Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 042 691
  • 120 293

redpecka

Jäsen
Estadio Ramon de Carranza, 17.15. Cádiz - Real Sociedad a.k.a sarjanousijayllättäjä läntisiltä Andalusian mailta (6. sija) vs. Donostian pojat (sarjaykkönen).

  • Sociedad ei ole hävinnyt vieraissa, Cádiz ei ole voittanut kotona.
  • Cádizin valmentaja Álvaro Cervena palaa kehiin neljän ottelun bännin jäljiltä kun kehtasi arvostella arbitroja.
  • Cádizilta puuttuu liuta pelaajia, mm. Hondurasin maajoukkuepelaaja "Choco" Lozano (1 maali) jolla on joko covid tai sitten on vain karanteenissa maajoukkuepelien jäljiltä ja Negredo (2 maalia) on klesana muuten vain. Nollan maalin serbille Malbasicille pedataan nyt näytönpaikkaa, vaikka onhan tuo jo pelannut 8 peliä, tosin vaihdosta.
  • Sociedadin kärjessä viilettää tämän hetken señor Pichichi eli Oyarzabal, 23v, kuudella maalilla.
 

Liitteet

  • cadiz - sociedad.PNG
    cadiz - sociedad.PNG
    66 KB · kertaa luettu: 35
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Voi morjens, mitä rankkarin ampujia Fulhamilla on.

Ja RLC laittaa nyt itse pallon pussiin, kun hommattu rankkari ei kelvannut muille.

Evertonin puolustus on Digneä lukuunottamatta täysin huumoriosastoa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Eipä Evertonkaan kyllä vakuuta. Rankkarin kanssa kävi vielä himmee tsägä, mutta heti perään taas koko vihko auki.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Everton on aikalailla helisemässä tällä hetkellä. Toisaalta tulee kyllä avaamaan Evertonillekin vielä paikkoja.
 

redpecka

Jäsen
Cádiz - Real Sociedad No niin, nyt se alkaa. Maalikunkku Oyarzabal (6) lähtee Silvan syötöistä (2) kasvattamaan Pichichi-kaulaa.

Mielenkiintoinen liiga nyt meillä tässä vaikka suurseurojen kannattajat ei varmaan tykkääkään yllätyksistä. Maalikuninkuuskin voidaan viedä taas jopa 25-30 maalilla kun nämä yhdet hurjat alkaa olla jo poistuneet tai ainakin kaukana loistonsa päivistä.

¡Vamos!
 

redpecka

Jäsen
Vaarallinen toi Sociedadin musta svedupetteri (Isak, 21v/190cm). Tehnyt yhden goolin vasta kaudella, mutta nyt teki yhden paitsiomaalin. Tänään kyllä scooraa ihan kunnon maalinkin, näyttää niin vaaralliselta. Onko tässä uusi öö.. Ruotsin Ibrahimovic?
 

redpecka

Jäsen
Tää belgialainen Januzaj (Real Sociedad/2 maalia kaudella) alkaa olee kohta meikäläisen uusi suosikki. (25v/keskicampo/186cm/12 maaottelua/alati vaarallinen/selostaja maininnut sen ehkä eniten monesti)
 

redpecka

Jäsen
Cádiz - Real Sociedad 0-1

Sociedad ei ole hävinnyt vieraissa, Cádiz ei ole voittanut kotona.
Tähän tilastoon ei tänä domingona muutosta tullut.

Sociedadin kärjessä viilettää tämän hetken señor Pichichi eli Oyarzabal, 23v, kuudella maalilla.
Ei El Señor Pichichi kyllä suurempia esittänyt: kerran jäi rankkialueelle simuloimaan loukkaantumista muttei ensin omat potkaissut palloa ulos, sitten ei riiston jälkeen vieraatkaan ja seuraavan riiston jälkeen omat jatkoivat taas hyökkäämistä, joten maalikunkku keräs kamppeensa ja suostui nousee ylös.

Hyvin pelasi kyllä kauden yllättäjä-sarjanousija Cádiz, mutta on nuo Socikset hirmu vireessä:

- Isak -
Oyarzabal - Silva - Januzaj

Tuossa nyt tuommoinen kärkinelikko, joka pitïsi saada jotenkin nollattua.
 

redpecka

Jäsen
Granada (Sierra Nevadan juurelta, Andalusiasta) joka on yksi empaattiseurani Santander-Liigassa ja joka pelaa Eurooppa-liigassa tällä kaudella ekaa kertaa, kohtailee tässä sarjajumpo Real Valladolidin, jonka pääomistaja on Brasilian Ronaldo - jos ei ole tullut viime aikoina uusia kuvioita ja jos oikein muistan.

En ehdi peliä kattoa, tsiigaan tuloksen yöllä, nyt pitää mennä pelaa jännää futismanageripeliä. Toivotaan kumminkin Rui Costalle nollapeliä Granadan maalilla ja jos tiukoille alkaa peli mennä niin penkiltä voi ottaa Soldadon kehiin, se viimeistään markkaa voittomaalin.

E: Jaa, näköjään siellä jo pelattu eka erä ja Rui Silvan nolla on rikottu ja Valladolid urheasti (?) taistelee alaspäinmenevää hissiä vastaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ketut ovat olleet kyllä aika mankelissa. Nyt tuli Barnesille paikka mutta aikamoiset martialit sai aikaan.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Liverpool 1-0 johtoon Leicesterin omalla maalilla.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tietääkö kukaan mitä veikkauksen avausmaalivetoon tulee kun 1. maali on oma maali? Kohteessa on vaihtoehtoina ei maalia tai pelaajan nimi. Milnerin laitoin tuohon.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Innostuin isosta kertoimesta Leicesterin voitolle. Ei taida vajaamiehinen Liverpool antaa meikäläisen rikastua.
 

redpecka

Jäsen
No voi kettu.

Siellä on Valladolid voittanut 1-3 meidän Granadan. Okei, Soldado otettu kentälle tilanteessa 0-2 mutta selkeesti liian myöhään kun mierda jo byksassa.

Mikäs se oli taas se Englannin Valio-liigan portugalilaisjengi? Wolves? Tuolla on Valladolille skoorannut sellainen kun Joao Filipe kauden ekalla. Joko siirrosta on päästy yhteisymmärrykseen? Tää ei tosin ole vielä debytoinut maajoukkueessa. Haittaakse?
 

redpecka

Jäsen
Sääliksi käy Valencian Lepakoita nykyisin. Vakaa mahtiseura rypee. Talouskurimusta... Mutta eikö se ole kaikilla? Menettää kaikki keskikenttäläisensä naapuriin ja yrittää pysyä hengissä.

Nyt joku Alavésin Palloseura kurmoottaa oikeelta ja vasemmalta. 2-0 puoliajalla. Haluaisin Valensian Pallokerhon olevan hyvä seura joka samoilisi erilaisissa Eurooppa-liigoissa erilaisilla menestyksillä, mutta kohtahan tässä saa pelätä että ne tippuu Segundaan.

Kauas on pallo vierinyt niistä David Villan, David Silvan, Juan Matan & compañerosien ajoista, saati sitten C. Marchenan ja G. Mendietan. Ja jos legendojen listauksille lähdettïsiin niin mainittaisiin Cañizares, mutta kun ei lähdetä niin todetaan että ei ole hyvä tämä Valencian meininki nyt.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Joku Milanin juniori, Ibrahimovic tai joku, iskee tälle kaudelle jo Serie-A maalinsa numero 10. Ottelu numero kuusi. Voitaisiin kaapata Realiin.
 

redpecka

Jäsen
No pergule, laitan manageripelit pois ja avaan lepakkoikkunan kun siellä on näköjään tultu takaa rinnalle, joka on aina mukavaa.

Alavés - Valencia 2-2 (8 minsaa lisättyä aikaa)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös