Jarmo Tolvanen

  • 29 968
  • 201

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
...no niin, avataan ketju uudelle PÄÄVALMENTAJALLE.

Menestystä lähdetään hakemaan kaudelle 05-06, joten ONNEA JA MENESTYSTÄ ja toivotaan parasta !!!

"Odotan sopimukselta paljon", toteaa Tolvanen, mutta toivottavasti herra tietää, että niin odottamme mekin sinulta ja ensikauden Lukolta !

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan ensikauden Lukkoa, kyseistä valmentajaa en tunne paljoakaan, mutta samaa mieltä olen Näkkärin kanssa "...että mitä vähemmän valmentajalla on nimeä, sitä helpommin hän näyttää epäilijöille närhen munat ja luotsaa joukkuetta hyvin ilman sen suurempia nimen edellyttämiä paineita."

...TOKI PAINEITA kaverilla on jos/kun Lukko menee tänä keväänä pitkälle.

Tsemppiä !
 
Viimeksi muokattu:

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilmeisesti tämä herra on nyt sitten kahden seuraavan kauden Lukko koutsi, ainakin toivottavasti. Meriiteistä tulee mieleen Jypin Matti Alatalo, joka muistaakseni on ollut myös jossain valmennuspäällikön hommissa tai vastaavaa. Ihan ok:n tuntuinen kaveri, ei mikään Ika tai TT, vaan kannuksia ulkomaita myöden hankkinut, sopivasti eri perspektiiveistä kiekkoa kokenut valmentaja. Toivotaan että hommat sujuu.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tämä mitään riemunkiljahduksia minulle aiheuta, mutta annetaan kaverille mahdollisuus. Ei se ainakaan huonompi voi olla kuin kuula tai timppa. Tuskin silti pahemmin pystyy nimekkäitä pelaajia tänne houkuttelemaan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tervetuloa vaan lukkoon. Toivotaan että mies onnistuu täällä. Haasteita riittää heti alkuun, joukkueen kokoaminen on kuitenkin pahasti kesken.

Avainasioita tähän heti alkuun:

- Torkille on saatava jatkosopimus. Jos Tolvanen on fyysisen koulukunnan kannattajia, hän tietää tämän olevan tärkein jatkosopimus.

- Puolustuksen vahvistaminen. Lukolta lähtee NHL:n takia 2 parasta pakkia, ja mahdollisesti myös Niskala. Korvaaminen on todella vaikeaa, ja tässä täytyy olla hereillä heti.


Toivottavasti miehelle annetaan työrauha ja paljon resursseja käyttöön. Juhlavuosi "uudessa" hallissa olisi kiva päättää keväällä mitalijuhliin. Se voi olla ensi kaudella helpompaa kuin tänä vuonna, jos NHL taas palaa normaaliin päiväjärjestykseen.


PS. Turha olla huolissaan tuoko Tolvanen kovia nimiä tullessaan. Tolvanen ei ehkä tuo, mutta raha tuo.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tervetuloa Lukkoon, Jarmo Tolvanen!

Jepulis, onnea ja menestystä vaan Tolvaselle. Helppoon hommaan hän ei ryhdy, muttei varmaan sellaista ole kuvitellutkaan.

Vaikka tuolla "Rautakorpi lähtee keväällä jne..."-ketjussa tuli muutamaan otteeseen haukuttua Sakari niinkö Pietilä ja Teijo Räsänen niin annetaan nyt upouudelle SM-liigan päävalmentajalle mahdollisuus näyttää osaamisensa. Annettiinhan se mahdollisuus Ikallekin, samoin kuin Timo Tuomelle ja jopa Freddy Lindforsillekin.

Paremmalta vaihtoehdolta tämä Tolvanen joka tapauksessa vaikuttaa kuin esimerkiksi Hannu Virta ja Pekka Rautakallio, jälkimmäistä nyt ei Lukkoon onneksi oltu tuomassakaan.

Totta on etteivät Tolvasen näytöt ole vielä kovinkaan kummoiset, mutta toisaalta se on vaan hyväksikin. Hän pääsee ikään kuin puhtaalta pöydältä aloittamaan oman työnsä, kun ei ole mitään suuria luuloja ja odotuksia entisten töiden takia.

Lukon tiedotustilaisuutta odotellessa avoinna on vielä parikin kysymystä:
- mitä tekee Rauli Urama ensi kaudella?
- Makkosella on sopimus ensi kaudesta, mutta jatkaako hän vai tuoko Tolvanen oman apulaisensa mukanaan ja Mako pääsee Jukan mukana Tampereelle?
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Eepi, Larouche
Viestin lähetti yellow
Ei tämä mitään riemunkiljahduksia minulle aiheuta, mutta annetaan kaverille mahdollisuus. Ei se ainakaan huonompi voi olla kuin kuula tai timppa. Tuskin silti pahemmin pystyy nimekkäitä pelaajia tänne houkuttelemaan.


Tuskinpa Tolvanen nimimiehiä pystyy houkuttelemaan Lukkohon, mutta luulen että hän voi houkutella Itämeren takaa jonkun pelaajan kyllä Lukkoon. Tuskin kaveri ainakaan mikään aivan luokaton olisi. Tulee vain mieleen "Ikan" muutamat hankinnat, kuten: Hermanni Vidman ja Markus Jämsä.? Onnea vaan minunkin puolestani Tolvaselle tuleviin 2 kauteen.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Tervetuloa J. Tolvanen!

Kuten eilen kirjoittamissani jutuissa rivien välistä saattoi lukea, niin eipä riemujuhlia täälläkään pidetä uuden päävalmentajan sopimuksen johdosta. Kuitenkin huonomminkin voisi asiat olla ja kaikki viittaa hyvään valmentajaan. Ei ole pätkä, ei kalju, eikä ensi silmäyksellä Jortsumaisen hullultakaan vaikuta tai edes ole vielä niin vanha "49", että naiset ei olisi lakanneet kiinnostamasta, ei vaikuta juopolta, eikä ensi tuntumalta jätä uppoavaa laivaakaan, vaikuttaa luotettavammalta kaverilta hiihtolomalla kuin Jukka "ei tarvii eristää faxeista ja puhelimista loman ajaksi", sopivan pikkuhullu kaikesta päätellen.

Sitten se toinen puoli! Elitserieniä kaveri on käynyt läpi, muttei suomalainen kiekkoilu ole ollut kovin lähellä sydäntä työn puolesta ennen tätä. On valmentajana meriittejä ja pohjakosketuksia. Toivottavasti pohjakosketukset ei tule Lukon aikana. Varmasti Tolvanenkin saisi nykyisessä Lukossa vähintäin samanlaisen tuloksen kuin Jukkakin tässä runkosarjassa. Ei muuta kuin Jukka ulos heti :D ja lähdetään play offeihin uusin opein.

Kaksi vuotta Tolvasen nimi pyörii mielissämme sitten. Millaisia pelaajia mahtaa olla tulossa Tolvasen nimellä?
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tervetuloa

Jarmo Tolvasesta tiedän yhtä paljon kuin vesinokkaeläin kvanttifysiikasta, eli en ainakaan lähde tuomitsemaan tätä miestä ennen näyttöjä, kun ei tiedä kaverista yhtään mitään. No enpä toisaalta viitsi hirveästi hehkuttaakaan miehen saapumisesta Lukon valmennukseen. Toivotan miehen tervetulleeksi myös omasta puolestani Lukkoon.
 

Flamez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, VT-HT
Ei tämä Tolvanen varmaan kaikkein huonoin vaihtoehto ole, koska kuten jo edellä mainittiin eipä niitä huippuvamentajia liiemmin vapaana ole.

Ja jostain niitä uusia huippuja alkaa vähitellen tulla Jursinovit ja Jortikat alkavat olla jo aika vanhoja valmennusmielessä. Miksei Tolvasesta voisi tulla uusi suuri nimi tyyliin Summanen tai Rautakorpi.

Rautakorpi ja Summanenkin lähtivät tyystin eri lähtökohdista "depyyttikauteensa ", Summanen sai käyttöönsä huippuluokan palikat ja marssitti Hifk:n kultaan asti. Meidän Jukkamme taas kokosi entisistä huippupelaajista ja "tavallisista" rivimiehistä kultajoukkueen, aikaa tosin meni enemmän kuin Summasella mutta kuitenkin lopputulos oli sama.

Lukkokin pystyy Tolvasen sanojen mukaan "kokoamaan resursseihinsa nähden kohtalaisen vahvan joukkueen joka vuosi". Materiaalista ei menestyminen ole ollut kiinni, lähinnä henkinen puoli on astunut ratkaisijan rooliin, viime kevään murhenäytelmää edeltänyt Jukka show tuskin oli omiaan lisäämään joukkuen motivaatiota ja keskittymistä.

Odotan Tolvasesta Tihonovin tyylistä valmentajaa, joka sitoutuu joukkueen eteen periaatteella kaikki tai mitään. Tihonovilla oli tosin vaatimukset kovaa luokkaa, mutta ei hän syyllistynyt kiukuttelemaan vaikka aina ei kaikki oman mielen mukaan mennytkään. Lukko pelasi tuolloin aggressiivista kiekkoa, kotona ei hävitty kuin pari ottelua, yleisöä oli paljon ja tunnelma katossa, jos mieli em. kausilla päästä seisomakatsomoon "hyville paikoille" niin halliin oli saavuttava vähintään tuntia ennen pelin alkua. Vieraspelaaminen ei ollut kummoista mutta se on Lukon ongelmana ollut jo vuosia valmentajasta riippumatta.

Lisäksi Tihonov ja hänen suosimansa pelityyli oli myös pelaajien mieleen, useat nykyiset ja entiset Lukko-pelurit ovat nostaneet Tihon uransa parhaimpien valmentajien joukkoon. Oi Jarmo ole meille Tihonovin uusi tuleminen...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti psychodad
- Puolustuksen vahvistaminen. Lukolta lähtee NHL:n takia 2 parasta pakkia, ja mahdollisesti myös Niskala.

NHL ei välttämättä ala, mutta Niskala ei ensi vuonna Lukossa pelaa.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaahans, katsotaan miten aijan kay.. Vaikea sanoa mielipidetta muutaman minuutin googlettelun perusteella. Ei ainakaan mitaan negatiivista heti tullut mieleen.

Mites se nyt se Hameen Sanomat ehti ennen Lukkoa tiedottamaan? Onhan se tuttua seutua Tolvaselle, mutta silti. Noh, Lukko tiedottaa tanaan sitten.

Tervetuloa vaan!
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tolvanen maistuu itselleni ainakin huomattavasti paremmalta vaihtoehdolta kuin jossain mainitut Lindström, Dufva ja Tamminen. Tolvasen Leksandiin raumalaiset tutustuivat joskus kauden 2002-2003 syksyllä kun hävisimme heille pari harjoituspeliä. Elitserienin fyysisintä kiekkoa Leksand ainakin kauden mittaan esitti. Toivotaan että jatketaan sillä linjalla SM-liigassakin. Kaikenlaista muutahan tässä on jo kokeiltukin. Mikäli Makkonen jää huolehtimaan kuntopuolesta niin sekin osasto pitäisi olla kunnossa, etukäteen kun eniten arveluttaa Tolvasella tämä puoli.

Oma valintani olisi siltikin kohdistunut Uramaan, jonka ura Lukossa näyttäisi olevan tukossa. Olisi kiva nähdä vielä joskus oma kasvatti Lukon peräsimessä.
 

Escoffier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
- Torkille on saatava jatkosopimus. Jos Tolvanen on fyysisen koulukunnan kannattajia, hän tietää tämän olevan tärkein jatkosopimus.
Tähän on ikäväksi todettava, että Torkille ei olla mitä ilmeisemmin tarjoamassa jatkoa. Miehen kympit yms. törttöilyt pukukopissa ovat sen laatuisia, että Toke saa kuulemma mennä. Ilm. Blues kiinnostunut.
Harmi, mies kyllä kantaa jonkinlaista Lukko-ikonin haarniskaa jo nyt.

Tervetuloa vaan Tolvaselle! Rahanmenoa se tietää pelaajamarkkinoilla, kun ei ainakaan valmentajan nimellä päästä eroon maksettavista Raumalisistä.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti Skoda
Oma valintani olisi siltikin kohdistunut Uramaan, jonka ura Lukossa näyttäisi olevan tukossa. Olisi kiva nähdä vielä joskus oma kasvatti Lukon peräsimessä.

Aivan.
Itse odottelin myös Uraman nousua ykköseksi, mutta ketäs Tolvasen kakkosena toimisi, ellei itse Rauli.
Yllätyksellinen veto kaikinpuolin. Voi tehdä alatalot ja viedä ensimmäisellä kaudella ketut ties kuinka pitkälle. Täydellisen limbon todennäköisyys on huomattavasti pienempi.

Pääasia, että koutsi on kotimainen. Onnea nyt sitten gauhian bali.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Ei tää nyt pahin mahdollinen vaihtoehto ollut missään tapauksessa, ainakin viihdyttävää peliä on luvassa ensi kaudella .
Toivottavasti K. Makkonen jatkaa kakkosena.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti Escoffier
Tähän on ikäväksi todettava, että Torkille ei olla mitä ilmeisemmin tarjoamassa jatkoa. Miehen kympit yms. törttöilyt pukukopissa ovat sen laatuisia, että Toke saa kuulemma mennä. Ilm. Blues kiinnostunut.

Tuo kuulostaa todellakin huonolta, Torkki on vihdoinkin nostanut itsensä uudelle tasolle tällä kaudella, ja nyt hänet sitten laskettaisiin vapaaksi?
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti Escoffier
Tähän on ikäväksi todettava, että Torkille ei olla mitä ilmeisemmin tarjoamassa jatkoa. Miehen kympit yms. törttöilyt pukukopissa ovat sen laatuisia, että Toke saa kuulemma mennä. Ilm. Blues kiinnostunut.

Tuoreeltaan ostettu rivitaloasunto kertoo jostain muusta. Mutta mistä näistä tietää.

Torkki on kuitenkin ollut alkuvuoden paras Lukko-hyökkääjä, aivan ehdottomasti.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No nyt sitten on tämäkin julkistettu. Ihan hyvä, että tähänkin saatiin virallinen vahvistus, että Jukka lähtee, niin loppuu kaikenmaailman tietotoimistojen spekulointi Jukan eipäs-juupas leikistä. Päävalmentaja on seuraavat kaksi vuotta (toivottavasti eikä saa fuduja aiemmin) Jarmo Tolvanen.

Jos mies edustaa tätä fyysistä ja hyökkäävää kiekkoa, niin se sopii enemmän kuin hyvin lukkoon ja varmasti meille faneille. Ei lukkoon kuitenkaan haluttu mitään peruuttelijaa. Hyvä jos näin tosiaan on.

Nyt sitten katsotaan kuka jää kakkoseksi ja keitä uusia pelaajia lukkoon saadaan.
 
Viestin lähetti TosiFani
NHL ei välttämättä ala, mutta Niskala ei ensi vuonna Lukossa pelaa.

Viestin lähetti Escoffier
Tähän on ikäväksi todettava, että Torkille ei olla mitä ilmeisemmin tarjoamassa jatkoa. Miehen kympit yms. törttöilyt pukukopissa ovat sen laatuisia, että Toke saa kuulemma mennä. Ilm. Blues kiinnostunut.
Harmi, mies kyllä kantaa jonkinlaista Lukko-ikonin haarniskaa jo nyt.

Ennen kuin keskustelu ryöstäytyy kokonaan uusille urille, niin lienee paikallaan muistuttaa että sekä Janne Niskalasta että Sami Torkista löytyy omatkin ketjunsa, joissa kyseisistä pelaajista voi keskustella.

Tuttavallisesti,

Moderaattorit
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se on mestaruuskrapulassa ihan sama, kuka valmentaa ja kuka jää/lähtee.
Edelleen ihmettelen sitä, mitä värinöitä joku saa siitä, että pääsee laukomaan kesken kauden, että Sejase ei jatka enää Lukossa. Ikään kuin se muka latistaisi Lukon tulevaa menestystä.
Tolvasen on helppo tulla menestyvään organisaatioon. Tervetuloa!
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Hearsay
Se on mestaruuskrapulassa ihan sama, kuka valmentaa ja kuka jää/lähtee.
Edelleen ihmettelen sitä, mitä värinöitä joku saa siitä, että pääsee laukomaan kesken kauden, että Sejase ei jatka enää Lukossa. Ikään kuin se muka latistaisi Lukon tulevaa menestystä.
Tolvasen on helppo tulla menestyvään organisaatioon. Tervetuloa!

No onhan nuo sijat 5-6 joillekin menestystä, siitähän se Tolvasen on hyvä jatkaa. Fyysisen kiekon ystävä mies ei ole, eikä kyllä kovin voittavankaan, mutta ainahan niitä ihmeitä tapahtuu. Kenkää on tullut monta kertaa, syystä tai toisesta, yleensä siitä ettei ole tulosta tullut. Lisätäänpä tähän, että eikö miehellä ollut joku ylirasitushomma jossain vaiheessa ja piti taukoa sen takia?

Mutta, onhan mies pitkän uran Ruotsissa tehnyt joten kai jonkinlaista potentiaalia omaa, Rautakorpi on kyllä parempi.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Viestin lähetti mtmela
Lisätäänpä tähän, että eikö miehellä ollut joku ylirasitushomma jossain vaiheessa ja piti taukoa sen takia?

Näin minäkin muistelin mutta olin väärässä, sekoitin miehen toiseen pitkään Ruotsissa valmentaneeseen Suomalaiseen eli Timo Lahtiseen.
Ja Jarmo Tolvanen on muuten fyysisen ja vauhdikkaan pelin ystävä vaikka toisin väitit.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Asia varmistunut: http://www.raumanlukko.fi/?s=uutiset&u=0044
Tolvanen on Lukossa.

Edit:
Tolvanen statistiikka Lukon sivuilta


1983-86 Karhu-Kissat
1986-90 Kiekko-Espoo

1989-93 Suomen Jääkiekkoliitto -poika- ja nuorisomaajoukkueita-
1991-93 valmennuspäällikkönä HPK:ssa
1993-95 Ilveksessä valmennuspäällikkönä
1992-93 Calgary Flamesin kykyjenetsijänä Euroopassa

1995-96 Saksassa DEL:n Kaufbeurer Adler
1997-98 Norjassa MS Oslo
1998-00 Calgary Flamesin kykyjenetsijänä Euroopassa
2000-01 Pekka Rautakallion assistenttina SC Bernissä.
2001-04 Leksand
2004-05 ECH Visp?

Joku innokas voi koota yhteenvedon :D
 
Viimeksi muokattu:

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti sinikettu
Näin minäkin muistelin mutta olin väärässä, sekoitin miehen toiseen pitkään Ruotsissa valmentaneeseen Suomalaiseen eli Timo Lahtiseen.
Ja Jarmo Tolvanen on muuten fyysisen ja vauhdikkaan pelin ystävä vaikka toisin väitit.

Ähh,sekoitinko Lahtiseen sitten kokonaan. Pahoitteluni, jos jonkun Lukkofanin sain kiehahtamaan :) Näin sitä syntyy ihmeellisiä muistikuvia median välityksellä.

edit: Joo, kyllähän tässä nyt tuli lauottua niin puuta heinää, että hävettää. Tarkistuksen jälkeen, mieshän on siis vauhdikkaan taitokiekon kannattaja. Eli positiivinen lisä liigaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös