OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Ei kannata unohtaa yhtä oleellista asiaa: sille Mestis-pelaajalle yksikin peli Liigassa on aina näytönpaikka ja mahdollisuus pedata itselleen parempaa tulevaisuutta. Kyllä esim. Ketteräänkin on useampi peluri varmasti tullut sen takia, että portti Liigaan on yksi parhaista tällä hetkellä, kun löytyy kolme ei-kärkitason Liiga-jengiä kohtuumatkojen päästä eli mahdollisuudet Liigapeliin pääsyyn on paremmat kuin jossain Oulussa, Tampereella tai Turussa. Tähän vielä päälle toimiva ja menestykseen tähtäävä organisaatio niin ei ihme, että tulijoita on aika mukavasti ollut.
Tuo on niin totta kuin olla voi. Kyllähän näitä Liiga tavoitteena olevia nuoria pelureita on suht helposti Ketterään saatu. Ketterässä tuo näyteikkuna Liigaan on todella hyvä. Sitten seuralla hyvät yhteydet lähi Liiga seuroihin. Seura hoitaa velvoitteet hyvin ja puitteet tosiaankin kunnossa, pelaajat harjoittelee, pelaa, ja nauttii tekemisestä. Seuralla määrätietoista ja tavoitteelista tekemistä. Väittäisin että Ketterä on Mestis-seuroista tällä hetkellä se paras seura kohti Liigaa.
 

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Kiitos ja anteeksi. Pakko tulla vieraaseen pöytään vähän kirjoittelemaan. Ikävä sanoa, mutta kyllähän tämä nykymestis on sellainen sarja, että pelaajat liikkuu miten liigajoukkueet sanelee. Olisihan se tosi kiva, jos syksyllä rakennettu joukkue pelaisi vielä keväälläkin ja mahdollisesti vielä pari kevätvahvistustakin saaneena. Se nyt vain on utopiaa. Kun nousumahdollisuutta ei ole, niin näin se menee.

Toinen juttu, luuleeko joku tosiaan, että nämä nuoret äijät tulevat joukkueisiin unelmanaan mestisjoukkueen kulttipelaajan maine? Tai no voihan joku niin ajatellakin, mutta väitän että tähtäin yhdeksällä kymmenestä on kuitenkin liigassa tai jopa ylempänä. Se, toteutuuko se riippuu pelaajasta itsestään, onnesta, satunnaisista tapahtumista jne.

Olisi silti tosi hyvä, että liigajoukkueet antaisivat pelaajien pelata kauden mestisjengissä ja antaisivat ymmärtää heidän seuraavan heitä. Varmasti motivoisi ja antaisi uskoa eteenpäin. Sitten kesällä sisään liigaan.
 

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Näinpä, jääkiekkoliitolla olisi nyt itsetutkistelun paikka. Jos mestiksestä halutaan yleisöä viihdyttävä sarja, niin jotain on tehtävä. Rahapalkintokin vietiin. Joku viisaampi kertokoon miksi. Liitto kertoo mestiksen olevan tärkeä heille, mutta teot huutaa muuta. Liitto takoo kovaa tulosta ja siitä riittäisi kyllä mestikselle joku ihan uskottava osuus, mikä taas nostaisi sarjan tasoa aivan varmasti ja seuroilla olisi parempi olla, mikä taas tarkoittaisi koko rakkaan isänmaamme jääkiekon voittoa.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Ikävä sanoa, mutta kyllähän tämä nykymestis on sellainen sarja, että pelaajat liikkuu miten liigajoukkueet sanelee.
Pakko napata sen verran kiinni, että ei se täällä ihan noin kärjistetysti mene että Liiga seura sanelee miten menee. Jossain määrin ehkä kyllä joo valitettavasti, mutta kyllähän Saipan uj justiin valitteli lehdessä kun ei ole saanut täältä vahvistuksia aina kun ollut tarvetta. Eli kyllä siinä Mestis seurallakin on sanansa sanottavana.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Varmasti houkuttelee pelaajia, mutta entäpä yleisö? On alkanut väki kaikkoamaan kartanolta!
Tuo herättää kyllä ihmetystä, pitäs varmaan kysyä noilta katsojilta jotka ovat jättäneet tän kauden pelit väliin. Joukkue kuitenkin paperilla kovempi kuin viimevuonna. Eikä tuohon kysymykseen helppoa vastausta löydy.
 

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
No joo, uskotaan. Teillä Imatralla on paremmin. (Jangolle) En tosin tiedä miten Peliittojen ja Pelicansinkaan homma nykyään menee. Ainakin takavuosia meni niin, että loukkaantumissuman sattuessa Pelsuille meiltä vietiin pahimmillaan koko ykköskentällinen ja saattaahan se sitten tuloksessa näkyä. Ja tuo oli vahvaa ironiaa tuo saattaahan.

Meilläkin on aloittanut monen monta sopimuspelaajaa syksyllä, mutta kauden edetessä sitten kaverit ovatkin ylempänä. Ikävää, koska olisi kiva nauttia suorituksista omien silmien alla. Tällä kaudella Niko Kivelä, mutta en muista pelasiko monta ottelua, mutta sitten Pelsuihin ja siellä onnistumisia. Vaikka olisin halunnut kaverin pelaavan Peliitoissa niin olen kuitenkin onnellinen siitä läpimurrosta. Nyt pelaa vakiokokoonpanossa jatkuvasti. Ehti kuitenkin Heinolassa jo ennen tätäkin syksyä valmistautua miesten peleihin ja nyt niihin saappaisiin on sitten astuttu.

Hienoa, että mestiksestä noustaan isompiin ympyröihin. Onhan täällä kuitenkin pyörinyt nykyisin isoissa ympyröissä liikkuvia heppuja.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Peli on todellakin paljon viihdyttävämpää kuin liigan "slow motion", harmi vaan että monelta se jää huomaamatta
Sanoppas muuta. Harmi todella että monelta jää nuo vauhdit ja vaaralliset tilantee sekä nitroja vaativat trillerit näkemättä.
Vaikka nykyään eletään somen ihanassa (vihatussa) maailmassa, niin luulen että jos paikallis lehdessä olisi kattavia raportteja peleistä ja toimittaja olis pelihenkilö ja pistäisi räiskyvää värikynää juttuihin saattaisi vaikuttaa yleisömääriin positiivisesti. Vaan johan tuo paikallislehti kohta häviää kokonaan bittitaivaalle.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
En muista kyllä tuliko loukki SaiPassa vai Ketterässä. Joka tapauksessa minun mielestä se vaan on vähän outoa kuntouttaa itseään Lappeenrannassa. Jos tarkoitus palata Ketterään, niin miksi ei kuntouta itseään Imatralla oman valmennuksen valvovan silmän alla ja heidän tavoillaan?
SaiPa kaudella 2018–2019

Vähänhän tuo sille vaikuttais yllä olevan viestin havaintojen perusteella, että voipi loppukevät mennä Lappeenrannassa.
 
.

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Tuohon viihdyttävyyteen sen verran, että osittain olen samaan mieltä. Useat valmentajat antavat pelaajien pelata vahvuuksillaan, mutta on valitettavasti niitäkin jotka yrittävät laittaa nuoren luovan pelaajan johonkin muottiin ja se on tosi sääli.

Tähän väliin, mieleen on jäänyt nuorempi Simontaival Lekistä. Hieno peluri. Samoin teillä käynyt Mäntykivi, lyhyellä otannalla tulevaisuus edessään.

Tunnen todellisen huippuvalmentajan, jonka kanssa juttelin nuorten pelien upeasta viihdyttävyydestä ja siitä, että upeaa, ettei se ole niin kontrolloitua. No, hienotuntenteisti vastasi, että tarkoitus ei kuitenkaan ole se, vaan pelaajat ovat nuoria, eivätkä aina tee niitä asioita, joita valmentaja ja joukkue haluaisi. Tämä tekee usein peleistä viihdyttäviä, toimii myös mestiksessä. Jonkun virhe, jonkun onnistuminen. Sitä se urheilu on, hienoa. Päätän osuuteni rakkaan "vihollisen" osiossa tähän.

Hyvää kevättä teille.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Olisihan se tosi kiva, jos syksyllä rakennettu joukkue pelaisi vielä keväälläkin ja mahdollisesti vielä pari kevätvahvistustakin saaneena. Se nyt vain on utopiaa. Kun nousumahdollisuutta ei ole, niin näin se menee.
Wittu miks helvetissä tätä sarjaa pelataan. Lopetetaan koko sarja koska eihän tos sarjan pyörittämisessä oo mitään järkee.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Wittu miks helvetissä tätä sarjaa pelataan. Lopetetaan koko sarja koska eihän tos sarjan pyörittämisessä oo mitään järkee.
No vastaampa itselleni miksi mestistä pelataan.
Se on yksi porras tuon pienen juniorin matkalla kohti kirkkaita valoja ja omasta mielestäni tuo kliimaksi on jääkiekon Olympia kulta.
Jos tuo yksi porras puuttuu matkanteko vaikeutuu. Jos tuo porras on olemassa tie tasottuu kummasti. Tosin kaikki ei tuota porrasta matkallaan tarvitse, suurin osa kuitenkin. Ja tottakai tuon juniorin mieleen on iskostunut että jonain päivänä minä pelaan oman paikkakunnan edustusjoukkueessa. Se on aivan sama millä tasolla se oman paikkakunnan edustus pelaa, siellä se Mestis porras odottaa sille astumista kohti niitä "kirkkaita valoja" kyllä siellä se odottaa. Vie se sitten aikaa enemmän tai vähemmän. Tästä syystä Mestistä pelataan.

Tottakai kuuluuhan siihen paljo paljon muutakin. Nuorille annetaan mahdollisuus harrastaa, seuran tavoitteet urheilullisesti, taloudellisesti organisaatiota kehittämällä, luodaan paremia puitteta harrastaa jääkiekkoa. Saadaan paikkakuntalaisia mukaan toimintaan fanien muodossa ja muutenkin.
Että kyllähän sitä kannattaa katsoa isoa kuvaa ennenkuin ruvetaan Mestistä polkemaan maanrakoon. On se vaan hieno sarja.

Ja pienille junnuille, kun raahaudutte räntäsateessa hallille niin laulakaa hymyssäsuin: Tänään ihmisen puolikas on huomenna Leijona Kuningas.
 
Viimeksi muokattu:

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Noniin semmottiin. Kyllä se on sellainen homma että myös sisään päin tulevia voisi olla lupa odottaa. Kyllähän Vainikainen ja Nybondas tekevät sellaisen loven että luulisi jotenkin siihen reagoitavan. Kuitenkin jos mietitään pleijareihin asti, niin eihän Mäntykivi ole samalla viivalla Vainikaisen kanssa millään. Saas nähdä, pieni pelko perseessä että näillä mennään.
 

X-Stiff

Jäsen
Olenko ainut vai miksi minulle jäi nyt vähän sellainen kuva ja ymmärrys tästä, että Ketterä pakotettiin Kaarlehdon lähdöllä uhkailemalla luopumaan Vainikaisesta? Vaikka Kaarlehto ehdoton ykkösvahti meillä onkin ja Mäntykivi myös hyvä hyökkääjä, niin kyllä vain lovi Villen lähöstä hyökkäykseen silti jää ja varmasti korostuu keväällää vielä enemmän. Sinällään hyvää mainosta, että se ylöspäin aukeava luukku Ketterässä toimii, mutta puhtaasti Ketterän kannattajana silti minulle jäi vähän hyväksikäytetty olo.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
MÄNTYKIVI JA KAARLEHTO JATKAVAT KETTERÄSSÄ – VILLE VAINIKAINEN SAIPAAN

Ketterän uutisessa Partanen avaa ”vaihdon” taustoja vähän enemmän. Melkosta.
(linkki vie ketterän sivuille)
Tuosta jää sellainen kuva, että SaiPa kiristi Vainikaisen itselleen. Mutta joo, lopulta win-win tilanne molemmille. Eihän SaiPa etenkään Kaarlehdolla tee mitään, jos omat veskarit kestävät ehjänä. Täydellä rosterilla eivät myöskään tarvitse Mäntykiveä.

Jääskeläinen-Juntheikki-Lipiäinen
Mäntykivi-Kestilä-Hämäläinen
Niemi-Ripatti/Kettunen-Haaparanta
Paalanen-Kettunen/Ripatti-Karjalainen

+Sjöholm, Vuokniemi, Jalovaara

Ventelä-Tanhua
Mesikämmen-Koponen
Alho-Lippojoki

+Maarnela, J.Järvinen

Kaarlehto
Lipiäinen

Kyllähän tuolla kelpaa lähteä kevään peleihin, vaikkakin yksi pelaaja tekisi vielä terää. Juuri Vainikaisen kaltaiselle duunarille ja periksiantamattomalle pelaajalle olisi tilaa. Sellainen, jota voisi käyttää jokaisessa kentässä, jokaisessa tilanteessa. Sikäli harmittaa suuresti Vainikaisen menetys.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Lisätään nyt edelliseen vielä, että Juuso Järvinen listoilla sen takia, että tuo seitsemän puolustajaa on sinällään kevääksi aika vähän. Siinä ei ole käytännössä yhtään särkymävaraa. Eli yksi puolustaja olis kanssa kiva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy