Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 042 691
  • 120 293

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Tää kierros on kyllä outo
Leipzig-Mainz 7-0 jo 64' kohdalla ja Bayern ottamassa 1-4 pataan Frankfurtilta, tosin Boateng otti punaisen.
Noh Manu hävis jo ja toivon mukaan City ja Liverpool seuraa tätä kaavaa ja Pukki taikoo 93' kohdalla jonkun räkämaalin niin päivä pelastetty
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Oho, luulin että on jo lopettanut tuo Trezeguet. Saamarin jätkä paukuttaa edelleen siis paikat sisään.
Ei tuo vielä ole kuin 42-vuotias, eli peittoaisi yksinään esimerkiksi Hammersin vaikka silmät sidottuna ja ilman jalkoja.

0-4 Newcastlelle, oikeasti. 0-3 taululla koska joviaalina pitää vähän antaa armoa, eihän vammaisia tai lapsiakaan saa lyödä. Loppuispa tää kausi jo ja pääsisi pelaamaan divaria, ei tätä vaan jaksa enää.

Aina kun luulee ettei tätä paskemmin enää voi mennä, niin kyllä vaan vielä vähän enemmän vituiksi pystyy vääntämään. Vähän ninku jos talo palais ja kaikki omaisuus ja perhe siinä mukana ja just kun vakuutus on mennyt edellisenä päivänä umpeen ja vaimon henkivakuutus peruutettu, kun ei se mihinkään kuole ja vois vaikka matkustella sillä rahalla ja sitten joku tulee vielä ja kusee sun taskuun.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Barca johti vieraissa Levantea 0-1 vielä hetki sitten. Levante iski muutamaan minuuttiin kolme maalia ja Barca on täysin köysissä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ansaittu! Liverpool johtoon. 94 min
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Berliinin paikkallinen yli 40 vuoden tauon jälkeen, meteliä on. Tosin Unionin puoli on aika rauhassa vielä.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Sevillassa tuomarit ja VAR sekoilee huolella. Atletico sai pilkun tilanteesta, jossa kontakti tuli boksin ulkopuolella. Pilkussa Sevillan veskari varasti kunnolla ja sen ansiosta torjui vedon. Draamaa draamaa.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Huumori-pilkku Watfordille.

Var... :D
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Sevillassa vahva tuomarointi jatkuu. Nyt Atleticon olisi kuulunut saada pilkku, kun pallo pysäytettiin maaliviivalla kädellä. Maalipotku.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Sevilla-Atletico päättyy 1-1. Tosiaan ihan lisäajan lopussa pallo oli jo menossa maaliin, mutta jonkinlainen jumalan käsi Sevilla-puolustajalta pysäytti pallon ja lopulta sama pakki hautoi sen kroppansa alle ja jalkojen väliin. Selkeähkö pilkun paikka, mutta ehkä tuo oli paikkaus siihen aiempaan, mistä pilkkua ei olisi kuulunut antaa. Tyhmiä paikkauksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös