Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 043 015
  • 120 293

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
ManUlla jo seitsemän paitsiota. Aika selvä pelisuunnitelma siis. Pool ollut tän puoliajan parempi kaikkineen. ManUn prässääjät eivät tee tarpeeksi duunia ja jäävät liian yksin. Tosin Poolin puolustus ei, vaikka hyvää duunia ovat tähän mennessä tehneet, oikein hehku semmoista luotettavuutta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Miksi vihellettin 5 sek liian aikaisin? Mane ois ollut läpi.
Vain koska se vihellys oli tullut ja Unitedin topparit lakanneet siksi juoksematta.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Ensimmäisen 30 minuuttia United oli ihan telineissä ja mistään ei oikeen tullut mitään, mutta viimeiset 15 minuuttia lupailivat jo vähän parempaa. Bruno oli kyllä aika näkymättömissä, kun Unitedin ainut tapa hyökätä tuntui olevan Pogban nopea pallo pystyyn Rashfordille. Paljon enemmän pitäisi saada painetta Poolin "toppareihin", jos se sitä kautta lähtisi.
 

Fordél

Jäsen
Hyvä eka puolikas. Kuten ounastiin, Pool hallitsi palloa ja ManU lähinnä iski vastaan. Pool on edelleen heikohko viimeisellä kolmanneksella. ManU voi toki tehdä maalin tai pari vastaiskuista tai erikoistilanteesta, mutta kyllähän sitä toivois vähän enemmän pallollista pelaamista sarjakärjeltä. Bruno pitäs saada paremmin peliin mukaan.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Fred - McTominay - Wan Bissaka ollut syy, että United oli varsinkin alussa niin jaloissa. Pallollinen osaaminen ei paineen alla riittänyt vaan Liverpool pääsi aina käytännössä uudestaan katkaisemaan jo ennen puolta kenttää ManU:n pelin'rakentamisen'.

McTominay pääsi paremmin peliin kiinni myöhemmin, mutta Fred oli aivan kuutamolla loppuun asti. Ottaisin Matic:n sisään kankeudestaan huolimatta brassin tilalle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jos Firmino olisi tuosta maalin tehnyt, olisi käsivirheen viheltämättä jättäminen ollut aikas iso asia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös