Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Mietimme tänään chattihetkessä sitä, tulisiko Jatkoaikaan perustaa konkaripalsta. Jatkoaikahan perustettiin alun perin Pesän porukalla tarkoituksena saada siitä Pesän jatkaja. Konkaripalsta on ollut tärkeä osa pesää ja sen lopettaminen on ollut monen mielestä melkoinen keskustelun tasoa laskeva asia. Nyt kysymme mielipidettä teiltä. Ja vastaukset mielellään osoitteeseen <a href="mailto:ilves_ghost@luukku.com" target="_new">ilves_ghost@luukku.com</a> etenkin jos kirjoittaa pidemmin. Mikäli konkaripalsta pistetään pystyyn sinne pääseminen ei tule tapahtumaan hakemuksella vaan kutsulla. Näin saamme varmistettua sen, että kirjoittajan taso on taatusti tiedossa kun hänet konkaripalstalle valitaan. Näitä kutsuja esittävät Jatkoajan toimittajat, mutta toki muiden konkareiden mielipiteitä kuunnellaan. Myöskään se, että on ollut Kiekkopesän aikana konkari ei välttämättä takaa konkaruutta, eikä toisaalta se, että on tullut vasta Jatkoajassa mukaan estä sitä saamasta. Se, että on ollut Kiekkopesässä mukana auttaisi siihen, että kirjoitukset tunnetaan paremmin. Mutta tuskin kukaan kieltää sitä, että Jatkoaikaan ei olisi ilmaantunut hyviä kirjoittajia, jotka eivät Pesään ole koskaan kirjoittaneet. Vaatimuksena pääsyyn on kuitenkin se, että on rekisteröitynyt Jatkoaikaan.
 
Kirjoittaja on arvostetun Kiekkopesän kiekkovakio -kilpailun Yössä-pystin voittaja vuosina 2002-2007.

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Jonkin verran yhteydenottoja on tullut. Suurin osa niistä on ollut puoltavia. Kommentteja on tullut monenlaisista asioista. Odotan kommentteja vielä jonkin aikaa. Sen jälkeen kerromme miten etenemme.
 
Kirjoittaja on arvostetun Kiekkopesän kiekkovakio -kilpailun Yössä-pystin voittaja vuosina 2002-2007.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy