Jari Porttila teki sen taas...

  • 680 335
  • 1 739

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jari on Jari, mutta kaikkihan sen tietää, että Suomalaisista tuli ahneita omissa kotikisoissaan ja se jos mikä kismitti Norjalaisia, jotka sitten kärväyttivät Suomalaiset. Piste.

Minä en tätä tiedä, mutta ehkä Jarin tutkiva journalismi sitten lopulta todistein tämän selvittää.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli

Peiterooli? Oikeasti Sporde vakoilee kisoissa Norjalaisia.
Artiikkelista lainattua:

– Meillä on kaupallista yhteistyötä ja tuote on meillä kokeilussa. Hirmu vaikea sanoa, mikä on tuotteen hyöty, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole, sanoo Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen.

Tietysti siitä on hyötyä, eihän Sporde mitään huuhaata alkaisi kaupittelemaan, johan siinä maine menisi.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
IL kirjoitti:
...
Porttila toimii ZeroV-nimisen valmisteen markkinointi- ja viestintäpäällikkönä.
...
– Teho perustuu siihen, että se muodostaa pinnoille ja iholle suojaavan pinnan. Tällöin käsitellyt pinnat tuhoavat virukset ja mikrobit, eivätkä myöskään levitä niitä, Porttila kertoo.
...
Ettei olisi tuotteen oikea nimi "ZeroNorski" ja teho perustuu siihen että se reagoi dopingaineiden kanssa värjäten ihon turskanpunaiseksi ja paljastaa näin vihdoin kaikelle maailmalle sen mikä pitäisi olla jo itsestäänselvää.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Sporde ujuttautunut turskanpurijoiden taustajoukkoihin, jättiskuuppia ei tarvinne odotella pitkään ja pyyhkiytyy vihodoin Lahden kisojen tahrat ja traumat viattomien mutta sinisilmäisten suomalaisten harteilta.
 

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sporde havaittu Paavo Nurmi Gamesissa, TV-kuvan perusteella. Analyysi tulossa. Veikkaan, että Olympialaisten mitaleita ennustaa.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pesiksessä lähes varman siirron Vimpelistä Manseen julkaisi ensimmäisensä mestarin sivusto maximusport. Kannattaa kaikkien varmasti laittaa tämä sivusto seurantaan jatkossa!
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllähän Porttila on niin hyvässä kuin pahassa merkittävä henkilö Suomen mediakentässä. Tulosruutuhan on hänen luomuksensa ja varmasti pitkälle juuri Porttilan ansiosta Kolmoskanava/MTV3 panosti paljon urheiluun.

Porttilan ongelma on hänen sokeutensa. Kaveri suhtautuu aivan liian intohimoisesti suomalaiseen urheiluun.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Sporde painoi kyllä hienon IS-liven juuri tuulessa ja tuiskussa. Piti loppuun sentimentaalisen puheen Paavo Nurmen ja Hannes Kolehmaisen kautta Leijoniin, jotka vihdoin toivat olympiakultaan Naganon kisoista.

Useampaan kertaan on kuultu, miten "meillä ei ole asiaa tuonne sisään seuraamaan tuota hienoa juhlaa" ja koko ajan odotti tuon jatkuvan "ihan kuin me olisimme niitä pahimpia terroristeja". Sinivalvoinen ääni jos kuka.

 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Onse KOWA :D
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Nyt sunnuntaina kaikki töllön äärelle klo 19.30:


Lahden MM-kotikisoissa toimittaja Jari Porttila saa kuulla, että Jari Isometsän A-näytteessä on ongelmia. Porttila soittaa MTV:n toimitukseen ja pyytää yhdistämään suoraan lähetykseen.

Onkohan itse Mestari paikalla studiossa kommentoimassa tilannetta ja paljastuuko uusia todisteita norjalaisia vastaan?
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Muistan elävästi, kun kesällä 1996 Sporde teki Jani Sievisestä jutun Tulosruutuun. Pähkäili, että voittaako Jani Atlantassa vain kaksi vai peräti viisi olympiakultaa.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Näin joskus Sporden Itäkeskuksen Anttilan Topten-osastolla (rip Anttila, rip dvd:t).
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Ei ole mäkiviikkokaan entisensä ilman spordea raportoimassa. Puolusti myös aina kuningaskotkaa, kun norjalainen antoi liian vähän tyylipisteitä.
Jonnet ei muista mitä draamaa mäkikisat aina olivat, kun ensin Miran Tepes lähetti Jannen huonoimpaan mahdolliseen tuulirakoon ja sitten norskituomari antoi telemark-alastulosta huolimatta 17,5.

Onneksi Sporde taisteli sorretun kansan puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös