Jaromír Jágr

  • 101 622
  • 271

Steelers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins,
Vanhana Pen's fanina lueskelin juuri Jagrin tsekeille antaman haastattelun. Täytyy ihmetellä mitä joukueessa oikeasti tapahtuu. Kysyttäessä Jagrin ja Washingtonin coaching Bruce Cassidyn suhdetta Jagr sanoi ettei ole keskustellut miehen kanssa yhtään kokonaista lausetta. Kysyttäessä syytä Jagr mainitsi Cassidyn iän (37) ja sen ettei ole hänen asiansa jutella vaan sen tekee joukkueen kapteeni. Myöskään Robert Lang ei ole puheväleissä Cassidyn kanssa. Jagr myös mainitsee ettei joukkueen omistaja välitä palaakaan siitä mitä hän kentällä tekee ja kuinka monta maalia Jaromir tekee kunhan jengi voittaa. Haastattelijan tiedustellessa onko Jaromir ja Lang päässyt hyvin joukkueen peliin sisään sanovat molemmat että ilmeisesti koska heitä ei enää kiinnosta voittaako joukkue vai ei eikä silläkään ole väliä miten oudosti jengi pelaa kunhan pelaa.

Tämä haastattelu oli tehty kesken kauden muta eipä tuo tilanne kovin hyvältä näyttänyt joten ei mikään ihme jos Jagr jengistä lähtee. Jos lähtee niin jumala auttakoon ettei liity Rangersin luuseri rahan keräys pappa "joukkueeseen" vaan menee mielummin vaikka Kingsseihin joka on Pittsburghin ohella Jagrin arvostama joukkue.

Myös aiemmassa haastattelussa Robert Lang kritisoi Cassidya sanoen: If we don't play great, he should be saying 'Don't worry, let's go, the team is solid, we'll make it, no problems'. He can't start freaking out, because half of the young guys won't be able to cope with it, and in that case pretty much nobody will be able to play.
 
Viimeksi muokattu:

Steelers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins,
http://letsgopens.com/tomas_translations.php?id=46tuolta pitäis löytyä.

Tietysti herää kysymys saako Jagr Washingtonissa samanlaista asemaa kun Penguinsseissa jossa hän tiesi aina kaikesta kaiken ja ja osallistui kokouksiin ym. oli enemmän kuin pelkkä pelaaja ja ikoni. Jos tuota asema ei tule veikkaan että Jagr haluaa joukkueesta pois. Penguinsseissa olisi kyllä tilaa muttei rahaa..
 
Viimeksi muokattu:

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kyl maar mulle Allison kelpaisi vaihdossa. Jos Langin saa mukaan ja vaikka jonkun Frolovin ja Millerin tai Norströmin tilalle niin ok.
 

Steelers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins,
Kyllä kai se niin on että Jagr vietti ainoat ja parhaat kunnian vuotensa Pensseissä. nyt se näyttää samalta kun MJ kumma miten Washington kerää noita "tähtiä" =) =) ei pahalla..
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Semmoista on elämä. Vanha primadonnat vaan kerääntyvät Washingtoniin sekä New Yorkiin ja kansa saa nauraa.

Kivahan se on kannattaa joukkuetta, jolla ei edes omissa silmissä ole minkäänlaista uskottavuutta.

Monet huippupelaajat vetävät perässään free-agenteja. Mitä me saatiin? Joku Robert Lang ja Kip Miller. Jee!
 

Steelers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins,
Kerropa Jukka minne katosi Washingtonista Jim Carey? Kaverin kanssa ollaan mietitty pitkään ja hartaasti et mikä on miehen tarina. Vezina Trophyn voiton jälkeen tuli yht' äkkiä täydellinen katoaminen.
 

Ferris

Jäsen
Vezina-kauden jälkeen heikohko kausi ja sen jälkeen 96-97 kauden tradedeadlinella Oates (+Ranford + powerforwardi jonka nimi just katos mielestä) kaupassa Allisonin ja Carterin kanssa Bostoniin. Siellä yhtä heikot otteet ja farmiin, jonka jälkeen taisi vielä saada yhden mahdollisuuden Bluesissa muistaakseni. Ei onnannu sieläkään, ja nyt kaveri ei enää pelaa ollenkaan.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Careyn ura meni niinkuin Ferris kertoi, mutta minulla on joku hämärä muistikuva, että Careyllä olisi ollut tasapainoelimissä jotain häikkää(siis korvassa) ja siksi hän katsoi lopettamisen parhaaksi vaihtoehdoksi. Mutta tästä loppuosasta en ole lainkaan varma.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itselläni kyllä sama mielikuva. Että Careylla oli jotain häikkää kehossa. En kyllä muista yhtään että mitä, mutta tuo tasapainoelin(korva) voisi olla ihan paikkansapitävä.
 

Steelers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins,
Kiitoksia tiedosta! Tosiaan monta kertaa katottu vanhoja Washington - Pens vääntöjä Ja Carey loisto torjuntoja ja mietitty minne mies meni. Se selvisi nyt.
 

Rembrandt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Montreal Canadiens
Öh, mulla on sellainen käsitys, että Carey sai tärskyn, joka aiheutti sisäkorvaongelmia vasta pelatessaan St Louisin farmissa Cincinnatissa '99, mikä jälkeen ura loppui. Pikemminkin kallistuisin sille kannalle, että kyseessä oli jonkinasteinen tähdenlento: Net Detectiven huippukauden 96-97 aikana Washingtonin peli perustui varsin vahvasti hyvään puolustukseen, ja muistankin väitetyn, että se sai Careyn nätyyämään hyvältä. Bostoniin päästyäänhän kaveri floppasi todella pahasti, kaudella 97-98 kymmenen peliä ylhäällä ja farmiin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin tuosta ajankohdasta en itse muista mitään, mutta käsitykseni oli/on että se uran päätti. Tähdenlento ehkä samaan tyyliin kuin Dafoe...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mutta Dafoen tähti lennähti nopeasti ylös ja himmennyt on kovasti. Palkkavaatimushan oli luokkaa "supertähti" ja taidot ovat kuitenkin luokkaa "hyvä stuntti". Eiköhän Careykin ihan stunttina olisi voinut jatkaa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Blaine Lacher.
 

Reebok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philly Flyers, Ilves, Chelsea
Tämän päivän www.thefourthperiod.com raportoi, että New York Rangers olisi hyvin lähellä Jaromir Jagrin ostamista. Washington Capitals on jo tovin yrittänyt myydä 10 milj. £ arvoista Jagria. Rangersin on jo pitkään huhuttu haikailevan taitavan laiturin perään.

Tänä yönä kuitenkin kerrotaan Jagrin loukkaantuneen, mutta saas nähdä mitä Rangers, joka on tunnettu kovasta palkkabudjetista, tekee. Jos loukkaantuminen on vakava, edessä on jälleen pattitilanne.

Myös Red Wings on esittänyt kiinnostusta tsekkiin.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Eikö NYR yritä kaupata Anson "tukka ku Lenita Airistolla" Carteria pois? Jospa tässä ois vaihdon paikka ja Ansoni vaihtuis Jagriin?
 

Reebok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philly Flyers, Ilves, Chelsea
Viestin lähetti Black Adder
Eikö NYR yritä kaupata Anson "tukka ku Lenita Airistolla" Carteria pois? Jospa tässä ois vaihdon paikka ja Ansoni vaihtuis Jagriin?

Saattaapa hyvinkin olla, mutta riittääkö Carter Jagriin? Saattaa riittää sillä Washington haluaa kovapalkkaisen miehen pois. Seuraan tilannetta.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ajankohtainen ketju, joten otetaan ylös.

- Jaromir Jagrin voitot ilman Lemieux'ta:- Bergeronin ja Marchandin mielipide Jagrin kanssa pelaamista: Paskaa!

Eittämättä kova suojaamaan kiekkoa ja lahjakas jannu muutenkin, mutta vaikka ikävuodet ovat tuoneet lupsakkuutta ja rakkaus lajiin on selvä ihan kaikille, pelaa edelleen vain itselleen. Ei siis sinänsä ole mikään ihme, ettei joukkulajissa Jagrin joukkueet ole pyttyä kovin taajaan nostelleet, vaikka ihan kovissa nipuissa uransa huippuvuosina pelasikin. Hiihtäjänä olisi varmaan olympiavoittoja kuin Björndahlenilla. Olisi kannattanut valita se hiihto.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Ajankohtainen ketju, joten otetaan ylös.

- Jaromir Jagrin voitot ilman Lemieux'ta:
Ihan vain mielenkiinnosta kysyn, että millä mittarilla? Eihän Lemieux voittanut myöskään NHL:ssä yhtään kannua ilman Jagria? Vai lasketaanko sitten niitä muita palkintoja ja voitettuja pystejä? Kyllähän Jagrilla niitäkin löytyy ja ihan ilman Super-Marioa voitettuja:

Seura-/Maajoukkueessa

- Olympiakultaa '98
- MM-kulta '05, '10
- Olympiapronssia '06
- MM-pronssia '90, '11


Henkilökohtaiset palkinnot ja uroteot

- NHL:n pistepörssin ykkönen 94-95, 97-98, 98-99, 99-00
- Hart Memorial Trophy (NHL MVP) 98-99
- Ted Lindsay Award 98-99, 99-00, 05-06
- NHL:n ykköstähdistössä 94-95, 97-98, 98-99, 99-00


Nämä noin niin kuin nopeasti nosteltuna. Siksi siis kysynkin ihan vilpittömästi ja mielenkiinnosta, että millä mittarilla Jagr ei ole voittanut mitään ilman Lemieux'a?
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Jagr oli Pensin cup-keväinä vielä ihan poikanen ja osastoa ynnä muut. Sen jälkeen hän on ollut oman uransa huipulla ilman että sai aikaan mitään mainittavaa. Pari vuotta sitten uransa auringonlaskussa selvisi vielä Bruinsissa finaaliin, mutta lähinnä kiviriippana. Jospa Iggy olisi päättänyt paremmin...

edit: ja pointtihan nimenomaan oli, että henkilökohtaisia pystejä Jagr on toki onnistunut keräämään, koska on hiihtäjäluonne, pelaa kaukalossa itselleen ja joukkueen kustannuksella.

Vähän siinä ja tässä, voiko tuollaista uraa pitää HoFn arvoisena. Mielestäni Jagrin valinta halveksuisi jääkiekkoa pelinä, joukkuepelinä. Suurpelaaja? Paskat. Lidström on modernin ajan paras eurooppalainen, eikä siitä saa edes kisaa.
 
Viimeksi muokattu:
- Bergeronin ja Marchandin mielipide Jagrin kanssa pelaamista: Paskaa!.
¨

Milksi ihmeessä kukaan antaisi jotain painoarvoa Brad Marchandin mielipiteelle Jaromir Jagrista? Taklausten alta kyykkäämisessä, munille lyömisessä ja slewfoottaamisessa Marchand on toki ylivertainen Jagriin verrattuna, mutta kaikessa muussa hän on jääkiekkoilijana ihan pelkkä rotsi Jagrin rinnalla.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös