Jatkoajan joulupata 2020

  • 44 047
  • 342

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viime vuoden laaja lahjoittajien määrä on jäänyt taaksemme. Tänä vuonna joulupataan on tehty jo 121 lahjoitusta ja kasassa on jo 4622€. Nämä on niin hienoja juttuja, että ei riitä sanat kuvaamaan. Kiitokset kaikille jo tähän mennessä!
 

Ferris

Jäsen
Lämmin kiitos @Barney haasteesta!

Tykkään tosta palstatoveri @heikkik :n lahjoitustavasta, jossa saa itselleenkin vähän lisäjännitystä ja syytä seurata noita nuorten kisoja. Niimpä nyt kylmästi kopioin saman systeemin itsellenikin.

Eli pistän nyt 20€ pohjalahjoituksen ja sen päälle U-20 kisojen jälkeen toisen osuuden sen mukaan miten Caps-prospektit ja mahdolliset valittavat SaiPa-juniorit Mäntykivi ja Markkanen keräävät pisteitä kisoissa. Minimilahjoitus kuitenkin tuo sama 20€ mikä nyt ennen kisoja lahjoitettuna.

SaiPalaiset tuli jo kattavasti haastetuksi Barneyn toimesta, joten haastetaas mukaan sitten vähän väkeä tuolta NHL-osastoltakin:

@TylerDG @Dale Hunter @TheKing8Hockey @Gr8-8 @Silky_hands @KäMi @Setit @JuiWSH @Bone @aHab @nuck @Mr. Smith @secord @Henkka @Bosco @tsajari @Walkin @Toby Dammit @Mängimies @ipaz @Barcelona @Ralph @Kental @laamis @reme @Lico @aessi @Ollakseni @Dissonanssi @Salming @Dragunov @larzzon @disco-stu

Jos olette jo haastetut ja osallistuneet, niin pahoitteluni!
 
Suosikkijoukkue
IFK
Jos olette jo haastetut ja osallistuneet, niin pahoitteluni!

Turhaan pahoittelet. Missään ei ole varsinaisesti kielletty osallistumasta useampaankin otteeseen, eikä pieni hyvänteko ketään turmioon suista. Parinakaan lahjoituksena.
Koska keräysjaksolla on useampikin tilipäivä, niin olisiko silloin hyvä hetki pistää jokunen ropo tähän itsekullakin vakityössä olevalla?
Ei summan suuri tarvitse olla. Yksi euro on helvetin iso raha silloin, kun sitä ei ole. Mutta eiköhän se euro meiltä liikene, kunhan niin päätämme. Niillä euronkin panostuksilla on kumminkin kimpassa oikeasti merkitystä. Nyt on kusessa paljon sellaistakin sakkia, jolta leipä on lähtenyt suusta ihan muun kuin ryyppäämisen tai muun oman urpoilun takia. Eurokin auttaa, yhdessä meillä on monta euroa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hankin aneen, nyt on lyhyempi aika kiirastulessa ennen helsinkiä. Ja totta saatanassa, tämä joulu on tärkein miesmuistiin mitä tulee solidaarisuuteen.

Mietin ketäpä haastamaan. Itseäni eli varjosieluani ei haastettu, itkin vähäsen, vähäsen vaan, niin että sievä vana poskeen tulee (tässä ei ole vitsiä). Itsestäni juolui mieleeni Jatkoajan keskiajan nimimerkkien rypäs. Kun täällä kirjoitettiin vielä verdanalla. Minä en kestänyt aikoinaan palstauudistuksen uutta viiden euron lohikeitto -ulkoasua, nyt on taas hyvä; saa yötilan silmään, ja palsta on kaikin puolin taas tyylikäs poislukien ankara pösilöinti.

Tässä nimimerkkejä Jatkoajan keskiajalta, jotka haastan Joulupata-keräykseen

@Evil @Jeesus @TQoFE @Buddha @benicio @banaaninviljelijä @Surukuku @Ilmari Ahde @Aunt Wang @FASlapsi @Porvoon Kärppä @ukkometso @Musta Nuoli @Pisin Kääpiö 186cm @JHag @Käyttäjänimetön @Risa @Alamummo @Beneway seeyou@jäähalli @Fordél @Vanha Len @BOL @Freddie Freeloader @Ralph @Koirapoika @mjr @aquanqua @Ted Raikas @Everton @psychodad @TosiFani @cottonmouth @Major Julli @pettter @Uusiksen kaveri @Jättikukko @sampio @Daespoo @Mr.Fox @Trenchtown @Iker @Sv veinikretski @-OO- @HIFK @Scissors @Jaws
@Leon @Ikävänkantaja @Deko @Sistis @Vellihousu @Pavlovin Koira @Grainger

@ms.qvist @Kai Nu Laine @Pavlikovsky
@dana77 @Radiopää

Nyt pitää lopettaa. Jos ja kun unohdin jonkun noilta ajoilta niin antakaa pataan (tässä taaskaan ei ole vitsiä).
Osallistun tottakai. Pistän euron per maali mitä HIFK on onnistunut tällä kaudella tähän päivämäärään mennessä tekemään.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Laitanpa pienen lahjoituksen ja haastan mukaan SaPKo-kirjoittelijat

Tänks, kolmella kympillä tähän. Haastan kaikki osallistumaan kuntien joulupuihin joissa saa ostaa joululahjan yhdelle vähävaraisen perheen lapselle. Osallistukaa jos voitte.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots

20€ luikautettu hyvään tarkoitukseen. Meinasin tälle vuodelle laittaa io-tech pottiin mutta sait ylipuhuttua ;)

PS. Vähän myös herkistää omahyväisesti henkilökohtaisella tasolla. Tämä on varmaan ensimmäinen tulen mainituksi tällaisessa yhteydessä missä palstan "vakiokaartia" mainitaan, vaikka vaihtelevan verkkaista kirjoutusuraakin on jo yli 9 vuotta takana.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin, kiitos haasteesta. Nyt tehdään teistä kaikista hetkeksi Jokerimielisiä. Jokerit pelaa 7.12-14.12 viisi peliä vieraissa (Spartak, Traktor, Ufa ja 2xKazan). Vastustajat eivät ole helpoimmasta päästä, mutta tähän asti Jokerit on tehnyt maaleja 3,3 maalin keskiarvolla. Se on 2e/maali pottiin ja lahjoitus lähtee heti 14.2 Kazan pelin jälkeen, kun lopullinen summa tiedossa. Tavoitteena, jos keskiarvon mukaan mennään, niin 30e. Ylikin saa toki mennä. Nyt kaikki huutaa Come on Jokerit!
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Saattaa olla että voi olla hyvinkin mahdollista että joudun itse käyttämään kyseisen tai jonkun muun lafkan apua. Valtion laitoksista ei ole apua tähän hätään. Täytynee katsoo jos löytys jotain myytävää kämpästä mutta tuskin on. No yks vaihtoehto on lähteä muovikassin kanssa pihalle ja siistimään kadut tyhjistä tölkeistä. Nyt ollaan virallisesti pohjalla. Saapi nähdä tuleeko vaihtoehtoisia yöpymisratkaisuja. Mut hyvä että tällaisia juttuja on tarjolla.
 
Viimeksi muokattu:

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Ensimmäinen viestini Jatkoajan keskustelupalstalle. 50€ laitettu joulupataan ja haastan kaikki muut joilla on käyttäjätunnus mutta eivät kirjoittele palstalle lahjoittamaan itselleen sopivan summan! Hyvää joulunaikaa kaikille Jatkoaikalaisille!

Hyvään tarkoitukseen pidättelit 16 vuotta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös