Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 041 286
  • 120 293

Soolo

Jäsen
Tässä muuten hyvä giffi Ramosin osumasta Neymarin takajalkaan: Gfycat - jiffier gifs through HTML5 Video Conversion. Fast, simple gif hosting without size limits.

Taitaa tuokin täysin oikein mennä, vaikka pilkku ja punainen todella kova tuomio onkin. Ramos ei varmaan kontaktia halunnut, mutta selvä rike.

Ok, sata kertaa katsottuani: olihan se rike lähes varmasti, ellei Neymar sitten tee tuossa jotain käsittämätöntä atleettista suoritusta takajalan heilautuksessa. Ja miksi tekisi kun erittäin hyvä maalintekopaikka siunaantumassa. Kyllähän Ramos tuossa tietää mitä tekee kun juoksi noin lähelle. Maksoi vain kovan hinnan siitä nyt.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Realin kasetti ei kestänyt

Näinhän se oli, peli olisi pitänyt kyetä naulaamaan 2-1- ja/tai 3-2 -johtotilanteissa. Paikkoja kyllä oli, mutta nyt se ei vain onnistunut. Erityisesti tuon Benzeman toisen maalin jälkeen tuntui, että Barca oli ihan köysissä ja siinä vaiheessa olisi pitänyt päästä kahden maalin johtoon, sillä ote oli hyvä. Kaksi maalia kaulaa olisi myös tarkoittanut sitä, että Barca olisi tarvinnut kolme maalia, koska heille tasapeli ei olisi riittänyt ollenkaan.

Nyt kävi näin, ensi kerralla sitten uusi peli. Ainakin on säpinää mestaruustaistelussa, kun kolme joukkuetta pisteen sisällä. Toki mieluummin olisin nähnyt erilaisen lopputuloksen, mutta parempihan nämä aina voittaa. Pelillisesti silti mielestäni rohkaiseva esitys.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Revierderbyn kokoonpanot:

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm - Sahin, Kehl - Großkreutz, Mkhitaryan, Reus - Lewandowski

S04: Fährmann, Hoogland, Ayhan, Matip, Kolasinac, Boateng, Neustädter, Goretzka, Meyer, Draxler, Huntelaar

Eurosport 1:lta näkyy ilmaislähetyksenä.

Schalke on tällä kaudella hävinnyt jokaisen isomman pelin, eikä tämä toivottavasti tee poikkeusta. Mkhitaryanilla voisi olla vaikka tänään pitkästä aikaa hyvä päivä, syksyn derbyssä oli loistavassa vireessä.

Auf geht`s Dortmund!
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Manu tänään ilmeisesti:
De Gea; Rafael, Ferdinand, Jones, Evra; Carrick, Cleverley, Fellaini; Mata, Welbeck, Rooney

ja City:
Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Navas, Dzeko

Cityä en ole niin läheltä seurannut, että en viitsi kommentoida kokoonpanosta mitään, mutta Unitedin kokoonpano ei ole kyllä itselle ihan mieleinen. Varsinkin keskikentän pohja huolestuttaa, koska Carrickilla vielä näkyy pitkä poissaolo ja Cleverlyn taso yleensä ei riitä. Tähän kun lisätään vielä enemmän vauhtia kuin järkeä Welbeck, niin omat fiilikset eivät ole kovin korkealla. Mielestäni kokoonpano kertoo siitä, että Moyesin joukot lähtevät tänään puolustamaan ja iskevät vastaan harppuunoilla joissa Fellaini on target miehenä(?).
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
6 minuuttia pelattuna ja sekä Huntelaar että Lewandowski tuhlanneet paikan parhaalta maalintekosektorilta
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Noin, 45 sek. ja 0-1.

Peli voidaan mun puolesta keskeyttää ja antaa Citylle 0-3 luovutusvoitto. Tää peli on nähty. Tuo lammaslauma ei tosta nouse.
 

Jeffrey

Jäsen
United on kuin se kuuluisa peura joko on sekä ajovaloissa että liukkaalla jäällä. Kaikenlisäksi taitaa vielä olla paskat housuissa ja housut kintuissa tällä peuralla.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Puoliajan loppua kohden Dortmund otti koko ajan enemmän otetta pelistä ja Schalken maalivahti joutui pariin otteeseen venymään. Vielä viimeisellä minuutilla sai napattua Reusin vasurin taka-alakulmasta. Maalittomassa kuitenkin tauolle
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Tasaista vääntöä ensimmäinen puoliaika Dortmundissa. Kokonaisuutena kotijoukkue ehkä hieman edellä, mutta hyvin on Schalke pysynyt kyydissä ja prässäävät erittäin korkealta. Draxler ja Goretzka jäivät Schalkesta positiivisesti mieleen. Turhan rikkonaista peliä välillä, mutta muuten ihan viihdyttävää.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tasaista vääntöä ensimmäinen puoliaika Dortmundissa. Kokonaisuutena kotijoukkue ehkä hieman edellä, mutta hyvin on Schalke pysynyt kyydissä ja prässäävät erittäin korkealta. Draxler ja Goretzka jäivät Schalkesta positiivisesti mieleen. Turhan rikkonaista peliä välillä, mutta muuten ihan viihdyttävää.

Harmi, että molemmilla on puolet joukkueesta saikulla, tosin silloin Dortmund olisi varmana askeleen edellä Schalkea. SkyGO:n serverit kaatuivat juuri ennen ottelun alkua, ja nyt joutuu tihrustaa peliä jostain streamista, perkele.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
0-1 ensimmäisen puoliajan jälkeen Manchesterissa. Vauhdikasta peliä. Arse toisaalla perseilemässä jälleen, eli kotonaan häviöllä 0-1 Swansealle. Päivän kolmas matsi myös 0-1 lukemissa, kun Everton johtaa Newcastlea (perkele) St.james's parkilla.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Ei tunnu maistuvan keltapaidoille. Vuorotellen suunnilleen jokainen hyökkäävä Dortmundin pelaaja hukannut maalipaikkansa. Schalkella ollut ensimmäisen vartin jälkeen 1-2 paikkaa, joten aikalailla kotijoukkueen peli ollut tähän saakka. Maalit kuitenkin edelleen 0-0
 

RDivis

Jäsen
ManU pääsi selvästi paremmin peliin mukaan ja vei omaan silmään puoliskon lopussa. Ikävästi nyt jäi ahdistamaan, kun niistä alun koomailuista ei rangottu enempää...
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Aivan käsittämättömiä henkilökohtaisia virheitä ManUn pelaajilta. Ferdinandin liukastuminen, De Gea heikko avaus (jos palautuspallo on vaikea, niin monata se suosiolla katsomaan!), sekä Cleverleyn ja Jonesi louhikkokosketukset. Siinä ne pahimmat. Cityn olisi ehdottomasti pitänyt tappaa peli noista virheistä.

Nyt Unitedilla on saumat. Itse asiassa United sai jopa yllättvän monta todella hyvää mahdollisuutta vastaiskuihin, kun Cityn keskikenttä prässäsi ylirohkeasti. Huippuunsa viritetty vastaiskukone ala Liverpool olisi noista paikoista tehnyt pahaa jälkea, mutta Unitedin jokainen vastaisku kaatui joko heikkoon yhteispeliin (Mata ja Rooney) tai henkilökohtaiseen virheeseen (Welbeck). Puoliajan loppua kohden Citykin selvästi prässäsi varovaisemmin ja fiksummin.

Fellainilla ja Matalla olivat Unitedin parhaat paikat, mutta viimeistely oli kesyä. Vaikka City on tänään myös tehnyt virheitä, on se kokonaisuutena paljon paremmin yhteenpelaava joukkue ja lisäksi yksilötaidoltaan parempi. Ei varmaan yllätä ketään.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Vähän jäi harmittamaan tasuri, kun Dortmund vei tuota toista puoliaikaa selvästi. Lewandowskilla ja Mkhitaryanilla tuhannen taalan paikat, mutta ei vain mennyt. Sinänsä Dortmundilta ihan kivannäköistä peliä, vaikka voittoa ei tullutkaan. Yksi Reus Aubameyangin tilalla avauksessa saa ihmeitä aikaan. Parantamisen varaa jäi ainakin keskitysten laadussa, Piszczekiltä ja Großkreutzilta monia osoitteettomia palloja oikealta laidalta. Schalken junnut eivät toisella puoliajalla juuri mitään esittäneet.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kyllä oli huikea peli Deulofeulta. Jos jatkaa noita otteita niin ensi kaudella löytyy kyllä pelipaikka Barcasta.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On se yaya kova! Kuitenkin pitäisi nousta esiin myös oikeasti kovia vastaan ja Manu ei sitä tällä hetkellä ole. Missä olit Barcaa tai Bayernia vastaan (saksan peliä en nähnyt). Toivottavasti City tai Liverpool vie mestaruuden. Chelseassa ei sympatiaa herätä muuta kuin Samuel Etoo joka on aina ollut hieno pelaaja. Vastaavasti Mou pahin itkijä, vaikka kova tekijä onkin. Arsenal on ollut loppu kaudesta säälittävä. Toivottavasti Wenger lähtee vittuun sieltä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös