Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 042 813
  • 120 293

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Voiko olla selvempi käsivirhe boksissa kuin Cescillä tuossa Ronaldon vaparissa? No ei juurikaan voi.

Noh, Neymar torpattiin Realin boxissa, mutta ei siitäkään rankkaria puhallettu. Ihan puhtaasti jaloille tultiin siinä, eikä pallosta tietoakaan. Ei näissä helposti aleta palloa viemään pilkulle.

Barcelona oli alussa parempi, mutta enää ei ole Realin puolustus auennut. Barcelonan puolustus ihan tuuliajolla. Matsin parhaat tähän mennessä Benzema & Di Maria. Flopit Fabregas & Mascherano.

Kyllä tuo Barcelonan systeemi sitä uutta topparia huutaa ja valitettavasti runkoa pitäisi muutenkin maltillisesti uudistaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Noh, Neymar torpattiin Realin boxissa, mutta ei siitäkään rankkaria puhallettu. Ihan puhtaasti jaloille tultiin siinä, eikä pallosta tietoakaan.

Höpöhöpö, Pepe torppasi pallon pois ja Neymar tapojensa mukaan ei malttanut pysyä pystyssä, vaan kaatui Pepen jalkaan. Katsotaan vähän niitä pelejä ennen kuin huudellaan puutaheinää.

Topparitarpeesta olen samaa mieltä, sitä Barca on huutanut siitä lähtien, kun selvisi, ettei Puyol enää pysy tarpeeksi ehjänä tällä tasolla pelatakseen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Messi tasoitti, Pepelle ja Cescille varoitukset.

Vittulainen, olisivat nyt pitäneet sen johdon tauolle. Nyt taas Barcalle riittää mestaruustaistelussa yksikin maali, tasapeli heille ei riitä.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Pepeltä käsittämätöntä settiä. Hirveä lämpiäminen ja jäätävä filmaus perään. Punaista noista.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Mistä tuo Cescin kortti tuli? Pepe taas herrasmiehenä heilumassa... Aina yhtä tyylikäs kaveri.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
No onhan se selvä, että jos Messi tavoittaa huippuvireen loukkaantumisten jälkeen, niin vaikea hänen kanssaan on kenenkään kilpailla.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Benzema - Messi 2-1.

Benzema oli vain viimeistelijänä. Di Marian hienoutta nuo maalit. Tässä pitää vertailla kumpi on matsin paras Di Maria vai Messi. Vai tuleeko jostain muualta uusi haastaja.

Aivan kamalaa tuo puolustaminen. Aivan kamalaa...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Benzema taas paikalla, mutta hiiren verran ohi. Onhan tuota Barcan puolustusta nautinnollista seurata, minä tykkään. Pitäisi vain laittaa palloa kovemmalla prosentilla sisään, tämä ei riitä, jos oma pää vuotaa tuohon malliin.

Jalkapalloilullisesti hieno puoliaika, mutta pettymyshän tässä päällimmäisen on mielessä. Eiköhän Angel Di María astu maailman parhaana argentiinalaisjalkapalloilijana vielä esiin ja ratkaise ottelun toisella puoliajalla. Jäätävä esitys tähän mennessä.

Onneksi on Bundesliga.

Ensimmäisenä tulee mieleen sarjan kakkospaikkaa jahtaavan Schalken esitys Espanjan ykköstä vastaan, 2-9. Pepen idioottimaisuus ei ole koko espanjalaisen jalkapallon kuva, onneksi.
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Ja maalin jälkeen tilanne joka taas muistuttaa siitä kuinka jääkiekko on se kuningaslaji.

Olin juuri kirjottamassa samaa. AIna jaksaa ihmetyttää miten aikuiset miehet jaksaa harrastaa tommosta pelleilyä.

Olipa huikea puoliaika. Toivottavasti sama meno jatkuu tokalla puoliskolla.
 

Betoz

Jäsen
Tulee ihan Jarkko mieleen noista pelleilyistä.

Aika tiukka avausjakso tähän peliin. Kaikesta hypestä huolimatta ylittää odotukset ihan heittämällä.

Di Maria on aivan pitelemätön! Kuka Ronaldo? Kuka Messi?
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensimmäisenä tulee mieleen sarjan kakkospaikkaa jahtaavan Schalken esitys Espanjan ykköstä vastaan, 2-9.

Mulle tulee ainakin ensimmäisenä mieleen viime kauden UCL-finaali. Jonka toisinto muuten on todennäköisempää kuin esim. espanjalaisseurojen kohtaaminen finaalissa. ;)

**

Jos SaiPan ja JYP:n välinen play-off sarja on ADHD-kiekkoa, niin kyllä tämä eka puoliaika oli melkoista ADHD-jalkapalloa. Surkeaa puolustamista molemmilta, mutta viihdyttävää peliä toki. Pepe olisi melkein kyllä ansainnut punaisen idioottimaisuudestaan Messin maalin jälkeen.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Barcan puolustus on aika jäätävää, pelataan vain crisua ja balea pois, antaa patongin lompsia vapaana. Jumalauta 6 aivan a-luokan maalipaikkaa yhdellä jaksolla samalle naamalle, 6. Jatketaan vaan samaan malliin, kyllä kissakin noista aina pari tekee. Ihan järjettömän näköistä.

Mahtava kohellus koko alanelikolta barcan tasoituksessa ja messillekin jo kelpasi. Olihan kirpulla paikka laittaa jo jauhot suuhun siinä läpiajossaan, jonka sitten muni kuitenkin.

Hauskaa ja stressaavaa katsottavaa tähän saakka.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Jonka toisinto muuten on todennäköisempää kuin esim. espanjalaisseurojen kohtaaminen finaalissa. ;)

Rohkenen olla eri mieltä, vaikka kumpikaan sisäinen finaali ei näytä juuri nyt kovinkaan todennäköiseltä. Dortmund on kuitenkin melko pahasti siipirikkoinen Real Madridia vastaan. Lisäksi joukkueiden kuntokäyrät viime kaudesta osoittavat aika selvästi eri suuntiin.

Jatketaan vaan samaan malliin, kyllä kissakin noista aina pari tekee. Ihan järjettömän näköistä.

Toivon mukaan tekee vielä pari lisää toisella puoliajalla. Kyllähän noita jaksaa ottaa vastaan. Peli tosiaan voisi olla 6-2, jos kärjessä olisi joku van Nistelrooy Benzeman sijaan, kuitenkaan mitään Karimilta pois ottamatta. Benzema vain vaatii hirveän määrän paikkoja yhtä maalia kohtaan. Tosin olihan siellä paikkoja lisämaaleihin toisessakin päässä.

Tasapelikin riittäisi, mutta eihän siihen kukaan tyytyväinen voi olla. Nyt tarjotaan Barcaa pihalle mestaruustaistelusta, se pitää käyttää. Ja samalla yksi trolli hiljenisi hetkeksi.
 

Lukko4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Real Madrid
Näin vissiin yksin sitten Fabregasin kyynerpään Pepen vatsaan,kun juoksi ohitse. Loppu toki molempien kaatuiluineen ärsyttävää teatteria...mutta joo.

Vauhdikas puoliaika oli...Benzemalla paikkoja 4-5 maaliin...
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Huhhu oli kyllä teknisesti huikea suoritus tuo Benzeman toka. Ronaldo taas oli ihan kuutamolla ekalla jaksolla. Pari filmiä, pari kömpelöä harhautusyritystä. Toivottavasti pelaajilta ei lopu bensa kesken ja intensiteettiä on loppuun saakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös