FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Hieno ketju, vastaavan voisi tehdä inhokkipelaajistakin.
Sananne on lakini, sir.

Eli vastaava idea kuin suosikkipelaajat -ketjussa, mutta nyt listataan inhokkipelaajia. Saako joku tietty pelaaja joukkueesta veresi kiehumaan? Saako hän sinut raivon partaalle kusipäisyydellään tai silkalla taidoillaan? Rokottaako kyseinen pelaaja aina ja vain sinun suosikkijoukkuettasi ja täten et hänestä tykkää? Avaudu nyt!

Avaaja muistuttaa, että nämähän on sitten mielipideasioita eli pidetään ne hernepalot pois nenukeista hanimussukat.

Oma listani:

HIFK - Micke-Max Åsten.. En arvosta Mestis-aikaisten sekoilujen vuoksi. Puolustukseksi on toki todettava, että pari viime kautta Liigassa on mennyt siistimmin ja suurimmilta ylilyönneiltä on vältytty, mutta se ei poista sitä rotan leimaa, joka Åstenilla on meikäläisen silmissä. Case Tuohilampi on kirkkaassa muistissa ja yksi kuvottavimmista teoista joita on Mestiksessä hetkeen nähty. Lisäksi on kova aukomaan turpaansa, mutta harvoin sitten kuitenkaan vastaa siihen kukonpoikamaiseen pullisteluunsa pudottamalla niitä hanskojaan..

Hassua, sillä kyseinen kuvaus kävisi hyvin pitkälti myös esimerkiksi meidän Pikkaraiseen. Omat rakastaa ja muut (rakastaa) vihaa? Itsekkin olin ennen Pikkaraisen tuloa Palloseuraan pitänyt häntä yhtenä suurena syöpäpesäkkeenä, mutta nyttemmin on syntynyt terve mancrush herraan. Eikä siis mitään pois Åstenilta ylläolevat tekstit, näitä pelaajia tarvitaan kyllä jääkiekossa. Ärsyttäjät tuovat sitä tervetta nahistelua kaukaloon, kunhan vain ne ylilyönnit jätetään pois.

HPK - Janne Lahti. En nyt varsinaisesti inhoa herraa, mutta pidän kuitenkin helvetin yliarvostettuna pelaajana. Jotenkin jäänyt sen yhden suonenvetokauden jäljiltä sellainen lapsenomainen usko elämään joihinkin ihmisiin, että Lahti on kovakin maalintekijä, mutta sellaista hänestä en kuitenkaan saa tekemälläkään. Ei siis itsessään pelaaja ärsytä minua vaan sellainen, jo onneksi katoavan pienenä esiintyvä, entisaikojen hype "maalintekijätyyppi"-Lahdesta.

Ilves - Tapio Laakso. "Inhokkipelaaja" on jälleen vähän väärä sana, mutta tämä "inhotus" juontaa juurensa taannoiseen TPS-visiittiin ja siihen, että siellä homma ei kulkenut sitten yhtään. Alkuun oli edes alivoimalla käyttökelpoinen pelaaja, mutta kun tutkapari Salo hajosi vierestä solkenaan, niin tuntui, että paras terä Laakson pelaamisesta jopa alivoimalla meni siinä samalla. Osasi alottaa, siinäpä se. Ei sopeutunut alkuunkaan TPS:n silloiseen sekasortoon, josta häntä ei voi kyllä syyttää, mutta vitutti, että heti kun vaihtoi Ilvekseen niin tuloksena oli 17 maalin kausi. Perskeles.

Hieno mies varmasti muuten kaikin puolin.

Jukurit - Hannu Pikkarainen. Hetken aikaa piti miettiä, että löytyykö muka sympaattisesti Jukureista joku inhokkipelaaja..? Valmentajahan siellä on täysi mulkku, siis se uimalakkipäinen mies, mutta että pelaajista.. Noh, edari-Hankkihan sinne hankittiin.. Hyi helvetti. Jätti lähtemättömän vaikutuksen Turun Palloseuraa edustaessaan olemalla yksi turhimmista hankinnoista, joita 2010-luvulla on tehty. Takana oli hemmetin tehokkaita kausia SHL:ssä, mutta kun paluu Suomeen koitti niin edarihenki valtasi taas miehen ja taas mentiin.. Ei mitään hyviä muistikuvia herrasta.. Kertonee herrasta jotain, että piti olla meidän kiekollinen liideri, mutta 18-vuotias junnu-Ristolainenkin teki enemmän pisteitä kuin hän ollen se Tepsin todellinen liideri..

JYP - Jani Tuppurainen. Joku voi sanoa, että taas soitetaan samaa kasettia ja jaksetaan kaivella niitä vanhoja haavoja, mutta eipä voi mitään. Vastenmielinen pelaaja ja aivan saatanan oksettava teko herralta.. Se arvostus mitä herraa kohtaan oli ennen tuota, vaipui aivan saatanasti pakkasen puolelle täällä päässä ruutua. Lisäksi kun historiasta löytyy polvitaklausta Ben Eavesiin, laitataklausta Lasse Kukkoseen sekä useita kukonpoikamaisia uhitteluita vailla aikomustakaan sitten tiputtaa niitä kinttaita kun vastakaikua tulisi.. En arvosta..

KalPa - Alexander Ruuttu. NHL-varauksen tuoma hypetys oli paikoittain joidenkin lätkäseuraajien toimesta sen verran yliampuvaa, että meni maku Ruuttuun. Oli Palloseurassa täysi sukka, mutta oikeasti hienoa oli nähdä keväällä, että miehellä luisti KalPan riveissä. Jokohan sieltä vihdoin alkaisi puhkeamaan kukkaan sitä kuuluisaa potentiaalia? En inhoa herraa, mutta en kuitenkaan pidä kovin kummoisena pelaajanakaan. Ikuisen lupauksen leima on vahvasti pinttynyt päähän meikäläisellä.

KooKoo - Michael Keränen. Yksi nappikausi Liigassa ja staran elkein helvettiin jättäen samalla MM-kisat väliin, kun "ei pystytä lupaamaan, että saisi pelata". Juupa juu. Noh, P-Amerikassa ei ollut edes farmissa kovinkaan kummoinen tähti ja NHL:n valloituskin jäi yhden pelin mittaiseksi ja sieltä sitten KHL-floppauksen kautta Ipaan ja Kouvolaan.. En arvosta, pidän primadonnana.

Kärpät - Jari Sailio. Rikehistoria on varsin kirjava ja erittäin hyvin muistuu mieleen eräskin kyynerpää muuan rotta-Ruutua kupoliin. Niin oksettava pelaaja kuin Ruutu olikin, niin eipä tuollaistakaan silti voi suvaita pelissä nimeltä jääkiekko. Lisäksi löytyy tukku muitakin sikailuja kohteina mm. Kristian Järvinen (TPS) sekä Dwight Helminen (JYP). Lisäksi kovan pelaajan maineessa olevaksi pelaajaksi ne hanskat tuntuu olevan liimattuna handuihin, varsinkin jos joku vähänkään asiansa osaava pelaaja sattuu tulemaan vastaan. Ja jos ne sattuukin tippumaan niin tuloksena on köyhää poikapainia..

Lukko - Ville Vahalahti. Älkää käsittäkö väärin, Vahalahti on ja tulee olemaan yksi kaikkien aikojen suosikkipelaajistani ikinä, jo ihan vain koska on "oman kylän poikia". On myös yksi kaikkien aikojen TPS-pelaajista ja vituttaa yli kaiken, että hänet menetettiin Lukkoon. Menetettiin kuitenkin ja aina vain vituttaa yhtä paljon nähdä Vahalahti kelta-sinisessä pelipaidassa jäällä viilettämässä ja takomassa maaleja Tepsiä vastaan.. Ei saatana.. Pelkkä ajatuskin alkaa vituttamaan lisää.

Pelicans - Antti Tyrväinen. Ihmisroska, jonka kaltaista pelaajaa ei todellakaan peli nimeltä jääkiekko kaipaa. Siinä missä esimerkiksi Åsten on sentään pystynyt jossain määrin siistimään peliänsä, tämä ihmiskuvatus se vain jatkaa samalla tyylillä kaudesta toiseen - Ja vielä kehtaa itkeä lehdissä saamistaan sakoista. Menisi vaikka Kazakstaniin pelaamaan sen yhden kazakkivajakin kanssa, joka hakkasi Kunluniin pelaajia. Saisi siellä sitten sekoilla ihan urakalla.

SaiPa - Per Savilahti-Nagander. Yksi kaikkien aikojen hutihankintoja Turun Palloseuralta. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta alitti nekin aivan saatanan reippaasti ja varsinkin pudotuspeleissä olisi ollut sama heittää Vahalahden koira jäälle, siitäkin olisi ollut enemmän hyötyä kuin Savilahkeesta.. Yök hyi. Onneksi edustaa SaiPaa ensi kaudella niin saadaan vastaan pujottelukeppi.

Sport - Tomek Valtonen. Inhoan sitä, että näihin vastataan valmentajan nimellä kun etsitään pelaajia, mutta toisaalta kun ei Sportista oikein löydy sellaista pelaajaa, joka inhottaisi erityisesti niin ei löydy muita vaihtoehtoja kuin Valtonen. Vastenmielinen ja helvetin ylimielinen valmentajankuvatus, jota en ole koskaan valmentajana osannut arvostaa enkä tule varmaan oppimaankaan.

Tappara - Mikko Lehtonen. Ei siksi, että inhoaisin pelaajaa, mutta siksi, että kustiin Tepsistä muualle ja tullee nousemaan Tapparassa arvoon arvaamattomaan..

TPS - Oskari Siiki. Pörrääjä, jolla on kyllä käsiä, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi Liigatasolle.. Näitä löytyisi junnuistakin kuinka paljon tahansa.

Ässät - Ben Blood. Ihmiskuvotus, en arvosta ollenkaan. Osaa varmasti pelata, mutta ne pelleilyt ja neiteilyt kun pitäisi hanskoja pudotella vievät viimeisetkin uskonrippeet meikäläisen osalta.
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihan hienohkoja perusteluja, joskin minun on vaikea löytää pelaajia, joita oikeasti "eniten vihaisin." Tällaisella topikilla voi olla arvaamattomia vaikutuksia, koska asia on kohtalaisen negatiivinen. On olemassa monta pelaajaa, joita arvostaisi omassa joukkueessa, mutta se paidan vaihtuminen toiseen saa hermot palamaan.

Minä en tunnusta inhoavani ketään, mutta joitakin pelaajia en hirveästi arvosta ja heitä ei löydy kyllä läheskään jokaisesta liigajengistä.

Oma listani on:

JYP - en vihaa JYPistä ketään yksittäistä pelaajaa, mutta Jyväskyläläinen takapajuisuus ja jyppiläisyys ovat omissa kirjoissani pelaajalle negatiivisia meriittejä. Sanotaan, että vihaan pelaajaa hänen jyppiläisyydestään, kunnes se päättyy. Ketään JYPistä on hyvin vaikea sympatisoida yhtään.
HIFK - en arvosta pätkääkään tätä järkälettä nimeltä Joe Finley. Hidas kuin mikä, ei mitään apua pelillisesti joukkueelle. Listalle jatkoksi IFK:n yököttäville brändihankinnoille. Törkeä taklaus Sebastian Repoon playoffseissa, tuota on vaikea arvostaa. Kädet ylhäällä kiekotonta päähän. Ei jatkotoimenpiteitä. Hyi hyi.
Ilves - Ilveksestä on vaikea löytää pelaajaa, jota en arvostaisi. Ilvesläisyys on tosin samanlainen tahra maineessa kuin jyppiläisyys, mutta ei kuitenkaan niin paha. Ilveksestä erityisesti arvostan Sandellia.
HPK - voiko jotain pelaajaa HPK:sta vihata? Ei voi.
Ässät - Jyrki Aho ei ole edes pelaaja, mutta saa kyllä täällä sapen nousemaan. Mukahauskoja läppiä ja heikkotasoista peliä vuodesta toiseen.
TPS - jälleen kerran ei jaksa vihata ketään pelaajaa, mutta turkulainen ylimielisyys ärsyttää koko organisaatiosta ja haisee Tampereelle asti.
Sport - sama lätinä kuin aiemmin, ei jaksa vihata ketään. F. & E. Riskaa en juuri arvosta, mutta tekevät kyllä töitä jengin eteen. Kankaanperä ei toki tunnu kivalta nallekarhulta vastuksen riveissä, mutta onhan se nyt aina meidän Kanki.
Kärpät - arvostan ja vihaan: Lasse Kukkonen. Ärsyttäviä poikkareita vuodesta toiseen, joista ei ikinä tule jäähyä. Omasta jengistä Jani Lajunen oli lähes yhtä hyvä tässä.
Pelicans - voisi listata useampiakin pelaajia, mutta Antti Tyrväistä on vaikea arvostaa missään muodossa. Nurminen penkin takana tuo itselleni välittömän oksennusreaktion.
KalPa - mitä tai ketä KalPassa edes voisi vihata? Sympaattinen & luisteleva organisaatio, ei siinä paljoa voi pelaajistakaan narista. Ehkä Jantusesta voisi organisaation ulkopuolella naurahdella.
Lukko - kuinka jotain Lukon pelaajaa voisi vihata? Riittävä rangaistus on pelata Lukossa.
SaiPa - ? Vihata? Never!
KooKoo - Siim Liivik ei juuri aiheuta positiivisia tunteita täällä.
Jukurit - ? Vihata? Never!
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ravens, Sea Monsters
HIFK - Micke-Max Åsten : Ei toki ole enää samanlainen riemuidiootti kuin nuorempana, mutta edelleen pelkkä naaman näkeminen ärsyttää. Niin sanottuja mukakovia pelaajia, jotka kyllä uhittelevat ja huiskivat, mutta luikkivat karkuun, jos on vähänkin todennäköistä, että tulee osumaa.

HPK - Petteri Nikkilä
: Myönnän, pääsi helposti inhokkilistalle keväisillä huitomisillaan.

Ilves - Tapio Laakso : Helvetinmoinen takiainen, joka tuntuu onnistuvan lähes aina Jyppiä vastaan pelasi sitten missä tahansa.

Jukurit - Markku Flinck
: Jotenkin tämä kankea lähes puukädeltä vaikuttava pökkelö on tehnyt itselleen uran, hyökkääjien Mikko Pukka? Omalla kohdallani pääsi inhokkilistalle SaiPa -vuosinaan, jossa tuntui pelaavan lähes tulkoon aina puolirikollisesti ja luikkivan helvetin lujaa karkuun, jos joku oli tulossa muistuttamaan teoista.

JYP - Jani Tuppurainen : Aiheuttaa tekosillaan välillä aivan valtavaa raivoa. Pelaa kovalla tunteella ja välillä menee aivan liian pahasti yli, jolloin joko tuhoaa vastustajan ja koko oman joukkueen peliä. Tuppurainen on tuhonnut ties kuinka usein ihan henkilökohtaisella panoksellaan JYPin ylivoimapelin. Milloin syötöt menevät ihan minne sattuu, milloin ei saa kiekkoa haltuun, milloin vetää kiekosta täysin ohi tai tekee vain yksinkertaisesti aivan järkyttävän tyhmän valinnan, vaikka jokainen paitsi Jani itse näkee, että yritys ei voi onnistua.

KalPa - Kai Kantola : Jokin kaverissa vain ärsyttää aivan suunnattomasti.

KooKoo - Michael Keränen
: Yhden kauden ihme, jolla taisi hieman nousta äkillinen menestys päähän.

Kärpät - Lasse Kukkonen
: Kun Junnoa ei tähän voi sanoa, niin Lasse olkoon seuraava inhokki. Kukkosella on ollut jo monta vuotta täysin omat säännöt maalin edessä.

Lukko - Jyri Marttinen : Omat fanit varmasti rakastavat, muut eivät. Täysi ihmiskyrpä ainakin jäällä ja nuorempana ilmeisesti myös kopissakin aika hankala persoona.

Pelicans - Antti Tyrväinen : Liigasta ei taida tyhmempää pelaajaa löytyä. Ei opi virheistään ja sakkokohun jälkeen jäi kyllä ikuinen itkupillin leimakin otsaan.

Saipa - ? : Tällä hetkellä ei näytä joukkueessa olevan ketään, joka aiheuttaisi suuria tunteita.

Sport - Tomek Valtonen : Tomek ei missään nimessä ikinä käskytä ketään, hänen jämäpelaajansa vain sattumalta käyvät hakemassa vastustajan pelaajia tappeluun, jos pelitilanne sitä vaatii. Tämän jälkeen vielä kehtaa itkeä tuomiosta.

Tappara - Kristian Kuusela : Aivan liian tuhoisa vastustajan paidassa, eikä tajua sitten millään pysyä pidempään poissa Liigasta.

TPS - Ilkka Pikkarainen
: Naamasta jo näkee, että mies on täyskyrpä. Lopetti käytännössä yksinään Ville Mäntymaan uran.

Ässät - Ben Blood : Matikaisen kultapoju, joka on vain hyvin hyvin väärin ymmärretty. Iso mies, jolla ei tunnu olevan liiemmälti haluja vastata tekosistaan. Löytää varmasti Nickersonin kokoisen aukon Ässä -fanin sydämmissä.
 
Hate the living, love the dead.

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Törkeä taklaus Sebastian Repoon playoffseissa, tuota on vaikea arvostaa. Kädet ylhäällä kiekotonta päähän. Ei jatkotoimenpiteitä. Hyi hyi.
Törkeä taklaus ehdottomasti, mutta ei nyt heitetä ihan legendaa. Taklauksesta puuttuu kaksi mainitsemaasi lisämaustetta. Linkki youtubeen taklauksesta. :)

HIFK - Ei kai sitä omasta joukkueesta viitsi ketään tällaiseksi nimetä.

HPK - Janne Lahti : Narrileima ja lievä yliarvostus yhden huippukauden jälkeen. Eipä Lahtikaan ole mikään inhokki, mutta ei tuolta oikein muitakaan löydy.

Ilves - Mikael Kuronen : Nolot avautumiset lehdille Åstenin ei kovin onnistuneen haun jälkeen. Taklasi Elkinsiä päähän.

Jukurit - Markku Flink : Tulee tilanteisiin välillä väkisin ja hieman myöhässä. "Venyttää" toisinaan taklauksen siten, että siitä tulee hieman likainen tai ainakin sen oloinen. Oikeita sikailujakin löytyy tililtä.

JYP - Jani Tuppurainen : Taitaa olla jo useampi vakavan loukkaantumisen aiheuttanut kolttonen vyöllä.

KalPa - En keksi ketään, kun Kantolakin pelasi HIFK:ssa niin upealla asenteella playoffseissa.

KooKoo - Michael Keränen : Oikeastaan samat perustelut kuin ylempänäkin. Taisi yksi hyvä kausi tuoda vähän liikaa arvostusta ja nostaa kusta päähän.

Kärpät - Jari Sailio : Säiliökin omanlainen ihmiskyrpä jolta löytyy rottailuja. Viimeisimpänä hyppytaklaus Jasse Ikosta kupoliin, josta Sailio selvisi ilman jatkotoimenpiteitä.

Lukko - En keksi ketään täältäkään. Jyri Marttinen herättää monissa varmasti negatiivisia tuntemuksia, mutta oman ihoni alle hän ei ole vielä päässyt.

Pelicans - Antti Tyrväinen : Todella törkeitä temppuja eikä tunnu oppivan sitten millään. "Tietynlaisen kovuuden ymmärrän, jne.." Ilveksestä lähtö itkemällä törkyilyn aiheuttaneen palkanmenetyksen vuoksi. Kävi sitten Ruotsissa hakemassa vielä sakot sukeltamisesta. Liigan ällöttävin ja hölmöin pelaaja.

SaiPa - Lauri Taipalus : Sai HIFK:ssa pelatessaan minut melkein raivon partaalle omalla pelillään. Koohottaja jonka puolustaminen näyttää siltä, että hetkenä minä hyvänsä tulee jäähy, jos ei kierretä kuin pujottelukeppiä. Liigan taitavin pelaaja laukomaan ensimmäistä blokkaajaa polvisuojiin. Taitoa varmasti löytyy, mutta ei taida olla peliälyä sen käyttöön.

Sport - Matkitaan muita ja sanotaan Tomek Valtonen. Joukkueesta ei löydy kovin vastenmielisiä pelaajia, mutta sitäkin vastenmielisempi valmentaja. Tappelee varmaan Tyrväisen kanssa oksettavimman henkilön viitasta koko Liigassa. Itse antaisin viitan Tomekille.

Tappara - Jan-Mikael Järvinen : Ällöttävä filmaava rääpäle.

TPS - Ilkka Pikkarainen : Ihmiskyrpä. Täysin ansaittu lisänimi, vaikka onkin tainnut jo hieman rauhoittua.

Ässät - Ben Blood : Jos nyt Ässissä keskittyisi ihan vain pelaamiseen ja jättäisi sikailut väliin.
 
Kärpät - Jari Sailio : Säiliökin omanlainen ihmiskyrpä jolta löytyy rottailuja. Viimeisimpänä hyppytaklaus Jasse Ikosta kupoliin, josta Sailio selvisi ilman jatkotoimenpiteitä.
No siinä ja siinä, että oliko sääntöjen vastainen. Luultavasti Jasse on jo käynyt pyytämässä anteeksi Raksilan Kuninkaalta, kun otti taklauksen noin hönösti vastaan.

Tosi lapsellista muuten nimitellä tuolla lailla yhtä Liigan parasta pelaajaa.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
No siinä ja siinä, että oliko sääntöjen vastainen. Luultavasti Jasse on jo käynyt pyytämässä anteeksi Raksilan Kuninkaalta, kun otti taklauksen noin hönösti vastaan.

Tosi lapsellista muuten nimitellä tuolla lailla yhtä Liigan parasta pelaajaa.
Mielestäni turha ketju. Tähän tää tulee kuitenkin loppujen lopuksi menemään.
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ollenkaan turha ketju, ihan mielenkiintoinen jopa. Inhokkipelaajia vaan ei löydy ihan joka joukkueesta, inhokki on muutenkin vahva sana, inhottavin pelaaja olisi parempi, siinä olisi sitä asteikkoa paremmin. Mutta kokeillaas:

HIFK - Eipä omasta joukkueesta löydä tietenkään ketään pelaajaa. Åsten tai Finley varmaan vastustajille ärsyttävimmät pelaajat, ja sen ymmärtää helposti, jos jompi kumpi noista pelaisi toisessa joukkueessa niin vituttaisi varmasti itseänikin. Åstenilla suu ja kädet käy vihellysten jälkeen ja naama hyvin vastenmielinen. Finley taas jakaa kyseenalaisia ja keskustelua herättäviä pommeja, joiden kovuus on sitä luokkaa ettei ole Liigassa nähty juurikaan vuosikausiin. Kaikesta huolimatta ja varsinkin Tappara-fanien länkytyksestä huolimatta Finley osaa kaiken oheistuotteen lisäksi myös pelata Liigan edellyttämällä tasolla, IFK:n viime kauden runkosarjan paras teholukema +11 ei tullut siitä, että osasi hypätä vaihtoon oikeaan aikaan. Keväällä taso kieltämättä laski, vammalla on voinut olla vaikutuksensa.

HPK - Ei löydy kyllä ketään edes ärsyttävää pelaajaa. Päävalmentajansa näköinen tyylikäs joukkue.

Ilves - Valitsen edellisen IFK-fanin tapaan Mikael Kurosen, ja Elkinsin päähän kohdistetun taklauksen vuoksi, jonka jälkeen luisteli lahjakkaasti karkuun kun Åsten halusi tarjota muistutusta. Noin muuten ei taida hänkään mikään kovin sikamainen pelaaja olla, eli ei mikään kirjaimellinen inhokki siis.

Jukurit - Flinckin Markkuhan se, jäänyt mieleen useampi päähän, jalkaan ja numeroihin kohdistuva taklaus, sekä maalia tuulettaneen pelaajan töytäisy viime kausilta.

JYP - Tuppuraisen 1-2 sikamaista tempausta ovat jääneet mieleen joten valitaan sitten hänet. Toisaalta arvostusta tulee siitä, että on noinkin vaatimattomilla taidoilla saanut tehtyä hyvn uran Liigassa. Asenne on hyvin JYP:pimäinen eli työteliäs ja periksiantamaton.

KalPa - Se Sami Mutanen on kyllä sellanen kusip.. No ei oikeasti, ei täältä löydy ketään erityisen inhottavaa pelaajaa. Ehkä voisi mainita Alexander Ruuttun, vituttaa pelaajat joilla on aina ollut lahjoja parempaan, mutta ei vain ole osannut tai ottanut niitä lahjoja läheskään täysin käyttöönsä. Ruuttu voisi myös käydä parturissa jos ei ole vielä kerennyt.

KooKoo - Maikkeli Keräsen voi mainita osin yllä olevin perustein. Keränen tosin pelasi yhden loistavan kauden jolloin sai lahjat hyödynnettyä. Sen jälkeen onkin ollut hiljaista, MM-kisoista (vai leirityksestä?) kieltäytyminen kertoo asenteesta aika paljon. Keräset ja Ville Leinot eivät ole todellisia pelaajia tai pelureita, vaan luonteeltaan lähempänä jotain taitelijoita. Harmi että väärille tyypeille menee niitä taitoja ja lahjoja. Miettikää esim. Kai Kantolaa Ville Leinon pelillisillä lahjoilla.

Kärpät - Jari Sailion sitkeä asenne on enemmänkin arvostettavaa kuin inhottavaa. Joo on myös taklannut joskus jotain päähänkin, mutta niin vähän löytyy sikamaisia tekoja, versus se, että ei ole erityisen lahjakas pelaaja, mutta asenne on niin täyttä rautaa että on päässyt aina Liigaan asti. Kukkosen vihaa en ymmärrä kyllä yhtään. Mistä lie kumpuaa. Jakaa poikkareita maalinedustalla? Kuka helvetin pakki ei niitä jakele? Varmaan jakaa vähän keskimääräistä kovempia poikkareita joo, mutta ei siellä maalinedustalla kuulu ollakkaan kivaa. Kärppä-laivan kapteeni on soturi isolla sydämellä.

Lukko - Kaapo Kähkönen. Hienoa että on tehnyt joskus parisen maalia, mutta pitäisikö niitä kiekkoja alkaa myös torjumaan vähän paremmilla lukemilla? Niin kauan kun ei tee jotain 15 häkkiä kaudessa, niin joutuu ottamaan kyllä kiekkoja paremmilla prosenteilla kiinni. Tätä kohtaa ei kannata ottaa turhan vakavasti.

Pelicans - Tyrväisen Antti tietenkin. Se parempi ja fiksumpi Tyrväinen tuli IFK:hon, ja nyt lahjattomammalla isoveljellä olisi aika nostaa pelillistä tasoaan Pelicansissa, ja unohtaa ne ylikovat taklaukset. Finleyn viime kauden taklauksien jälkeen ei tosin ole näin IFK-fanina järkevää liikaa moralisoida niitä taklauksia. Toki on siinä ero että Finley taklaa useimmiten kropallaan täysin puhtaasti, eikä viime kaudella Joella tainnut olla yhtään puhdasta pääosumaa eli taklausta jossa ensimmäinen osumapinta olisi ollut päähän, kun taas Tyrväiseltä niitä löytyy usemapiakin, ja Tyrväisen taklauksissa on usein ongelmana ne parkkipaikalta asti haetut vauhdit.

SaiPa - Sebastian Sjöholm on kans yks per.. Ei, ei täältäkään oikeasti löydy ketään.

Sport - Kankaanperä pakko mainita. Pelilliset ansiot olivat aikanaan todella hyvät, mutta varsinkin vanhempana alkanut jahdata jatkuvasti pienempiä pelaajia, eikä ole tapellut varmaan kymmeneen vuoteen kenenkään kovanaaman kanssa. Jos vastustajalla on Jonne Virtanen tai vaikka Nolan Yonkman, on Kankaanperä kuin pyhäkoulupoika, muuten sitten rähisee puolet pienemmilleen kuin mikäkin karvainen lapsi. Tappeli kerran kokoisensa kanssa, ja se olikin kentän kiltein pelaaja Corey Elkins, joka vittuuntu Kankaanperän jatkuviin huitomisiin ja lopulta keihästykseen.

Tappara - Eipä dynastiasta löydy ketään erityisen inhottavaa pelaajaa. Jos joku pakko mainita niin Jan-Mikael Järvinen ja ne helpot kaatumiset. Vaikea uskoa että painaa 80 kiloa (EP), tasapainosta päätellen lähempänä 50 kiloa (varusteiden kanssa). JMJ:n lättysyötöt on sen verran silmiä hiveleviä, että saa vähän anteeksi keijuiluaan.

TPS - Kyllä se on IFK:n junnut läpikäynyt Ilkka ''talkkari'' Pikkarainen. Kilahtelee turhanpäiten, jahtaa pienempiään Kankaanperämäisesti, jne.

Ässät - Ben ''there will be'' Blood. Viime kauden kolttosia ei tosin jäänyt mieleen juurikaan, toissakaudelta jäi mieleen jokunen suoraan päähän osunut taklaus. Ei varmaan pääsisi monen muun tällä listalla olevan ohella Mensan jäseneksi. Blood ei ole tainnut koskaan IFK:ta vastaan tehdä mitään ekstraa, joten sikäli en osaa kovin paljoa vihata.
 
Viimeksi muokattu:
Rock, paper, shotgun.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
IFK: Micke Max Åsten - Rottailu kuuluu osittain lajiin, mutta sekin pitää hoitaa tyylillä. Tämä herra räksyttää mutta ei vastaa sitten teoistaan. Noutaa pelaajia takaapäin toisten tietämättä ja kaiken päälle vielä sitten aiheuttaa tekemisillään toisille loukkaantumisia. Ei voi arvostaa. Joskin vähän on sentään fiksumpi ollut ehkä nykyään..
HPK: Petteri Nikkilä - Ihan vain viime keväisen temppunsa takia. Muuten vaikea löytää oikein ketään.. paitsi ehkä muidenkin tavoin Janne Lahti. Hienon tilin mies varmasti keräsi tuon yhden kauden ansiosta.
Ilves: Tapio Laakso - Virran "oma" poika. Pelasi Kuopiossa vähän vaisumpaa kiekkoa mutta nykyään äitynyt ihan pelimieheksi.
Jukurit: Markku "liian myöhään" Flinc - Se maalinjälkeen töytäisi ei vaan kuulu kiekkoon. Herralta löytyy muitakin tyhmiä temppuja tililtään..
JYP: Jani Tuppurainen - Pakko se on Allu valita. Koohottaa välillä tyhmästi aiheuttaen kanssa pelaajille loukkaantumisia. Muuten olisi ihan kelpo pelimies. Täältä olisi voinut valita monta muutakin.. Miika Lahti ja jäänpinta.. Juuso Puustinen ja väärät seurat.. J-P Hytönen ja hevosnaama.. jääkööt siihen
KalPa: Niko Hovinen - Olisi kelpo kassari jos nivuset ja paikat pysyisivät kunnossa. Viettänyt suonenvedon jälkeen kiertolaiselämää "isolla" statuksella, ja ei ole onnistunut missään. Nyt on toki tuo elämä takana ja saa todistaa olevansa vielä kelpo kassari :)
KooKoo: Märkä-Simo - Tää oli myös aika helppo. Sekä ulkoinen että kentällä oleva habitus ei vain uppoa. Muka kovaa jätkää mutta tosipaikan tullen laskee alleen
Kärpät: Jari "jätesäiliö" Sailio - Jostain vain kumpuaa inhotus ko herraa kohtaan. Bluesin ajoilla taisi jotain tehdä KalPaa vastaan pelatessaan.
Lukko: Lauri Tukonen - Varmaan ainut pelaaja joka tuli molempiin listauksiin. Arvostan miestä kun ehjänä pysyy ja toisaalta vihaan. Onnistunut aina KalPaa vastaan.
Pelicans: Antti Tyrväinen - Tarvinneeko edes kirjoittaa mitään? Liigan tyhmin pelaaja joka ei kunnioita yhtään vastustajiaan. Itkupilli
SaiPa: Joni Nikko - Oli täältä vaikea joku valita, mutta valinta osui lopulta Nikkoon. KalPaan tullessaan mehusteliin et jes nyt on pätevä pelaaja ja tykittää +20maalia. Saimaalla varmaan odotetaan tätä samaa juttua vieläkin? turhaan..
Sport: Tomek Valtonen - Helpoin valinta. Jos nyt saa sanoa niin melkoinen "kusipää" ja varmasti myös pitää siitä. Jaksaa valittaa joka asiasta ja ei ole koskaan käskyttänyt ketään tekemään mitään. Pelaajat tekevät lopulta itse ratkaisunsa.
Tappara: Kristan Kuusela - Niin pirun huikea pelaaja tähän liigaan että kateeksi käy. Onnistuu niin pelin-kuin maalintekokin.
TPS: Petrus Palmu - ja salakalastus. Ei pysty arvostamaan. Voi olla pikkujuttu mutta todella tyhmää jos ei kerrasta mene kaaliin.
Ässät: Matti Lamberg - Joskus liian kovat ja tyhmäänä tulleet taklaukset.
 
Viimeksi muokattu:
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
HIFK: Micke-Max Åsten - Tätä ei varmaankaan hirveästi tarvitse perustella
HPK: Oula Palve - Oli viime syksynä hyvässä vireessä, mutta sen jälkeen pieni loukkaantuminen ja kadotti täysin vireensä neppailemalla omiaan. Toivottavasti löytää vireensä ja neppaileminen loppuu
Ilves: Arto Laatikainen - Monet ovat kehuneet miestä niin Blues-aikoinaan kuin sen jälkeenkin. Itselle jäänyt aina kuva miehestä, joka ei ole koko arsenaaliaan käyttänyt milloinkaan.
Jukurit: Henri Auvinen - Kerhossa koohotti menemään päästä päähän vailla ajatusta. Yritti niin pakkina kuin laiturina. Ei homma toiminut oikein kummassakkaan.
Jyp: Jani Tuppurainen - Vaikka osaa tehdä pisteitä, niin kaverissa on valitettavasti myös se toinen puoli ns. Jekyll vs. Hyde.
KalPa: Niko Hovinen - Todella potentiaalisesta kassarista valahti erittäin nopeasti haparoivaksi ja erittäin epävarmaksi vahdiksi. Mikä mahtoi olla syy?
KooKoo: Siim Liivik - Samalla kun on inhokki, on hän myös suosikkipelaaja. Mieluummin omassa joukkueessa kuin vastustajan. "Likaisen" työn raataja.
Kärpät: Jari Sailio - Silli osaa ärsyttämisen jalon taidon. Häneen pätee sama kuin Sheriffiin yllä.
Lukko: Janne Niskala - Rannikkotykin kaltaista viivapelotetta olen kaivannut Kerhoon muutaman vuoden ajan jo. Toivottavasti joku nykyisistä pystyisi lunastamaan tuota viivapelotteen paikkaa.
Pelicans: Antti Tyrväinen - Pelaajilla joskus lainehtii kentällä, mutta tällä kaverilla myrskyää lähes aina.
SaiPa: Frans Tuohimaa - Saapuessaan Kerhoon sai ykkösvahdin viitan harteilleen, mutta ei osoittautunut sen arvoiseksi. Nuori Saros tuli takavasemmalta vilkku päällä ja painoi lujalla vauhdilla ohi. Mahtoiko saada ikuiset traumat tuosta, kun ei ole oikein vieläkään löytänyt kunnon virettä? Tällä kaverilla piti olla kyvyt pelata Atlantin takana.
Sport: Ville Viitaluoma - Mitä mahtoi Kerhossa tapahtua, kun kapteeni jätti joukkueen ja lähti Ruotsiin? Joukkue kuitenkin yltyi tuon jälkeen kauheaan vireeseen ja ylsi vielä puolivälieriin.
Tappara: Tomas Zaborsky - Vastustajalla tuollainen täsmäase ei ole koskaan kiva juttu.
TPS: Ilkka Pikkarainen - Talonmiehellä on sytytyslanka millinmittainen.
Ässät: Ben Blood - Jatkuuko samat otteet kuin Pussinokkien paidassa?
 
"Jaakola puolusti siinä Tyhjäsen Yrkkää, joka ei ollut jäällä ollenkaan". - H. Aravirta 07.05.2017 FIN-FRA 1-5.

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni turha ketju. Tähän tää tulee kuitenkin loppujen lopuksi menemään.
Parempi ja mielenkiintoisempi versio alkuperäisestä tämä ketju omasta mielestä. Vihatut pelaajat tuo katsojia, väriä ja medianäkyvyyttä. Toisin sanottuna todella helvetin tärkeitä nämä vihatut pelaajat.

Sitten omaan listaan:
HIFK: Juhani Tyrväinen - Jotenkin aina Tepsiä vastaan onnistuu maalinteossa. Vittumaisen hyvä taklaaja myös, kun vaan pitää ne puhtaana. Harmitti silti toi Tampere Cupin tilanne, toivottavasti on pelikunnossa ja sais kokea mahdollisimman monia puhtaita taklauksia ja ilmat pihalle -tilanteita tällä kaudella. Maalitaulu selässä, kun katson pelejä.

HPK: En löydä pelaajaa jota vihaisin. Puhtaita pulmusia jokainen.

Ilves: Antti Lehtonen - Naurettava sulkeltelija. Ei yhtään arvostusta kyseistä pelleä kohtaan. Toivonmukaan huono kausi tulossa ja Ruusu/Urpolahti ottais ykkösmoken tontin.

Jukurit: Markku Flinck - Naama ja olemus ärsyttäviä. Pisti myös aika ruman taklauksen viime kaudella, josta tuli pelikieltoa.

JYP: Jerry Turkulainen - Tollasella sukunimellä pellailee hienoa kiekkoa Jyväskylässä. Perkele.

KalPa: Kai Kantola - Räksyttää todella paljon tuomareille ja tuntuu että aina oma epäonnistuminen on jonkun toisen vika.

KooKoo: Siim Liivik - Samanlaista räksytystä ja valittamista mitä yllä olevalla. Yhdistettynä siihen pullisteluun, mutta kentällä onkin korkokengät jalassa.

Kärpät: Veini Vehviläinen - Aika huono maalivahti jota ylihypetetään ja junnukisoissa tärkeissä matseissa housuunpaskominen. 3 vuoden päästä Mestiksessä, ottakaa ihmeessä ylös.

Lukko: Jyri Marttinen - Suu käy tuomareille joka sekunti, mitä vaan jäällä on. Ihan hyvät pelitaidot, joten vois keskittyä pelaamaan, niin ei ehkä olis jäähdyttelemässä Lukossa. Ja se virne, kun oma joukkue tekee maalin...

Pelicans: Antti Tyrväinen - Aikamoinen turhake ja vaarantaa kanssapelaajien terveyden noilla hyppy/ryntäys/laitataklauksillaan. Pitkään pannaan vaan tämä poju.

SaiPa: Per Savilahti-Nagander - Savilanta Napanderi oli kyllä huonoin puolustaja TPS:n paidassa tällä vuosikymmenellä. Pienet asiat ratkoo playoffs-pelejä, ja niitä tämä kaveri ratkoi monta. Vastustajan hyväksi.

Sport: Markus Kankaanperä - Soittaa turpaansa koko ajan ja jakelee rumia poikittaisia. Jäähyminuutteja viime kaudella 158min...

Tappara: Tomas Zaborsky - Osittain vihaan, koska on todella hyvä pelaaja. Osittain kun ruikuttaa aina kaikesta ja pinna palaa tosi nopeasti. Sitten se, että on vieläkin Liigassa vaikka paukutti jo 2012 35 häkkiä. Ura vähän kuopassa?

TPS: Oskari Siiki - Turhake, joka vie lupaavien pelaajien näyttöpaikkoja munattomalla pörräyksellään. Palstalla saa aina silloin tällöin kuulla että 22-vuotias on JUNIORI. Seurauskollisen kuvan saa, joo, mutta kun ei se riitä ni ei se saatana riitä.

Ässät: Ben Blood - Melkein lopetti Perrinin uran. Ihan hyvät pelitaidot, mutta tasapainoittaa sitä säännöllisellä perseilyllään. Lähtis pois Suomesta ja jääkiekon parista.
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
HIFK - Micke-Max Åsten: Divaritason kiekkoilija kukkoilee ammattilaisten seassa. Täysi pelle sekä käytöksensä, habituksensa ja nimensäkin puolesta.

HPK - Janne Lahti: Kerhosta ei varsinaista inhokkia löydy, mutta Lahden pitkäaikainen yliarvostus laskee omaa arvostusta.

Ilves - Juhani Tamminen: Symppiksiä täynnä Ilveskin joten puhtaasti nimensä ansiosta valinta osuu Tammiseen.

Jukurit - Jesper Piitulainen: Yliarvostettu väkkärä edustaa pelaajatyyppiä jota en arvosta. Laput silmillä koheltava kulmahyrrä.

JYP - Miika Lahti: Kaatuilija ja rottailija. Jääkiekkoilijana ei kummoinen.

KalPa - Alexander Ruuttu: Isukin nimellä ja asemalla on näin pitkälle ratsastettu, mutta taso alkaa olemaan nähty.

KooKoo - Siim Liivik: nelosketjun liigajyrä ja elkeet kuin isollakin maailmantähdellä. Rasittava persoona ja välttävä pelaaja. 14-vuotias miehen kehossa.

Kärpät - Charles Bertrand: Kovat oli odotukset kun saapui Poriin. Saimme sooloilevan kulmahyrrän, joka ei kentällä nähnyt ketään muuta ja keskittyminen oli vain omissa maalitavoitteissa. Mukavan oloinen kaveri kuitenkin ja hyvää jatkoa hänelle.

Lukko - Toni Suuronen: Jotenkin noussut itseäni suuresti ärsyttäväksi pelaajaksi. Onneksi pelannee mestistä tällä kaudella ja tulevaisuudesaakin.

Pelicans - Antti Tyrväinen: Avausviestissä osuvasti kuvailtu ihmisroska. Sopisi paremmin Venäjän Big Brother taloon kuin kiekkokaukaloon. Suosittelen Antille vahvaa lääkitystä ja intensiivistä terapiaa. Täysi idiootti.

SaiPa - Täältä en kyllä löydä yhtään ketään, josta olisi millään tasolla negatiivisia mielikuvia. Sympaattinen SaiPa.

Sport - Riskat, etenkin Filip: Antijääkiekkoilijoita, jotka eivät varsinaisesti osaa mitään mutta parhaansa mukaan roikkuvat mukana roikkumalla vastustajissa.

Tappara - Juhani Jasu: Keskinkertainen kiekkoilija, joka on jotenkin luonut uran pelkällä aloitustaidolla.

TPS - Jonne Virtanen: Yliarvostettu ja ärsyttävä. Liigan huonoin luistelija eivätkä muutkaan ominaisuudet päätä huimaa.

Ässät - Niko Peltola: Huittisten Bobby Orr kuvittelee olevansa joukkueen kiekkollinen liideri ja ylivoiman primus motor. Todellisuudessa viipyy kiekossa liian pitkään ja ratkaisut ennalta-arvattavia. Suurin yksittäinen syy Ässien surkeaan ylivoimaan viime vuonna.
 
Winner winner chickendinner

Pori67s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ude&Parru
HIFK: Micke Max Åsten - Tarviiko perusteluja?
JYP: Jani Tuppurainen - En vaa pidä Tuppuraisesta. Jokin hänessä inhottaa. Ehkä se, kun hän on niin hyvä ja pelaa JYP:ssä.
KalPa: Kai Kantola - Ihme valittaja. Räksytää tuomareille melkein aina jostakin. Ja leikkais sen tukkas.
KooKoo: Siim Liivik - Vituttaa koko naama. Ihme Virolainen, joka luulee olevamsa gangsta rap "muusikko". "Märkä Simo" siltä näyttääkin, että märkä maistunut.
Eipä noita hirveesti edes ole.
 
"Ennen kello 12, kun on paikalla niin se riittää, se voi lähteä aikasemminkin, mutt se ei lähe ennen kahtatoista."

-Mikael Kosola

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nashville Predators
Ilves-aikaiset rottailut ja niiden halveksimisen ymmärrän, mutta todella törkeitä headshotteja tuli viime kaudella todella paljon mm. Riskalta, Peltoltalta, Tiivolalta jne, ketään ei kiinnosta. Tyrväinen vetää yhtä uuvattia maalin takana P-Amerikan tyyliin ja taas ollaan ihmisroska. Kaveri ei mitään muuta viime kaudella edes tehnyt. J.Karalahti aika osuvasti tilanteesta puhisi.

Ne Kuuselaan haetut headshotit jne tuomitsen rankasti kyllä. Kannattaa seurata enemmänkin vanhemman Tyrväisen otteita niin tietää että kaveri osaa pelata fiksusti ja hyvin. Taklattavan vastuu kadonnut jääkiekosta täysin. Tästä kärsii kaikki.

Ei kuulu ketjuun mutta listaan itsekin omani myöhemmin. Ei pitäisi antaa vihan sumentaa silmiään. Varsinkin tälläset "ihmisroska"-kommentit on itsessään täyttä roskaa. Toisaalta hyvä, niin kaverin 15 maalia ensi kaudella vituttaa entistä enemmän muita.
 

Ralph

Jäsen
Tietynlaisilla pelaajatyypeillä tässä ketjussa mainitsemen kertoo sen, että on tehnyt jotain oikein. Jari Sailio ja Micke-Max Åsten esimerkiksi.

Tietenkään ei haittaa mitä muut ajattelee, mutta epäselväksi on jäänyt puhutaanko Janne Lahden suonenvedossa keväästä 2006 vai 2007.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport - Riskat, etenkin Filip: Antijääkiekkoilijoita, jotka eivät varsinaisesti osaa mitään mutta parhaansa mukaan roikkuvat mukana roikkumalla vastustajissa.
Tästä jäi nyt sellainen kuva, että mielestäsi Riskojen kaltaisilla pelaajilla ei ole käyttöä jääkiekossa, vai mitä tarkoitit?
 
Vaasan Sport 2020-2021 - Rehtorin puhuttelussa vol 2

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Koko liigassa ylivoimaisesti inhottavin on mielestäni Jani Tuppurainen. Ei kaihda vastustajan fyysistä vahingoittamista ja tekee sen lisäksi vielä tulosta. KAiken kruunaa vielä sellainen juron viikinkimäinen olemus - hyi hitto.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tehdäänpä tämä nyt kuitenkin.

HIFK
- Micke-Max. Tykkäsin kaverista ennen, mutta lyönyt vähän yli. Vähän tuollainen Ruutumainen pelaaja.

Jukurit - Piitulainen. Rakastaa kiekkoa, mutta ei tee sillä oikein mitään järkevää.

JYP - Miika Lahti. Ei pysy pystyssä ja painelee pää munissa menemään. Ihme, että pää on vielä tallella.

KalPa - Kantola. Suu käy enemmän kuin tarpeeksi.

KooKoo - Bjorkstrand. Ei minkäänlaista tahtoa koko kaverissa, kun kävi SaiPassa. Aika surffailuksi meni vaikka helkkarin taitava.

Kärpät - Kukkonen. Naama vain sattuu vituttamaan. Muutenkin pelaa siinä sääntöjen rajamailla. Tuomarien kanssa ollaan yleensä eri mieltä kummalla puolella rajaa.

Pelicans - Tyrväinen. Listan ainoa pelaaja, jonka poistamista koko Liigasta kannattaisin. Järkeä niin vähän päässä, että ei pitäisi uskaltaa jäälle päästää. Ihme, että on luistelemaan oppinut.

SaiPa - Mietin oikein kunnolla listaa läpi, enkä inhoa omasta jengistä tällä kaudella ketään. Tosin tilanne varmasti muuttuu kauden mittaan.

Sport - Valtonen. Ei pelaa, mutta ei kyllä olisi asiaa Liigaan.

Tappara - Jan-Mikaelista jäänyt vähän sellainen sukeltava fiilis. Ei voi arvostaa, vaikka muuten pelimiehiä onkin.

TPS - Taitaa muuten löytyä useampikin pelaaja tästä jengistä, joka voisi listalle päästä. Pikkarainen ehkä suurimpana. Järjetön kaveri tämäkin.

Ässät - Sanotaan nyt Blood, vaikka uskon herran vain tekevän kuin käsketään.
 
Viimeksi muokattu:

jahaj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers
Selkeästi havaittavissa tietynlaisten pelaajien tulevan tässä keskustelussa esille. Tarkoittanee, että äijät tekee hyvää työtä.

Mun mielestä hienoa, että liigasta löytyy tällaisia pelaajia kuten Åsten, Pikkarainen, Sailio, Liivik. Hieman alkaa kiehua kun edes ajattelee näitä vastustajan riveissä. Olen aina kannattanut ja tulen aina kannattamaan jääkiekossa myös tätä agitaattori-roolia/aspektia. Bonusta vielä jos nämä kaverit jotenkin osaa pelata.
 
Voiton ei kuulu olla hauskaa, sen kuuluu olla pakko.

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vastuu-Mikon saunaseura, Kuopion Palloseura
Hauska ketju.

HIFK: Nykypäivänä itse asiassa hankala edes keksiä ketään, kun ei siellä nyt NIIN likaisia pelaajia enää ole. No Micke-Max kieltämättä on aika ärsyttävä välillä. Hankkikaa nyt edes joku kunnon rotta joka herättää pelkoa ja inhoa. Finleytä en laske tähän, mitäs ei vastustajat osaa ottaa taklauksia vastaan.

HPK: Mikko Lehtonen. Ei ole pelannut peliäkään HPK:ssa, mutta jostain syystä sitä oppi Kärpissä vähän karsastamaan. Tekee kuitenkin ihan vittuillakseen 30 maalia ensi kaudella.

Ilves: Pakko sanoa että en keksi ketään. Osa nimistä on aika tuntemattomia, ja ne kenet tunnen ei ärsytä millään tavalla.

Jukurit: Hannu Pikkarainen. Toki tavallaan ihan viihdyttävä tapaus, riittääköhän Mikkelin tapainen pikkukylä tälle sankarille? Toki helppo ryhtyä kaupungin kuninkaaksi.

JYP: Jani Tuppurainen. Oksettavin pelaaja Liigassa.

KalPa: Paha sanoa ketään, ei siellä kukaan oikein ärsytä. No Alexander Ruuttu vähän, lähinnä sen junnustatuksen vuoksi kun piti olla seuraava NHL-tähti. No ei ihan ollut.

KooKoo: Siim Liivik
. Tosiaan elkeet on kuin supertähdellä, mutta MÄRKÄ-SIMOOOOOOOOOOO! on nykyään ihan pelkkä vitsi. Hassua sinänsä, koska tuntui että sen IFK-uran alun ja Blues-ajan aikana miehestä olisi voinut kehittyä sellainen köyhän miehen Leksa Komarov joka olisi voinut olla jopa EHT-tason rikkovan roolin pelaaja. Vissiin nousi vähän hattuun kun JVG:n kanssa haettiin mustaa kultaa Ruotsista.

Kärpät: Mikael Ruohomaa. Herra ykkössentteri joka teki viime kaudella tehot 1+5. Toki pelejäkin kertyi vain 21, mutta peliesitykset oli silti käsittämättömän paskoja. Näen jo silmissäni miten ensi kaudellakin Ruohomaa pörrää tehottomasti hyökkäysalueen laidassa, ei syötä kiekkoa kenellekään ja menettää sen sinisen tuntumassa ja vastustaja tekee vastahyökkäyksestä maalin. Toivottavasti tuleva kausi on Ruohopaskan viimeinen Kärpissä.

Lukko: Ei tule oikeastaan ketään mieleen, ei herätä juuri tunteita.

Pelicans: No oisko Antti Kyrväinen? Tähän persereikään verrattuna Jari Sailio on herrasmiespelaaja. Ei tarvitse edes perustella.

SaiPa: Eipä tule sieltäkään ketään erityistä mieleen.

Sport: Tosiaan poikkeuksellisesti nimetään herra valmentaja Tomek Valtonen. Kyseessä on todennäköisesti se viimeinen lenkki ihmisen ja apinan välissä.

Tappara: Kaikki kahvaa, mutta Jan-Mikael Järvinen on kyllä ylivoimaisesti ärsyttävin näistä. Tyyppiä ei tarvitse kuin katsoa, niin on turvallaan itkemässä jäässä, ja harmittavan usein tuomarit menee näihin kieriskelyihin. Kaveri tosiaan painaa ehkä 50 kiloa varusteet päällä, ei muuten voi olla noin heikko kaveri.

TPS: Eric Perrin. Ei siis mitenkään vihattava pelaaja, nimetään poikkeuksellisesti tällainen "rakastan ja vihaan" pelaaja. Odotan sitä päivää kun lopettaa Kärppien piinaamisen, tuntuu tekevän AINA maalin Kärppiä vastaan. Helvetin hieno mies, upea pelaaja ja yksi kaikkien aikojen ulkkareita liigassa.

Jos oikeaa inhokkia Tepsistä miettii, niin Ilkka Pikkarainen on aika korkealla. On kyllä pari kautta vetänyt aika siististi, tosin vieläkin huvittaa se kevään 2016 pullistelu Kärppiä vastaan toisessa puolivälierässä.

Ässät: Matti Lamberg. Muistan miten jotkut Kärppäfanit itkivät kun "Leif" Lamberg "sössittiin muualle". Todellisuudessa ihan täysi turhake koko pelaaja, joka yrittää hakea hienoa taklausta mutta ajaakin itse pää edellä laitaan ja hoitaa itsensä viiden kuukauden saikulle.

Olkaa hyvä.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
HIFK: Juuso Salmi- Erittäin karkea esimerkki Karavaanarin oma poika fiksaatiosta. Kaikki ominaisuudet tasoa Suomi-sarja, mutta silti saa roikkua mukana vuodesta toiseen. Liigaura loppuu välittömästi siinä vaiheessa, kun IFK ei anna enää sopimusta. Lisäksi huvittaa osan IFKn JA- osion kirjoittelijoiden Salmen puolustelu mallia omaa ison IFK sydämen jne.

HPK: Janne Lahti- Vaikeampi valinta, sillä suhteellisen symppiksiä kaikki Kerhon pelaajat minun silmissä. Valitsen kuitenkin Janne Lahden siksi, että miehellä on ollut todella ikävä tapa joukkueesta riippumatta kurittaa aina IFKta.

Ilves: Mikael Kuronen- Taklasi rumasti Elkinsiä päähän, ja pelin jälkeen vielä piipitti mediassa, ettei ollut valmis tappelemaan vaikka lähes joka vaihdossa tuon taklauksen jälkeen IFKn pelaajat haastoivat miestä hippasille.

Jukurit: Hank Pikkarainen- Edusti IFKssa kaikkea sitä, mitä on yritetty laihoin tuloksin vuosikymmeniä kitkeä pois. Edariuden ja menestymättömyyden perikuva.

JYP: Miika Lahti- on tyyppiesimerkki pelaajasta, jota vastustajat vihaavat ja omat rakastavat.

KalPa: Mikko Nuutinen- Tämä oli Kerhon tapaan hiukan vaikeampi valinta, mutta jotenkin minulle on jäänyt Nuutisesta mielikuva tökkivänä ja mussutavana kääpiönä.

KooKoo: Siim Liivik- Vähän sama kuin Miika Lahti, sillä tiedän jo valmiiksi, että Märkä-Simo aiheuttaa touhuillansa IFKta vastaan ensi kaudella allekirjoittaneessa vitutusta. Silti aina tervetullut kotiin.

Kärpät: Lasse Kukkonen- Edelleen omassa roolissaan Liigan ehdotonta eliittiä, mutta ne poikkarit ja tökkimiset saavat meikäläisen veren kiehumaan.

Lukko: Valentin Claireaux- Pieni ranskalainen joka on aina siellä missä tapahtuu tökkimässä ja mussuttamassa.

Pelicans: Hannes Björninen- Mussuttava juniori, joka on aina tilanteiden jälkeen tökkimässä.

SaiPa: Markus Kojo- Antipatiat TPS kausilta. Olevinaan joku pelote, mutta näytöt hyvin köykäiset.

Sport: Tommi Tikka- Kun ei voi Tomekkia valita niin valitaan Tikka, joka on tosin ollut kovin säyseä sen jälkeen, kun toimi Generouksen päärynäpallona.

Tappara: Tyler Redenbach- Samat perustelut kuin Hank Pikkaraisen kohdalla. Lisäksi kaveri on fyysisissä väännöissä D-junnujen tasolla.

TPS: Ilkka Pikkarainen- Luisteleva kyrpä, joka yrittää esittää kovaa vaikka on ollut sillä saralla todella lammas Siklenkan järjestämän turpasaunan jälkeen.

Ässät: Ben Blood- Tyypillinen mukakova pohjoisamerikkalainen, joka on niin kovaa kuin vastassa on Claireaux ja kumppanit, mutta heti kilpikonnassa, kun oikeasti kovat kaverit tulevat paikalle.
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009

Likapyykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Minnesota Wild
HIFK - Micke-Max Åsten: Rotta. Pelityyli ja naama ei miellytä.

HPK - Mikko Lehtonen: Kokoa ja taitoa on, mutta mitään ei tapahdu. Tulee jotenkin Ville Leino mieleen, yliarvostettu flegu, parin kauden ihme.

Ilves - Arto Laatikainen: Wanha. Onko enää käyttöä liigassa? Taso laskenut viime vuosina radikaalisti.

Jukurit - Keni Karalahti: Ratsasti liigaan isobroidinsa maineella. Muissa joukkueissa ei mahtuisi edes seiskapakiksi. Mestikseen kiitos.

JYP - Janne Kolehmainen: En vaan ole koskaan pitänyt kyseisestä pelaajasta. NHL-varauskin löytyy ja jämähtänyt liigan alempiin ketjuihin. Ei jatkoon.

KalPa - Alexander Ruuttu: Ärsyttävä jätkä. Potentiaalia olisi vaikka mihin, mutta mitään ei tapahdu. Alkaa olemaan viimeinen kausi näyttää liigassa.

KooKoo - Jarkko Immonen: Hyvien ketjukavereiden kanssa tullut hyviä tehoja, mutta laukaus on aivan lapanen ja muutenkin tosi flegu äijä. Tulee taas Leino mieleen, jos osaisi laukoa ja taklata, tekisi varmaan vieläkin 40p/kausi.

Kärpät - Jani Hakanpää: Hidas ja kankea. Taso vaan laskee, vaikka pitäisi olla kehittyvässä iässä. Miten tää jätkä on saanut änärivarauksen?

Lukko - Simo-Pekka Riikola: Millähän meriiteillä tääkin jätkä vielä seilaa liigassa. Oli lupaava viisi vuotta sitten? Ei osaa käyttää kokoaan.

Pelicans - Roni Rukajärvi: Tätä ei tarvinnut kauaa miettiä. Surkein puolustaja, mitä olen ikinä Pelicans paidassa nähnyt. Ainoa ominaisuus liigatasolle on luistelu. Pelisilmä olematon, kiekollisena katastrofi.

SaiPa - Lauri Taipalus: Jäätävä sulaminen viime kaudella, toissa kaudella vielä liigan parhaita kiekollisia pakkeja. Pitäisi olla parhaassa iässä?

Sport - Riskat, etenkin Filip: Antijääkiekkoilijoita, jotka eivät varsinaisesti osaa mitään mutta parhaansa mukaan roikkuvat mukana roikkumalla vastustajissa.- Pakko lainata tähän suoraan @Chickendinner

Tappara - Veli-Matti Vittasmäki: Ärsyttävä jätkä, jäänyt tepsikausilta joku trauma tähän äijään. Nousi toki EHT-pakiksi viime kaudella, mutta silti...

TPS - Jonne Virtanen: Mitä kykyjä tällä vesipäällä on liigaan ärsyttämisen lisäksi?

Ässät - Jussi Makkonen: Yksi iso nahjus lisää, jos pää kestäisi edes hiukan, olisi vamaan pelannut ulkomailla jo kymmenen vuotta.
 
"V*ttu mitä p*skaa" - Pasi Nurminen SM-Liigan tuomaritoiminnasta

Ränse

Jäsen
HIFK: Åsten, Kukapa tästä mussuttavasta Mikki Hiirestä pitää?
HPK: Janne Lahti, Eipä löydy oikeastaan ketään mutta pakko joku valita niin olkoon Lahti, kurittanut useasti suosikkijoukkuettani, eteenkin Narriaikoina
Ilves: Ei ketään
Jukurit: H.Pikkarainen, monelta osin urheilijan irvikuva mutta kuitenkin parhaimmillaan ihan ok pelaaja. Paska esikuva nuorelle joten siitä inhot.
JYP: Aah vihatusta joukkueesta löytyisi vaikka ketä mutta ylivoimainen ykkönen on ilman muuta Jani Tuppurainen. Täysin vastuuton laputsilmillä koohottaja ja tyhmä pelaaja. Usein myös pirullisen hyvä.
KalPa: Santeri Lukka jäänyt välillä mulkkuna mussuttajan mieleen
KooKoo: Märkä-Simo ja koko ilmio miehen ympärillä (JVG yms. paska). Kaukalossakin kusipää.
Kärpät: Vastustajan näkökulmasta varmaankin Sailio, sanotaan nyt kuitenkin Otto Karvinen
Lukko: Jyri Marttinen, en oikeastaan edes mitenkään vihaa mutta jotenkin vittumainen irvistelijä se on silti. Joskus sikaillut/rottaillutkin.
Pelicans: Montakin vaihtoehtoa mutta eiköhän se itseoikeutetusti ole Antti "Kyrväinen" Tyrväinen. Käsittämätön mulkku joka ei opi eikä halua oppia virheistänsä.
SaiPa: Ei oikeastaan ketään mutta PerSe Savilahti omaa jokseenkin koulukiusaajamaisen habituksen, Joskus kaukalossakin mulkkuillut.
Sport: Jos valmentajan saisi valita mukaan niin Valtonen olisi ylivoimainen ykkönen. Pelaajistosta ehkä F.Riska, lähinnä JYP-ajoilta mielessä.
Tappara: Ei oikein löydy ketään. Kemiläiselle miinus JYP-taustasta.
TPS: Jonne Virtanen, ärsyttävän mukahauska kovis. Tyhmyys jotenkin paistaa kasvoista ja olemuksesta. JYP-tausta.
Ässät: Veri-Pena, osoittanut kusipäisyyttä ihan riittävästi. Varttinen potentiaalinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy