Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 042 764
  • 120 293

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Origi kyllä loistava haku HIFK:ltä tolppien väliin.
Torjui pilkun.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
OI ORIGI, AINA IFK, tässähän alkaa jo jossain kohtaa haaveilla ylemmästä jatkosarjasta. Säilyminen on ainakin varmaa näillä esityksillä.

Ei kannata välittää, jos ei ollut joskus aikaisemmin kuullut koko miehestä. Ei kaikki muutkaan olleet, onneksi joku jossain oli ja nimiä papereihin.

Tunne on molemminpuolinen:

"– En oikeastaan ollut kuullutkaan IFK:sta, mutta Tor Thodesen otti yhteyttä ja kertoi, että HIFK tarvitsee maalivahdin. Joten menin nettiin ja aloin tutkimaan IFK:ta. Näkemäni teki vaikutuksen minuun. Seura, jolla on pitkät perinteet ja vahva kannattajapohja. "
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
Tännekin hei vinkkinä. Uefa.tv näyttää U21:sten EM-kisat, pitää vain rekisteröityä. Tänään klo. 22 Englanti - Ranska ja jo avauskokoonpanoista bongaa seuraavat nimet: Wan-Bissaka, Sessegnon, Maddison, Foden, Aouar, Dembele, Konate jne.
 
Viimeksi muokattu:

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
”Barbara on ainakin pumpattu tänään täyteen voiton nälkää”. Matti Härkösen kommentti Brasilian maalivahdista.
Niin kai sitten...

Vau, en seurannut peliä riittävän ajoissa, en kuullut tuota. Taidan olla nostamatta somekohuntaa.
Koska en tunne, en ole tavannut enkä ole ikinä tuntenut yhtään Barbaraa.
Barbara Bachin olen toki nähnyt maskuliinisen James Bondin elämänkertaelokuvassa, hän on Johan Sebastian nuoremman flikkoja.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Muuten olen sitä mieltä, että naisten MM-jalkapalloilu on viihdyttävää urheilukatsomista.
Fanijoukkuettani en ole vielä määrittänyt, Ruotsia symppaan näin periaatteessa eli siitä lähden karsimaan ja vertaamaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
Cityn Phil Foden vie Englannin johtoon komealla soolomaalilla.
 

Nick Neim

Jäsen
Onkos tää tuomari hieman pilli herkässä Brasilian naisille vrt. Italian naiset.
Samaa katselin, kun jäi italialaisilta vapari hyvästä paikasta saamatta. Jos et vihellä sitä, niin et vihellä kyllä tuota rankkariakaan. Muuten on kovin linjatonta tuomarointia.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Jamaikan naisten pelit päättyivät sitten kolmanteen tappioon alkulohkossa. No woman, no cry. Harmi sinällään että olivat yksiä parhaimman näköisistä pelaajista näissä kisoissa. Toivoa on silti vielä että Kamerun pääsisi jatkoon.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Englannin nuoriso keksi melkoisen jekun tuohon loppuun. Mitähän tuossa edes tapahtui, mutta joskus pallo vain livahtaa omaan maaliin ja onnistuu häviämään lisäajalla.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tuota Brassien ylärima-vaparia vielä pyöriteltiin huippuhetkissä.

Ymmärrän hyvin, ettei muurissa tai lätkässä maskimiehenä ole aina kivaa. Tiedossa on kipua ja uhkaa. Mutta italiatar näytti jo kärsivältä selvitellessään tuomarilta kuinka käsillä saa kasvojaan suojata. Lopputuloksena, Toni Niemistä lainatakseni, ei aivan parasta mahdollista tekemistä kummulla ja suoritus oli luokkaa alibihyppy: jalat kyllä irtosi maasta, mutta vasta kun pallo oli viuhunut muurista yli.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kun nyt kritiikin makuun on päästy niin...joku tässä Laineen Samissa tökkii. Kenties intonaatiot, kenties robottimaisen kaavamainen tyyli jyskyttää eteenpäin ja valju tapa reagoida/improvisoida. Miks tällasia laine/leinosensimo-osaston ulkoanniltaan keskinkertaisia hahmoja isketään ruutuun.

Teksteistänsä oon muistaakseni tykännyt.
 
U21 Italia-Puola alkamassa Bolognan tunnelmallisella stadionilla. Hetki sitten Espanja voitti Belgian 2-1 viime hetken osumalla.

Tämä Italian jengi on kyllä suhteessa paljon maan edareita kovempi etenkin hyökkäyssuuntaan. Tulevaisuus näyttää vähän valoisemmalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös