Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2009–2010

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Peteliuz, 01.08.2009 klo 10.46.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Avataanpa Suomi-sarjan hallitsevalle mestarille oma ketjunsa.

  Viime kauden ilotulituksen jälkeen ei ole ihme, että joukkue menetti kentällisen verran pelaajia. Suurin menetys oli ehdottomasti maalivahti Mika Norjan pakeneminen Rovaniemelle. Lähtöä ei pystynyt estämään edes miehen imatralainen tyttöystävä. Muut suuret lähtijät(tällä hetkellä) ovat:

  Jussi Laine -> SaPKo
  Petri Lohjala -> Kuopion suuntaan opiskelemaan
  Sami Riikola -> KalPan ASM
  Juuso Vakkilainen -> miettii vielä uransa jatkamista
  Ilkka Malkki -> ei tietoa, saattaa jatkaakin vielä Ketterässä

  Ketterän voimassa olevat pelaajasopparit:

  Maalivahdit

  Jonne Malmikare

  Puolustajat

  Antti Weckström
  Toni Hinkkanen
  Mikko Kettunen
  Matias Sinkko
  Miikka Laaksonen


  Hyökkääjät

  Mikko Laisi
  Antti Martikainen
  Ville Oittinen
  Antti Hujala
  Mikko Kiviniemi
  Sami Tiainen
  Sami Räsänen
  Juha-Pekka Ryynänen
  Pekka Niemimaa
  Ville Virta
  Arttu Reponen

  Jääharjoituksissa on pyörinyt mukavasti porukkaa ja mm. Jonne Virtanen on käynyt pitämässä kuntoa yllä. Valmennuksesta vastaa viime kauden tapaan Kari"Keni"Weckström ja Simo Karjalainen.

  Tärkein hankinta tulee olemaan veskariosastolla ja ainakin SaiPan A:sta on tarjottu veskaria Ketterälle. Päävelho Weckströmin mukaan neuvotteluja on käyty myös muutaman mestis- ja liigatason kassarin, sekä kenttäpelaajan kanssa. Ketterällä on pyörinyt jääharkat noin viikon verran ja ennen ensimmäistä harjoituspeliä joukkueen runko tullee olemaan suht koht kasassa.


  Sovitut harkkapelit:

  15.8. Titaanit-Ketterä (Kotka)
  23.8. SaiPa A-Ketterä (Lappeenranta)
  26.8. Ketterä-Titaanit (Imatra)
  28.8. Ketterä-SaPKo (Imatra)
  30.8. Ketterä-SaiPa A (Imatra)
  4.9. SaPKo-Ketterä (Savonlinna)
  5.9. HeKi-Ketterä (Heinola) Peruttu
  9.9. HC KSNK-Ketterä (Kuusankoski)
  11.9. Ketterä-HC KSNK (Imatra)
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2009 klo 11.27
 2. Jomppa_Koo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vedonlyönti
  Mikäs on Immosen Villen tilanne eli onko jatkamassa vai lähtemässä? Avauksessa kun ei mainittu mitään.

  EDIT: Asia pihvi, Peteliuz.
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2009 klo 14.57
 3. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:

  Mitä suuremmalla todennäköisyydellä pelaa SaiPan A:ssa ensi kaudella. Ketterässä mies ei omien sanojensa mukaan kuitenkaan jatka.
   
 4. ElBimbo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Toivottavasti Vakkilaisen Juuso jatkaa uraansa Ketterässä. Varmasti tärkeä mies joukkueelle. Saas nähdä pelaako Jonne Virtanen Ketterässä sarjan alettua esim. samantyylisellä sopimuksella kuin Joni Yli-Torkko toissakaudella. Keni varmasti yrittää Virtasta joukkueeseensa vokotella, eikä Jonnella mahdollisesti ottajia kotimaassa ole ihan jonoksi asti.
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Tuo 5.9.2009 HeKi-Ketterä on HeKin sivujen mukaan peruttu.

  Kovia menetyksiä mestarilla. Norjan, Lohjalan ja Vakkilaisen menetys olisi äärimmäisen kova. Näille kavereille ei varmasti löydy korvaajia muulla kuin isolla rahalla.
   
 6. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Onhan noita lähtijöitä ja vielä kovemmasta päästä, kuitenkin melko odotettua että kiinnostus herää hyvin menneen kauden jälkeen. Tässä tilanteessa Vakkilaisen ja Malkin jatkopesti olis enemmän kuin toivottavaa ja vapaana on vielä aikamoinen liuta pelimiehiä eli ei heitetä vielä kirvestä kaivoon.
   
 7. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ketterä on tehnyt sopimuksen muutaman välivuoden pitäneen SaiPan kasvatin Ville Virran kanssa. Lisäksi neuvotteluja käydään "useamman" muun pelaajan kanssa ja nimellä mainituista pelaajista lähellä sopparia ollaan Arttu Reposen ja Miikka Laaksosen kanssa.

  Hyperlinkit vievät eurohockeyn informaatiosivuille ko. pelaajista.

  EDIT: Reposen kanssa päästy sopimukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2009 klo 11.03
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ketterä on sopinut kaksi uutta pelaajasopparia. Sopimukseen päästiin puolustaja Miikka Laaksosen ja maalivahti Jonne Malmikaren kanssa. Lisäksi SaiPan A:sta tulee ainakin joksikin aikaa lainalle maalivahti Joni Sihvonen ja muutama vuosi takaperin Ketterässä pelannut Jani Keskinen on ollut ringissä mukana. Näin pelaajasopimuksia on kasassa 17 ja vielä etsitään ainakin toista maalivahtia. Linkit vievät edelleen eurohockeyn tilastosivuille ko. pelaajista.
   
 9. Illan peli Näreharjussa päättyi Titaaneiden 4-5 vierasvoittoon. Vierasvoitosta Titaanit saavat kyllä kiittää kotijoukkueen maalilla varsin epävarmasti torjunutta Jani Sihvosta, jolle lipsahti muutama osuma luvattoman helposti. Lappeenrannan yliopiston kirjoilla näyttäisi olevan entinen liigavahti Eero Väre. Huhut ovat tuomassa miestä Imatralle, mikä olisi enemmän kuin hyvä asia joukkueen heikolle maalivahtiosastolle. Mielenkiintoista seurattavaa imatralaisyleisölle tarjosi vieraiden punanutussa viilettänyt imatralainen Iiro Mäntylä, joka sai huomattavan paljon peliaikaa. Mies ei säväyttänyt, mutta ei pahempia virheitäkään tehnyt.. sopimusta silti pitäisin varsin yllättävänä. Nuori Sami Tiainen esitti todella miehekkäitä otteita häkkipäänä, tehden jopa yhden maalin ottelussa. Tästä nuoresta kaverista on vielä paljon iloa Ketterälle tulevana kautena.
   
  Viimeksi muokattu: 26.08.2009 klo 23.03
 10. Pekkapoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SapKo
  Jokos Iero Väre on saanut polvensa/selkänsä pelattavaan kuntoon? Ei sillä, ei tuon ikäinen mies voi vielä lopettaa, jos suinkin pystyy pelaamaan...
   
 11. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Lainaus:
  Kovasti Väreen näköinen maalivahti kantoi kamat Ketterän koppiin maanantaina. \o/ Samassa yhteydessä bongattiin kaukalosta tummaihoinen varsin vikkeläliikkeinen vahvistus...
   
 12. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
 13. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:

  Toisihan Lopez eräänlaista eksotiikkaa Imatralle. Ylipäätään edellisestä ulkomaanvahvistuksesta taitaa olla jo useampi vuosi, edelliset taisivat olla Sven Bamert ja Alexander Soloviev. Väre tarkkailee syyskuun ajan polveaan ja mieltymyksiään ja tekee sitten päätöksensä, että jatkaako Ketterän mukana vai suuntaako muihin maisemiin. Väreen tasoiselle veskarille Ketterässä saattaisi juuri ja juuri olla tilaa. Perjantaina nähdään sitten Lopez tositoimissa, mies oli eilisessä pelissä hoidellut likaisen työn kunnialla ja antanut muutaman mojovan taklauksen.
   
 14. John Copter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
  Lainaus:
  Osaa tosiaan likaisen työn. Edelliskaudella pelatussa ottelussa sai ottelun alussa ensimmäisen puhtaan taklauksen ja käytti heti ihonväri-kortin huutaen perään taklaajalle "rasisti". Myöhemmin sitten kolmannessa erässä kosti tämän taklauksen ja keihästi Ankkojen pakkia nivusiin maalinedustalla ja oli sen jälkeen ottavana osapuolena. Saatuaan Jab-jab-haymaker yhdistelmän kyseiseltä pakilta ei sitten omin jaloin enää lähtenytkään kaukalosta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2009 klo 18.59
 15. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Ketterä-HC KSNK 6-3

  Aikamoinen ero oli Ketterän pelillisessa ilmeessä ensimmäisessä sarjaottelussa verrattuna harjotuspeleihin. Ketterän pelaaminen oli ajoittain jopa näyttävää ja kahden erän jälkeen olisi tilanne voinut olla hyvinkin vaikka 7-0, numerot piti suht` siistinä Henri Turtiainen HC KSNK:n tolppien välissä. Kolmannessa erässä joutui Ketterän maalilla Jonne Malmikarekin tekemään enemmän töitä Arttu Reposen 5+20 takia.
  HC KSNK:n näyttävimmäksi suoritukseksi jäi Matti Nykäsen komea vanhan ajan perstaklaus.
   
 16. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ketterä tehnyt sopimuksen Meksikolaisen Brian Baxter Arroyo Lopezin kanssa. Paikallislehti Uutisvuoksen juttu.
   
 17. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
 18. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Viime kauden tehoketjun sentteri Juuso Vakkilainen tekee paluun joukkueeseen. Lisäksi haetaan 1-2 puolustajaa joulutauon aikana tulevaa Suomi-sarjaa silmällä pitäen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2009 klo 11.45
 19. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Edelliseen viestiin viitaten, ihmettelin äskettäin mihin on kadonnut toinen Ketterän viime kauden tehomies Petri Lohjala. No, pienellä haulla kaveri löytyi Rantasalmen Urheilijoista pelaamasta II divaria. Sieltähän päin mies on käsittääkseni kotoisinkin, joten lieneekö palanut kotikonnuilleen? Olisi kyllä luullut että kaveri olisi tuolla tasolla ollut tehokkaampi, sillä 13 pelatussa pelissä saldo 11 maalia ja 21 syöttöä, tällä heltiää tuossa lohkossa vasta pistepörssin sija 11.
   
 20. Pekkapoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SapKo
  Lainaus:
  Taitaa vaan joukkue olla sen verran heikkotasoinen, että yksinään on paha pyristellä. Ja tiedä sitten miten paljon kiekkoon on Lohjala tälle talvelle panostanutkaan.
   
 21. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Niinpä, RU lohkon viimeisenä neljällä pisteellä enkä tosiaankaan usko että Lohjalan panostus jääkiekkoon on tällä kaudella ollut ykkösasia.
  Ketterässä viime kaudella pelannut Petri Tiainen tehtaillut saman lohkon IPK:ssa tehot 34+28.

  Toivottavasti Juuso Vakkilaisen comeback tässä vaiheessa ei sotke joukkueen kemiaa, enemmän olis ollut tarvetta saada puolustukseen pari tehosekoitinta.
   
 22. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
 23. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kotimenestyksen voikin sitten saman tien unohtaa. Home ja pakkanen masentakoot vierasjoukkueita vielä ensi kauden. Vanhaksi jäävästä hallista voisi tehdä museon. Saisivat siinä tulevaisuuden juniorit käydä ihmettelemässä analogisen aikakauden aikaisia kiekkoiluolosuhteita.
   
 24. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 25. Morrison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Boston Bruins