Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 119 570
  • 121 799

Ralph

Jäsen
Udinese rakentaa hienosti tilanteen, josta Ilija Nestorovski puskee tasoituksen. Eikö Juventus tänään varmistakaan mestaruutta?
 

Ralph

Jäsen
Hauska tää systeemi, että milloin ns. pitäisi pallo potkaista yli rajan loukkaantumisen takia. Udiensen pelaaja satuttaa itseään ja jää nurmikolle makoilemaan, mutta Udinese jatkaa hyökkäämistä. Menetettyä pallon Udienesen jannut kiljuu, että pelaaja loukkaantunut ja pitäisi katkaista peli. Tarve tulee, kun Juventus on lähdössä hyökkäykseen, mutta Udinesen itse hyökätessä mitään ongelmaa ei loukkaantuminen aiheuta.

Näitä siis tapahtuu kaikille, nyt käytin vain esimerkkinä Udineseä kun tuore tapaus.
 

Ralph

Jäsen
Nää on näitä pelejä, kun ei ihmetytä yhtään, miksi Sarria huhutaan pihalle. Mutta eiköhän Ronaldo paina pilkulta maalin jollain 88. minuutilla käsivirheen tai Dybalan pujottelun jälkeen.
 

Ralph

Jäsen
Enpä muista hetkeen nähneeni yhtä paljon filmaavaa ja kitisevää joukkuetta kuin Udinese. Mikään tuomio ei tunnu kelpaavan, jokainen sivuraja kuuluisi heidän mukaan Udineselle.

Olen ajatellut, että Udinese perinteisenä joukkueena saisi jatkaa Serie A:ssa, mutta ehkä heidän olisi aika hakea vauhtia pitkästä aikaa alempaa. Onhan tuolla mielenkiintoisia nimiä pyörinyt ja Euroopan kenttiäkin ovat käyneet kuluttamassa, mutta nyt ei peli tunnu erikoiselta ja miehistökin on aika tylsä. Toki tulevat säilymään, mutta jos ei meno muutu, niin ensi kaudella saisivat sitten jäädä kolmen viimeisen joukkoon.
 

Ralph

Jäsen
Okaka painaa komean maalin ja Udinesehan voittaa tämän matsin.
 

Ralph

Jäsen
Ei saanut Juventus vielä ratkaistua mestaruutta. Sunnuntaina uusi mahdollisuus, kun Juventus kohtaa Sampdorian. Toki voi ratketa jo lauantaina, jos tänään Lazio, huomenna Atalanta ja lauantaina Inter kaikki kolme jäävät voitoitta.
 

Barney

Jäsen
Aijai mitkä lähtökohdat Valioliigan viimeiselle kierrokselle:

- Vaihdoin minuutti ennen deadlinea FPL:ssa penkitetyt Salahin ja TAA:n pois joukkueesta, kun Liverpoolin kokoonpano vuosi julkisuuteen vähän ennenaikaisesti.
- Pasi studiossa.
- Manchester United tekee tänään paluun UCL-jalkapallon pariin.

Eiköhän näillä lähtökohdilla FPL-kapteeni Sterling ota punaisen kortin ja häviän rahaliigan, United jää UCL-paikan ulkopuolelle ja Pasi ilmoittaa vielä lähetyksen lopussa lopettavansa kommentaattorin hommat ja ensi kaudella saadaan studiosta toiseen nauttia kaksikosta Keke-Kottila.
 

Barney

Jäsen
Montakohan Unitedin pelaajaa mahtuisi tuohon Leicesterin tämän illan kokoonpanoon, kun syksyllä niitä ei kuulemma mahtunut yhtäkään?
 

Barney

Jäsen
Wes Morganilla voi tulla tänään vähän kiire Unitedin hyökkäyskolmikon kanssa. Paitsioliputus pelasti vielä äsken.
 

Barney

Jäsen
Aubameyang vienyt pilkulta Arsenalin johtoon Watfordia vastaan. Harmi, että Arsenalilla ei ole ottelussa muuta panosta kuin se, että Auba voi voittaa vielä Valioliigan maalipörssin.
 

Barney

Jäsen
Ja Norwich mennyt johtoon Citya vastaan. Ihmeellistä meininkiä.

E: VAR veikin Norwichin maalin pois.
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Harry Kanekin jatkaa hyvää virettää, 0-1 Spursille.
 

Bread Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo ja Hull City
Bournemouth johtaa Evertonia vastaan, joten putoamiskamppailu menee todella mielenkiintoiseksi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

Liitteet

  • 77E85C34-7F03-41D8-BE88-04522FF8B3DA.jpeg
    77E85C34-7F03-41D8-BE88-04522FF8B3DA.jpeg
    211,8 KB · kertaa luettu: 107
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös