Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 118 781
  • 121 793

redpecka

Jäsen
Onhan tuo Neymar edelleen vikkelän näppärä vaikken hänestä liiemmin diggaakaan pelin ulkopuolisista syistä, mutta tuolla kehissä.. on sillä näköjään vielä paikkansa maailman ykkösliigoissa + Pariisissa.
 

Ralph

Jäsen
Pelillisesti Atalanta on Italian paras joukkue. Atalantalla on hyviä pelaajia jokaiselle pelipaikalle, toki maalissa nyt epävarma kaveri Gollinin puuttuessa. Kuitenkaan aivan tähtiä ei löydy ja tähdistä tekee tähden sekin ominaisuus, että pystyvät ratkomaan pelejä yksinään tai kahdestaan, vaikka pelillisesti homma ei hyvältä näyttäisikään. Tässä syy sille, miksi Juventus voitti taas mestaruuden, eikä Atalanta, vaikka Atalanta sen olisi enemmän ansainnut. Alejandro Gomez on ainoa, jota voi todella tähdeksi kutsua ja Mattia Caldaralla ainekset olla toinen.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
PSG on ollut täysin näiden harpuunahyökkäystensä varassa.

Toisaalta jos Neymar osaisi laukoa, saattaisi hyvin riittääkin.
 

redpecka

Jäsen
Kohta jatkuu. Otin kuvan ekalla puoliajalla pariisilaisjengin valmentajasta.
 

Liitteet

  • ata-psg.PNG
    ata-psg.PNG
    217,8 KB · kertaa luettu: 71

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Pitää kyllä sanoa että Atalanta olisi kusessa Mbappen kanssa tolla korkealla linjallaan. Ei paljoa vaarallisempaa pelaajaa olisi tuohon sopivaa kuin Mbappe.
 

redpecka

Jäsen
Ei ole enää epäilystäkään kenen puolella tässä partiidossa ollaan. Ja kun olen alkanut muutenki arvostaa italialaista futista viimeisen 10-15 vuoden aikana. Joskus se ärsytti, muttei enää pitkään aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Neymarin vedot ":D"

Voi hyvä isä mä sanon..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös