Onko KalPan SOMEtiedotus/markkinointi kunnossa?

 • KYLLÄ! hilipatihippaa ja puolesta savonmaan!

  Ääniä: 11 10,4%
 • EI. Ukko vaihtoon ja ammattilainen tilalle

  Ääniä: 77 72,6%
 • EIN VOLK, EIN REICH, EIN HÜTTÜNER!

  Ääniä: 18 17,0%

 • Äänestäjiä
  106

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
- Kiiskisen ensimmäinen dybytti (ja muut ala-asteen kielenhuollon kokeessa reputuksen arvoiset kirjoitukset)
- "Hyvänpäivän fanien" haukkuminen (Ja samalla varmastikin satojen viiva tuhansien katsojien karkoittaminen KalPan peleistä)
- Etä-fanien ja Veljmiesten armoton haukkuminen
- SUSI-JUSSIN HAUKKUMINEN!
- Fanin silmin kirjoitetut otteluraportit ja tiedotteet
- KalPan pelien kanssa kilpailevien tapahtumien (u20-pelit) markkinointi seuran facecook-sivuilla (!)
- Suoranainen pään aukominen kaikille soraäänille KalPan facebookissa (tosin nykyään sensuroidaan kaikki, paitsi "hyvä kalpa jee jee!"-viestit)
- Toisin sanoen DDR-tyyppisen ilmapiirin ylläpitäminen. Kritiikkiä ei kuunnella, toisinajattelijat ovat ihmisinä aina jotenkin epäkelpoja ja epäilyttäviä, ja vika on aina jossain muussa, kuin itsessä

Tässä parhaita paloja tyypiltä, jonka käsiin on annettu 6,3 miljoonan euron liikevaihdolla toimivan seuran ääni. Kimmo Kapanen kasaa kilpailukykyisen joukkueen, valmennus tekee ammattimaista duunia, pelaajat tekevät ammattimaista duunia, tanssijat pyörittävät pyllyä kuten kuuluukin ja makkaranmyyjät tekevät sen minkä pitää.

Mutta sitten meillä on toimistolla tällainen ex-fanipäällikkö, joka suututtaa joka toisen ihmisen, sotkee ja sählää kiukunpuuskillaan kaiken mihin koskee ja antaa seurasta niin omituisen ja jakomielisen kuvan, että on aivan mahdotonta kuvitella, että esim. Sami Kapanen seisoisi edes joka toisen lausunnon takana. Vuodet vierivät, mutta mikään ei muutu. Miten seurajohto antaa tämän tapahtua? Kuinka vaikeaa on olla hyvä SOME-päivittäjä?

1. Kirjoitat asiat, otteluraportit ja tiedotteet niin kuin ne oikeasti tapahtuivat ja omalla nimellä. Ei niin kuin 12-vuotias jäkisfani Kalle kirjoittaa koulun esseessään
2. Osaat kirjoittaa suomea ja tarvittaessa englantia
3. Pidät neutraalin ja asiallisen, kannattajia ja vastustajia kunnioittavan linjan kasassa kaikessa, mitä tiedotat

Näistä asioista ei toteudu nyt yksikään. Ongelma on siinä, että tiedotusta hoitaa ammatillisesti täysin epäpätevä ihminen, jonka ainoa meriitti on se, että hän on KalPa-fani. Ehkä sinne pitäisi hommata mielummin joku osaava alan ammattilainen, jolla ei ole minkäänlaista tunnesidettä koko seuraan? Ymmärrän kyllä, että KalPan toimistolla ei arvosteta koulutusta tai tutkintoja, vaan palkataan mielummin hyviä kavereita hommiin, mutta jos nyt edes tämän yhden kerran? On samalla surullista ja suututtavaa huomata, kun muuten niin hienon seuran äänenkannatus on sielunmaailmaltaan ailahtelevan 15-vuotiaan pojan tasolla. Tämän takia, arvoisa puhemies, vaadin:

POTKUJA Jarkko Huttuselle!
 
Viimeksi muokattu:
"Jätetään nyt oikeasti tämä kura ja keskustellaan näillä hyvillä viesteillä muissa asiallisissa ketjuissa." -Tiuke (1.3.2012)

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Potkujen kannalla olen minäkin, jonka takia en olekaan seurannut KalPan tiedotusta enää pitkään aikaan. Sen takia kysynkin että miksi, milloin ja miten tää tiedottaja on haukkunut Veljmiehiä että Susi-Jussia?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Avausviestiin lisäisin tuon KalPa-TVn. Jos siis kyseinen henkilö on tuo sama joka sitä vetää. Ok, välillä on hyvä hassutella. Mutta kun tuo on taas seuran virallinen TV ja sielläkin voisi asiasisältöä olla ja niin onkin Sami Kapasen ko haastiksen kanssa niin onhan toi nyt niin amatöörimeininkiä kuin olla ja voi.

Samaa olen itsekkin havainnut tuolla FBn luona. Provisoidutaan ja provosoidaan itse päivittäjän puolelta todella paljon. Joku kysyy asiallisesti että miten tämä nyt meni näin niinkuin omasta mielestä? Ja sit aletaan huutelemaa et teillekkö on tärkeintä vain voitto ei peli itsessään jne. Myös olen nähnyt että siellä on sanottu että ootteko ite tuonu rahaa kassaan jos joku kysyy pelaajista tai materiaalista jotain? Anteeksi, mutta mitä vit.. Ja tosiaan jos vielä osa nuista on seusuroitu tai poistettu niin huhhuh.. melkoista.

Itse olen vain palstajuttuina kuullut tuon Susi-Jussin mollauksen ja että Musta Verkosto on nro1 ja ainut ja Veljmiehet ei saa samaa kohtelua. No onhan se MV alkuperäinen kannattajayhtymä mutta kyllähän tuonne vaikka kaksi-kolme muutakin mielestäni mahtuu sulassa sovussa olemaan. Ja parempi vain että onkin niin ei mene juttu niin yksipuoliseksi. Etenkin MVn historiikkia vähänkin tiedettäessä... Ei siinä hienoa työtä tekevät seuran puolesta molemmat ja siis kaikki 3. On se vain hienoa kuulla Susi-Jussin KalPa! huutoa läpi pelin. Jotkut voivat pitää monotonisena tai ärsyttävänä, mutta tuo on sitä kannattamista suurella sydämmmellä ainakin omasta mielestäni. Ei ole pelin peliä missä en tätä huutoa olisi kuullut yleisöstä, toki jos Jussi ei ole paikalla ollut niin se on eriasia. Arvostan.

Voisiko joku tuota Jussi-episodia avata sitten hieman lisää? Eli mitä on siis käynyt ja onko hänen ja ystävien muroihin kustu tuon Huttusen suunnasta?

Näin loppuun vielä mielestäni niin amatöörimäinen yksilö kun tähän hommaan voi olla. Persoonana todella ujo ja hieman hiirimäinen ja ääni ei oikein sovi näihin hommiin. Tuo väkisin savonmurre-tunku vielä nuihin juttuihin niin.. ehkäpä pitäisi virallisissa jutuissa olla suhkot lähellä yleis/kirjakieltä nuin kuitenkin. Toki myös omasta murteestaan on pidettävä kiinni ei siinä. Itsekkin potkisin tuon vaikuttajan pois ja hommaisin ihan eripätevän päivittäjän tilalle.

Semmoisen joka on objektiivinen ja kiekosta tietävä persoona joka osaa kuvata/avata asiat omassa yksinkertaisessa hienoudessaan. Nythän tuo nahkiksen kuvaava "15v fanipoika" osuu aikalailla nappiin. Tämmöinen ei pitäisi seuran tiedotuksesta vastata millään osa-alueella. Korkeintaan menisi joukkueen mukana haastattelijana semmoisena mikä tuossa männä kaudella oli. Oliko nyt joku Virran matkassa tj missä kuvattiin juttuja pelireissuilta. Tuommoisessa ns sivuprokkiksessa varmaan jotenkin vielä ymmärtäisi mutta että seuran virallisena äänenä? Not
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
En lähde henkilötasolla tuota Case-Jussia avaamaan koska sen mielestäni voi tehdä parhaiten Jussi itse.

Mutta mitä muutoin tulee meidän etelässä toimivien ja Susi-Jussin kanssa samoissa porukoissa kulkevien kohteluun, on touhu ollut sitä, että asenne on ko. henkilön taholta ollut kovin nuivaa. Lähinnä sellainen, että parempi kun ette pojjaat kävis peleissä

Niin naurettavalta kun tää kuullostaa, on tuon asenteen takana isolta osin niinkin yksinkertainen asia kuin susilogo ja sen käyttö; Tuo logohan ajoittuu KalPan historiassa huonoihin vuosiin ja ilm. ko. henkilöllä on omia kipeitä muistoja tuolta ajalta jonka vuoksi tuo logo on hänelle epäsuopa. Paradoksaalista sinällään, että logon käytölle ja rajoitetulle määrälle susilogoisia paitoja kysyttiin lupa pääomistajalta jolle homma oli ok ja toteamus oli "Susilogo on ja tulee aina olemaan osa KalPan historiaa eikä sitä tartte peitellä".
Muita kommentteja ovat olleet mm. "Ette ole KalPan kannattajatoiminnan brändin mukaisia".. Mikä sitten on tuo brändi?

Mutta se mikä tässä täytyy selventää, on tuo paska-asenne lähinnä tällä yhdellä henkilöllä; Muutoin toimiston väki on ok porukkaa. Esim. Kapas Kimmo hoisi SusiJussin 50-v. synttäreille lahjaksi seuralta "Jussi 50"-pelipaidan jossa oli koko joukkueen nimikirjoitukset; Tarjouduttiin maksamaan paidasta normihinta mutta ei Kimmo rahaa huolinu.
 

Päämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minusta jos on pokkaa viitata "Susi-Jussi episodiin " tässä ketjussa ja muissa ketjuissa,voisi sitten olla pokkaa myös kertoa se mistä oikeasti on kyse. Eli,mistä on kyse?

Jatkuvasti itketään siitä kun MV on ykkönen ja Veljmiehet ei,mutta kertokaapa: miksi ihmeessä Veljmiesten pitäisi saada sama kohtelu kuin Mustan Verkoston? Montako vierasmatkaa Veljmiehet on järjestäneet? Montako kaikille avointa tapahtumaa hallilla Veljmiehet on järjestäneet? Montako tifoa Veljmiehet on tehneet? Montako jäsentä Veljmiehissä on? Jos minä kokoan nyt vaikka kymmenen ihmisen porukan,joka tulee joka toiseen lauantai-matsiin (viikolla ei pysty,ei sitten millään),ja alan kutsua meitä vaikka B-portaan Sotureiksi,niin onko minulla saman tien oikeus alkaa itkemään siitä kun KalPa ei virallisesti joka ottelun jälkeen kiitä Sotureita hienosta kannustuksesta? Niinkö se menee?

Camoon! Valoja päälle! Veljmiehet saa varmasti aikanaan asemansa mikä sille kuuluu,ja veikkaanpa että ei mene kauaa kun mv on haudattu ja Veljmiehet se "pääkannattajayhteisö" mutta ei se tapahdu itsestään.Jos Veljmiehet haluaa tehdä seuran kanssa yhteistyötä mutta Huttunen on este,suosittelen juttelemaan Kuivalaisen kanssa, ei olisi ensimmäinen kerta kun nämä kaksi on eri asenteella liikenteessä.

Huttunen on syvältä mutta teette hänestä nyt isomman peikon kuin mitä hän oikeasti ansaitsee olla.

Ja jos Huttunen ei halua että Susi-logoa käytetään mutta muualta on kuitenkin lupa käyttää,niin mitä muuta se on kuin yksittäisen ihmisen mielipide? Kantakaa sitä valitsemaanne logoa ylpeänä jos kerran lupa on,väliäkö sillä on mitä Huttunen siitä miettii????
 
Viimeksi muokattu:
Jatkuvasti itketään siitä kun MV on ykkönen ja Veljmiehet ei, mutta kertokaapa: miksi ihmeessä Veljmiesten pitäisi saada sama kohtelu kuin Mustan Verkoston? Montako vierasmatkaa Veljmiehet on järjestäneet? Montako kaikille avointa tapahtumaa hallilla Veljmiehet on järjestäneet? Montako tifoa Veljmiehet on tehneet? Montako jäsentä Veljmiehissä on? Jos minä kokoan nyt vaikka kymmenen ihmisen porukan, joka tulee joka toiseen lauantai-matsiin (viikolla ei pysty, ei sitten millään), ja alan kutsua meitä vaikka B-portaan Sotureiksi, niin onko minulla saman tien oikeus alkaa itkemään siitä kun KalPa ei virallisesti joka ottelun jälkeen kiitä Sotureita hienosta kannustuksesta? Niinkö se menee?
Onko tässä joku Veljmiehistä ollut juoksemassa kiitosten perässä? Muutenkin olen sitä mieltä elämässä, että "huippumies" ei kiitoksia anele - niitä tulee kyllä, jos on tullakseen. Yhden porukan erikseen nostaminen valokeilaan - kotipelissä tämä on toteutettu jopa konkreettisesti - on silti vähän arveluttavaa, varsinkaan kun se porukka ei taloudellisesti tätä sirkusta elätä. Itse arvostan suuresti tavallista parinkymmenen euron lipun ostajaa. Kannattaa voi muutenkin monella tavalla. Minä en niin suuresti innostu noista mainituista tifoista. "Hirvee" työmäärä, sitten hetken huuma ja lopputuloksena kauhea määrä jätettä tällaisena ekokatastrofin aikana. Onhan se yhdessä tekeminen toki aina hienoa.
 
snake70 kirjoitti: "JOS lehmällä olisi pyörät niin se olisi maitoauto.”
Pakkipari kirjoitti: "Väärin. Jos lehmällä olisi pyörät, niin silloin se olisi lehmä jolla on pyörät."
(Keskisuomalaista laatudialogia JYP-KalPa-ottelukeskustelussa 5.2.2010 JYPin 5-2-voiton huumassa)

Päämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos aina nostetaan esille se,miten joku muu saa kiitosta mutta minä ja minun yhteisöni ei,saattaa lukijalle tulla se kuva että kirjoittaja itsekin hieman kiitosta kaipaisi ;)
En minäkään tifoista innostu,ei ala ottaa eteen vaikka miten ison näkisin.Ne nyt vaan sattuu osana kuulumaan siihen miten kannattajayhteisöt ilmaisevat itseään ja tuovat itseään esille. Mutta Veljmiehet ja minun B-Soturit ei tifoja tee.Ei millään ehdittäisi kun ei ehditä ihan joka peliinkään.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Hyvä Päämies. Haluan selventää asiaa, jotta ketju ei lähde sivuraiteille ja jotta epäselvyyksiä ei jää.

Veljmiesten tiedotuspuolta hoitaneena voinen ystävällisesti todeta, että Veljmiehet eivät hae mitään erityiskohtelua osakseen. Se mitä Veljmiehet toivovat ryhmittymänä on, että ihan jokainen kannattaja (kuuluipa johonkin kannatusryhmään tahi ei) otetaan yhtä tärkeänä vastaan. Veljmiesten toiminta on selitetty hyvin perustavanlaatuisesti ja toimintaan kuuluvat tietyt tavat ja ajankohdat kannattaa. Vastakysymyksiksi heitän, että miksi Veljmiesten kuuluisi järjestää tifoja? Mitä merkitystä jäsenmäärällä on? Miksi organisaatioon sitoutumattoman ryhmittymän kuuluisi järjestää hallilla tapahtumia? Ja miksi ihmeessä Veljmiesten pitäisi saada KalPalta kiitosta?

Toivottavasti asia selkeni ja keskustelu ei leimahda johonkin, johon ei ole tarvetta.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Päämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miksi se on niin paha asia että mv saa erityiskohtelun?

Tottakai mv saa erikoiskohtelun,koska sen hyödyt seuralle on eri tasoa kuin Veljmiesten tai minkä muun tahansa pelissä käyvän kaveriporukan.
Ilman Verkostoa halli olisi todella hiljainen. Ne viikkopelit etenkin.
Ilman Verkostoa ei olisi vierasmatkoja (tai ehkä olisi, mutta en näe että Veljmiehistä ainakaan niiden järjestelyyn tekijää löytyisi, sekin kun on oma hommansa ilman palkkaa).
Ilman Verkostoa ei olisi niitä tifoja, jotka osaltaan tuo tapahtumaan jotain extraa.

Miksi siitä, että joku tekee jotain pelitapahtuman eteen, ei saisi kiittää?
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Päämieheltä ihan kunnioitettava yritys harhauttaa trollaamalla keskustelun aihe toiseksi, mutta tällä kertaa se ei ikävä kyllä onnistu. Kyse on yhden henkilön huonosti tehdystä työstä, ei mistään "faniporukoiden kahakasta". Arvostelen tarvittaessa Pekka Virtaa, Anssi Lainetta, Kimmo Kapasta, Toni Saksmania tai ketä tahansa KalPan työntekijää, eikä "Huttu" Huttunen ole erikoissuojeluksessa.

Täällä ei tunnu jatkuva kiittely olla kenellekään muulle tärkeää kuin Päämiehelle itselleen. Pointti on siinä, että seuran työntekijä haukkuu maksavia asiakkaita (Niitä samoja, jotka hänenkin palkan, asuntolainat yms. kustantavat), kirjoittelee aivan mitä sattuu seuran nimissä ja on ylivoimaisesti heikoin lenkki tuossa miljoonien organisaatiossa. Jos tämä tiedottajaksi/pikku-Kuivalaiseksi palkattu henkilö ihan vain hoitaisi sitä KalPan SOMEA mahdollisimman ammattitaitoisesti.

Onko se liikaa vaadittu?
 
"Jätetään nyt oikeasti tämä kura ja keskustellaan näillä hyvillä viesteillä muissa asiallisissa ketjuissa." -Tiuke (1.3.2012)

Suhonen80

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Haluan tuoda toisen näkökulman keskusteluun. Tiedottamisessa on ehdottomasti kehitettävää, mutta... Odotan vasta-argumenttia myös tähän.

Mieshän vastaa myös KalPan fanituotemyynnistä ja suunnittelusta. Ne ovat paremmalla tasolla kuin kellään muulla joukkueella Liigassa. Tuotteita on tarjolla vauvasta vaariin sukupuoleen katsomatta. Tuotevalikoima päivittyy monta kertaa kaudessa ja KalPalla on tarjolla kaikkea laadukkaista olutlaseista netistä toppatakkeihin. Tämän lisäksi esimerkiksi game worn-paidan ostamiseen kuuluu mahdollisuus hakea, nimmaroida ja kuvauttaa itsensä pelaajan kanssa suoraan pelistä, pukukopista. KalPa Shops

Jos henkilön toiminta kuitenkin oikeasti häiritsee, eikö kannattaisi ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti hänen esimiehiinsä eikä kirjotella onelinereita palstoilla? Yhteystiedot täällä: Ota yhteyttä

E: linkit KalPa Shopiin ja KalPan kotisivujen Ota yhteyttä-osioon.
 
Viimeksi muokattu:

Päämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Päämieheltä ihan kunnioitettava yritys harhauttaa trollaamalla keskustelun aihe toiseksi, mutta tällä kertaa se ei ikävä kyllä onnistu. Kyse on yhden henkilön huonosti tehdystä työstä, ei mistään "faniporukoiden kahakasta". Arvostelen tarvittaessa Pekka Virtaa, Anssi Lainetta, Kimmo Kapasta, Toni Saksmania tai ketä tahansa KalPan työntekijää, eikä "Huttu" Huttunen ole erikoissuojeluksessa.
En ole yrittänyt harhauttaa. Minä en ollut se joka ensimmäisenä nosti esiin sen,että seuran mielestä mv on nro 1. Mutta en ala tästä enää väittelemään.

Kyllä minustakin Huttusta kohtaan pyhää vihaa tuntevien kannattaisi olla yhteydessä tstoon,eikä itkeä täällä. Ellei sitten kauna ole itseään Huttusta eikä hänen työjälkeään koskevaa...
Totuus kun on,että Hra Huttunen ei ole seurassa minkääntason eikä myöskään minkään asian yksinvaltias,vaan palkkatyöntekijä jolla on esimiehiä.En todellakaan usko että hän yksin päättää mitä ulos suolletaan.
 

Uramawa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canada
En ole yrittänyt harhauttaa. Minä en ollut se joka ensimmäisenä nosti esiin sen,että seuran mielestä mv on nro 1. Mutta en ala tästä enää väittelemään.

Kyllä minustakin Huttusta kohtaan pyhää vihaa tuntevien kannattaisi olla yhteydessä tstoon,eikä itkeä täällä. Ellei sitten kauna ole itseään Huttusta eikä hänen työjälkeään koskevaa...
Totuus kun on,että Hra Huttunen ei ole seurassa minkääntason eikä myöskään minkään asian yksinvaltias,vaan palkkatyöntekijä jolla on esimiehiä.En todellakaan usko että hän yksin päättää mitä ulos suolletaan.
Terve Jarkko Huttunen!

Useampaan kertaan tullut kaakatettua tästä "toimittajasta" tännekin eri ketjuihin. Huttus Jake - ei jatkoa kiitos, olet toimiston heikoin lenkki, ole hyvä ja poistu. Ps. KuPS taitaa olla tiedottajaa vailla, Monskan poistuttua. Siinä oli muuten asiallinen sälli.
 

Belsebuubi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Niiralanmonttu, United
Haluan tuoda toisen näkökulman keskusteluun. Tiedottamisessa on ehdottomasti kehitettävää, mutta... Odotan vasta-argumenttia myös tähän. Mieshän vastaa myös KalPan fanituotemyynnistä ja suunnittelusta. Ne ovat paremmalla tasolla kuin kellään muulla joukkueella Liigassa.
No, no, no, no. Nyt jäitä housuihin. Vaikka tuotteissa onkin valikoimaa ja vaihtuvuutta, en nyt ihan valtakunnan ykköspaikkaa vielä tarjoaisi. Mutta kivasti on kaikensorttista tilpehööriä saatavana ja vaihtuvatkin vielä. Tuosta tiedottamisesta olen samaa mieltä ketjun aloittajan suhteen - täysin luokatonta. Mutta niin on muukin some/youtube tuotanto. Lähtisin nyt vaikka vertaamaan itselle toisen rakkaan IFK:n vastaavaa, vilkaiskaa vaikka. Tosin seuraavaksi joku heittää että rahalla saa ja hevosella pääsee. Totta sekin, mutta kai nyt näkyvyyteen kannattaa jotain panostaakin, sillä niitä mielikuvia luodaan. Muunmuassa osaamisesta. Jättää mielummin pois kun että jättää jengille sen kuvan että oli jostain jotain pakko keksiä, tehden sellaisen kotikutoisen hutun (tarkoitukseton sanavalinta). En pistäisi pahitteeksi jos näkisin täällä kaapunnilla vaikka bussipysäkki mainoksia tai banderolleja tuolla kauppakeskuksissa, valotolpissa . Bussipysäkki mainoksiin voisi liittää jonkun sorttista somekilpailua ottamalla kuvan mainoksen kanssa voisi voittaa matsiliput johon sisältyy joukkue tapaaminen or something. Näy, kuulu, ole kiinnostava! Sitten rinnalle tuolta jäähallin palveluista voisi alkaa kehittämään, mutta niihin on toinen ketju.
 
Muscof 12276

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Lisätty: Äänestys
 
"Jätetään nyt oikeasti tämä kura ja keskustellaan näillä hyvillä viesteillä muissa asiallisissa ketjuissa." -Tiuke (1.3.2012)

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
mutta kai nyt näkyvyyteen kannattaa jotain panostaakin, sillä niitä mielikuvia luodaan. Muunmuassa osaamisesta. Jättää mielummin pois kun että jättää jengille sen kuvan että oli jostain jotain pakko keksiä, tehden sellaisen kotikutoisen hutun (tarkoitukseton sanavalinta). En pistäisi pahitteeksi jos näkisin täällä kaapunnilla vaikka bussipysäkki mainoksia tai banderolleja tuolla kauppakeskuksissa, valotolpissa . Bussipysäkki mainoksiin voisi liittää jonkun sorttista somekilpailua ottamalla kuvan mainoksen kanssa voisi voittaa matsiliput johon sisältyy joukkue tapaaminen or something. Näy, kuulu, ole kiinnostava! Sitten rinnalle tuolta jäähallin palveluista voisi alkaa kehittämään, mutta niihin on toinen ketju.
Näkyvyyteen on pakko satsata. Mainitsemasi IFK on hoitanut näkyvyyden kiitettävästi nimenomaan katukuvassa ja toki se rahaa vaatii, mutta pitäisi kyllä miettiä että mihin panostetaan ja millaista kuvaa tuotteesta luodaan ja annetaan ulospäin. Jos tällä hetkellä ainoa näkyvyys on somessa tapahtuva tyrkytys ja vailla totuuspohjaa oleva hehkutus, niin heikoissa kantimissa ihmisten innostaminen on. Mielestäni tällainen markkinointi enemmänkin vähentää tuotteen kiinnostavuutta kuin lisää sitä.

Tiedän itseni lisäksi useita henkilöitä jotka ovat aikapäiviä sitten lyöneet facebookissa "en seuraa" vaihtoehdon päälle sekä tyrkänneet KalPan s-postin menemään suoraan roskakoriin. Tulva jonninjoutavista asioista on oikeasti ihan mahdoton. Minulla itselläni laadusta taas on vertailupohjana eräs toinen liigaseura, jonka sähköpostilistalle olen "joutunut" kun tilasin liput netistä heidän tapahtumaansa ja eroa on kuin yöllä ja päivällä. Tältä rannikkoseudun seuralta olen saanut joulukuun aikana 3 mainosta sähköpostiini ja KalPalta 13.

Ehdottamasi bussipysäkki-mainos olisi kyllä nykyajan vaatimaan somessa oloon mainio lisä. Aktivoitaisiin ihmisiä luomaan sisältöä pakollisen tietotulvan vastaanottamisen sijaan.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Määrä ei ole yhtäkuin laatu.

Seuran pitää olla somessakin näkyvissä, mutta jos se on yhtä tuputtamista niin "mainostus/esillä olo" kääntyy itseään vastaan. KalPa tai Huttunen ei ole tätäkään tajunnut. Oikeastaan voisi sanoa, että Huttunen tuottaa ärsyttävää roskapostia, tämäkö on sitten seuralle hyvästä?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Näkyvyyteen on pakko satsata. Mainitsemasi IFK on hoitanut näkyvyyden kiitettävästi nimenomaan katukuvassa ja toki se rahaa vaatii, mutta pitäisi kyllä miettiä että mihin panostetaan ja millaista kuvaa tuotteesta luodaan ja annetaan ulospäin. Jos tällä hetkellä ainoa näkyvyys on somessa tapahtuva tyrkytys ja vailla totuuspohjaa oleva hehkutus, niin heikoissa kantimissa ihmisten innostaminen on. Mielestäni tällainen markkinointi enemmänkin vähentää tuotteen kiinnostavuutta kuin lisää sitä.

Tiedän itseni lisäksi useita henkilöitä jotka ovat aikapäiviä sitten lyöneet facebookissa "en seuraa" vaihtoehdon päälle sekä tyrkänneet KalPan s-postin menemään suoraan roskakoriin. Tulva jonninjoutavista asioista on oikeasti ihan mahdoton. Minulla itselläni laadusta taas on vertailupohjana eräs toinen liigaseura, jonka sähköpostilistalle olen "joutunut" kun tilasin liput netistä heidän tapahtumaansa ja eroa on kuin yöllä ja päivällä. Tältä rannikkoseudun seuralta olen saanut joulukuun aikana 3 mainosta sähköpostiini ja KalPalta 13.

Ehdottamasi bussipysäkki-mainos olisi kyllä nykyajan vaatimaan somessa oloon mainio lisä. Aktivoitaisiin ihmisiä luomaan sisältöä pakollisen tietotulvan vastaanottamisen sijaan.
Sama homma kävi urhravinnemyymälä massille. Jatkuvalla syötöllä mainosta joka tuutista ja sposti tukossa. Sinne lähetettiin paljon palautetta ja sitten homma rauhoittui.

Hyvä se on laittaa sitä mainosta tilaajillen mutta kait tuo kerta/viikko riittäisi. Pl erikoismegatarjous. Kun sitä tulee koko ajan jotain ns samaa toistoa niin makuhan siinä menee ja hermo.

Samaa mieltä myös tuosta FBssä tulevasta "hehkutuksesta" eilenkin oltiin JYP vs 55min purjeessa ja sitten mainitaan vain "UPEA NOUSU katso tästä!!" Toki posin kautta mennään mutta joku roti nyt näissäkin. Menee maku aika nopeeta.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Päämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Äänestys,ei jeesus :D
EDIT: Ja lisäpisteet natsipaskasta,se on aina yhtä tyylikästä.

Noita päivityksiä facessa on tosiaan ihan liikaa,ja sen takia tärkeät asiat hukkuu höpönlöpöön (päivä kalpalaisena,osuuspankin kilpailu,paitakaupan tammiale).Välillä on käynyt niin että koittaa etsiä jotain itselle tärkeää tietoa päivityksistä muttei sitä ikinä löydä kun väsyy kahlaamaan läpi niitä paitakaupan aukioloaikoja jne...
 
Viimeksi muokattu:

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Pistetääs uuden vuoden kunniaksi pöytään yksi ehdottomista Hüttüner-klassikoista:

"SM-liigan kurinpitäjän avustamana Blues onnistui ottamaan KalPalta neljänteen otteluun pois ykkösmaalivahdin, viidennessä ja seitsemännessä ottelussa nähtiin kummassakin yksi selkeää tuomarivirhettä seurannut maali ja etenkin viimeisessä ottelussa kiekko pomppi selkeästi Bluesin eduksi. Lisäksi kahdessa viimeisessä ottelussa KalPalta loukkaantui kohtuuttoman monta pelaajaa. Jokaisella näistä oli oma osansa ottelusarjassa."


Tässä siis seuran virallinen näkemys kevään 2012 puolivälieräsarjasta KalPa-Blues, joka päättyi 3-4 Bluesille.
 
Viimeksi muokattu:
"Jätetään nyt oikeasti tämä kura ja keskustellaan näillä hyvillä viesteillä muissa asiallisissa ketjuissa." -Tiuke (1.3.2012)

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Täältä ja täältä vähän mallia, miten ottelurapsat tehdään häviön hetkellä
 
"Jätetään nyt oikeasti tämä kura ja keskustellaan näillä hyvillä viesteillä muissa asiallisissa ketjuissa." -Tiuke (1.3.2012)

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Vaikka seuraan Facebookia päivittäin ja monta kertaa päivässä, meni minulta silti ohi, että tänään oli KalPan peli. Eikä ole ensimmäinen kerta, meinasin jo aiemmin tulla tähän ketjuun kirjoittamaan samasta asiasta. Joko pelistä on tehty liian vähän tai liian paljon päivityksiä – olen vahvasti jälkimmäisen kannalla.

Tämä osoittaa mielestäni sen, kuinka vähän arvoa yhdellä runkosarjamatsilla on huolimatta siitä, että nyt periaatteessa taistellaan säälipleijaripaikasta.
 
Beundra det sköna, beskydda det sanna, vörda det ädla, besluta det goda.

- R. S.

Randall Flagg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Ilves
Potkujen kannalla, vaikka en ole enää aikoihin tiedotusta seurannut. Uutta naista kehiin ja organisaatio peliesityksien edellyttämään kuntoon.
 
Kuivalan nuorisoseura ry. - tekemisen riemua!

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
KalPan virallisten sivujen otteluraportteja ei pysty lukemaan vakavalla naamalla. Olo on kuin erään valtion päämiehen golf-tuloksia lukiessa, sen verran pukkaa väritettyä tarinaa.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy