Jari Kauppila – Kake Rock!

  • 23 139
  • 50

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Vaikka Massiivisen anti muuten olikin lähes katastrofaalinen(?), niin iloitaan sentään vääräleuan paluusta. Ainakin kaksi seuraavaa kautta jalkakikkoja ja parempia aloitusprosentteja.

Kake taitaa muuten olla Pelicansin liigahistorian ainoa isolla vastuulla pelannut/pelaava rightin sentteri. Koponen on nyhjännyt jämiä mutta muuten vastaavat yksilöt ovat olleet kiven alla. Ailahtelevia taiteilijoita sen sijaan onkin riittänyt, Cipruss, Vopat, Kratoska Hirvonen, Salonen, Loppi...

Ihanaa Kake, ihanaa! Onneksi Lahessa ei tarvita mitään väkinäisiä omat pojat-projekteja, vaan routa ajaa porsaat kotiin luonnostaan.

Niin ja, ty Kaarna.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kake kotiin yhtä tiukkaa mestaruusjuhlaa viisaampana!

Kakea on ehkä mukava verrata Schwabeen jos ei muuten saa mehuja irti tästä siirrosta! Kauppila on sitten edellisen visiittinsä oppinut varmasti puolustamisen jaloa taitoa lisää. Lisäksi iän myötä Kaken luonteiset äijät yleensä vaan keksivät lisää omia katsojaystävällisiä koukeroita.

Kaken erikoisia kikkoja nähtiin jopa Ruotsin semifinaaleissa asti. Hyvä hankinta!
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Hienoisen tauon jälkeen suosikkipelaajani palaa takaisin Turkoosiin. Mainiota mainiota. Tuo tullessaan aimo annoksen monipuolisuutta pelin alle ja ylle.

Vaikka Massiivisesta tulikin pannukakku, niin yksi ainakin osui kohdalleen.

Tervetuloa kotiin Kake!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kake on mahtava hankinta nimenomaan Schwaben tilalle. Kauppila pystyy Evanista poiketen pelaamaan myös alivoimaa ja hyökkäyspelikin sujuu varmasti paremmin. Kaiken kaikkiaan huomattavasti monipuolisempi pelaaja.

Myös aloittajana Kake vahvistaa joukkuetta mukavasti. Siitä kertoo Elitserienin aloitustilaston 7. sija viime kaudelta ja 3. tila edelliseltä. Monet katsovat varmasti vain Kauppilan ei niin loistavia pistemääriä parilta viime kaudelta, mutta olen melko varma, että Kauppila on Ruotsin reissunsa jälkeen entistä monipuolisempi pelaaja ja jos/kun Pelicansissa ylivoima vastuuta tulee, niin pinnoja on ensikauden jälkeen koossa se +30.

Kauppilahan itse asiassa ratkaisi Ruotsin mestaruuden. Tilastoihin merkitty varsinainen voittomaalin tekijä ei itsekään osannut sanoa teki hän maalin vai Kauppila, joten päivän selvää on, että Kakehan sen teki. Ei vaan vaatimattomana miehenä viitsi nyt ottaa kunniaa nuoremalta sälliltä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisin vastustanut jyrkästi Kauppilan hankkimista suoraan Lopin tilalle, mutta näin ollen Kake on hieno hankinta. Kahden vuoden paperi on tietysti plussaa, lopettaisiko mies Lahessa peräti uransa?

Schwabeen verrattuna voidaan sanoa, että eteenpäin on menty. Ja paljon. Kotoiseen liigaamme todella vertailukelpoinen 2. tai 3. sentteri, eikä monelta seuralta löydy näin tasaista sentterinelikkoa kuin Pelicansilta. Pirjetä, Koivunen, Kauppila ja Heino kuulostaa todella tasapainoiselta, vaikkei yksikään nimistä suoranaisesti pomppaa ylitse muiden.

Eipä eksytä liikaa ohi aiheen. Tervetuloa kotiin Kake!
 

Agentti

Jäsen
Hieno hankinta! Monet odottavat Kauppilalta tehoja, mutta pitää muistaa että hän on tänä päivänä myös erinomainen puolustavasentteri. Väittäisin Kauppilan olevan liigan paras puolustavasentteri, tosin se on aivan varmaa että pisteitäkin tulee hienosti ensi kaudella. Kake on kuningas kaukalossa sekä sen ulkopuolella, nuorilla on varmasti paljon opittavaa Jarilta. Kauppila jätti Elitserienin mestarina ja samalla erittäin arvostettuna pelaajana, "littten kung" sanois paikalliset!!!
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Väittäisin Kauppilan olevan liigan paras puolustavasentteri
Helppo väite kumottavaksi kun omasta joukkueestakin löytyy jo Henri Heino :)
Mutta, se on selvä että Lammin Moukari palaa rutkasti monipuolisempana kuin täältä lähti, mikä on jo aikamoista hunajaa. Hyökkäyspään taituruus yhdistettynä nyt myös puolustuspään osaamiseen, aijai. Ja nuo sijoitukset Elitserienin aloitustilastossa ovat myös kovia lukuja. Viimeksi täällä pelatessaan ei vaikuttanut erikoiselta aloittajalta vaikka nostelikin jo silloin paremmalla prosentilla kuin viime kauden nelikko, ja näyttää vain kehittyneen vanhetessaan.
 

lihaani

Jäsen
On tyrmäävän hyvä sentterinelikko, jos äijät pelaavat tasollaan! Ei liigasta ihan heti paljoa parempaa taida löytyä.
Ja ylivoimakenttiä sorvattaessa Kaken kätisyydelle Ara antaa arvoa:-)

Tervetuloa kotiin Kake! Ja kukapas sitä enää kotoaan pois lähtisi?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pirjetää on haukuttu jo niin paljon (tosin täysin aiheesta), että annetaan Kakellekin vähän huutia. Kritiikki tähän mennessä turhaa Kauppilaa kohtaan on tietysti pienempi, koska hän on "oma poika". Samoin Saarisen Jesseä ei ole moitittu lähellekään samassa mittakaavassa kuin Laiska-Lassea.

Ne kolme ottelua mitä olen tällä kaudella nähnyt eivät ole todellakaan olleet Kauppilalta vahvoja. Tosin tämä oli mielikuva edelliseltäkin Kauppilan visiitiltä, joten en kovin innoissani tästä hankinnasta ollutkaan. Kolmossentteriksi uskoin Kakesta silti olevan, mutta tällä hetkellä ei voida sanoa, että tekisi mitään paremmin kuin parjattu Schwabe. Evanilla oli sentään nopeutta ja yritystä, mutta Kauppila on ollut vaisu lähes joka osa-alueella. Aloitukset ovat ehkä menneet Evania paremmin, mutta ei tästäkään mitään tilastotietoa ole.

Päällimmäisenä Kauppilasta on jäänyt mieleen umpisurkeat ratkaisut ylivoiman pyörittäjänä, sekä pahat merkkausvirheet puolustuksessa. Tätä miestä ollaan nostamassa innolla ykköseen ja onhan hän siellä kurvaillutkin, mutta ei ole Pirjetän lailla erottunut kovinkaan hyvin kuvasta.

Tähän menenssä "liigan kovin sentterinelikko" on ollut täysi huti. Pirjetä ja Kauppila eivät ole olleet vahvistuksia, eikä Bobikaan ole löytänyt viime kauden tasoaan. Heino ei ole ollut huono, mutta vaikea nähdä suurta kehitystäkään tapahtuneen. Uskon, että surkealla sentteripelillä on näkyvin vaikutus tämän hetken huonoon menestykseen.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Fanipoika ilmoittautuu taas palvelukseen!

En tarkistanut tätä mistään, mutta väitän että Kake on viimeisen 10 pelin ajalta Pelsun toiseksi tehokkain pelaaja 4+6 tehoillaan. Sopivasti nyt kun tosipelitkin lähestyvät. Heikko kausi Lammin Moukarilta, mutta niin vain tekee silti sen 30 pistettä. Mähän sanoin! Harmi etteivät ketjukaverit pysy maestron tahdissa. Jalkakikat on muuten säästetty playoffeja varten.

Ja se hymy...
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisihan tuo legendaarista, jos Kauppila tiensä kokoonpanoon raivaisi. Ainakin viime viikolla Kauppila sykki treeneissä ja pitsissä samaan tahtiin nuorien kokoonpanoon tyrkyllä olevien kanssa, joten tahtoa löytyy ainakin. Kyllähän Kake varmasti itsekkin ymmärtää, että tämä on viimeinen sauma päästä pelaamaan huipputasolla ja paiskii hommia sen mukaisesti.

Ihan hyvä lisä mielestäni kokoonpanoon, kun Jormakka, Sopanen ja Pikkarainenkin ovat vielä telakalla. Kauppila pystyy vetämään missä ketjussa tahansa kaikilla pelipaikoilla.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Hitto soikoon, Suikkanenhan taikoo Kauppilasta ensi kaudeksi vielä sellaisen maalintekijän, että kaveri tuplaa viime kauden maalisaldonsa. Onkohan muuten Erik Kakko vielä verrytellyt, siinäkin olisi ihan helvetin hyvä hätävara kohtuullisen kapeaan pakistorosteriimme.

Kohtuullisen tyhjät näyttävät todellakin olevan kotimaiset pelaajamarkkinat tällä hetkellä. Käsittääkseni Pelicansin ja Suikkasen rekrytointipolitiikan ainakin piti olla nuoriin panostava.

Mutta Kake rokatkoon, jos viisammat näin parhaaksi näkevät.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Kerro paikka, minäkin tulen juomaan. Kake on siinä määrin karu hemmo.

Kyllähän yhtä laituria ja pakkia vielä tarvitaan. Käsittääkseni joukkeen johto on samoillla linjoillla.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hienoa hienoa!

Kake näyttäisi olevan hyvässä kunnossa ja varmasti hyväksyy roolin kuin roolin. Vielä muutama kausi sitten näin ei ehkä olisi ollut, mutta nyt Kauppila näyttää haluavan käyttää tämän sauman kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mielestäni kanssa ihan hyvä sopimus. Varmasti tiedetään mitä saadaan. Ja kuten jo täällä todettua mies pelaa varmasti roolissa kuin roolissa. Mitä nyt esim tuota Saipaa vastaan peliä katsoi ni kyllähän kaveri noissa aloituksissa on aika jäätävän hyvä. O'Marra, Esposito, Paakkolanvaara, Kauppila, Immonen ja tarvittaessa Pöyhönen, miehiä jotka pystyvät vetämään keskellä.. Hyvä nippu liigajoukkueeseen.

Mitä itse Kakeen tulee niin eiköhän olla tyytyväisiä hyvään kahden suunnaan pelaamiseen, tärkeisiin aloitusvoittoihin ja kuka ties, kyllähän mies Ylivoimaan tuo lisää variaatioita, varsinkin kun Sopanen on rightin käsineen poissa..

Täältä peukaloa!

Edit: Kakehan on kova ravimies ja miehen tapaa kohtuu usein mukkulan ärrältä totoa pelaamassa, sinne vaan mieheltä vinkkiä kyselemään ja sopimuksesta onnittelemaan :)
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
O'Marra, Esposito, Paakkolanvaara, Kauppila, Immonen ja tarvittaessa Pöyhönen, miehiä jotka pystyvät vetämään keskellä.. Hyvä nippu liigajoukkueeseen.
Tuohon listaan voi lisätä vielä Gorenin ja mahdollisesti Mustosen, niin ei me ainakaan sentterien puutteeseen kaaduta.

Mutta itte ketjuun aiheeseen, niin tyytyväinen olen että Kake sai sopparin. Omia kasvatteja kun ei ole liikaa kokoonpanossa ja kun otteetkin kaukalossakin vielä riittävästi vakuuttaa.
 

Joukkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, ja muu pohjoinen Suomi
Vahva ehkä, tähän soppariin...

On kuitenkin iso kysymysmerkki, mitä saatiin. Tehoja kuitenkin kaivattaisiin tältä hankinnalta mutta pyöreä 0 viime kaudelta maalisarakkeessa. Pikkunättiä kurvailua voi suorittaa kuka tahansa mutta tolla profiililla odetetaan kuitenkin tehoja.

Grinderiä Kauppilasta ei tule enää tekemälläkään, sniperi ei, pelinrakentaja kyllä, sentteri mahollisesti mutta 3 ja 4 ketju onko se oikee paikka. Harkka pelit vetäny laidalla joten aloituksiin ei sieltä ole apuja ja onko väärä mies sinnekkin profiililtaan.

Oma kasvatti mutta vahvistaako se joukuetta vai tuleeko Loppi joka istuu sitten katsomossa? ( Veti hyvin harkkamatsit mutta kaudella meni sitten niin kuin meni)

Tulikohan huti?

Siinäpä niitä...
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Vahva ehkä, tähän soppariin...

On kuitenkin iso kysymysmerkki, mitä saatiin. Tehoja kuitenkin kaivattaisiin tältä hankinnalta mutta pyöreä 0 viime kaudelta maalisarakkeessa. Pikkunättiä kurvailua voi suorittaa kuka tahansa mutta tolla profiililla odetetaan kuitenkin tehoja.

Grinderiä Kauppilasta ei tule enää tekemälläkään, sniperi ei, pelinrakentaja kyllä, sentteri mahollisesti mutta 3 ja 4 ketju onko se oikee paikka. Harkka pelit vetäny laidalla joten aloituksiin ei sieltä ole apuja ja onko väärä mies sinnekkin profiililtaan.

Oma kasvatti mutta vahvistaako se joukuetta vai tuleeko Loppi joka istuu sitten katsomossa? ( Veti hyvin harkkamatsit mutta kaudella meni sitten niin kuin meni)

Tulikohan huti?

Siinäpä niitä...
Pari viikkoa Kauppilan toimintaa on tullut tässä seurattua ja ainakin meikäläinen on tähän soppariin tyytyväinen. Kake tuli nöyrällä asenteella hakemaan pelipaikkaa ja oli selvästi laittanut itsensä kuntoon kesällä. Työnteko sai nyt palkinnon ja hyvä näin.

Kauppilan monipuolisuudesta on pelkästään hyötyä Pelicansille, varsinkin tässä tilanteessa kun sentterikalusto on ohut ja telakalla on miestä kuin merenmutaa ja nimenomaan rightin miehiä joita Kake on oiva mies stunttaamaan.
Uskon että Kauppila on edelleen se n.30 pinnan mies SM-Liigassa, mikäli saa vaan sellaisen roolin jossa tuo on mahdollista toteuttaa. Nyt sitä tonttia olisi tarjolla 2-3 ketjusta sekä mitä luultavasti myös ylivoimassa.

Lappeenrannassa pelasi puolitoista peliä sentterinä O'Marran loukkaannuttua ja laiturina pelatessaankin kävi noukkimassa aloituksia, joten sekin vahvuus saadaan kyllä käytettyä. Vähän kuin ylivoimassakin Goren ottaa aloitukset Espositon sijasta.

Loppiin nyt ei kannata ottaa mitään vertauksia, sillä Loppi rikkoi nilkkansa suht pahasti pre seasonilla viime vuonna ja se heijastui tekemiseen sitten myöhemmin, eikä päässyt enään alkusyksyn kondikseen missään vaiheessa.

Lyhyesti tämä; Oikein roolitettuna Kauppila tulee olemaan hyvä lisuke Pelicansin hyökkäykseen.
 

Fast Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Jari "Lammin Moukari" Kauppila

Pakko tulla vieraaseen pöytään ottamaan hattua päästä.
"Kake" Liigaan!
Sitten pieni selitys höpinöilleni: Kauppila teki itseeni lähtemättömän vaikutuksen 90-luvun puolessavälissä kerhopaidassa.
Nro 30 oli takuuvarma suorittaja joka harvoin "fleguili" ja toimi usein joukkueen sytyttäjänä(ei taka-askelia eli vastasi puhelimeen kun se soi). Maagisen käyrä lapa ja 1vs.1 tilanteessa jalkakynä( tunnettiin pitkin pihapelejä "Kauppilana")
Siis henkilökohtaisesti yksi kovista suosikeistani. Toivottavasti pelaa hyvän kauden (voisin lyödä vetoa että kiekko löytää väylän "kutimeen" useammin kuin viime kaudella).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös