Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 042 950
  • 120 293

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Jos Villa olisi tänään käyttänyt noi avopaikkansa edes kohtalaisesti, niin Unitedille jäisi tästä 0 pistettä käteen.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arvasin tuon heti kun junnu ampui nurin! Feikkasi hetkeksi vammansa kun nolotti ja vitutti liukastua tumpeloida noin hyvässä maalintekopaikassa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Joku on varmaan seurannut Chelsea - City -peliä. Mitäs Jamesille on tapahtunut, kun jo puolen tunnin kohdalla otettu pois kentältä?
 

Barney

Jäsen
Hyvinhän se meni Cavani :D
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Voi vitun vitun vittu
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Todella vittumainen peli kaikin mahdollisin muodoin.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Southgate ymmärtää hyvän päälle. Kahden hienon ja perinteikkään seuran välinen vauhdikas ottelu vai muoviseurojen välinen 0-0 nyhjäys. Aika helppo valintahan tuon pitäisi olla.
Yli 100 vuotiaista jalkapalloseuroista ei kyllä voi käyttää nimitystä "muovi". Joku RB Leipzig on muovia, mutta kumpikaan mainitsemistasi ei.

Muutenkin muovista huutelu on vähän koomista henkilöltä, jonka oma seura oli innokkaimpana ajamassa keväällä tuota legendaarista Superliigaa.
 

Barney

Jäsen
Jos sitä ensi viikonloppuna lähdettäisiin sitten vaikka hyökkäämään. Ylivarovainen keskikenttäkaksikko ja joukkueen tämän hetken kuumin pelaaja istuu 90 minuuttia vaihtopenkillä.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Hieno pilkku Brunolta, tämä olisi ehkä kannattanut antaa yhdelle toiselle, joka on muutaman kerran kovissa paikoissa onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös