Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana nufc, 03.08.2012 klo 18.23.

 1. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Ketterän joukkueen rakentaminen on edellisiin kausiin verrattuna jonkin verran myöhässä.
  Forssasta tullut valmentaja Juha Tynkkynen ja kakkoskoutsi Sami Rossi tarkkailevat pelaajien sitoutuneisuutta harjoitteluun ennen sopimusten tekoa, tällä hetkellä sopimuksia on kahdeksan. Parin viime kauden koutsi Jussi Salohan häippäs sotk.... valmentamaan Ruotsiin Vetlanda HC:ta.

  Jääharjoittelu on aloitettu ja mukana ollut n. 25 enemmän tai vähemmän nuorta pelimiestä.Vanhemmasta päästä mukana pyörii Antti Weckström joka on vakuuttanut valmennuskaksikon sanomalla että parhaat vuodet ovat edessäpäin, asenne on Pikku - Kenillä kohdallaan. Mukana on ollut pari venäläistä ja ainakin yksi latvialainen joiden kanssa kuulema ei sopimusta synny. Toiveita herättää että Antti Hujala ja Toni Hinkkanen on ainakin ollut joukkueen mukana vaikka sopimuksia ei ole julkistettu. Viime kauden rungosta on tietääkseni myös vielä pelaajia vapaana.

  Nykyajan kielellä kun puhutaan haasteista niin ollaan kusessa, niinpä en Ketterän kohdalla puhu haasteista mitään.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kyllä kait niitä sopimuksia nyt kuitenkin on kasassa jo 11 kappaletta? Sihvonen, Weckström, Tukiainen, Akkila, Soloviev, Myöhänen, Tynkkynen, Kinnunen, Rautio sekä viime kaudella Jokipoikien A:ssa pelannut Tero Pykäläinen ja SaiPan A:ssa pelannut Veikko Vento.

  Lainaus:
  Ulkomaalaiset saivat lähtöpassit heti Pietarin SKA:n A-nuorille kärsityn tappio-ottelun jälkeen eli heitä ei tulla ensi kaudella Ketterässä näkemään. Tässä vielä sanomalehti Uutisvuoksen uutinen aiheesta.
   
 3. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Kyllä tässä tarkkana saa olla sopimusten määrän kanssa. Tänään julkaistiin neljä uutta sopparia: "vanhat" tutut Toni Hinkkanen, Jesse Ryhänen, Antti Hujala ja viime kauden SaiPa A:n kapteeni Juho Mättö eli laskujeni mukaan sopimuksia 15.
   
 4. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Alkukevään hiljaiselon jälkeen Ketterällä on jo 19 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

  Maalivahdit:

  Jani Sihvonen

  Puolustajat:

  Antti Weckström
  Henri Tukiainen
  Toni Hinkkanen
  Ossi Akkila
  Juho Mättö
  Paavo Viinikainen
  Matias Sinkko

  Hyökkääjät:

  Jevgeni Soloviev
  Henri Myöhänen
  Jesse Ryhänen
  Joonas Kinnunen
  Teemu Rautio
  Ville Tynkkynen
  Antti Hujala
  Jesse Ryhänen
  Tero Pykäläinen
  Veikko Vento
  Jarno Moisio

  Uusimpana nimensä laittoivat papereihin Moisio, Viinikainen ja Sinkko.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  No niin... alkaahan se vanha kiistakumppanikin nousta jaloilleen ja hyvä niin. Ketterä ja Titaanit taittavat peistä keskenään harjoituspelit ja alkusarja yhteen laskettuna peräti seitsemän kertaa, joten toivottavasti joukkueet saavat hyvät hulinat aikaiseksi.

  Pelaajapuolella suurin huomio Ketterässä kiinnittyy luonnollisesti Hujalaan, joka jätti viime kaudella todella hyvän ja työteliään kuvan itsestään Titaaneissa vierailtuaan. Myös uusi jäähalli on aivan pakko käydä paikanpäällä katsastamassa, sillä nyt Imatralla voi kaiken järjen mukaan vierailla ilman, että saa kotiinviemisiksi räkätautia mukaansa.
   
 6. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 7. Tikitalk#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Hymyilyttää

  Nyt taitaa Imatralla olla puurot ja jauhot sekaisin. Samat kaverit vetää kolmosta ja suomisarjaa, pikkasen naurattaa. Ei sikälis jos pelihaluja riittää antaa mennä vaa...

  Entäs lopputalvi? Ketterä putoaa kakkoseen ja Ketterä/SiU nousee kakkoseen, mitäs sit? :-)
   
 8. Trader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Ketterä,
  Lainaus:
  Hmmm....puurot ja jauhot sekaisin. No sitten on varmaan aika monella seuralla vellit sekaisin. Ryhänen/Kinnunen on käynyt pelaamassa 2 peliä ja Myöhänen/Hinkkanen yhden pelin kun tarvetta ollut. Uskoisin että kaverit ovat olleet hakemassa onnistumisia ja sitä kautta pelihuumoria. Eipä tuo huonosti ole toiminut kun Ryhänen teki eilen BeweTuuskia vastaan 2 maalia. Ketterä peli on ollut muutenkin viimeisissä peleissä pirteää ja onnistumisia on alkanut tulemaan joten ei nyt vielä tuomita seuraa kakkoseen.

  Ymmärrän kyllä jos Piranha'sin kaveria harmittaa hävitä 12-3 kun Ketterällä oli oman seuran miehiä apuna. Eikö Titaaneilla ole koko kauden käynyt kookoosta miehiä lainassa, törkeitä kun on puurot ja jauhot sekaisin. :)
   
 9. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Joo, kyllä pikkasen naurattaa tää purkaus, taitaa puurot ja vellit olla sekasin jossain muualla. Hyvä vaan että Ketterältä on löytynyt apuja kolmoseen, ei tuo toiminta mitään harvinaista tai sääntöjen vastaista ole, päinvastoin. Eikä Ketterä vielä ole pudonnut kakkoseen ja pelikin on kulkenut jo paremmin, niin että mitäs sit? :-)
   
 10. Tikitalk#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Ihmettelin vaa...

  Lueskelin katsos tossa noita tuloksia ja ihmettelin miksi pelata sellaisia pelejä missä voi tehdä lähes mitä haluaa, kun taidot kerran riittää ylemmälläkin hyviin otteisiin. Esim. Ryhänen joka oli ollut ilmeisestikin hyvä sunnuntain pelissä.
  Mestiksestä SS ei hirveätä eroa välttämättä ole, mutta SS kolmoseen alkaa jo olemaan isoja eroja.

  Saman kokivat kyllä valitettavasti aikanaan Titaanit, mutta pakon sanelemana, kun joutuivat joukkueena pelaamaan tätä harrastesarjaa puolikautta.
  Enkä itsekään pidä siitä että joukkueet (Titaanit esim.) lainaavat lyhyt aikaisesti ylemmältä tasolta pelaajia vain pärjätäkseen hetkellisesti kun pitäisi pyrkiä menestymään sillä kasatulla rungolla. No ainahan niitä loukkaantumisiakin tulee.

  Enkä myöskään lyttää Ketterää kakkoseen, jos otteet jatkuvat samalla tavalla.

  Sorry hämmennys ja saittehan ainakin hyvät naurut. :-)
   
 11. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Ketterän sivut ovat sitten lakanneet toimimasta. Toivottavasti tämä ei tarkoita mitään sen kummoisempaa kuin, että uudet sivut ovat tuloillaan?
   
 12. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  En tiedä mikä sivuja vaivaa, mutta foorumi näyttää yhä toimivan.

  Ketteräfanit Etusivu
   
 13. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Lainaus:
  Eiköhän tässä ole kyse rahapuolen puutteista ts. on jäänyt joku tietty lasku maksamatta.
   
 14. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nyt sivuille taas pääsee!
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Eipä näytä Ketteränkään paikka ensi kauden Suomi-sarjassa olevan vielä "kirkossa kuulutettu" asia, vaikka komeasti joukkue oman hommansa kevään korvilla hoitikin.

  Uutisvuoksi: Ketterän Suomi-sarjapaikka on vaarassa

  Harmittaa kyllä Partasen puolesta, joka on pistänyt aivan kaikkensa peliin, jotta Imatralla pelattaisiin laadukasta edustuskiekkoa. Tokihan sen myös ymmärtää, ettei yksi mies kaikkea jaksa ja apuja tarvitaan, mikäli pelejä Suomi-sarjassa halutaan jatkaa.
   
 16. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Eipä niin, ollaankohan jo "kirkon eteisessä" kenties ulospäin menossa?? Joukkue hoiti oman hommansa täydellisesti, johtokunta ei.

  Usko, toivo ja jopa rakkaus kuitenkin sanoo että johtokuntaankin löytyy paikallisia tekijöitä Partasen lisäksi jotka ovat valmiita myös "lapiohommiin" eikä pelkästään mukana roikkumaan.
  Tämäkin välikohtaus osoittaa todeksi tuon the Rockin allekirjoituksen
   
 17. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Puheet sarjapaikasta luopumisesta voi unohtaa. Lähtökohta on että Ketterä pelaa ensikaudella Suomi-sarjassa. Asiat menossa eteenpäin. Parin viikon sisällä tiedetään enemmän...

  Linkki Uutisvuoksen uutiseen;

  Ketterin | Uutisvuoksi
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2013 klo 16.22