Jatkoajan kesätyttö 2012

  • 106 232
  • 316

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Taas mennään!

Hakusessa Jatkoajan kesätyttö 2012. Tuomarina toimii allekirjoittanut ja protesteja voi jättää, mutta on eri asia käsitelläänkö niitä.

Naapurikaupan kassatyttöjä tms. ei edelleenkään hyväksytä , sillä ehdokkaasta pitää olla interentin välityksellä näytettävissä kuva ja nimi pitää löytyä. Lisäksi ilmoitetaan jo tässä vaiheessa seuraavaa: jos tuomari katsoo äänen olevan ns protestiääni tai "läppä", niin se hylätään automaattisesti. Jo tässä vaiheessa ainakin Mervi Nykänen, Maria Mutola, Anne-Mari Sandell ja Johanna Tukiainen (ja siskonsa) kuuluvat ko. listaan.

Alkusarjassa ääniä otetaan vastaan poikkeuksellisen pitkään, eli 15.7.2011 klo 22 asti ja sen jälkeen TOP 10 menee erilliseen äänestykseen. Kolmella äänellä ei kuitenkaan äänestykseen pääse vaan kannatusta pitää olla vähintään neljän äänen edestä.

Edellisvuosien voittajia ei voi äänestää eikä kerran annettua ääntä voi vaihtaa.

Edellisvuosien voittajat:

2001 Jaana Pelkonen
2002 Madeleine Bernadotte
2003 Girlzilla
2004 Elisha Cuthbert
2005 Eva Wahlström
2006 Kiira Korpi
2007 Allison Stokke
2008 Jenni Vartiainen
2009 Sanni Leinonen
2010 Zooey Deschanel
2011 Kate Upton

Alkusarjan äänestys alkakoon!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Jatkan hiljaisen miehen pientä taistelua julmia, vääristeleviä, lahjottuja tuulimyllyjä vastaan, the same procedure as every year: ääneni Swen-Eerikin äidille!
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Oman ääneni annan Cheryl Colelle. Ehdottomasti nainen minun makuuni, rotunainen.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Sympatiat: Seattle Kraken
Koska Elisha Cuthbert on jo kerran tämän kisan voittanut, niin annan ääneni Salkkareiden Isabellalle, eli Kirsi Ståhlbergille. Tässä vielä pari kuvaa Kirsistä.

Eiköhän Salkkari-fanit äänestetä Kirsi tämän vuoden Jatkoajan kesätytöksi! PS. Googlesta voi halukkaat etsiä lisää matskua.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Eiköhän Salkkari-fanit äänestetä Kirsi tämän vuoden Jatkoajan kesätytöksi! PS. Googlesta voi halukkaat etsiä lisää matskua.

Lähellä oli Kirsin äänestäminen täällä, mutta kuitenkin annan ääneni Yvonne Strahovskille. Pelastaa maailmaa sen nörtin kanssa jossain SubTV:n komediasarjassa. Joku muu voi linkittää kuvan.

Kaulasuoja ei vastaa kaunottaren nimen oikeinkirjoituksesta..
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Itse asiassa tämä äänestys on ollut mielessäni jonkin aikaa, ja huolestuminen tässä melkein ehti iskeä, kun ei ollut sattunut oikein ketään sopivaa ehdokasta kohdalle. Mieluitenhan äänestän kotimaista vaihtoehtoa, mutta tällä kertaa siitä jouduin hieman tinkimään. Vuosaari-elokuvassa näytellyt etelänaapurin Lenna Kuurmaa onnistui nimittäin antamaan oikeanlaisen säväytyksen muuten kehnohkossa leffassa, joten tämänvuotinen ääni tälle ihastuttavalle laulaja-näyttelijälle.

Ja flintti jos satut lukemaan: tää Lennahan on siis upgreidattu versio bb-Kätlinistä joten miten ois?

edit. Ja bannin välttääkseni. Eka linkki yllä on kuva linkki, mutta jälkimmäinen vie youtubeen, Vanilla Ninja -yhtyeen Euroviisu-esitykseen vuodelta 2005. Lenna laulajana
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Meikäläisen kesäkaveri on totutusti PMMP:n huikea Mira.
 
Viimeksi muokattu:

ditrim

Jäsen
Satu Tuomisto. Eka.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vuosaari-elokuvassa näytellyt etelänaapurin Lenna Kuurmaa onnistui nimittäin antamaan oikeanlaisen säväytyksen muuten kehnohkossa leffassa, joten tämänvuotinen ääni tälle ihastuttavalle laulaja-näyttelijälle.

Minulta myös ääni Lenna Kuurmaalle. Ihastuttava nainen, ja virolaisaksentti on naiselle aina plussaa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Noin 69 ehdokasta oli päässä, mutta ääni menee uimarihanuudelle Emilia Pikkaraiselle ja näille säärille (kuvassa myös F1-kuski Valtteri Bottas, huomasin noin minuutin kuvan katselun jälkeen).

Linkit vie Maikkarin sivulle, molemmissa kuva Emiliasta, eipä muuta.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Sehän on tietysti ylivoimaisesti maailman kaunein nainen Emma Stone
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös