Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 128 821
  • 122 075

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Sieltähän alkaisi juuri Skotlannin liigacupin puolivälieriä ja Celtic-Raith Rovers.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tuli mieleen, että jos Memphis tuosta vielä hajoaisi, niin tuo Barcelonan hyökkäyskalusto olisi aika legendaarinen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Heikkoa tuo Barcan pelaaminen.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Torkahdin hetkeksi, heräsin ja katsoin peliä. Meni ehkä 5 minuuttia tajuta etten katsokkaan jotain Norwich vs Stoke peliä.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Yleensä en tykkää kesken kauden valmentajan vaihdoista, tai muutenkaan tästä viimevuosien Barcan valmentajaruletista, mutta jos Koeman jatkaa, jää Barca UCL playoffeista ulos ja se käy aika reippaasti kalliimmaksi, kuin tuo 12m eroraha...
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Koeman tekee sen nyt ihan itse. Coutinho penkillä ja hyökkäyspeli näyttää tuolta. Karmea loukkaantumistilanne on edelleen päällä, mutta ihan kaikkea ei voi löytää sieltä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Barcan huolet kasvavat.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Toinen jakso jo huomattavasti viihdyttävämpää futista. Memphis noista paikoista olisi pitänyt laittaa pallo 2/2 maaliin, mutta tällä kertaa ei maistunut. 0-0 ansaittu lopputulos.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Bayern lähtee Greuther Fürthia vastaan seuraavalla ryhmällä: 4-2-3-1

....................................Lewandowski...............

............................Davies - Müller - Sané..........

...............................Goretzka - Kimmich..........

...Hernandez - Upamecano - Süle - Pavard...

...........................................Neuer.....................

Penkillä ovat: Früchtl (MV), Nianzou, O.Richards, Stanisic, Sarr, Musiala, Sabitzer, Gnabry ja Choupo-Moting

Musiala kärsinyt tämän viikon nilkkavammasta, mutta on siitä toipunut ja on penkillä. Gnabrylla ollut vähän flunssaa eikä hänkään ole ihan avauksen kunnossa, joten tämän johdosta Davies on nyt nostettu vasemmaksi hyökkääjäksi ja Hernandez avaa vasempana pakkina. Käy se näinkin.

Vähän kyllä ihmetyttää taas, että kesällä kovasti töitä tehnyt ja loukkaantumisesta toipunut Marc Roca ei tällä(kään) kertaa ole edes penkillä. Ei ollut viime viikolla Bochumia vastaan, eikä ole nytkään Greuther Fürthia vastaan. Nämä ovat juuri sen tason vastustajia, että jos Roca ei näin heikkoja joukkueita vastaan saa mahdollisuutta näyttää, niin milloin sen sitten saa?

Jos Lewa iskee tänään maalin, on se 16. peräkkäinen Bundesliiga-ottelu missä hän maalin tekee ja tällä Lewa sivuaisi Gerd Müllerin ennätystä. Süle ja Goretzka pelaavat tänään molemmat 200.ottelunsa Bundesliigassa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
@Proffa_20 Onkos sinulla tietoa, että koska ottavat tuvat täyteen Saksassa?
Ei ole tietoa, että milloin rajoitukset poistuvat kokonaisuudessaan. Mutta sellainen "hassu" detalji on, että jokainen seura saa ottaa maximissaan 25 000 katsojaa peleihinsä (paitsi Bayern, joka saa ottaa vain 20 000). Eli käsitykseni mukaan ei ole mitään varsinaisia katsomorajoituksia, vaan 25 000 on maksimi minkä voi ottaa ja esim. kun tämän illan pelissä Greuther Fürthin katsomokapasiteetti taitaa olla siinä 17 000 hujakoilla, niin siellä on siis tänään täysi tupa. Sen takia saattaa näyttää, että joissain peleissä on täysi tupa ja joissain on väljempää, koska stadionien koko.

Ja samalla Müller 0-1

Edit. Sellaisen kohdan löysin, että nämä rajoitukset olivat ilmeisesti voimassa 11.9. saakka ja sen jälkeen paikalliset viranomaiset tekevät päätöksiä ja ollaan menty harkinnan mukaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Piti vetäytyä etäkonttoriin tsiikaaman futista kun olohuoneen telkkareista tulee kuulemma vain pesäpalloa.....
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ennen Satakunnan derbyä klo 15 Alaves-Atletico. Alaves sarjajumbona (alla 5 tappiota, vain 1 tehty maali tällä kaudella ja sekin rankkarista). Atleticolla penkillä mm. Koke ja Correa. Griezmann voisi vaikka tänään vihdoin onnistua maalinteossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös