Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Peteliuz, 24.05.2007 klo 11.27.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Avataanpa taas tämä Jatkoajan hiljaisin ketju. Ketterä ei ole vielä sopimuspelaajista hiiskunut, mutta suurin osa viime kauden pelaajista on jatkamassa. Nutikan Vellu ilmeisesti iskee hokkarit naulaan Jarno Purhosen tavoin ja siirtyvät Imatralle juniorivalmennuksen puolelle. Nuoret Olli Jokinen ja Ville Immonen siirtyvät nähtävästi SaiPan junioriorganisaatioon. Uusi valmentaja on tarkoitus julkaista lähiaikoina, mutta epävirallisen huhun mukaan uusi koutsi on Kari Weckström. Myös RoKissa viime kaudella pelannut Antti Weckström on siirtymässä Ketterän riveihin isänsä valmennukseen. Harjoitusrinkiin on myös liittynyt Petri Hujanen SaiPa A:sta, sekä omat yli-ikäiset b-juniorit Matti Väärä ja Juuso Parikka. Ville Rinkinen tekee myös paluun ensi kaudeksi kaukaloon.
  Muista uusista pelaajista ainakin oman kasvatin Pekka Raution nimi on ollut esillä. Rautiohan pelasi viime kauden Mestiksen heittopussi FPS:ssä ja oli joukkueensa umpisurkean kauden ainoita valopilkkuja. SaiPan a-junioreista tarjolla olisi myös ikänsä puolesta ulos kasvanut Simo Karjalainen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2007 klo 19.45
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eikä vain kiikarissa, vaan tehnyt sopimuksenkin HeKin kanssa.
   
 3. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Joo, katos vaan en ollut tajunnutkaan koko juttua. Teksti oli kopioitu osittain Ketterän fanifoorumilta, joten sattui pieni erhe.
   
 4. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Weckström pelasi RoKissa toissa kaudella eli 2005-2006. Tämän pitkätukan viime kauden liikkeistä ei ole tietoa ainakaan pohjoisessa.
   
 5. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Imatralla alkaa rosteri olla pikkuhiljaa kasassa,pari nimeä on vielä hakusessa.
  Harjotusmatseista on tullut yks voitto,neljä tasapeliä ja kaks tappiota ja pelaaminen on kuuleman mukaan uuden valmentajan Kari Weckströmin komennossa ollut yllättävänkin pirteää.

  Sopimuksia tällä hetkellä parikymmentä,joukkueeseen nostettu muutama oma A-junnari ja SaiPa A:sta tekee paluun Petri Hujanen.Maalivahdeista sopimus on kesken viime kauden Ketterään tulleen Mika Norjan kanssa.
  SaPKoon menossa ollut Antti Kutvonen on jäämässä Ketterään kuin myös Juuso Vakkilainen.

  SaiPa A:ta vastaan pelatussa harjotusottelussa Ketterää vahvisti viime kaudella Turussa SM-liigaa pelannut Joni Yli-Torkko joka on ollut mukana Ketterän harjotusringissä näyttämässä harjoittelun mallia.Yli-Torkko saattaa olla Ketterän mukana alkusyksyllä muutamassa pelissä vaikka hakeekin pelipaikkaa muualta.

  Huhut kertovat että KooKoosta lähtenyt Teemu Somppi olisi valmis pelaamaan Imatralla jos töitä löytyy mutta tähyilee myös ulkomaille.

  Niinikään huhu kertoo että Ketterän puolustuspään virtuoosi Jussi Hilpas olisi käynyt erotuomarikurssin!
   
 6. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Lainaus:
  Antti Kutvonenhan ei ollut pelkästään menossa SaPKoon vaan sopimuskin syntyi jo keväällä. Mutta onko siis näin, että Ketterään olisi kuitenkin suuntaamassa? Ainakin edellisessä harkkapelissä keskiviikkona kurvaili pässinutussa vielä.
   
 7. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Paikallislehti Uutisvuoksi kirjotti tänään että Kutvonen olis jäämässä Ketterään,kaveri kävi ilmeisesti myös kokeilemassa Salamoihin.
  Outoa tietysti on jos soppari oli jo olemassa SaPKon kanssa,onko tilanne muuttunut sitten muutamassa päivässä?
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Antti Kutvonen voisi kyllä jatkaa mielestäni Ketterässä sillä Mestistasolla jannu on kyllä aika heppoista kauraa. Pelaaminen Suomisarjan Ketterässä edesauttaa varmasti miestä pelaajana enemmän kuin esimerkiksi istua viltissä SaPKon pässipaidassa.

  SaPKolla riittää kyllä pakkeja joten suon mielelläni Kutvosen teille jos minulta kysytään muttei varmaan kuitenkaan kysytä. Onnea vaan muuten "Häkkyrälle" kauteen.
   
 9. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Lainaus:
  Joo kuulinpa tässä juuri suht luotettavalta taholta, että Kutvonen on tosiaankin päättänyt pelata tulevan kauden Ketterässä. Sopimus SaPKon kanssa siis purettaneen.
   
 10. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Nyt on varmistunut että Joni Yli-Torkko aloittaa kautensa Ketterässä ottelukohtaisella sopimuksella eli siinä vaiheessa kun Yli-Torkko ilmoittaa itse siirtyvänsä muualle niin sopimus loppuu.
   
 11. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Päivitetään nyt tämä Ketterän pelaajasopimusten tilanne.

  Maalivahdit:

  Norja Mika

  Kakkosena kierrätetään omia B-junioreita.

  Puolustajat:

  Pohjonen Anssi
  Sinkko Matias
  Tähkä Jussi
  Mäntylä Iiro
  Sinersaari Janne
  Weckström Antti
  Hinkkanen Toni
  Kutvonen Antti

  Hyökkääjät:


  Montonen Jiri
  Väärä Matti
  Parikka Juuso
  Niemimaa Pekka
  Malkki Ilkka
  Räsänen Sami
  Oittinen Ville
  Immonen Ville
  Laisi Mikko
  Martikainen Antti
  Tikka Matti
  Vakkilainen Juuso
  Hujanen Petri
  +Joni Yli-Torkko ottelukohtaisella sopimuksella.
   
 12. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olin siinä luulossa, että Jussi Hilpas jatkaisi Ketterässä. Mutta eipä ole näemmä jatkanut. Pelaako enää missään?
   
 13. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Tiettävästi ei pelaa missään,onkohan siirtynyt kokonaan erotumari linjalle?
   
 14. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Pakko kysyä täältä Kettärän kannattajilta yhtä asiaa. Onko SaiPan Jarno Lippojoki Jari "Lipari" Lippojoen poika vai veljen poika? Jarnohan on SaPKossa lainassa pari peliä ja siksi tämä kiinnostus Lippojoen menestyneeseen urheilusukuun.
   
 15. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Oikeilla jäljillä olet,Jarno on Divarilegenda Jari "Lipari" Lippojoen veljenpoika ja siirtyi Ketterästä SaiPaan C-ikäisenä.

  Täytyy tunnustaa että herättää hieman ristiriitasia tunteita se että "Vanhan vihollisen" SaPKon paidan selässä lukee Lippojoki.
   
 16. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kiitos nufc nopeasta vastauksesta. Onko Jarno Mestaripesäpalloilijan vai Mestarimailerin poika?

  Ja samalla täältä sinne myös sinulle tiedoksi, että Ketterä-lähtöinen Teemu Somppi on Kouvolassa tunnustettu meidän joidenkin KooKoon kannattajien taholta Mestiksen eliittipelaajaksi.
   
 17. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Tuohon kysymykseen en uskalla antaa vastausta.

  Hieno juttu että käsittääkseni ainakin suuri osa KOOKOOn kannattajista antaa arvoa Teemu Sompin pelitaidoille kuin myös Antti Oren.
  Ketterästä on taas kasvamassa lisää pelimiehiä vaikka esim. KOOKOOlle.
   
 18. A.P.Järvi Jäsen

  Lainaus:
  Pesäpallistin poika on.
   
 19. ApiS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Jokipo, Ketterä
  Mikäs se Yli-Torkon tilanne on? Luulis että kaveri sais sopparin nyt johkii mestis jengiin.. Vai hakeeko paikkaa ulkomailta? Miten kauan Ketterällä on varaa pitää kaveria? Tsemiä!
   
 20. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Taitaa vieläkin olla ottelukohtainen soppari eli lähtee heti jos tulee hyvä tarjous ulkomailta tai SM-liigasta,SaiPa taitaa olla poissuljettu.Ketteräkin varmaan pitäs miehen ainakin joulutaukoon saakka että selvittäs varsinaiseen Suomi-sarjaan mutta totuus on että tän tasosella kaverilla ottajia olis.
   
 21. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ehdottomasti osataan antaa arvoa! Somppi on tervetullut koska vaan takaisin KooKooseen jos vain enää täällä pelaaminen nappaa ja Oren Antsa on taas yksi parhaista löydöistä mitä KooKoossa on alasarjoista tehty. Toivottavasti on meidän ilona vielä pitkään!
   
 22. TeeVee Jäsen

  Onko tietoa, missä Ville Turunen nykyään pelaa, vai lopettiko jo?
   
 23. Zuppana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Jokerit
  Lainaus:
  Taloudellisesti ei mtn järkeä lähteä louhimaan Mestikseen. Ulkomaille tähtäin. Tuskin se on taloudellinen kysymys, pelaako Tore Imatralla vai ei. Pääasia, että saa jääaikaa ja pelejä alle ennekuin LÄHTEE ulkomaille. Molemmat hyötyy tilanteesta. Kulukorvaukset +jtn päälle, eiköhän se suunnilleen ole tuota rataa.
   
 24. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Samaa mieltä,tuskin kannattaa Mestikseen lähteä ainakaan pidemmällä sopparilla,korkeintaan lainalle.Ketterässä saa varmasti peliaikaa niin paljon kuin haluaa.
  Tuskin kyse on siitä kuinka kauan Ketterällä on varaa pitää kaveria,enemmänkin kyse on siitä kuinka kauan Yli-Torkolla on varaa olla Ketterässä.
   
 25. keskikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
  Tietääkö kukaan mitä oma "iki-suosikkini" Jussi Hilpas tekee nykyää?
  Kotkan hallissa kaivataan!