeper valinnoista tulee epäilemättä taas todella haastavat kuin 2 vahvan RB:n ja 2 WR:n lisäksi keeper statusta kärkkyy edelleen Broncosin Julius Thomas. Tämän kauden menestyksen suhteen avainasemassa tulevat todennäköisesti olemaan RGIII:n sekä Washingtonin otteet sekä se kysymys pysyykö Demarco Murray ehjänä tai katkeaako Dallasin OL:n huikea peli jossain vaiheessa.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Vaikka olen aika tyytyväinen Lehmäpoikien rosteriin tällä keepper puolella, niin silti voitot jonkun verran kiertelevät tiimiä. Toki muutama väärä penkitys on myös osunut kohdalle, mutta silti. Keeppereiden suhteen tulee olemaan vaikea paikka? Näillä näkymin melko varmoja rookie rissut Watkins ja Benjamin, mutta miten valita kaksi muuta seuraavista: Cam Newton, Mark Ingram, Reggie Bush tai Alfred Morris? Paljon riippuu miten Ingram pelaa loppukauden? Ja on toki rosterissa vielä kolmaskin rookie wr Odell Beckham jr. Häneltä toki näyttöjä vaaditaan melkoisesti lisää, jos keepperi paikan meinaa saada. Noh, onneksi noita ei tarvi vielä hetkeen päättää ja pitäis vielä keskittyä tähän kauteen. Oli muuten hemmetin hyvä haku puolustukseen lb C.J Mosley. Tämä myöskin rookie on paukutellut jo pariin otteeseen reippaasti yli 20 pojoa. Kymmenennellä sijalla majailevalla Lehmäpojilla (3-5) on edelleen täydet mahdollisuudet päästä post seasonille. Niitä voittoja pitää alkaa vaan napsimaan. Ens kierroksella on taas tiukka paikka edessä, kun vastassa on Redzien Peyton Manning, Anthony Brown ja Jamaal Charles...
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Oman kauteni voi tiivistää aika hyvin lainaamalla Turmion Kätilöiden "Tirehtööri" kappaletta: Päin Vittua, hui hai! Ainoa pelaaja joka on pelannut tasollaan on QB Rivers. Varmoina onnistujina kauden alussa pitämäni RB:t Lynch, McCoy ja Tate ja WR:t Marshall, Crabtree ja Floyd ovat kaikki olleet vain varjoja siitä tasosta mihin he pystyvät. Suurin paska on ollut ylivoimaisesti McCoy jota pidettiin yleisesti lähes varmana top3 RB:nä. No tuleepahan tällä menolla ainakin korkeä varausvuoro ensi vuoden draftiin.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
LiPaS on pelannut ensimmäisen puoliskon oikein mallikkaasti ja tämän hetken recordi on tasolla 6-2. Pieni tuuri käynyt kyllä vastustajien kanssa, mutta kelpaa toki. RB-osasto on edelleen aivan karmealla tasolla (Rainey, Stacy, Starks, P.Thomas (IR)), joten Thomasin paluu olisikin todella tärkeä.

WR:t ja TE ovat olleetkin joukkueen tärkein osasto ja onnistujia riittää. Demaryius Thomas treidattiin Megatroniin (vain viikkoa tai paria ennen loukkaantumistaan) ja hyvin on miehellä kulkenutkin. Aivan selvä keeper ensi kaudeksi. Golden Tate on noussut aivan uudelle tasolle täksi kaudeksi ja on tällä hetkellä WR:n fantasy pisteissä neljäntenä. Marques Colston ja rookie John Brown ovat pelanneet ihan mukavasti, eli hyvin on pakka toiminut. TE M.Bennett on ollut aivan loistava hankinta tällä kaudella ja on toisena fantasy pisteissä (TE).

Toivottavasti kausi jatkuu samaan malliin loppuun asti ja päästään ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Noniin..Nyt tuli tehtyä sitten treidi minkä mukana mennään syteen tai saveen. Forsett, Glennon, Pick Round 12 saivat lähteä ja tilalle tulivat Harvin, McFadden sekä Pick Round 9. Forsettin pitäminen rosterissa olisi ollut suhteellisen varma ratkaisu millä olisi ollut taatut pojot viikosta toiseen. Fantasy Playoffseja ajatellen kuitenkin RB osastolle jäi Murray sekä vastikään treidissä tullut Lacy, WR osastolla ennestään D.Jackson sekä E.Sanders. Eli kuin tuota kuviota miettii niin nyt pelattiin lähinnä Flex-position pelaajien kanssa. BYE-viikkojen jälkeen, kun arvotaan parasta rosteria niin mikäli Pittsburghin M.Bryant jatkaa hyviä otteitaan tulee vaikeita valintoja FLEX-starterin kanssa hänen ja Harvinin välille. McFadden lienee ihan riittävä backup-RB näyttää tahkoneen suht tasaisesti 10p viikosta toiseen. Kokonaisuudessaan ihan jees vastine Waivers pickupeille. Keepereihin tämä todennäköisesti ei vaikuta millään tavalla, koska Jackson/Sanders, Lacy, Murray sekä Ju. Thomas lienevät se viisikko mistä tulevat keeperit tullaan valitsemaan.

Suurin kysymysmerkki on kuitenkin QB-osasto koko kausi ollaan menty aivan hirveällä viikottaisella ruletilla alunperin RGIII:n epätasaisien otteiden takia ja loukkaantumisen myötä. myöhemmin rulettia ollaan pyöritelty Cousinsin, Davisin, Vickin, Glennonin ja monen muun ympärillä ja RGIII:n paluu ja Vickin mahdolliset hyvät otteet Jetsin QB:n saattavat stabiloida tilannetta edes hieman.

Usko omaan joukkueeseen on kuitenkin huikea ja tavoitteena edelleen mestaruus!
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pienellä riskillä tuli draftissa jo kasattua kaikki bye-ukot samaan koriin ja kauden aikana tuota kurimusta entisestään kasvatettua. Stafford, R. White, Megatron, J. Bell (ja A. Peterson) pois ja vaihturit kairasi voiton. Herranen aika.

Tosin nyt näyttää pahasti siltä, että voi tulla se tylyin paikka jäädä yhdeksänneksi. Hieman pitää jengin tasata tahtia että voittoja tulisi vielä loppukaudella hyvään vauhtiin. Sen verran heikolta näyttää jengi, että hyvä varausvuoro ei olisi pahitteeksi.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Noniin..Nyt tuli sitten tehtyä treidi mitä varmasti kiroan loppukauden aikana, mutta toisaalta taas parantaa ens kauden lähtökohtia kovin selkeästi. Julius Thomas, Pick Round 10, Pick Round 14 vaihdossa Zach Ertziin, Pick Round 5, Pick Round 8:iin. Welkerin paluun jälkeen Thomas ei ole saanut läheskään niin paljon palloa ja odotettavissa ei ole ehkä niin huikeita pisteitä kuin alkukaudesta. Toisaalta tässä vaiheessa Thomasilta on saatu ulos huikeat 1,5 kautta varsin kevyellä panostuksella tais löytyä ennen viimekautta waiverseista. Toisaalta kaikki voitot ovat tulleet selkeillä eroilla ja eihän sota yhtä miestä kaipaa?
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Noniin..Nyt tuli sitten tehtyä treidi mitä varmasti kiroan loppukauden aikana, mutta toisaalta taas parantaa ens kauden lähtökohtia kovin selkeästi. Julius Thomas, Pick Round 10, Pick Round 14 vaihdossa Zach Ertziin, Pick Round 5, Pick Round 8:iin. Welkerin paluun jälkeen Thomas ei ole saanut läheskään niin paljon palloa ja odotettavissa ei ole ehkä niin huikeita pisteitä kuin alkukaudesta. Toisaalta tässä vaiheessa Thomasilta on saatu ulos huikeat 1,5 kautta varsin kevyellä panostuksella tais löytyä ennen viimekautta waiverseista. Toisaalta kaikki voitot ovat tulleet selkeillä eroilla ja eihän sota yhtä miestä kaipaa?

Treidin toisena osapuolena täytyy sanoa, että tuo 5.kierroksen varausvuoron luovuttaminen vähän kirpaisi, mutta Thomas on omissa papereissa NFL:llän 3. parhaan Fantasy TE:n joukossa, joten siltä osin sain juuri sen mitä lähdin hakemaankin. Peyton tuskin lopettaa tähän kauteen vaikka mestaruus tulisikin, joten Thomasista pitäisi olla nähdyn kaltaista iloa myös ensi kautena ja toivottavasti pidempään.
 

Cube

Jäsen
Täytyy tota liigan tuoreinta treidiä vielä hiukan hioa, vaikka menikin läpi.. Eikö ole mahdotonta treidata 3. vuoron kierrosta pois, jos draft alkaa käytännössä vasta 5. kierrokselta (keeperit)? Tai ehkä oon ymmärtänyt koko homman aivan väärin.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Keeperit ovat vaan veke player poolista ja pickit muuten normaalisti.
 

Cube

Jäsen
En nyt ymmärrä. Miten voidaan kaupata pois pickejä 16 kierroksen edestä, jos draft ilman keepereitä on 12 kierrosta? Jääkö Miserylle yks keeper vähemmän vai miten toi oikein menee?
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Keeperit ovat vaan veke player poolista ja pickit muuten normaalisti.

Taitaa kuitenkin olla niin, että nuo neljä ensimmäistä kierrosta ovat Keeper-statuksen pelaajille ja kuten Cube totesi niin Draft alkaa käytännössä vasta 5.kierrokselta. Tai näin voi ainakin päätellä kun katsoo draftin tuloksia.

EDIT:
Jos tästä ei ole mitään ennakkotapausta ja selvää sääntöä, niin kaikkein loogisinta olisi, että arvoisa komisaarimme korjaisi tuon 3.kierroksen varauksen 5.kierroksen varaukseksi tai jos kaupan osapuolelle/osapuolille ei tämä ollut selvää, niin kauppa perutaan. Toinen vaihtoehto on tosiaan se, että Miserys Crown menettää vuodeksi tuon yhden Keeper-paikan ja Veronmaksajata sen sijaan saa ensikaudeksi 5. Keeper-paikan.

Itse annan ääneni tuolle, että treidiä muokataan tai se perutaan ja pysytään säännössä, että noita Keeper-paikkoja ei voi kaupata. Loppujen lopuksi minulle on sama miten tässä edetään, kunhan säännöt ovat selkeät ja ne ovat kaikille selvät.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
EDIT:
Jos tästä ei ole mitään ennakkotapausta ja selvää sääntöä, niin kaikkein loogisinta olisi, että arvoisa komisaarimme korjaisi tuon 3.kierroksen varauksen 5.kierroksen varaukseksi tai jos kaupan osapuolelle/osapuolille ei tämä ollut selvää, niin kauppa perutaan. Toinen vaihtoehto on tosiaan se, että Miserys Crown menettää vuodeksi tuon yhden Keeper-paikan ja Veronmaksajata sen sijaan saa ensikaudeksi 5. Keeper-paikan.

Itse annan ääneni tuolle, että treidiä muokataan tai se perutaan ja pysytään säännössä, että noita Keeper-paikkoja ei voi kaupata.
Vai 7. kierroksen? Jos kauppa on ajateltu ilman keepereitä, niin oletettavasti tradessa liikkuvat varaukset olisivat 7. ja 11. kierroksen vuorot Yahoon laskentatavan mukaan.

Yritin sähköpostillakin äänestää tätä kauppaa "vastaan", mutta se jäi ilmeisesti huomioimatta. Itse siirtoa en siis mitenkään vastusta, mutta parempi korjata nuo roundit tässä vaiheessa, eikä vasta joskus vähän ennen draftia.

Tarkkuutta nyt, vakavista asioista kuitenkin kyse!
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Ahaa, en ollut tietoinen että tuossa systeemissä jäbät menee neljä ekaa kiekkaa noin. En katsonut draftituloksia.

Ei se noin voi kyllä mennä, sillä Crown tekee tällöin selvästi huonomman diilin kuin mihin suostui (koska vitoskierroksen varaus on nyt ykköskiekan varaus).

Eli voitaisiin tehdä tuo niin, että minä saan Crownin seiskakierroksen varauksen (eli kolmoskiekka varsinaista draftia) ja Crownille menee mun 11. kiekan varaus (eli seiskakiekka varsinaista).
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Eli sinällään alkuperäinen treidi voidaan pitää voimassa, mutta flipataan noita varausvuoroja niin että ne täsmäävät. Kolmos- ja seiskakierroksen kiepit takaisin alkuperäisille omistajilleen ja seiska- ja 11-kiekan varaukset liikenteeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös