Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Mulla kun on aiemminkin ollut tapana toimia Pelsun veskarien omien ketjujen avaajana, joten avataas Jakub-pojallekin jo omansa. Kuten muuan Hodgmanista aikanaan sanottiin, niin "Will dominate" pätee yhtä lailla tähän nuorukaiseen, vaikka aivan eri pelipaikan kaverista luonnollisesti kyse.

Skarekin iso koko yhdistettynä kylmäpäiseen rauhallisuuteen ja erinomaiseen tekniikkaan on sellanen kombo, että oksat pois mitä tämä poika tulee vielä urallaan saavuttamaan. Kuten @I own your face jo kerkisi sanomaan, niin aivan timanttinen hankinta Laukkanen&co:lta. Kausi on vasta nuori mutta mä sanon luottavaisin mielin, että Pelicans ei tule tällä kaudella kaatumaan maalivahtipeliin. Hitto vie millanen sisääntulo Liigaan Skarekilta!
 
Exploring...​

Kaidekuningas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Packers, #16, #87
Loistava hankinta! Rauhallinen, peittävä ja varma. Tänään pisti silmään, että pelaa kakkoskiekot todella hienosti ja nopeasti. Hyvältä näyttää.
 
The only place where skill comes before work is Dictionary.

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Jäätävää suorittamista nuorelta pojalta. Ei nyt toki vielä mitään pahaa haastetta ole saanut, kiitos joukkueen upean pelaamisen. Silti huikeaa varmuutta, rauhallisuutta ja laittaa kiekkoa koko ajan nopeasti peliin. Monessa tilanteessa tullut mieleen viime kaudet, kun löysä veto siniviivan takaa lähtee ja maalivahti polvistuu kiekon sulkien. Pelikatko ja aloitus omaan päähän. Nyt sitä oikein hätkähtää, kun Skarek heittääkin kiekon peliin ja taas hyökätään. Huikea löytö.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans/ New York Rangers
Monessa tilanteessa tullut mieleen viime kaudet, kun löysä veto siniviivan takaa lähtee ja maalivahti polvistuu kiekon sulkien. Pelikatko ja aloitus omaan päähän. Nyt sitä oikein hätkähtää, kun Skarek heittääkin kiekon peliin ja taas hyökätään. Huikea löytö.
Tämä!
Pistänyt kanssa omaan silmään, tosi positiivinen juttu!
Skarek on kyllä ollut todella skarppina maalilla, enään jää kysymysmerkiksi ja nähtäväksi se, että mistä on kaveri henkisesti tehty!
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Vaikka tänään kolme meni, niin yhä vahva esitys! IFK teki tänään hienoja maaleja.
Voittolaukauksissakin Skarek oli vahva. Nuori mies mm. hoiti mailapelillä tyylikkäästi Thorellin veivauksen.
 
Vielä kesällä kaikki oli mahdollista ..
Suosikkijoukkue
Pelicans
Skarekilta ilmiömäinen peli jälleen. 34 koppia, mukana useita huippupelastuksia, ainokaiselle ei mahtanut mitään. Kyllä meillä on hyvin pullat uunissa maalivahtipelin suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Auttaa todellakin isosti joukkuetta, kun maalivahtitandemi on torjuntaprosenteissa mitattuna ihan Liigan TOP3 kamaa. Olkinuorakin näyttänyt ryhdistäytyvän, kun tajusi että tämä Jihlavan Jakub ei ole mikään eilisen teeren poika ja että Jussi joutuu pistämään aivan parastaan taistellessaan tämän lahjakkaan junnun kanssa peliajasta.

JYP tuli tänään alussa lujaa ja Skarek otti heti ekoilla minuuteilla pari tosi tärkeää koppia ja nollasi vielä päätöserässä Turkulaisen läpiajossa. Lahessa ei ole ollut näin tasapainoista maalivahtitandemia varmaan vuosiin..
 
Exploring...​

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Skarekista tulee huippuvahti näillä ennusmerkeillä.

Itse luotan yhä tsekkinuorukaiseen enemmän kuin olkijussiin, mutta hyvä että molemmat vetää juuri nyt hyvää kautta.
 
Vielä kesällä kaikki oli mahdollista ..
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tie avoinna mihin vain isossa omenassa meidän Jihlavan muurilla... Todella kova pelimanni ja kiitos Laukkanen co. tästä löydöstä,saadaan sentäs kausi nauttia !
 
Pellaillaan.

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
selviytyminen
"Meill on Liigan paras veska ..." Onneksi on "Kuba". Niin ja Jussi kirittämässä. Skarekin aktiivinen toiminta kiekon saatuaan/ heti sen liikkeelle laittaminen, on myös mieluista katseltavaa. Hämmästyttävän kypsiä otteita tosiaan nuorelta maalivahdilta.
 
Pieniä ovat joulukalat silakoiksi.

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Näin JYPin kannattajana olisin toivonut Skarekin maalintekoyrityksen onnistuvan eilen. Pelasi loistavan pelin ja harmittavasti kiekko vähän pomppi yrityshetkellä.

Olisko mahdottomuus nähdä Skarek Tshekin riveissä EHT:lla tällä kaudella?
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Lahessa ei ole ollut näin tasapainoista maalivahtitandemia varmaan vuosiin..
Onhan tämä nykyinen selkeästi paras veskarikaksikko kokonaisuutena mitä Lahessa on ollut ehkäpä koskaan. Niemen ensimmäisellä kaudella Satosaaren kanssa molemmat olivat erinomaisia, sen jälkeen on ollut Niko Hovisen huippukaudet ja keskitason ykkösveskareita kohtuullisen hyvillä kakkosilla.

Ylipäätään Jakub Skarek on 18 vuotiaana teknisesti ehkäpä paras veskari mitä meillä on ollut, kokonaisuutena menee helposti TOP3:seen Niemen ja Hovisen kanssa.
Suhteellisen ruusuista tulevaisuutta voisi povata herralle, enkä pitäisi ihmeenä jos pelaisi jopa NHLää ensi kaudella, Islandersilla kun ei liikaa huippuvahteja ole ringissä.
 
Lahti VS Everybody
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Suhteellisen ruusuista tulevaisuutta voisi povata herralle, enkä pitäisi ihmeenä jos pelaisi jopa NHLää ensi kaudella, Islandersilla kun ei liikaa huippuvahteja ole ringissä.
Nojoo nimellisesti ei niinkään, mut niin vain Islandersin paperilla kohtuu nimetön maalivahtikaksikko on alottanut kauden erinomaisesti. Robin Lehner 7o, 92.8%, Thomas Greiss 7o, 93.4%. Ei sillä, Jakub tulee kasvamaan NHL-tason startteriksi. Ehkei vielä ensi vuonna mutta jos pitäisi veikata niin pääsee jo ensi syksynä parrasvaloihin.

Hyvin mahdollista, kenties jopa todennäköistä että Lehner kaupataan eteenpäin tämän meidän superlahjakkuuden tieltä. Greissin sopimus kattaa vielä ensi kauden eli Greiss-Skarek tullee olemaan Islandersin maalivahtikaksikko ensi kaudella. Greiss on pian 33 vuotta täyttävänä nähnyt jo maailmaa ja varmasti on hyvä mentori Skarekille tämän rapakon takaisen uran ensitaipaleella... Noh, ei mennä asioiden edelle. Pelataan nykynen kaus ensiks loppuun :)

Toki sekin on mahdollista että Islanders antaa pojan kasvaa korkoa kauden verran AHL:ssä, mutta toisaalta kun kaveri on noin viilipyttymäisen stabiili jo 18 vuoden iässä niin pidän tällä hetkellä todennäköisempänä että aloittaa ylhäällä.
 
Exploring...​

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Vähän menee jo off-topiciksi, mutta muistelisin lukeneeni että Lehnerillä on jotain samanlaista sairautta kuin Suomis-Tapsalla, jonka johdosta voinee olla saikkuja tiedossa. Ihan mahdollista siis jo ensi kaudella murtautua Islesin pelaavaan kokoonpanoon.

E. Niin ja eihän Lehnerillä edes näytä olevan sopimus kuin tästä kaudesta.
 

AgiiL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisko mahdottomuus nähdä Skarek Tshekin riveissä EHT:lla tällä kaudella?
Ei ole mahdottomuus, Škarek otteillaan ainakin ansaitsisi päästä Tšekin maajoukkueeseen EHT:lle. Este voi olla se, että Tšekeissä on oltu lähivuosina aika nihkeitä tähänkin mennessä Liigassa pelaavia kohtaan, kun on kyse maajoukkueesta. Edes Hrachovina ei saanut kutsua maajoukkueeseen ennen tämän vuoden kevään loppua, vaikka oli torjunut joukkueensa kahdesti finaaleihin.
 
"I only shoot and score then you score then will come" - Jesse Puljujärvi

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ei ole mahdottomuus, Škarek otteillaan ainakin ansaitsisi päästä Tšekin maajoukkueeseen EHT:lle. Este voi olla se, että Tšekeissä on oltu lähivuosina aika nihkeitä tähänkin mennessä Liigassa pelaavia kohtaan, kun on kyse maajoukkueesta.
Pitää myös muistaa, että vaikka Tshekin NHL-veskarien taso on laskenut takavuosista aika paljonkin, niin Euroopassa he ovat edelleen kovia. Voisin nostaa heidän eurovahtinsa jopa Suomen ja Ruotsin edelle. Venäjäkään ei kaukana Euroopan herruudesta puhuttaessa. Francouz-Furch-Salak-Kovar oli sellainen nelikko, että tuosta pystyi ottamaan yhden tai kaksi jokaiseen turnaukseen. Keväällä mukaan tuli tietysti vielä NHL:n 2-3 vahteja, joten ei sinne ihan kävelemällä pääse. Nyt Francouz on toki Coloradossa, joka muuttaa tilannetta, kun Ondrej Paveleckaan ei tullut paluupostissa toiseen suuntaan vaan lopetti hieman yllättäen suoraan uransa.

Jos Tshekillä on joskus tarve valita heikommissa sarjoissa pelaavia, niin ei ole ihme että katsellaan usein myös Tshekin oman sarjan suuntaan. Liiga oli joskus näistä selvästi parempi sarja, mutta nyt ero alkaa olla jo häviävän pieni. Leijoniin on vaikea päästä SHL:stä, ja se on paljon oudompaa suosimista, koska Suomi on kauempana Ruotsista kuin Tshekki Suomesta. Jos Hrachovina saa napattua vastuuta KHL:ssä, niin sitten alkaa varmasti kutsuja putoilemaan enemmän. Henrik Karlsson on vain tällä hetkellä sen verran takuuvarma ykkönen, ettei otteluita ole liikaa luvassa. Astanaa heikommassa joukkueessa voisi tulla vastuuta, mutta kuka uskaltaa ottaa riskin? + monella KHL-jengeistä on raaka 5kpl ulkkarikiintiö.

Skarekin tekemistä on kuitenkin mukava seurata tällä kaudella! Nuoret lupaukset (Godla, Georgiev, Salak jne) ovat aina kiinnostavampia kuin jämähtäneet liigajyrät. Nuorten kisoista tulee myös mielenkiintoiset! Tshekki ja Slovakia ovat nykyään sen verran surkeita tuolla tasolla, että he tarvitsevat isoja tekoja tähdiltään. Jesse Ylönen on tietysti toinen kiinnostava nimi Lahdessa Habs-varauksena. Hän saanee marinoitua Suomessa vielä seuraavallakin kaudella, ennen kuin hyppää punavalkosiniseen paitaan opettelemaan pienen kaukalon niksejä.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Puck Logistics
Jantunen antoi Skarekille ottelussa kolmostähden: 4 päästettyä maalia, 20 torjuntaa ja torjuntaprosentti täpärästi yli 80%.

Pientä vittuilua?
 
Yesterday’s home runs won’t win the ball game of tomorrow.

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat
Ei ollut kyllä ihan Kuban paras päivä tänään. Eka kerta, kun päästi yli kolme maalia.
 
-"Saat ylpeenä lausua: Olen Lahesta ja kannatan Pelsua!"

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Skarek ilmeisesti lähtökohtainen kolmosvahti kisoissa, kun ei ole tänään edes kokoonpanossa? Kiitos vaan Tsekille, että vei meiltä ykkösmaalivahdin Kanadaan asti istumaan katsomossa. Pelituntumakin varmasti tapissa, kun tuolta palaa jet lagien kanssa. Toivottavasti joutuvat putoamissarjaan.

Joo, loukkaantumisia voi tulla ja niin edelleen, mutta siellä olisi ollut mm. Tomas Vomacka myös valittavissa, joka pelannut viimeiset kolme kautta Pohjois-Amerikassa ja tottunut peliin pienessä kaukalossa.
 
Viimeksi muokattu:

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nashville Predators
Skarek ilmeisesti lähtökohtainen kolmosvahti kisoissa, kun ei ole tänään edes kokoonpanossa? Kiitos vaan Tsekille, että vei meiltä ykkösmaalivahdin Kanadaan asti istumaan katsomossa. Pelituntumakin varmasti tapissa, kun tuolta palaa jet lagien kanssa. Toivottavasti joutuvat putoamissarjaan.

Joo, loukkaantumisia voi tulla ja niin edelleen, mutta siellä olisi ollut mm. Tomas Vomacka myös valittavissa, joka pelannut viimeiset kolme kautta Pohjois-Amerikassa ja tottunut peliin pienessä kaukalossa.
En usko että Tshekillä on kahta parempaa veskaria kun Skarek. Luulisi että mies seuraavassa jo kokoonpanossa.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Jos tsekki on leimannut kahden kassarin pahvin, niin tuntuu entistä tyhmemmälle, että leimaisit vielä yhden maalivahdin lisää?
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nashville Predators
Jos tsekki on leimannut kahden kassarin pahvin, niin tuntuu entistä tyhmemmälle, että leimaisit vielä yhden maalivahdin lisää?
Niin. Tarvittaessa.

Täytyy kyllä ihmetellä ihan helvetin paljon että kenen muroihin Skarek on kussut. Tosin, ehkä ne voittaa nyt maailmanmestaruuden kun Pelsun kassari kolmosena.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans & Kekäläisen CBJ
Kuka idiootti siellä valmentaa Tshekkiä? Ykkösveskarina Tshekin kakkosliigan maalivahti ja kakkosena yliopistosarjoissa keskinkertaisilla tilastoilla tahkonnut kassari.

Jakubin pitäisi kyllä pyyhkiä persettä noilla kavereilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy