Jatkoajan joulupata 2019

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sinut on haastettu!

Joulukuu on alkanut, joten on aika potkaista käyntiin jatkoajan hieno ja perinteikäs joulupatakeräys. Vuonna 2016 kasaan saatiin 1295 €, vuonna 2017 summa oli 825 € ja viime vuonna ylitettiin jälleen hienosti tonnin raja, kun pataan kertyi 1042 €. Eiköhän tänäkin vuonna rikota tuo tuhannen euron merkkipaalu.

Vanhat konkarit jo tietävät kupletin juonen, mutta koska palstalla on poikkeuksellisen paljon omaan silmään osunut uusia käyttäjiä kuluneen vuoden aikana, niin alla ohjeita sekä kuvausta, mistä on oikein kyse.


1. Klikkaa yllä olevaa linkkiä
2. Valitse "Lahjoita nyt"
3. Lahjoita valitsemasi summa
4. Haasta haluamasi nimimerkki mukaan joulupataan (vapaaehtoinen) :)

Mistä asiassa on kyse? Pelastusarmeija on järjestänyt joulun alla hyväntekeväisyyskeräyksiä jo yli sadan vuoden ajan joulupata nimellä. Joulupatakeräyksiä on fyysisesti ympäri Suomea sekä nykyään myös rahalahjoituksina toteutettavina nettikeräyksinä. Joulupatakeräyksessä saadut varat jaetaan kotimaan vähäosaisille lapsiperheille, vähävaraisille sekä syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille vaatteina, ruokana ja lahjakortteina. Jatkoaika.com keskustelupalstan käyttäjät ovat tehneet joulupatakeräyksiä ainakin vuodesta 2012, jolloin IFK-fanien masinoima Sopan lähtölaskenta kipinävuoroinen sekä huikean joulupatakeräyksen myötä ylitti uutisotsikot valtakunnan mediassakin.

Huomio! Lahjoituksen yhteydessä ei ole pakko täyttää yhteystietoja, vaan ne voi hyvin jättää tyhjäksi.

Vuosina 2016 ja 2017 lahjoitin itse rahaa jokaisesta Jarno Kärjen tekemästä pisteestä joulukuussa. Vuonna 2018 lahjoitin 20€ jokaisesta Ässien voitosta joulukuussa (kuitenkin vähintään 50€ jo pohjakassana). Tänä vuonna lahjoitan sen verran kuin kykenen elämäntilanteen hieman muuttuessä nyt alkavan vuoden aikana, mutta kuitenkin vähintää jo 50€ pohjakassan verran.

Haastan mukaan vuoden 2019 joulupataan vuoden 2016 keräyksen järjestäjän skeä mahdollisesti tässä asiassa jatkoajan isoimman sydämen omistavan käyttäjän @Ikävänkantaja sekä ässäpuolen konkarit: @TosiFani @PataJaska @Tuamas @vero @Zeta03 @korkki @peruspata @Jurvanen @aceman81 @Quethas sekä kaikki muut patasydämiksi itsensä tunnistavat.
 
Viimeksi muokattu:

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United

Uncle Leo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat altavastaajille
Haaste on aina mukava ottaa vastaan kun pääsee lahjoittamaan hyvään tarkoitukseen.

Mutta ketäpä sitten haastamaan? Kun en suorilta käsin keksinyt ketään jota erikseen alkaisin haastamaan, päätin törkeästi kopioida @Quethas idean ja haastan kaikki jotka ovat tykänneet viimeisimmästä tykkäyksen saaneesta viestistäni: @Ollakseni, @Captain Slow, @Ikävänkantaja, @Käyttäjänimetön, @KaljaVeikko, @Kari Runk, @Tinke-80, @Jomppa_Koo, @Johnny B. Goode, @Konsta Kepuli, @Uimalakki, @I am not Jesus . Siitäs saitte.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
sekä ässäpuolen konkarit: ... @Jurvanen

Ei ole mahdollista, että mä olen konkari. Ihan tässä juuri 15 vuotta sitten vasta tein tunnukset tänne muutaman vuoden stalkkauksen jälkeen.

Onhan se aina kiva, kun huomioidaan ja pakkohan tuonne on jotain taas lätkiä, kun sieltä on joskus muutamana jouluna joutunut jotain hakemaankin.

Mutta se tarkoittaa sitten sitä, että @Hufsa, @ensio ja mikä-helvetti-Hesplerin-nimimerkki-nykyään-onkaan voisivat osallistua.
Ja @Vili#16 myös, koska ei ikinä myynyt mulle lätkämaalivahteja, vaikka piti. Nyt saat pataa sitte.

Lisäksi olen ihan perkeleen nokkela ja pakotan @Telia -aspan iloiset tontut viemään viestiä ylöspäin, että nyt nää kerjää rahaa firmalta.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joulupatakeräys on lähtenyt hienosti käyntiin ja kasassa on 44 tuntia keräyksen aloittamisen jälkeen 210€. Hienoa! Kiitokset jo kaikille tähän asti lahjoittaneille eli @vero @Jurvanen @Quethas @Uncle Leo sekä parille anonyymille lahjoittajalle. Olette kaikki hienoja miehiä/naisia arvon palstatoverit.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Joulupatakeräys on lähtenyt hienosti käyntiin ja kasassa on 44 tuntia keräyksen aloittamisen jälkeen 210€. Hienoa! Kiitokset jo kaikille tähän asti lahjoittaneille eli @vero @Jurvanen @Quethas @Uncle Leo sekä parille anonyymille lahjoittajalle. Olette kaikki hienoja miehiä/naisia arvon palstatoverit.

Kiitos itsellesi kun tällaisen keräyksen laitoit pystyyn. Omalta kohdaltani katson tilanteen puolenkuun aikoihin josko muutama euro on ylimääräistä kun ystävämme verottaja muisti että olen maksanu niille liian vähän.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja näin käyttäjien @Ishmael @Huerzo @mutina sekä parin muun anonyymin lahjoittajan myötä paukkui kaksi uutta satalukua. Nyt potissa on jo 445€, eli ollaan hyvässä vauhdissa. Yksi palstakonkari, joka monesti on joulupatakeräyksessä mukana ollut, oli ainakin vielä haastamatta. Eli haastan käyttäjän @Fordél mukaan myös tänä vuonna.
 

Fordél

Jäsen
Yksi palstakonkari, joka monesti on joulupatakeräyksessä mukana ollut, oli ainakin vielä haastamatta. Eli haastan käyttäjän @Fordél mukaan myös tänä vuonna.

Kiitoksia haastosta ja keräyksen pystyttämisestä. Todella tärkeällä asialla ollaan liikkeellä. Koitetaan saada nyt ainakin se tonni rikki. Jokainen mukaan omalla panoksellaan, jos talous antaa myöden.

Oma lahjoitus pataan on tehty. Itse haastan toverit @cottonmouth ja @teroz mukaan keräykseen!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
710€ jo kasassa. Hyvä meno!

Tosiaan, uudet sataluvut paukkuvat koko ajan. Siitä ovat nyt illalla huolen pitäneet erityismiehet ja -naiset @Fordél @cottonmouth @Lert @Wiljami @Stuttgarter @Peltinen @CaliforniaNuts @ilman sukkia @Pistelinko87 sekä muutama anonyymi mutta tärkeä lahjoittaja. Varsinkin Kouvolan edustus ollut tänään illalla vahvaa uusien satalukujen saavuttamisessa. Nyt siis kasassa 710€. Eiköhän rikota tuo tonni jo hyvissä ajoin yhdessä ennen joulua ja mahdollisteta vähän mukavampi joulu vähävaraisille.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Hyvän asian puolesta tässä ketjussa touhutaan. Kiitos teille. Kiitos tägääjille. Olisi varmaan jäänyt muuten huomiotta.

Lapselle Joulu on tärkeä. Muistan omat lapsuuden joulut aina.
Hyvää ruokaa oli yltäkyllin. Kaikki perinteiset jouluruuat ja muut makeat herkut. Jännitin aina ihan mielettömästi, mitä saan joululahjaksi. Yleensä sain aina mitä olin toivonut. Joulussa tärkeintä oli kuitenkin aina se, että kesken kiireimmän arjen, voimme kaikkien tärkeinten ihmisten kanssa pysähtyä ja hiljentyä hetkeksi itse kukin haluammallamma tavalla. Minulle hiljentyminen tarkoitti esimerkiksi yön kirkkomessua, jossa pienen kylän kotoiseen kotikirkkoon ahtautui lähes kaikki. Siellä Joulun perimmäinen merkitys tuli lähelle.

joulu on erityisesti lapsien juhla, toivon ettei kukaan lapsi joutuisi näkemään tänä jouluna köyhyyttä tai kurjuutta puhumattakaan siitä, että omat vanhemmat humalassa huutavat. Kukaan lapsi ei ansaitse sellaista.

Tägään nyt Man Unitedin iloiset kannattajat. Lähtekää mukaan. @Asbury Park @maken veivi jr. @Jeffrey @Barney @JMT @Heddy#77 @JZZ @V-G- @Jakke76 sekä eräs muuten vain arvostamani nimimerkki @Axbor Nocturne
 

Jeffrey

Jäsen
Tägään nyt Man Unitedin iloiset kannattajat. Lähtekää mukaan. @Asbury Park @maken veivi jr. @Jeffrey @Barney @JMT @Heddy#77 @JZZ @V-G- @Jakke76 sekä eräs muuten vain arvostamani nimimerkki @Axbor Nocturne

Kiitos haasteesta! Tähän nyt omalta osalta tartuttu. Lämmin tarina vielä päälle, niin ei sitä muutakaan voinut.

Futisforumin puolella kerätty tähän mennessä 2500€, joten nyt pitäisi saada uutta vaihdetta sisään jotta ohi pääsisimme.

Haastetaan, vaikka tiedän täällä äärimmäisen harvakseltaan käyvän: @TQoFE
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Osallistun padan muhennokseen pienellä panostuksella, kunhan tilipäivä koittaa ensi viikolla.

Tänäkin vuonna perheestämme on mennyt suurin panostus paikallisesti Joulupuu - keräykseen, jossa lahjat ostetaan lapsien/teinien joululahjalistalta ja viedään paketoituna odottamaan kohti lämmintä juhlaa. Tulevaisuuden pelimies sai perheeltämme viime vuonna upouudet hanskat, kypärän sekä kiekkomailan ja emäntä hankki jollekin tytölle meikit, hajuvedet, pelit ja pensselit. Tarkoitus on mennä samalla kaavalla jälleen. Jouluihmistä ei minusta saa kuorittua tekemälläkään, mutta henkilökohtaisesti on tärkeää, että jokainen lapsi saisi onnellisen sekä lämpimän joulun.

Haastetaan kotipesästä @Raymond @Anu Saukko ja @benicio sekä hieman kauempaa @Sämppäri @Smitty#41 ja @Huml71
 

Luotain

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Messissä minäkin. Näin vanhoilla päivillä pikku hiprakassa mikään ei tee niin hyvää kuin hyvin suunnattu hyväntekeväisyys.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös