Jatkoajan joulupata 2020

  • 43 877
  • 342

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sinut on haastettu hyvän asian puolesta!

On aika perustaa jälleen vuoden paras ketju, eli ketju Jatkoajan joulupadalle vuosimallia 2020. Joulukuu alkaa huomenna, joten nyt on koko vuoden paras hetki ja mahdollisuus tehdä hyväntekeväisyyttä yhteisönä. Vuosina 2016-2018 kasaan saatiin noin tuhat euroa kunakin vuonna, mutta viime vuonna ylsimme upeaan 2710€ kokonaistulokseen 111 lahjoituksen turvin. Eiköhän tänäkin vuonna rikota tuo kahden tuhannen euron merkkipaalu ja sadan lahjoittajan raja! Keräys on auki tammikuun loppun asti. Lahjoittaa voi kuitenkin jo nyt.

Vanhat konkarit jo tietävät kupletin juonen, mutta koska palstalla on myös uusia käyttäjiä, niin alla ohjeita sekä kuvausta, mistä on oikein kyse.


1. Klikkaa yllä olevaa linkkiä
2. Valitse "Lahjoita nyt"
3. Lahjoita valitsemasi summa
4. Haasta haluamasi nimimerkki mukaan joulupataan (vapaaehtoinen) :)

Mistä asiassa on kyse? Pelastusarmeija on järjestänyt joulun alla hyväntekeväisyyskeräyksiä jo yli sadan vuoden ajan joulupata nimellä. Joulupatakeräyksiä on fyysisesti ympäri Suomea sekä nykyään myös rahalahjoituksina toteutettavina nettikeräyksinä. Joulupatakeräyksessä saadut varat jaetaan kotimaan vähäosaisille lapsiperheille, vähävaraisille sekä syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille vaatteina, ruokana ja lahjakortteina. Jatkoaika.com keskustelupalstan käyttäjät ovat yhteisönä tehneet joulupatakeräyksiä ainakin vuodesta 2012, jolloin IFK-fanien masinoima Sopan lähtölaskenta kipinävuoroineen sekä huikean joulupatakeräyksen myötä ylitti uutisotsikot valtakunnan mediassakin.

Huomio! Lahjoituksen yhteydessä ei ole pakko täyttää yhteystietoja, vaan ne voi hyvin jättää tyhjäksi.

Tänä vuonna lahjoitan jokaisesta Ässien joulukuun aikana saamasta ottelun voitosta 20€ joulupataan, mutta kuitenkin vähintään 100€ jo pohjakassana. Ässillä on 9 ottelua joulukuussa, joten mahdollisuudet pohjakassaan tuplaamiseen ovat olemassa

Haastan mukaan vuoden 2019 joulupataan vuoden 2016 keräyksen järjestäjän @Ikävänkantaja, vaikka juuri pitkä banni tulikin sekä viime vuoden keräyksen mahtavia palsta-aktiiveja: @Quethas @Uncle Leo @Jurvanen @Ishmael @mutina @Stuttgarter @Fordél @Pistelinko87 @ilman sukkia @Lert @Jeffrey @Asbury Park @Via Dolorosa @maken veivi jr. @Luotain @Axbor Nocturne @Heddy#77 @Mängimies @Kourujärven Ponnistus @Patarouva @Breeze Harbour @aurajoki @Jakke76 @HPL76 @Barney @Salming @anthax @Huml71 @Eric Rooslind @Käyttäjänimetön @McTorso @Munaton ääliö @Raymond @juice71 @Ferris @tsajari @Cocktus @Gr8-8 @TylerDG @Kauko Viisas @RäpyläRepe @Nelfor @Saleva kehiin @Gorbatjovi @Nukkemurhaaja @Santtu76 @JMT @Iggy @Bobby @Wenzel @aCoustiC @asyouwere @egar @ValkMan @Partakus @P.P. @Hollanti @Kilgore Trout @Runkosarja @heikkik @korkki @Poulu Jukki @peterra @1971 @Wakawakabum @Erätauko @Setit @holynordic @Schwein @PataJaska @Nännimäinen @DR_J @Kendo26 @Zodiac @Förttiströpö @Negapetteri @Jesus Shaves @dana77 @Telaketju @flintstone @Suurmestari @Hollanti @stiffler @Abugali @Linnankundi @vsmo

Lisäksi haluan haastaa erikseen vielä kaikki Ässäfanit, sillä emmehän me tule tässäkään asiassa jalkoihin jäämään. Eli @TosiFani @Zeta03 @Vellihousu @Tuamas @madeOFspade @korkki @Jurvanen @PataJaska @Naurava Kulkuri @ks @ValkMan @Pratu @San Jose Shark #50 @aceman81 @1stApril @Myrvold @Blackie @Belak @Phaneuf#3 @YksiKuppiTeetä @Badgers @Punamusta @Kärmes1 @Nigi @Rannari @angnus @Blade80 @Arnold @Kit Carson @SammyRumour @Mondie @Naurava Sika @Domi28 @Jeppe_68 @Karhunkulta @Raid76 ja kaikki muut!
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Viimeksi muokattu:

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kiitos haasteista.

Mukaan lähdetään vaatimattomalla, mutta varmasti isossa kuvassa sitäkin tärkeämmällä 10 euron panostuksella. Oma talous on sen verran ottanut hittiä työttömäksi joutumisen tähden, mutta se ei este ole antaa omaa vaatimatonta panosta.

Lämpimät sekä rauhalliset joulun odotukset jokaiselle. Pysykää terveinä.

Haastaan kotibaarista käyttäjät @Anu Saukko @benicio sekä @Dexu
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Laitoin 30€ enkä ala ketään tagaamaan, mutta haastan yleisesti kaikki jotka ovat sitä mieltä, että olen ollut jossain asiassa viime vuoden aikana väärässä osallistumaan.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Itse lahjoitan jokaisesta Hifk ja Manchester Unitedin tekemästä maalista 2e keräykseen.
Oma keräys kestää 23.12 klo 23:59 asti

Koko NFL & NBA ketju mukaan. Myös haluan loistavan jalkapallo Visan pyörittäjän @mikko600 mukaan. Euro jokaisesta Newcastlen maalista ennen joulua ?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Kiitos haasteesta @Via Dolorosa. Tänä vuonna varmasti jokainen euro tulee tarpeeseen, joten lahjoitan 10€ jokaisesta Lukon ansaitsemasta pisteestä jouluun mennessä (tällä hetkellä 39p = 390€).

Haastan jokaisen jatkoaikalaisen, jolla lukee suosikkijoukkueen kohdalla JVDT eurolla mukaan jokaisesta Lukon tekemästä maalista ennen joulua!
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Osallistun haasteeseen lahjoittamalla vitosen jokaisesta Kärppien joulukuussa, ennen jouluaattoa kotonaan tekemästä maalista...

...no joo, aivan vitun paskaa huumoria taas kerran minulta, mutta mitä haasteeseen tulee, niin tietenkin olen mukana. Summa ei tule olemaan iso, mutta suoraan sydämestä se tulee. Tai, no laihalta pankkitililtä ja vasta tilipäivänä.

Ja koska senioripelaajat @Huml71 sekä @Roger Moore on jo haastettu, niin haastan tämän kauden vuoden tulokkaan eli @Proffa_20 mukaan keräykseen.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mukana ollaan. Ja annetaan hyvän kiertää, eli mukaan haastetaan myönteistä henkeä ympärilleen levittävät JYP-hemmot @Hexa ja @Tepi#45. Vaikka sitten väkinäisen hymyn hinnalla. Hyvää Joulua!

Kiitos haasteesta! Ilo olla mukana. Tässä vaiheessa lahjoitettu 30€.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jep, mukana ollaan. 20 euroa lahjoitettu viimevuotiseen tyyliin.

Haastetaan mukaan tuolta Kärppien puolelta hyvät kirittäjät: @Goner sekä @Numero13 .
Kiitos haasteesta, näin vaikeana vuotena jokainen euro menee varmasti tarpeeseen, joten oma kymppi kannettu kekoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös