Jatkoajan joulupata 2020

  • 43 873
  • 342

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällaiseenhan osallistuu ihan mielellään. Roposia käyty heittämässä.
Tällainen hieno keräys meinasi jäädä. Mukana ollaan.
Kiitos haasteesta @regularflex , lämpimin mielin otettu vastaan.
Haaste otettu vastaan.
Ja haasteeseen vastattu. Kiitos haasteesta, näinä aikoina varmasti mikä tahansa summa on tarpeen.
Pieni summa lahjoitettu hyvään tarkoitukseen. Haastetaan JHL:stä tuttuja käyttäjiä! Hyvää joulua!
Taisinpa päästä tuon rajan rikkomaan. Kiitos @Apex haasteesta, en tällaista ollut huomannutkaan!
Haasteeseen vastattu.

Hyvää joulua kaikille!
Haasteeseen vastattu.
Hyvää joulua JHL:n poppoolle!
Kiitos haasteesta. 10€ lahjoitettu hyvään tarkoitukseen.
Piti laittaa vielä vähän lisää, kun ensimmäisellä kerralla en osannut lukea Lukon maaleista määritettyä lahjoitussummaa. Nyt laskin niin, että Lukko tekee varmaan reippaat 10 maalia kummassakin tämän vuoden pelissään ja laitoin sen mukaan rahaa. Voi varmaan sanoa, että pelasin jokseenkin varman päälle...
No niin no niin. Tein lahjoituksen jotta olisin hyvä ihminen.
Hattutemppuvedon panoksen verran laitettu ja samanmoinen summa lähtee vielä pariin muuhun kohteeseen. Komee summa oli jo kasassa, hyvä me. Hyvää joulua kaikille.
Lahjoitus tehty. Hyvää joulua ja kohti parempaa vuotta!
Mukana ollaan ja haastan @Roman myös sinut mukaan keräykseen jossa rahat menee oikeaan osoitteeseen. Opettakaa myös lapsillenne, että kaikilla ei ole aina hyvää joulua ja viette fyysisesti sen setelilappusen lasten kanssa oikealle keräyspadalle. Näin meillä on tehty, nyt myös näin netin kauttakin, kun haastettiin mukaan.
Haaste otettu vastaan!
Nyt vasta sain osuuteni laitettua, eikä se nyt paljoa ollut, mutta menee siellä jollain varmaan vielä huonommin kuin meikäläisellä. Joulua vaan!
Tilillä oli budjetoitua enemmän rahaa ja mietin että mitä on unohtunut maksaa, mutta tämähän se oli. Aina aikaisempina vuosina on ollut jotain tavoitetta (tehtyjä maaleja/pisteitä ym) mutta nyt kun Korona on vienyt kaiken tuollaisen niin sijoitin tähän suoraan viisikymppisen.
Kiitti haastiksesta ja järkkäämisestä! Pistin hiukan tilille jonon jatkoksi. Hyvää joulua ja joulumieltä kaikille!
Lahjoitettu 15e hyvän asian puolesta. Hyvää Joulua!
20€ kävin laittamassa, ensimmäistä kertaa osallistuin mutta uskon että avun tarvitsijoita on tänä vuonna enemmän kuin liikaa.
Tuli osallistuttua ensimmäistä kertaa. 8000€ raja taas 20e lähempänä.
Olin ajatellut perinteistä 18,97€ lahjoitusta ylöspäin pyöristäen kunnes erehdyin lukemaan nimimerkin @dana77 lahjoituksen saatetekstin. Kymmenen lisäeuroa siis danan vuoden väärässä olemisten kunniaksi, joiden lukumääräksi arvioin jotakin nollaa suurempaa.

Hyvää joulua koko palstan väelle olittepa kirjoittajia tai lukijoita! Erityisesti teille joita poikkeusvuosi on tavalla tai toisella koetellut erityisen raskaasti.
Sinne luikahti pikkusumma. Hyvät joulut kaikille!
Kiitos haasteesta, olihan tuo mukaan lähdettävä!
Taidetaan jäädä futisforumista, mutta ei voi mitään. Varmaan IFK:sta irtautunut kiinanpoika asialla.

Laitoin vielä toisen panoksen, kun kerran uudestaan haastettiin. Hyvää joulua kaikille! Ja erityiskiitos jälleen kirjoittajalle @regularflex.
@regularflex @Ishmael kiitos haasteesta! Omistan tämän vuoden lahjoitukseni rakkaan isoäidin muistolle. Hänen kuolemastaan tulee vuodenvaihteessa kuluneeksi kuusi vuotta. Tämä on ollut koko ihmiskunnalle haastava ja raadollinen vuosi, joten laitoin vielä yhden euron verran ekstraa mukaan.

Hyvää Joulua koko Jatkoajalle ja kiitos jälleen regularflex:lle Joulupadan järjestämisestä!
Ketjun perustaja @regularflex on tehnyt aivan loistavaa työtä tämän ketjun kanssa. Se, että olet käynyt kiittämässä jokaista ketjussa lahjoituksesta kertonutta erikseen mainiten, on hatun noston ja lisälahjoituksen paikka. Myös itsessään se, että lahjoituksia on tähän mennessä kertynyt jo yli 8 000 € on hienoa. Näistä kahdesta syystä päätin käydä ja kävinkin vielä aiemman viisikymppisen lisäksi lahjoittamassa vähän lisää tähän keräykseen.
Kiitos @regularflex haasteesta, mukana toki tänäkin vuonna parissakin padassa.
Laitoin kanssa hieman. Jokunen vuosi takaperin ei olisi ollut mitään toivoa, joten nyt voi antaa vähästään. Hyvää joulua!

Kiitos teille kaikille lahjoituksistanne ja oikein hyvää joulua. Kiitokset myös @MacRef kauniista sanoista ja kiitokset useammalle nimimerkille pitkästä haastelistasta.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Parin tunnin päästä se on. Nimittäin jouluaatto. Joulu on juhla, joka on minulle ollut aina lapsuudesta asti se vuoden rakkain juhla. Aika, jolloin olen saanut kokoontua yhteen lähimmäisteni kanssa ja hengähtää huolella pitkä vuoden päätteeksi, kerrata kiitollisena päättynyttä vuotta läpi sekä odottavaisena valmistautua tulevaan vuoteen. Koska olen nauttinut joulun ilosta sekä halunnut tuota riemua viedä myös muillekin, ei varmaan liene suuri yllätys, että olen teini-ikäisestä asti toiminut joulupukkina ja pyrkinyt tuomaan sitäkin kautta iloa ja valoa ihmisten elämään tänä hienona aikana. Koronavuosi tuo siihen perinteeseen nyt poikkeuksen, mutta jatketaan turvallisempina aikoina sitä perinnettä.

Koska joulu on minulle niin tärkeä, sydäntäni särkee etenkin näinä aikoina vähäosaisempien puolesta. Havahduin aikuisiän kynnyksellä siihen, että Suomessakin on varsin paljon niitä, joille joulu ei tuo mieleen yhtä lämpimiä muistoja kuin minulle. Sen jälkeen, olen joka joulu pyrkinyt antamaan omista vähistäni ainakin jotain niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Harvoin se oma annettava on kovin paljon, mutta toivottavasti se edes jollain tavalla on lämmittänyt.

Yhteisöissä on kuitenkin eri tavalla voimaa kuin mitä meissä kenessäkään olisi muuten yksin. Yhteisönä kykenemme oikeasti muuttamaan asioita. Olenkin äärettömän otettu siitä, miten tänä vaikeana vuonna näin moni on ottanut osaa tähän haasteeseen. Se lämmittää minua ja tiedän, että suurta osaa meistä kaikista. Summa, jonka olemme yhdessä keränneet on oikeasti jo merkittävä. Olemme saaneet myös kantaa kaikkien nettipatojen osalta oman kortemme kekoon. Kaikki keräykset yhteensä anonyymeiltä yksityishenkilöiltä pääasiassa eri keskustelufoorumien toimesta ovat kerryttäneet lähes sata tuhatta euroa hyväntekeväisyyteen. Se on uskomaton summa ja kertoo tästä yhteisöjen voimasta, joka meillä Suomessa on. Olen sanoinkuvaamattoman ylpeä meistä kaikista ja tahdon toivottaa oikein hyvää ja lämminhenkistä joulua itse kullekin.

ME OLEMME JATKOAIKA!
 

LaiLaiLei

Jäsen
Heitetty muutama kymppi hienoon tarkoitukseen "viime hetkillä". Haastetaan vielä Spursin muita miehiä @Eddie @FinDevil @Myyrä nyt ainakin tulee mieleen. Ja lupaus ensi vuoteen, vaikka lätkäpalstalla ollaan niin jos Spurs tällä kaudella mestaruuden vie Valioliigassa, ensi joulun pottiin lähtee 700 e. Jollain muulla pokaalilla laitetaan 400 e. Ja tästä saa ja pitää muistuttaa vuoden päästä jos näin käy.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuon yllä olevan kiitosviestin jälkeen tahdon kuitenkin todeta, että pata on yhä auki tammikuun puolelle asti ja meillä on tähtäimessä pian uskomaton 300 lahjoituksen raja. Sitä varten haluan haastaa mukaan Mestiksen puolella keskusteluissa olevia aktiivisia nimimerkkejä.

Teidät on haastettu. Jos ette tiedä, mistä on kyse, niin käykää lukemassa ketjun avausviesti.

@Zigismund @Inkkaripäällikkö @Boogeyman @Arenberginmetsä @Laus @uljas @manager78 @Everton @The Rock @Spazek @The Nikkari @hemppa73 @devil29 @Snoppen @tirehtööri12 @rasperi75 @saiman @Bökki @Mahika7 @Lelle @Magnum-44 @Linnankundi @Jumalpaita @4ahola @Kuubextra @OCE @Hiski @sapko @vapaamatkustaja @swingwood @kumikiekko @kahvakiekko @daerok @Velhelmiina @Korpikiekko @Canis Lupus @Mr. Jääkiekko @rosswell @freetime @HockeyIsKING @Salminen @Pardus @JusuPlus @WLuK @Nilkkaralli @Qasowsky @Sven Tuuva @Big Bear @Knap @nallekarhu @Rönkis @LL90 @juhahujanen @Korpikiekko @Linnankundi @Kuhta#9 @Jango @X-Stiff @Dynamo_FIN @Peteliuz @Butcher @Keltainen @Sergei Fedorov @Linnankundi @rice cooker @TeePee @Mustanaamio 68 @Väärävaihto @J_L_ @-pasi- @Mc Potkukelkka @The Nikkari @Toni85 @Vepa @Espoonmies @Juhaht @jarpie @Tjapalala @boerje @Physical Edge @Mechalo @Myrsky74 @Elmeri Hautamäki @Ramirez @thnninen @T1971 @E @Nick Brophy @Drag @Vanhaukko @LaBarbera @Pavlovin Koira @Steril @IntoTurhanen @Blue J @Tangens @k-espoo @sininen74 @EspoonVeikko @Blue F @Blöö @waltteri21 @Väärävaihto @Punamusta_peto @LoneWolf @Alikka @Peluuri @Icemen @Eastoni @Jäkishöntsä @Jackie Boy @Martzi @PasiTh @-Jonne-
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Haasteeseen vastattu, Hyvää Joulua kaikille!
 
Hieno summa kasassa!

Haastetaan vielä uudestaan @Schwein, koska se haastoi minut viime vuonna.

Monestako kympistä saa muuten laittaa FaceBookiin, että tänä vuonna lahjoitimme joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen? Ja oliko ihan väärin tehdä molemmat?
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pistetääs tällainen Jatkoajan joulupadan lahjoitusveto itselleni tammikuun lopulle:

Lahjoitan 5 euroa automaattisesti, Dallas Starsin tammikuun pelien jokaisesta voitosta 2 euroa ja jokaisesta varsinaisen peliajan tasapelistä 1 euroa ja jokaisesta Joe Pavelskin tammikuussa tekemästä maalista 2 euroa ja jokaisesta hänen maaliin johtaneesta syötöstä 1 euron. Asetan rajaksi 31.1.2021.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heitetty muutama kymppi hienoon tarkoitukseen "viime hetkillä". Haastetaan vielä Spursin muita miehiä @Eddie @FinDevil @Myyrä nyt ainakin tulee mieleen. Ja lupaus ensi vuoteen, vaikka lätkäpalstalla ollaan niin jos Spurs tällä kaudella mestaruuden vie Valioliigassa, ensi joulun pottiin lähtee 700 e. Jollain muulla pokaalilla laitetaan 400 e. Ja tästä saa ja pitää muistuttaa vuoden päästä jos näin käy.
Kiitos @regularflex työstäsi edistämässä hyvien asian toteutumista! Olen kirjoittajapuolella suhteellisen epäaktiivinen, mutta noin muuten tulee aktiivisesti seurattua palstaa. Osallistuttu pienellä summalla mukaan, totta kai. Hyvää joulua kaikille!
Osallistuttu :)!
Viime hetkillä luikerreltiin mukaan, oikein hyvää joulua!
Mukana ollaan! Hyvää joulua kaikille!
No niin, mukana ollaa. Hyvää Joulua tänne tasapuolisesti!
Haasteeseen vastattu, Hyvää Joulua kaikille!
Lahjoitettu eli mukana hyvän asian puolesta!!! Niin monta on jo haastettu joten en tiedä ketä ei olisi jo ennestään haastettu tai ovat jo osallistuneet. Pistetään muutama nimimerkki (pahoittelen jos on jo haastettu tai osallistuttu): @Rairama @Maalirauta_ @Jude
Nyt lähti kakkoskierros lähtöportista ulos. Haastankin kaikki jo lahjoituksen tehneet rutistamaan vielä viimeiset eurot nettilompakon pohjalta hyvään tarkoitukseen. Lahjoitetaan kymppitonni rikki.
Tämä oli jäänyt itselläni prosessiin. Mikäs sen mukavampaa kun viltin alla aamukahvia juodessa ja Joulupukin kuumaalinjaa vahtiessa kantaa oma kortensa kekoon.

HYVÄÄ joulua kaikille!
Kiitos tästä mahdollisuudesta keventää ja antaa joulumieltä!
Hyvää joulua kaikille!
Mukana. Hyvää joulua!
Lahjoitus tehty. Koska olen äärimmäisen kirjallinen nimimerkki, niin haastan mukaan kaikki tänä vuonna ainakin yhden kirjan lukeneet.

Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille!
Hieno summa kasassa!

Haastetaan vielä uudestaan @Schwein, koska se haastoi minut viime vuonna.

Monestako kympistä saa muuten laittaa FaceBookiin, että tänä vuonna lahjoitimme joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen? Ja oliko ihan väärin tehdä molemmat?
Kiitos haasteesta, @Nännimäinen! Lahjoitin viimeksi eilen, se riittäköön tällä kertaa (hymiö).

Hyvää joulua sinulle joka tapauksessa!
Haaste vastaanotettu.

Hyvää joulua kaikille!
Lahjoitus tehty. Kiitos @Zohan ja Hyvää Joulua!
Pistetääs tällainen Jatkoajan joulupadan lahjoitusveto itselleni tammikuun lopulle:

Lahjoitan 5 euroa automaattisesti, Dallas Starsin tammikuun pelien jokaisesta voitosta 2 euroa ja jokaisesta varsinaisen peliajan tasapelistä 1 euroa ja jokaisesta Joe Pavelskin tammikuussa tekemästä maalista 2 euroa ja jokaisesta hänen maaliin johtaneesta syötöstä 1 euron. Asetan rajaksi 31.1.2021.
Haasteeseen vastattu.
Hyvää Uutta Vuotta!
Joulupataan meni 5 euroa.
Johan on, tällaista haastetta tulee ilman että huomaa heti kun pitää parin viikon tauon jatkoajasta ;) Mutta käyn hoitamassa homman. Hieno aloite, ja erityisesti lämmittää mieltä että kohde on tällainen suomalaisten arvostama oikeata perustyötä tekevä järjestö.


Kiitos oikein paljon kaikille lahjoituksista! Teidän ansiostanne apua saadaan tarjottua sitä tarvitseville. Toivottavasti teillä oli hyvä joulu ja erinomainen joulumieli vieläkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös