Jari Sailio – häkellyttävän hyvä jääkiekkoilija

  • 60 855
  • 200

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja tämän jätkän hankintaa kehtasivat jotkut vieläpä aikanaan kritisoida. Hävetkää! Silli on painonsa arvoinen kultaa kun aletaan tosipelejä pelaamaan.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kevvään miehiä.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Eilenhän sitä tuli haukuttua Sailion ratkaisut maalipaikoissa ja tänään sitten näin. :)
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Silli on ollut jo pari kautta mun henkilökohtainen suosikkipelaaja, joten tänään lämmitti erityisesti mieltä, kun tämä meidän nelosketjun luottoratsu otti hienosti Kärpät reppuselkään 2+1 tehoilla! Kaveri repii, raastaa, soittaa suutaan, ajaa iholle ja osaa näköjään maalejakin tehdä. Kevvään miehiä tosiaan!
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
2+1 on 2+1 eli 3, mutta on tuotava esiin se, että vaikka eilinen saldo olisi Sailiolla ollu 0+0=0, oli tämä yksi jengin parhaista hyökkääjistä.

Sailio voitti eilen poikkeuksetta kaikki kaksinkamppailut, karvasi sekä etu-, että takakarvaa älyttömän kovalla tasolla (erityisesti kolmannen erän Ilves-läpiajon kiinniluistelu) ja näytti jopa sebastianahomaista mailanvahvuutta riistäessään kulmapelissä ja sinisen päällä Kärpille läjän ns broken play -kiekkoja.

Mainettaan huomattavasti parempi jääkiekkoilija taklaus- ja hiekkapaperiominaisuuksien lisäksi.
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Silli on kyllä kova. Mielessä on vielä viime vuoden pudotuspelit, joissa koki kovia IFK:ta (?) vastaan, mutta palasi kuitenkin enemmän tai vähemmän yksijalkaisena kokoonpanoon ja pelasi erinomaiset finaalit, kruununa tietysti eräs päätypelin voitto Hakametsässä kuudennessa matsissa... Toivottavasti Sailio pysyy ehjänä, sillä kun viime vuonnakin puolirampana pärjäsi noin hyvin, ehtii hän nyt päätypeleihin vielä paremmin kun on kunnossa. Sailion onnistumisia ei kuitenkaan tosiaan pisteissä mitata, ja vaikka pelaisi loput pelit pisteittä, on hän ehdottomasti täyttänyt ruutunsa. Ihailin jo Ilves-sarjan ensimmäisissä kamppailuissa, kuinka monesti hän Ilves-pelaajilta kiekon riisti kulmista.
 
Hienosti Sailio päässyt muutaman ifk:n pelaajan ihon alle, etenkin tämä Varakas joka luulee olevansa parempi jääkiekkoilija kuin oikeasti on. Varakas räksyttää ja pelaa sikaa aina kuin voi, lisäksi vetelee nimenomaan kovilla vauhdeilla vaarallisia taklauksia. Lisää ihon alle vaan ja antaa mennä huuteleen "hint..." juttuja boksiin.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Sailio on kyllä häkellyttävän hieno pelaaja ja todella iso palanen Kärppien joukkueessa; samaa voi sanoa Karvisesta ja Humalojasta. Joukkuepelaaja viimeiseen asti, osaa tehdä maaleja ja syötti mm. 2018 ratkaisumaalin. Sailio ei anna tuumaakaan periksi ja jokaikinen vastustaja tietää, et kaveri ei ota takapakkia. Tärkeä äijä!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sailio on kyllä ketjun otsikon mukaisesti häkellyttävän hyvä jääkiekkoilija. Mies osaa hämmentää, hankkia vastustajalle jäähyjä, voittaa kaksinkamppailuita ja tehtailla oman joukkueen eduksi tehopisteitä, muutamia Sillin erikoiskykyjä mainitakseni. Kaikki tuo periksiantamattomalla asenteella pahimmillaan akuuttivaiheessa oireiltaan helvetilliseksi äityvästä suolistosairaudesta huolimatta. Mies täyttää ilman muuta Kärpän tunnusmerkit.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitähän vuosien saatossa monien kärppähenkisten sydämiin itsensä pelanneelle Sailiolle on tapahtunut? Alkukausi ollut kyllä heikkoa ja mitäänsanomatonta tekemistä. Ei mitään annettavaa kiekolliseen peliin, ei taklaa, eikä ärsytä vastustajia joten Silli on ollut alkukaudesta todellista HMV kamaa ilman mainittavaa lisäarvoa joukkueelle. Pisteitä tuskin kukaan Julmajarilta paljoa odottaa, mutta väkevää roolipelaamista kylläkin. Toivotaan, että Jari saisi vielä juonen päästä kiinni, kyllä siellä edelleen yritystä on.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät

Risujemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sailio jatkaa Kärpissä myös ensi kaudella. Kalevan twiitti ja uutinen aiheesta alapuolella:




Loistava uutinen. Tälläkin kaudella osa on ollut valmiita ulostamaan Sillin. Monella tuppaa vaan unohtumaan, kuinka kevään pelit on täysin erilaisia mitä perus tiistain runkosarjahöntsyt. Keväällä fyysisyys lisääntyy ja hyvän neloskentän rooli korostuu.

26.4.2018 - Aleksi Mäkelä (Jari Sailio) nevaföget
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivottavasti tämä vapauttaisi nyt positiivista energiaa Julmajarin pelaamiseen. Ollut tosiaan melkoisen HMV tapaus koko kauden ja lisäarvo joukkueelle ollut vähäinen. Ensimmäiseksi voisi alkaa taas taklaamaan edes sillointällöin. Fyysisyyttä, hämmenystä ja energistä peliä, Sitä minä haluan Silliltä nähdä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Sailio pelasi keväällä varmaankin uransa parasta jääkiekkoa, mutta tämä kausi on kyllä toistaiseksi ollut toista ääripäätä. Toivottavasti Sillin peli tuosta vapautuisi, kun nyt on työpaikka varma vielä ensi kaudeksikin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sailio on ollut vakituisen kokoonpanon pelaajista selvästi huonoin ja on koko syksyn pelannut uransa huonointa jääkiekkoa. Ei juurikaan fyysisyyttä, kiekollinen peli ala-arvoista, tyhmiä ja huolimattomia hyökkäyspään jäähyjä jne. Siinä mielessä kannattaa tietty palkita jatkosopimuksella.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Sailio on ollut vakituisen kokoonpanon pelaajista selvästi huonoin ja on koko syksyn pelannut uransa huonointa jääkiekkoa. Ei juurikaan fyysisyyttä, kiekollinen peli ala-arvoista, tyhmiä ja huolimattomia hyökkäyspään jäähyjä jne. Siinä mielessä kannattaa tietty palkita jatkosopimuksella.

Samaa mieltä, olisin kyllä katsonut vielä jonkin aikaa paraneeko otteet ennen jatkosopimuksen värkkäämistä. Kyllähän Sailiolle kuitenkin tarvitsee maksaa ihan oikeaa palkkaa tuolla historialla.
 

Zinetula

Jäsen
Täytyy antaa posia Sailiolle eilisestä! Valtavan karvaustyön teki ja hämmensi kerhon pakiston avauksia. Tällaista meininkiä kaivataan illasta toiseen ja halua ottaa paikka kolmosesta. Silli raastoi kiekkoa omille, teki tilaa ja antoi Jokiselle ja Pesoselle väylää ja pelivälinettä. Erityisesti putki alkaa kulkea, mikä ei välttämättä ollut syksyllä niin kuosissa. Sailio myös pelasi pääsääntöisesti järkevästi kiekolla, eikä hyökkäykset kaatuneet häneen. Pääsi hyvin paikoille, mistä osoituksena kaikkiaan kuusi laukausta. Maali oli tälle kevään miehelle todellakin ansaittu. Mielestäni saa jatkaa kolmosessa näillä esityksillä. Korostan sanaa näillä! Neloseen on sitten vaikkapa Hermonen-Koskenkorva-Karvinen tai Lindsten-Humaloja-Karvinen. Toki Hermosta ja Lindsteniä olisi kiva nähdä jossakin kohtaa kalamiesten ketjussa. On meillä mistä kierrättää.

Jk. Mahtava kontrasti tuossa Sillin otsikossa, kun vertaa sitä Hifkin taannoiseen (löytyi otsikkohaulla). Siellä otsikko kuului: Jari Sailio - ihmiskyrpä punaisessa paidassa. Parhaimmillaanhan Silli on molempia - jopa häkellyttävän hyvä jääkiekkoilija, mutta ihmiskyrpä -roolitus kuuluu olennaisena osana toimenkuvaan. Kevät koittaa - onneksi ihmiskyrpä on meidän paidassa.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itsekin ykkään kuin hullu puurosta sillin periksiantamattomasta tyylistä kaukalossa. Pelaa joka tilanteen loppuun asti ja selkä ei suorene kentällä koskaan. Ainoa mitä olen tälläkaudella Jarilta kaivannut nykyesitysten lisäksi, olisi taklausten loppuun vieminen. Sailio ei ole enää tällakaudella taklannut käytännössä lainkaan, mikä on iso harmi. Kyllä sinne kaukaloon edelleen vahvaa taklaus pelaamista ja fyysisyyttä kaivataan ja Sillillä sille osastolle jonkinverran avuja olisi, vaikka ei mikään Aarnion tai Keräsen tyylinen pommikone olekaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös