Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 994 578
  • 3 184

Herra Perkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tiistaina veti ihan ok ekat 58 minuuttia, pisti silmään erityisesti hyvä av-peli ja kohtuullinen hyökkäyspeli. Sitten perus typeryydet loppuun ja paska maku kaikille.

Mitäs tänään?
 

jeijjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks
Olisi Tomek edes tajunnut penkittää sen toisen idioottimaisuuden jälkeen mutta mitä vielä. Pääsi vielä kentälle ja teki maalinkin. Jokereiden runkosarjahistorian viimeisen maalin tekijäksi jää historiankirjoihin ja tietokilpailuihin Jarkko Ruudun nimi. Toivottavasti ei pelaa enää Jokereissa enää ikinä. Kyseinen kaveri on kyllä aiheuttanut (tai ollut välillisenä vaikuttajana) viime vuosina niin paljon paskaa kotimaiseen kiekkoon ettei kaikki vaikuttajat aiemmin yhteenlaskettunakaan pääse samaan.
 

Yltävastaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit kotimaan sarjoissa, saksalaiset joukkueet
Tiistaina veti ihan ok ekat 58 minuuttia, pisti silmään erityisesti hyvä av-peli ja kohtuullinen hyökkäyspeli. Sitten perus typeryydet loppuun ja paska maku kaikille.

Mitäs tänään?

Kaksi typerääkin typerämpää jäähyä. Ensimmäisessä ruutumaiseen tapaan sulkee kiekon kaukalon laitaan, mistä seurasikin luonnollisesti Kärppien 0-2 -maali. Toisessa näytti jo hyvältä, kun lähes taklasi kärppäpelaajan Jokereiden pelaaja-aitioon, mutta piti sitten idioottimaisesti jäädä vielä ronkkimaan ja varmistamaan, että näätä aitioon tippuu ja tämän jäähyn aikana syntyi Jokereiden selkärangan viimeistään katkaissut 0-4 -maali.

Itsekin toivoisin, ettei tätä syöpäläistä tarvitsisi enää kentällä nähdä, mutta eiköhän Tomek vain lisää tämän peliaikaa, kuten tämänpäiväisen ottelun lopussa.
 

kaspeerk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh
Olipahan Rudishow. Kiekon peittäminen oli kyllä kummallinen idea, tiedä sitten mitä haki takaa sillä. Kaverin nostaminen vaihtoaitioon sen sijaan ainakin itseäni vain nauratti, olihan matsi jo siinä vaiheessa ohi.

Shown huipensi vielä Karhusen nollapelin vieminen. Jotenkin sopi niin tähän iltaan.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Voisiko arvon Moderaattorit muokata ketjun nimeä siten, että sana "Jokeri" poistetaan tuolta lopusta? Mun moka tuo oli aikanaan ja pahoittelut siitä.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
59O 14M 21S 35P
48O 12M 17S 29P
51O 10M 11S 21P

158 peliä jokereissa runkosarjassa 85 pistettä.. Jos pelkästään pisteitä katsotaan niin Härd on tehnyt kolmena viime kautena 86 vaikka on pelannut kunnon pelintekijöiden rinnalla.

Ruutu tuntuu olevan myös jonkinlainen teräsmies sillä ainoastaan pelikiellot pitävät miehen pois kaukalosta.

Kaikesta perseilystä huolimatta, kaukaloon tarvitaan väriä, lehtiin juttuja ja youtubeen materiaalia.

Kun jääkiekkomuseo aateloi taas pelaajiaan tulee Jarkko Ruutu nousemaan esiin numerolla 228. Peltosen, Selänteen ja muiden jälkeen.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Jos tämä oli Rudin viimeinen runkosarjapeli niin jätti itsestään kyllä aikamoisen kuvan.

Ruutu oli NHL:ssä hyvä, mutta jotenkin tuntuu että olisi voinut keskittyä täällä pelaamaan, koska kuitenkin osaa pelata.

No jokatapauksessa vaikka en pidä miehestä vähääkään, niin oli kuitenkin "hienomies" Leijonapaidassa.
 

Sir TYG

Jäsen
Suosikkijoukkue
H I F K
Olen joskus aikaisemmin nähnyt tällä palstalla puhuttavan, että Pirkko on päässyt "X:n" ihon alle. Nyt se Kyykky päässyt jo Joukahaisten ihon alle.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Omat tykkää ja vastustajat vihaa. Mikään ei ole muuttunut sen enemmän kannattajissa kuin vastustajissakaan. Ruudusta nyt puhumattakaan. Ei toki koske kaikkia kannattajia eikä myöskään vastustajia.

Itse pidin tänään Ruudusta. Sai nauraa ja saatiin YV-aikaa.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jarkkohan oli ollut pitkään törttöilemättä. Oikeesti, en muista milloin viimeksi tällaisia hölmöjä jäähyjä. Tää tuli just sopivaan paikkaan, nyt on sit tuoreessa muistissa se miten pelejä ei voiteta.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Siinä vaiheessa kun peli oli jo menetetty ja pelleily oli alkanut ihan muidenkin kuin Rudin osalta (Semir, Tyrsky, Kousa, Jere..) niin ainakin se vaihtoaitioon työntö-episodi nauratti muuten niin surullista kannattajaa.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Oli kyllä niin naurettava toi estäminen. Ensin hieno töötti, mut sit piti väkisin yrittää vääntää masuhr Jokerien vaihtoaitioon? :DD Muutenkin miks Jarkon pitää käyttää aikaansa ja voimiansa tämmöseen pelleilyyn? Toisin kuin monet tämän tyyliset pelaajat, niin Jarkko osaa oikeasti pelata jos haluaa. Keskittyy vaan monesti liikaa epäolennaisuuksiin, jotka vie varmasti itse pelaamisesta tehoja.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Onneksi jostain löytyy vielä toivoa kuinka omat fanit vihaavat sukelluksia vaikka ne omaa joukkuetta hyödyttäisivätkin. Juuri näin sen pitää olla.

Manchester Unitedin Red Issue Fanzine vaatii päävalmentajaa kitkemään sukeltelun Manchester Unitedista tai eroamaan.

ManU-fanit raivostuivat sukeltelusta: | Valioliiga | Iltalehti.fi

Hieno linja: "Ei haittaa, jos MUFC häviää - sellaista on jalkapallo. Häviäminen häpäisemällä seura filmaamalla on toinen juttu."

Kunnioitan!

Meinasin aikoinaan itsekin lainata tän saman uutisen kun sen näin ja tuli Ruutu itsellekin mieleen. Ei se häviäminenkään, mutta jotain se tyylikin merkkaa, sehän se oli joka mut sai aikanaan jokerikannattajaksi. Ei enää yhtään kautta Jarkko Ruutun kera. Kuulitko Kurri, ei enää jatkoon tätä pelinpilaajaa. Sirkushuveja varmaan on joillekin tarjonnut, mutta sitä varten en jääkiekkoa katso.
 

MiksuMan

Jäsen
Muutenkin miks Jarkon pitää käyttää aikaansa ja voimiansa tämmöseen pelleilyyn?

Ei kai tähän voi olla enää muuta vastausta kuin että mies on jollain tavalla hullu ja sekopää kun vetää kiekkokamat ylle.

Tuli siksi Jokereihin koska sai hyvän palkan, peliuran jälkeen ammatin ja saa tehdä täällä mitä haluaa.

Kekäläisen loistohankinta. Mitähän vittua keklu oikein ajatteli?

Mutta ei siinä. Hyvin Jarkko sopii tähän jengiin ja organisaatioon. Ihan jokeri-mies viimeisen päälle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei se häviäminenkään, mutta jotain se tyylikin merkkaa, sehän se oli joka mut sai aikanaan jokerikannattajaksi. Ei enää yhtään kautta Jarkko Ruutun kera. Kuulitko Kurri, ei enää jatkoon tätä pelinpilaajaa.

Itse en katso ensi kaudella otteluakaan jos JRuutu jatkaa. Sen kauempana Jokerien perinteestä ei voi olla mitä JRuutu edustaa. Jos ne perinteet halutaan ehdottomasti hukata, hukatkaa ne sitten. Mutta ihan turha odotella että sellaisesta perseraiskauksesta maksan kopeekkaakaan.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Itse en katso ensi kaudella otteluakaan jos JRuutu jatkaa.

Saattaa olla että jää matsit sinulta katsomatta...

Tarjosi Rudi eilen sentään viihdettä ja teki maalinkin. Ainoat piristysruiskeet koko matsissa palkitsemisten jälkeen.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokereiden tiedote 09.09.2011 hieman leikeltynä:

Ruutu vahvistamaan Jokereita

Jokerit on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen laitahyökkääjä Jarkko Ruudun
kanssa.

Kuuden arvokisamitalin mies tuo Jokereihin aimo annoksen kokemusta ja kokonaisvaltaista pelaamista.

-Hän tuo meille paljon johtajuutta, kahden suunnan pelaamista ja on pelaaja,
joka pystyy pelaamaan illasta toiseen vastustajan parhaita vastaan. Hän on
esimerkillinen ammattilainen, jonka kokemus on mittaamattoman arvokasta
nuorille pelaajillemme, Kekäläinen jatkaa.

Jokerit tietää tarkalleen, millaisen pelaajan joukkueeseensa saa, sillä
Ruutu on pelannut myös päävalmentaja Erkka Westerlundin ryhmissä niin seura- kuin maajoukkuetasolla...

Mitä saatiin? Johtajuutta, esimerkillinen ammattilainen, kokonaisvaltaista pelaamista...

Ei hyvää päivää Jokerit ja kiekkoammattilainen Jarkko Ruutu. Kolme kautta on vituttanut seurata tämän miehen tekemisiä rakkaassa seurassa ja eilinen oli sitten runkosarjan osalta kokonaiskuva mitä Jarkolla oli meille tarjottavana. Juu teki maalin ja teki yllättävän paljon tehopisteitä Jokerikausillaan. Mutta se toinen puoli vie maun kaikista taistelumaaleista ja tekemistään rankkarimaaleista.

Käsittämätön peliä ja vastustajaa halventava peluri, joka saa omatkin voimaan pahoin. Ihmettelen suuresti miten Jokerit, ihan asiallisten tuntuisten johtajapelaajien johdolla, ovat antaneet Ruudun pelleillä kaikkien kustannuksella kaikki nämä vuodet.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Saattaa olla että jää matsit sinulta katsomatta...

Jos niin käy, ei voi mitään. Jossain kulkee kuitenkin raja ja tällä kaudella on saanut hävetä enemmän kuin koskaan Jokerien pelaamista. Mulle Jokerit on pirullista taitokiekkoa jossa pääasia on pelaamiseen liittyvässä fokuksessa ja niissä seuran perinteissä, jotka on löydettävissä Jokereista aina perustamisesta alkaen. JRuutu voisi olla Liigan paras pelaaja, mutta hän ei sitä halua vaan keskittyy epäkiekkoon joka vie koko joukkueen tuuliajoille ja tekemään asioita joilla ei otteluita voiteta.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JRuutu voisi olla Liigan paras pelaaja, mutta hän ei sitä halua vaan keskittyy epäkiekkoon joka vie koko joukkueen tuuliajoille ja tekemään asioita joilla ei otteluita voiteta.

Tämä kiteyttää täydellisesti Ruudun roolin tällä hetkellä. Surullista että noin hyvä pelaaja on niin ylimielinen ja oman egonsa vanki että laittaa itsensä joukkueen edelle. Jos Jarkko Ruutu olisi niin fiksu kuin palstatotuus väittää hän keskittyisi pelaamiseen. Ja jos Väänänen olisi väkevämpi kapu hän ei sulattaisi Rudin pelleilyjä. Ja jos Valtosella olisi langat näpeissä ei tuollaista perseilyä nähtäisi.
 

FortyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos en ihan väärin muista, niin Ruutu teki melkoisen tasonnoston viime vuonna pleijareihin ja jätti runkosarjassa nähdyn pelleilyn kokonaan pois.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos en ihan väärin muista, niin Ruutu teki melkoisen tasonnoston viime vuonna pleijareihin ja jätti runkosarjassa nähdyn pelleilyn kokonaan pois.

Aika helppoa on tehdä tasonnosto, jos tasonnostoksi luetaan vain ihmepelleilyn lopettaminen. Oli aika näkymätön pleijareissa niissä peleissä mitä näin. Tehopinnojahan se keräsi yhden syöttöpinnan, mikä on erikoista kun pelitaitoja kuitenkin löytyy kun keskittyy pelaamaan.

Ehkä se vielä syttyisi kuitenkin pelaamaan pleijareissa. Temppuilut on sinällään ihan sama näin toisen joukkueen kannattajalle, kunhan pitää rumat vahingoittamisyritykset poissa.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
JRuutu voisi olla Liigan paras pelaaja, mutta hän ei sitä halua vaan keskittyy epäkiekkoon joka vie koko joukkueen tuuliajoille ja tekemään asioita joilla ei otteluita voiteta.
Ei nyt ehkä liigan paras pelaaja, mutta omassa roolissaan kyllä. Eli kolmoskentän grinderinä, joka hiillostaa vastustajan parhaita ja toisaalta heittää tärkeitä häkkejä. Vähän sellaista Komarovmaista pelaamista siis.

Vielä ensimmäisellä kaudella ja varauksin toisella Ruudusta oli oikeasti hyötyä joukkueelle. Pisteitä tuli mukavasti rooliin nähden (ei pahemmin yv-aikaa, mutta silti ensimmäisellä kaudella 35 pistettä(!)) ja töhöilyjäkin tapahtui vähemmän. Tämän takia olen aikanaan hieman puolustellutkin Ruutua. Ei Jakke ikinä liksansa arvoinen ole ollut, mutta Keklulla olikin tapana antaa frendeilleen ja frendien pojille liian arvokkaita soppareita.

Tämä kausi on sitten mennyt ihan totaalisesti penkin alle. Aiemmassa kappaleessa kun kirjoitin, että kahdella edellisellä kaudella ei paljon töhöilyjä tapahtunut, niin saattoi johtua siitä, että silloin Ruudun pelissä oli myös positiivisia asioita, joiden varjoon nämä ''lapsenhakkaamiset'' jäivät. Tällä kaudella niitä ei pahemmin ole ollut, tai no se Gilliesin kuumentaminen oli ihan jees. Jaken tempuista sen verran, että periaatteessa en niitä vastusta niin kauan kuin ne ovat ''harmittomia''. Ainoan kerran kun Ruudun temput ovat kunnolla vituttaneet (ennen tätä iltaa), oli se kyykkäyskeissi. Vastustajan vahingoittamista ei vaan voi hyväksyä mitenkään. En pidä filmaamisesta, mutta eipä Ruutu ole ainoa joka sitä harrastaa. Jarkon ongelma on vain se, että hän on niin helvetin huono siinä. Jokainen tuomari tietää Ruudun metkut, eikä anna jäähyä vaikka oikeasti sattuisikin. Uskon että Jarkolla olisi yhä annettavaa Jokereille, jos hän oikeasti keskittyisi pelaamaan. Voihan se tietysti olla, että Ruutu on tajunnut ettei vauhti enää riitä ja koittaa näillä sirkustempuilla paikata puuttuvaa liikettä.

Toivon, että Jarkko Ruudun pelit jokeripaidassa päättyivät eiliseen. Tomekilla on pakko olla munaa sen verran, että istuttaa Ruudun katsomoon loppukaudeksi (2 peliä?). Jakesta kun ei kentällä ole tällä hetkellä mitään hyötyä. Ensi kaudesta & Ruudusta Cobol toikin jo kaiken tarvittavan esille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös