Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 104 259
  • 121 366

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Villa on vielä pelannut huonon puoliajan omaan tasoonsa nähden. Se on se ainoa Brucen Newcastlen toivo että voittavat. Saavat vastustajankin pelaamaan paskasti ja sitten voittavat kokemuksella
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei kai noilla ole ollut helppoa missään pelissä viimeisen kahden kuukauden aikana? Krasnodar pelistä lähtien ovat asiat menneet enemmän tai vähemmän päin persettä ja pelaaminen on ollut yhtä vesiripulia.
 

redpecka

Jäsen
Tykkään kyllä tuosta Barçan Dembeleen ketteryydestä pallon kanssa. Eihän tommosta voi puolustaa mitenkään kun se ottaa pienen sivuttaisloikan niin se on jo viiden metrin päässä. Elche - Barcelona 0-0 43 min.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Valioliigan paskin joukkue (ainakin kuntopuntarin mukaan) kohtaa kohta sarjakärki Manun. Onneksi kyse on höntsäturnauksesta. Nollanollaa tuskin kumpikaan lähtee puolustamnaan.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Barcelona tuplaa johtonsa Elcheä vastaan 88 minuutin kohdalla. De Jongin hyvä nousu pallon kanssa ja Riqui Puig puskee lähietäisyydeltä 2-0. Varmasti erittäin tärkeä maali nuorelle pelaajalle, vastuuta kun ei jostain syytä hirveästi ole tällä kaudella tullut.
 

Barney

Jäsen
Melko haavoittuvaiselta vaikuttaa Poolin puolustus. Laitapuolustajat nousevat paljon, minkä lisäksi Thiago pelaa selvästi hyökkäävämmin kuin Fabinho/Henderson tuossa pohjalla. Tuohon kun lisätään vielä Williams, jonka taso ei riitä alkuunkaan, niin maaleja tulee todennäköisesti molempiin päihin tässä ottelussa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllä tuo R. Williams näitä tusinajengejä vastaan riittää.
 

Barney

Jäsen
Olipa hienosti pelattu tilanne omilta pojilta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Rasselta aika kohtuullinen krossi.

Tästä tulee tosiaan aika monimaalinen peli.
 

redpecka

Jäsen
Ihan hirveää paskaa. Vituttaa penkkiurheilu just nyt. SaiPa on aivan kujalla ja touhu on kuin puulaakista. Futiksenkin puolella suosikki Liverpool kyntää samalla lailla. Vittu perkele. Ja oon vielä tipattomallakin, ei ees lärvejä voi vetää... . Lähen saunaan. Saatana.
(Kaapattu SaiPa-osion vitutusketjusta)

Ajattelin tällä viestillä piristää sinua, mut sori, nyt nuo toiset tasoitti tätä kirjoittaessani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös