Jatkoajan leffakerho

  • 2 294 284
  • 11 922

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koronan kourissa on aikaa katsella elokuvia, joten viime aikoina on tullut kahlattua erilaisia suoratoistopalveluita läpi. Tässä pieni listaus saatavilla olevista elokuvista, joiden parissa olen viihtynyt:

Yle Areena:

Gangs of New York

Scorsesen moderni klassikko. Loistava kuvaus 1800-luvun puolivälin New Yorkista. Huikeita näyttelijäsuorituksia, etenkin Daniel Day-Lewis, joka on vähän leffassa kuin leffassa "oscar worthy". Kesto on rapsakat 2½ tuntia, joten aikaa ja keskittymistä on syytä varata.

Hachiko

Moni on tämän varmaankin nähnyt, mutta kestää ehdottomasti uudelleenlämmityksen. Tällä voi testata omaa tunnekylmyyttä tai itketyttää treffiseuraa, jos sellaiseen toimintaan uskaltautuu.

Ruutu+ (ilmaisosasto):

Mestari

Tämä on ehkä vähän tuntemattomampi mestariteos, mutta ehdottomasti "must see" kaikille elokuvan ystäville. Seymor Hoffman ja J. Phoenix vetävät ikimuistoiset roolit tässä pitkähkössä leffassa, joka on enemmän character study kuin nopeasti etenevä seikkailu. Juonellisesti ei varmaankaan sytytä kaikkia, mutta roolisuositukset ovat sitä luokkaa, että pelkästään niiden takia kannattaa katsoa.

Don jon

Listaukseni kontroversiaalein ehdotus. Pidin kuitenkin loppujen lopuksi tästä Joseph Gordon-Levittin show'sta. Kyseessä ei ole mikään sukupolvikokemus, mutta aika hyvälle tuulelle leffa jätti. Jos haluaa lyhyen, suht helposti pureskeltavan draamakokemuksen, niin tämä on oikein passeli.

Viaplay:

Searching

Tästäkään tuskin kovin moni on kuullut. Kyseessä on moderni trilleri, jonka ideana on hyödyntää tietokoneajan hömpötyksiä juonimekanismina; tarinaa siis kerrotaan surffailemalla netissä ja soittelemalla whatsapp-puheluita. Vaikka idea kuulostaa kököltä, niin tässä se toimii erinomaisesti. Tunnelma on koko ajan tiivis, eikä juoni laahaa juuri ollenkaan. Kesto on otollinen 1h 42, joten pillit laitetaan pussiin heti kun oleellinen on kerrottu. Toimiva kokonaisuus.

About time

Aika monella (itsellänikin) on se ongelma, että puoliso ei halua katsoa slasher-kauhua tai psykologisesti piinaavia filkkoja, joten lopputuloksena päädytään yleensä johonkin kuivaan draamaan tai rom-comiin. About time on kuitenkin siitä hyvä leffa, että sen parissa viihtyy mitä luultavimmin melkein kuka tahansa. Juoni on simppeli mutta omaperäinen, ja sitä on helppo seurata. Tästä jää ylipäänsä hyvä mieli, mutta ei sellaisella juustoisella tavalla. Vitsejä on sopivasti, eivätkä ne ole paskoja. Iso suositus.

Taistelija

Nyrkkeilystä on tehty paljon elokuvia, ja yleensä ne ovat ihan hyviä. Niin on tämäkin, paitsi että tässä on vähän extra-latinkia, koska juoni on monikerroksinen ja näyttelijäsuoritukset priimaa. Christian Bale vetää huikean roolin, joka kantaa elokuvaa. Jos oikein innostuu nyrkkeilystä, niin Viaplaysta löytyy myös Southpaw, mutta se on mielestäni vähän suoraviivaisempi ja heikompi leffa.

Netflix:

Kapernaum

Kyttään aika tarkasti IMDb-ratingeja, ja tämä on yltänyt top-250 -listalle. Ei ihan syyttä, sillä Kapernaum on monipuolinen leffa, joka ei katoa helposti mielestä. Sanoisin, että tämä sopii niihin hetkiin, kun haluaa pientä katharsista omista ensimmäisen maailman ongelmista. Tarina toiminee myös valistusmielessä, vaikka fiktiosta onkin kyse. Laadukas elokuva ja ehyt juoni.

Ray

Ray Charlesin tarina on kerrottu hyvin, ja elokuva on kaikin puolin oikein laadukas. Jamie Foxx nappasi roolistaan Oscarin, eikä syyttä. Yllätyin vähän, miten hemmetin hyvä tämä oli elokuvallisesti. Takaumat nivoutuvat hyvin yhteen, juoni etenee ja roolisuoritukset ovat kohdillaan.

Dolemite Is My Name

Tästä oli jo puhetta aiemmin, mutta laitetaan listan jatkoksi, kun leffa on vielä tuore. Eddie Murphy tekee paluun vakavaan (nojaa) rooliin, eikä yhtään hassummin teekkään. Tarina on hauska, innostava ja mielikuvituksellinen. Ajankuva on myös hyvin toteutettu, joten meininkiin pääsi nopeasti mukaan. Tämä kannattaa katsoa jo siitäkin syystä, että blaxploitaatio-elokuvat ovat aika harvoin käsitelty aihe Hollywoodissa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Okei, ei kyllä sovi omiin muistikuviini että olisin maikkarilta sen katsonut. Samapa tuo, noihin aikoihin kuitenkin.

Leffassahan oli myös " Maailmankaikkeuden mahtavin äly", vai miten olikaan suomennettu, kuitenkin ulkoavaruudesta tulleiden pomo.. Lasipallon sisällä pää jolla oli jonkunnäköiset siivet. Nykyään ajatellen en tiedä kumpi on koomisempi, tämä pää vai ne sammakkopuvut.

Ikuisesti painui kuitenkin mieleen.

Kannattaa muistaa, että mtv3 eli mainostelevision ohjelmia esitettiin aina 80-luvulle saakka Yleisradion televisiokanavilla. Tuolloinhan Suomessa näkyi kaksi kanavaa ja kolmonen, jolle maikkari siirtyi, tuli asteittain näkyviin 80-luvun loppupuolella kautta maan ja valtakunnallisena tv-kanavana se aloitti 90-luvun alkupuolella, jollen väärin muista. Eli kyseinen ohjelma on 80-luvun alkupuolella näkynyt joko TV1 tai TV2 kanavalla mainostelevision ohjelmana.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ace

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää nyt menee täysin ohisektoriin otsikosta, mutta menkööt - olisi mielenkiintoista tietää kuka oli "patient 1" Evil Deadin suhteen. Kun väitän että ei niitä alkuperäiskopioita ollut hirveästi liikkeellä. Kopion kopioita sen sijaan vaikka kuinka, arvattavin lopputuloksin. Hienoa aikaa, ei siinä.

(ja mä en ole 80-teini - olen elänyt jopa vähän yli kuukauden 70-luvulla!)
Minä kyllä vuokrasin tämän ihan videovuokraamosta, tosin se oli se Renny Harliinin sensuroima versio...
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Yllä mainitusta aiheesta vielä mihin ajauduttiin tuolla HBO-ketjussa, helppo jatkaa vielä Sam Raimin mestariteoksista Peter Jacksonin mestariteoksiin. Bad Taste ainakin ja taisi olla vielä Brain Dead myös, molemmat levisivät kulovalkean lailla meillä nuoruuden Espoossa ja saavuttivat sellaisen kulttimaineen omaltakin osalta että ovat edelleen Peter Jacksonin CV:ssä ne mun suosikit.

Molemmat taitavat löytyä tällä hetkellä Amazon Primesta. Ymmärtääkseni Evil Deadit myös joten goren ystäville hyvä setti ja Amazon Primen hintakin hyvä kun vielä useampi leffa kiikarissa, puhumattakaan ilmaisesti kokeilujaksosta.


 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
omaltakin osalta että ovat edelleen Peter Jacksonin CV:ssä ne mun suosikit
Siis vaikka nuo ovat ihan mahtavia leffoja - Braindead (eli Dead Alive) piti käydä kattomassa uusiksi KAVIn näytöksessä maaliskuun loppupuolella, muttamutta, tässähän tuli kaikkea muuta - niin mites Heavenly Creatures? Itsellä tuo menee Peter Jacksonin tuotannossa oikeastaan ykköseksi. Gore on toki jees, LOTR ja varsinkin Hobitit jätetään omaan arvoonsa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Siis vaikka nuo ovat ihan mahtavia leffoja - Braindead (eli Dead Alive) piti käydä kattomassa uusiksi KAVIn näytöksessä maaliskuun loppupuolella, muttamutta, tässähän tuli kaikkea muuta - niin mites Heavenly Creatures? Itsellä tuo menee Peter Jacksonin tuotannossa oikeastaan ykköseksi. Gore on toki jees, LOTR ja varsinkin Hobitit jätetään omaan arvoonsa.
Gorella on aina tärkeä paikka mun sydämessä, koska kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa, tehtiin kavereiden kanssa jopa omia "ketsuppipullovideoita" kasarilla samalla kun luettiin Fangoriaa ja yritettiin päästä siihen tunnelmaan. Tuohan oli sitä pahinta sensuuriaikaa joten Fangoria tarjoili sellaisia kuvia mitä leffoissa ei nähnyt.

Tosiaan LOTR:it ja Hobitit ei ole mun juttu. Heavenly Creatures on elokuvallisesti toki parempi mutta se mistä itse Peter Jacksonin tunnen on gore, suuri visionääri tuolla suunnalla.

Metacriticin arvosteluissa kiteytetään hienosti Brain Dead ja se Peter Jackson joka mulle toimii.

The "Citizen Kane" of Oedipal zombie-cannibal-right to death-comedy-love stories... So gleefully over-the-top that it's decidedly hard not to gag while you're laughing yourself incontinent... Sick. Perverse. Brilliant.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Gorella on aina tärkeä paikka mun sydämessä, koska kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa, tehtiin kavereiden kanssa jopa omia "ketsuppipullovideoita" kasarilla samalla kun luettiin Fangoriaa ja yritettiin päästä siihen tunnelmaan. Tuohan oli sitä pahinta sensuuriaikaa joten Fangoria tarjoili sellaisia kuvia mitä leffoissa ei nähnyt.
Ehkä tässä on jo viettänyt liian pitkän aikaa sosiaalista eristäytymistä, mutta koen kovasti sielujen sympatiaa, vaikken ole ketsuppipulloleffoja tehnytkään pentuna.

Mites Cannibal Holocaust? Se leffahan oli monella tapaa edelläkävijä: a) tapettiin oikeasti eläimiä (mikä sikäli oli perseestä, mutta se oli kasaria), b) aloitti "found footage"-genren (ei, Blair Witch Project ei ollut mitenkään edelläkävijä), ja c) oli kovin mediakriittinen teos. Tuntuu että enemmän ajankohtaisempi mitä vanhemmaksi elokuva käy.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mites Cannibal Holocaust? Se leffahan oli monella tapaa edelläkävijä: a) tapettiin oikeasti eläimiä
Jep, oli kyllä valitettava edelläkävijä tämän suhteen. Olen toki nämä kaikki katsonut mutta itselleni ehkä se viihteellisyys oli isompi asia. Itselle ne parhaat kauhuklassikot ovat viihteellisempiä kuten tämä mestari teos:

Lloyd Kauffmanin tuotantoa en tähän enempää linkkaa koska niitä on varmaan satoja, paljon helmiä joukossa. Tekee muuten edelleen 75 -vuotiaana elokuvia. :)

Eikös koko Troma-tuotanto tullut jokunen vuosi sitten ilmaiseksi jonnekin, Youtubeenko se oli?

Vakavammin otettavista elokuvista, jos zombiet voi ottaa vakavasti niin omia kasarisuosikkeja on myös Romeron tuotanto 70-80 luvulta tai hiukan eri twistillä italialaisen Lucio Fulcin.


 

redpecka

Jäsen
Bad Taste ainakin ja taisi olla vielä Brain Dead myös, molemmat levisivät kulovalkean lailla meillä nuoruuden Espoossa ja saavuttivat sellaisen kulttimaineen omaltakin osalta että ovat edelleen Peter Jacksonin CV:ssä ne mun suosikit.
Ohos jahass aijjaa. Ai että tämä mahtava pläjäys oli tulevien hopittileffojen ohjaaja..? Tykkäsin tästä leffasta silloin paljon. Sääli, että ohjaajat joutuvat alku-urallaan tekee jotain hyvää päästäkseen johonkin vakkariduuniin jollekin firmalle tulevaisuudessa.

Samana vuonna teki esikoispläjäyksensä muuan Robert Rodríguez: El Mariachi (1992) - IMDb

Tykkäsin hyvin kovasti tästä ja katsoin leffan moneen kertaan läpi. Sitten luonnollinen jatkuma olikin tarantinot. Nämä kummatkin ohjaajat nauttivat mun kotona pientä ihailua tälläkin hetkellä (tosin rapistumassa kovaa vauhtia).

Toisin kuin joku ihme Jackson, jonka olisi kannattanut jättäytyä niistä hopittilehvoista pois säilyttääkseen edes jotain uskottavuutta. No, sitten sinne olisi tullut joku seuraava rennyharlin sekoilemaan, että sikäli ihan sama. Tolkienin perikunta: hävetkää!
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Netflix:

Kapernaum

Kyttään aika tarkasti IMDb-ratingeja, ja tämä on yltänyt top-250 -listalle. Ei ihan syyttä, sillä Kapernaum on monipuolinen leffa, joka ei katoa helposti mielestä. Sanoisin, että tämä sopii niihin hetkiin, kun haluaa pientä katharsista omista ensimmäisen maailman ongelmista. Tarina toiminee myös valistusmielessä, vaikka fiktiosta onkin kyse. Laadukas elokuva ja ehyt juoni.

Onkohan vika minussa vai jossain muussa kun en onnistunut löytämään tätä Netflixistä?
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onkohan vika minussa vai jossain muussa kun en onnistunut löytämään tätä Netflixistä?
Joo voi olla, että sekoitin Viaplayihin. Aiemmin tuo on Netflixissäkin ollut, mutta kaiketi ehtinyt jo poistua.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Netflix:stä katottuna espanialainen scifi/kauhu? leffa..

The Platform (El hoyo)

Mies herää sellissä, jossa asuu toisen henkilön kanssa. Keskellä selliä on aukko, josta kerran päivässä laskeytyy lavetti, jossa on ruokaa. Sitä on senverran, mitä on jäänyt edellisiltä syöjiltä... herätessään päähenkilö on kerroksessa 48...

Ihan hyvä mysteeriscifi väkivalta twistillä ja yhteiskuntakritiikillä... koska on mysteeri, niin sen enempää juonesta. Mieleen tulee The Cube ysäriltä. Tää voitti viimevuonna Toronton filkkareilla People's Choice Award for Midnight Madness palkinnon.

Kattomisen arvonen uutuus.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Katsottiin perjantai-iltana How It Ends, joka on katastrofielokuva. Ajateltiin, että tämän tyyppisen leffan katsominen tässä maailmantilanteessa olisi tunnelmallista ja siten mahdollisesti vaikuttavaa. Teoksena etukäteen hyvin tuntematon tekele, julkaistiin Netflixissä 2018 ja on siis Netflixin tekemä. Yhtä pääosista esittää Forest Whitaker ja muuten näyttelijät sekä tekijät täysin tuntemattomia. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta joskus kun katsoo tämmöisiä tuntemattomampia tapauksia niin joskus osuu löytyy jotain hyvää ja toiveena oli saada tunnelmallinen kokemus. No elokuvakokemus oli kyllä tunnelmallinen, ainoa vaan että se päällimmäisin tunne oli tylsyys.

How It Ends -elokuvassa jonkinlainen katastrofi iskee USA:n länsirannikolle ja Will -niminen lähtee ajamaan Chicagosta kohti Seattlea pelastaakseen raskaana olevan tyttöystävänsä. Ajomatkalle mukaan lähtee tytön isä, jonka kanssa Will ei tule hyvin toimeen. Kaksikko matkaa kohti Seattlea ja kohtaavat vaaroja sekä ympäristön että ihmisten muodossa. Katastofin yllä leijuu myös mysteeri, mikä on aiheuttanut laajaa tuhoa, sähkökatkot Chicagossa asti, Internetin ja muiden yhteyksien kaatumisen.

Annan tälle elokuvalle vahvan "älä katso" -merkinnän. Tämä ei ole hyvä elokuva eikä se edes toiminut pandemian jyllätessä, vaikka elokuvan genre on katastori/post-apocalypse. Sama, kun katsoisi jouluna jouluaiheisen elokuvan, joka pilaisi joulutunnelman. Ennen kuin pureuduin huonoihin puoliin tarkemmin niin hyvinä puolina pitää mainita, että kuvat ovat välillä hienoja esimerkiksi maisemat vuoristoisessa erämaassa ja tuhoa on lavastettu paikoin hyvin, joskin ei mitenkään mitä ei olisi nähty aiemmin.

Näyttelijät ovat Whitakeria lukuunottamatta d-luokkaa ja etenkin Willin näyttelijä Theo James on surkea. Dialogi on huonoa ja hahmojen logiikka keskusteluissa on kyseenalaista. Elokuva toistaa itseään eikä elokuva onnistu rakentamaan jännitystä. Välillä heitetään joku ryöväri päähenkilöitä vastaan tai ihmetelleen jotain luonnonilmiötä, mutta näihin ei keskitytä kauaa. Leffa epäonnistuu hyvin monipuolisesti eri asioissa, välillä valaistuksessa, välillä kuvauksessa, musiikki on kuin jostain ilmaisen nettipelin valikon taustamelusta. Näyttelijät ja käsikirjoitus epäonnistuvat sen sijaan jatkuvasti ja monesti tuli ihmeteltyä ratkaisuja. Loppu on huono.

Huonot elokuvat ovat joskus niin huonoja että ne ovat hyviä, mutta tämä ei ole sellainen filmi. Tämä on vain tylsä ja huono ja sitten se loppuu huonosti. Muropaketin arvostelija oli kokenut elokuvan nauramista aiheuttavaksi ja kirjoittanut hauskan arvion, mutta en lupaa yhtä viihdyttävää kokemusta. Leffan jälkeen oli ihan hauskaa käydä tyttöystävän kanssa läpi elokuvaa ja listata ihmetyksen aiheita ja heikkouksia, joita muuten riitti. Jos jotain hyvää haluaa kokemuksesta repiä, niin huonojen elokuvien analysoiminen auttaa arvostamaan hyviä elokuvia enemmän.

Mutta siis oikeasti, en suosittele kenellekkään, koska tämä on todella tylsä ja paska tekele. Spoilerissa käyn läpi tuota katastofia, joten jos haluat tietää siitä lisää niin tsekkaa se.

Yhden Youtubessa nähdyn arvion mukaan katastrofin on aiheuttanut maapallon magneettinapojen vaihtaminen paikkaa elokuvassa nähtyjen juttujen perusteella. Asiaa ei vahvisteta missään ja katsojallekaan ei edes esitetä tätä vaihtoehtoa tai anneta työkaluja ratkaista asiaa itse. Jos tiedät mitä napojen vaihtuminen aiheuttaa, niin sitten pystyt tämän päättelemään nähdyn perusteella, mutta muuten et.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Yllä mainitusta aiheesta vielä mihin ajauduttiin tuolla HBO-ketjussa, helppo jatkaa vielä Sam Raimin mestariteoksista Peter Jacksonin mestariteoksiin. Bad Taste ainakin ja taisi olla vielä Brain Dead myös, molemmat levisivät kulovalkean lailla meillä nuoruuden Espoossa ja saavuttivat sellaisen kulttimaineen omaltakin osalta että ovat edelleen Peter Jacksonin CV:ssä ne mun suosikit.

On nää kyllä legendaarisia teoksia ja täytyy vielä erikseen korostaa, että Jacksonhan teki aika hilpeän roolinkin Bad Tasten Derekinä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupe

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Samana vuonna teki esikoispläjäyksensä muuan Robert Rodríguez: El Mariachi (1992) - IMDb

Tykkäsin hyvin kovasti tästä ja katsoin leffan moneen kertaan läpi. Sitten luonnollinen jatkuma olikin tarantinot. Nämä kummatkin ohjaajat nauttivat mun kotona pientä ihailua tälläkin hetkellä (tosin rapistumassa kovaa vauhtia).
Loistava maininta, olin katsomassa El Mariachin Maximissa elokuvafestareilla, oisko ollut R&A joskus -93 tienoolla. En muista tuliko Finnkino levitykseen ollenkaan, ehdoton helmi ysäriltä. Tuostakin oksettava remake.
Ysärillä kävin paljon R&A festareilla katsomassa elokuvia mitä ei muuten leffassa nähnyt ja kotiteattereista ei ollut tietoakaan, oi niitä aikoja. Vielä pari vuotta sitten verestin vanhoja muistoja WHS teatterissa jonkun aivan hillittömän kungfuleffan tiimoilta mitä ei ollut ennen esitetty härmässä, kelatkin taisi olla vajaat osittain.

Hattu päästä näille pienille teattereille, leffafestareille ja järjestäjien mielikuvitukselle mitä siellä voi nähdä.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Saattaa mennä hieman offtopic, mutta tietääkö kukaan luotettavaa nettisivua josta voisi tilata elokuvajulisteita? ALLposters vissiin oli tällainen, mutta sivusto on lopettanut toimintansa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Saattaa mennä hieman offtopic, mutta tietääkö kukaan luotettavaa nettisivua josta voisi tilata elokuvajulisteita? ALLposters vissiin oli tällainen, mutta sivusto on lopettanut toimintansa.
Saattaisi kiinnostaa itseänikin.
Itseltä tähän hätään löytyy vain muisteluita 80-90 luvulta kun poimittiin leffajulisteet teattereiden aulabaareista, välillä ne olivat siellä yleisessä jaossa. Välillä kysyin kassalta/kahvilanpitäjältä ja päästiin takahuoneeseen valitsemaan just seinältä alas otettuja julisteita. Vieläkin on joitain jemmassa.

Torissa ainakin jotain. Voi olla aika riistohintaista, tai halpoja kotiprintterikopioita. :)
 

redpecka

Jäsen
Netflix:stä katottuna espanialainen scifi/kauhu? leffa..

The Platform (El hoyo)

Mies herää sellissä, jossa asuu toisen henkilön kanssa. Keskellä selliä on aukko, josta kerran päivässä laskeytyy lavetti, jossa on ruokaa. Sitä on senverran, mitä on jäänyt edellisiltä syöjiltä... herätessään päähenkilö on kerroksessa 48...

Ihan hyvä mysteeriscifi väkivalta twistillä ja yhteiskuntakritiikillä... koska on mysteeri, niin sen enempää juonesta. Mieleen tulee The Cube ysäriltä. Tää voitti viimevuonna Toronton filkkareilla People's Choice Award for Midnight Madness palkinnon.

Kattomisen arvonen uutuus.
Kuulostaa mielenkiintoiselta. Vähän tulee Lynchin Lost Highway -fibat tuosta kuvauksesta. Yritän painaa nimen mieleen jos joskus keksin miten leffoja voi intternetistä katella.

Loistava maininta, olin katsomassa El Mariachin Maximissa elokuvafestareilla, oisko ollut R&A joskus -93 tienoolla. En muista tuliko Finnkino levitykseen ollenkaan, ehdoton helmi ysäriltä. Tuostakin oksettava remake.
Ysärillä kävin paljon R&A festareilla katsomassa elokuvia mitä ei muuten leffassa nähnyt ja kotiteattereista ei ollut tietoakaan, oi niitä aikoja. Vielä pari vuotta sitten verestin vanhoja muistoja WHS teatterissa jonkun aivan hillittömän kungfuleffan tiimoilta mitä ei ollut ennen esitetty härmässä, kelatkin taisi olla vajaat osittain.

Tuli joitain ihme leffafestareita joo kyllä kierreltyä Suomessa tuolloin. Tämän Mariachin tosin näin ihan vaan tylsästi VHS:ltä ja joskus 2000-luvulla vuokrasin sen nostalgiamielessä videovuokraamosta vielä uudestaan. En panisi pahitteekseni jos tuo löytyisi kovalevyltäni nyt.
 

redpecka

Jäsen
Yksi leffa, jonka haluaisin myös nähdä joskus uudestaan: Jaakobin tikkaat Jacob's Ladder (1990) - IMDb

Vietnamin sodan käyneen, LSD:lle altistetun solttupojan harhoja sodan jälkeen back in America.

Miksi tämä ei ole kovalevylläni? Onneksi Yksilensi on sentään DVD:nä niin ei tarvii kaikesta itkee.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Yksi leffa, jonka haluaisin myös nähdä joskus uudestaan: Jaakobin tikkaat Jacob's Ladder (1990) - IMDb

Vietnamin sodan käyneen, LSD:lle altistetun solttupojan harhoja sodan jälkeen back in America.
Hyvä poiminta. Muistaakseni erinomainen leffa, olen teininä tuon nähnyt joten miellään katsoisi uudestaan.

Selailin tuossa ysärillä pyörineitä leffoja niin tuli vastaan helmi, jos joku ei ole vielä nähnyt niin sivistäkää itteenne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös