Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2006–2007

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Peteliuz, 02.08.2006 klo 11.11.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Avataan nyt Imatran legendaarisesta kiekkoseurastakin keskustelu. Joukkueen sopimustilanteesta ei ole vielä julkistettu mitään, kortit salataan taas, kuten tavallista, kauden kynnykselle asti. Ketterä on kuitenkin ehtinyt sopia seuraavat harjoitusottelut:

  Keski-Uusimaa turnaus 18.8.-19.8.2006:


  A-lohko:HC Kerava, HeKi ja Kiekko-Vantaa.
  B-lohko:FPS, Ketterä ja Salamat.

  Ketterälle hyvä tasomittari,neljä Mestisporukkaa ja Suomi-sarjan nousija HC Kerava, joka tosin pelaa eri lohkossa, mutta eiköhän se kohdata suunnitelmien mukaan jumbofinaalissa, mikäli sellainen pelataan ja ei ihmeitä tapahdu.

  Sekä 22.8.2006 Näreharjun pakastimeen saapuu Latviasta maan pääsarjajoukkue, jota tosin ei ole julkistettu, mutta ottelupäivä on lyöty lukkoon. Muista peleistä ei vielä olekaan tietoa.
   
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ja huhu kertoo, että Titaaneiden viime kauden tehomies Turunen ois tehny Ketterän kanssa sopparin.. Tietääkö Rock mitään asiasta..?
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Sen tiedän ettei Ville Turunen Titaaneissa ainakaan ensi kaudella pelaa, joten on hyvinkin mahdollista, että veri on vetänyt takaisin kotikonnuille. Harmin paikka, sillä varsinkin keväällä Dogi oli yksi niistä ainoista pelaajista jotka osasivat pistää paineen alla mustaa verkkoon. Todella hyvä hankinta jos huhu vain pitää paikkansa.
   
 4. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:

  Juu, kiitoksia vaan. Löytypä miehestä tietoa eurohockeyn sivuiltakin. Ketterän ringissä tällä hetkellä reilut 30 pelaajaa, joten tilanne näyttää hieman valoisammalta, kuin vuosi sitten. Viime kauden runkopelaajista jatkanevat näillä näkymin ainakin: Veli-Pekka Nutikka, Juuso Vakkilainen, Riku Vattukumpu, Tero Roiha, Petri Lohjala, Jiri Montonen sekä Juha-Pekka ja Ville Rinkinen. Muista viime kauden kenttäpelaajista ei tietoa, suurin osa SaiPan A-nuorista mukana olleista jatkanevat. Kauppisen Mika todennäköisesti päätti uransa surkeaan viime kauteen. Maalivahdeista ei vielä ole 100% tietoa, sillä Antti Ore on tällä hetkellä KooKoon try-outilla, Jani Huovila taitanee olla ringissä mukana ja Antti Kaski pelaa pääsääntöisesti A-nuorten ryhmässä.
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Imatrallahan näyttävät kaikki merkit suotuisilta jo tässä vaiheessa. Harmi vain jos Ore lähtee muille maille. Hyökkäysvoimaa joukkueesta tuntuu löytyvän. Mikä mahtaa olla tilanne puolustajien suhteen? Viime kauden lopussa olivat pakit vähissä sielläkin päin.
  Ketterä on jotenkin onnistunut parina viime kautena alisuorittamaan pahasti. Mielestäni joukkue esitti viime kaudellakin ajoittain otteita, joilla olisi luullut playoffpaikan heltiävän.
   
 6. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Etenkin viime kausi sössittiin pahasti,tiedä sitten oliko todellisia halujakaan pleijareihin.

  Positiivinen asia on että nyt on 30 pelaajan rinki kasassa ja luulis jonkunlaista kilpailuakin olevan pelipaikoista ja ainakin hyökkäyspäässä pitäs olla tehoja,Ville Turusenkin sopimus taitaa olla selvä.
  Tero Roihan viime kauden loukkaantuminen on vielä kysymysmerkki ja Simo Liukka on väläytellyt paluuta kaukaloon.

  Puolustajista ovat jatkamassa ainakin Jari Partonen,Jussi Lähde ja Antti Martikainen ja viime kaudella välivuoden pitänyt Lauri Tenttula on tulossa uudelleen mukaan.Kaukalopallosta on tulossa yrittämään takaisin kiekon pariin puolustajat Jussi Tähkä ja Markus Hämäläinen ja SaiPan A-junnareista Jussi Okko.

  Vaikka Antti Ore oliskin kova menetys tolppien välistä niin toivon kyllä että Ore sais mahdollisuuden näyttää taitonsa KooKoossa.Toissa kaudella Ketterän maalissa pelannut Juha-Matti Vainikka ei tainnu viime kaudella pelata missään,olisko siinä yks mahdollisuus?

  Jouko Viljakaiselle ei ole vielä löytynyt valmennusparia vaikka ehdokkaita kuuleman mukaan muutama on.Hyvä olis jos pari löytys jos vaikka Viljakainen joutuu viime kauden tapaan hyppäämään kaukaloon vaikka näyttääkin siltä että puolustajia nyt löytyy enemmän kuin viime kaudella.

  Juha-Matti Vainikkaa lukuunottamatta kaikki ylläolevat nimet on mainittu paikallislehti Uutisvuoksessa ja nyt eikun odottelemaan sopimusvahvistuksia.
   
 7. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mitäs mieltä olette Antti Oren mahdollisuuksista mestiksessä? Itse en ole koskaan nähnyt Antti Oren pelaavan. Olisiko hänellä ainesta nousta jopa KooKoon ykkösveskariksi korvaamaan Ruotsiin lähtenyt Carl Grahn. KooKoollahan on viime vuosina ollut melko hyvätasoisia maalivahteja Kalle Grahnia ennen mm. Jaakko Suomalainen.

  Itse en kyllä yhtään osaa veikata kumpi tryout-miehistä Antti Ore vai Iiro Tarkki olisi parempi valinta KooKoon maalivahdiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2006 klo 13.54
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:

  Ore on loistava maalivahti, jos saa kunnon puolustuksen eteensä ja joka ei pelaa mielialojen mukaan. KooKoolla luulisi kunnon pakkikaluston löytyvän. Kyllä Oresta olisi ehkä jopa Mestiksen ykkösmolariksi, sillä mies kun saa vireen päälle, niin on miltein mahdoton ohitettava. Viime kaudella oli useampi sellainen peli, että lukemat olisivat voineet olla todella rumat vastustajalle, mutta Ore pelasi pisteet Ketterälle.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2006 klo 14.06
 9. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Harmi, että kaakkois-Suomessa ei varmaankaan saada panostettua siinä määrin, että saataisiin Ketterä heivattua Mestikseen. Se olisi aikamoinen piriste sikäläiselle kiekkoilulle. Epärealististahan tuo tosiaan, mutta aina saa toivoa.

  Toivotaan hyvää kautta imatralaisille!
   
 10. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Valitettavasti Imatralla ei voida edes haaveilla Mestiksestä, ennen kuin paikkakunnalle saadaan uusi kunnon jäähalli. Olisi todellakin mahtava piriste ja aika monen Imatralaisen kiekkojännärin toiveuni, jos Ketterä Mestikseen saataisiin. Se edesauttaisi esim. SaiPan junioreita valmistumaan koviin miesten peleihin, jos Ketterä ja SaiPa muodostaisivat "farmisopimuksen". Tällä hetkellähän Ketterän ringissä pelailee muutama SaiPan kasvatti kuten Ville Oittinen, Antti Martikainen ja Anssi Pohjonen. Ja Ketterästä puolestaan voisi miehiä tulla näyttämään kykyjään SaiPan edustukselle. Sponsoreita pitäisi myös saada vähintään tuplasti enemmän nykyiseen verrattuna, yleisöä pitäisi olla joka pelissä n. 500-700 vakiona. Mutta, jos nää kaupungin päättäjät etenisivät hallihankkeessa etiäpäin, niin sitten siitä Mestiksestä voidaan alkaa jo haaveilla. Puheita riittää, että sinne ja sinne sen voisi rakentaa, mutta mitään muuta ei tapahdu. Ja sitten rakennetaan "sm-maastojuoksujen takia" Linnalan pesispyhättöön uudet katsomot ja sosiaalitilat, jotka kustansivat yli 100 000€. Kyllä näkee, että mitä tämä Kytösalmi on miehiään.

  Hyvää kautta myös sinne Lappeenrantaan! Kyllä sinne taas tulee eksyttyä, jahka liiga pyörähtää käyntiin!
   
 11. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kiitokset vastauksesta. Toivotaan, että Ore onnistuu lunastamaan paikan KooKoossa. Harjoitusotteluissahan tosiaan valitaan kumpi maalivahdeista Antti Ore vai Iiro Tarkki tulee KooKoohon Esa-Tapio Palmun pariksi.

  Todennäköisesti KooKoossa ei tule olemaankaan selkeää ykkösveskaria vaan uusi maalivahti pelannee ottelut suunnilleen puoliksi E-T Palmun kanssa.

  Jos nyt kävisi niin huonosti, että sekä Ore että Tarkki floppaavat molemmat pahasti harjoituspeleissä on KooKoolla kuulemma pari muutakin maalivahtia näiden lisäksi tarkkailussa.

  Kyllähän itselläni vaakakuppi kallistuu ennemmin tuonne Oren kannalle jos sekä Ore että Tarkki ovat suunnilleen samantasoisia veskareita, koska Ore on kuitenkin kotoisin lähempää Kouvolaa ja todennäköisesti olisi valmiimpi pitempiaikaisempaankin sopimukseen KooKoon kanssa.

  Lainaus:
  Tervetuloa minunkin puolestani Ketterä mestikseen. Mikäs sen mukavampaa kuin kunnon paikallispelit. Tosin pitäisikö Imatralla remontoida jäähallia vai kelpaisikö nykyinen hallinne mestikseen? Kysyn vaan koska en ole koskaan Imatran jäähallissa käynyt.

  Edit: Pete99 vastasikin jo edellisessä viestissä, että uusi jäähalli tarvittaisiin mikäli Ketterä mielii mestikseen.
   
 12. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  En ole vakuuttunut että Ketterä oikeesti pyrkiikään Mestikseen surkean hallitilanteen takia.Hienoa on että kuitenkin Imatralle on halukkaita pelimiehiä edustukseen ja sitä kautta Mestikseen ja Ketterän erinomainen juniorityö tuottaa jatkuvasti uusia lupauksia.

  JOS joskus uusi halli saadaan olen satavarma että se nostaa Imatralla varsinaisen kiekkobuumin.
   
 13. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Viime talvena tehdyllä kyselyllä saatiin selville, että jos uusi halli saataisiin, niin erittäin moni, jotka eivät tällä hetkellä peleissä käy huonon hallin vuoksi, alkaisivat seurata imatralaista kiekkoilua säännöllisesti paikan päällä. Jos halli joskus tulee, niin allekirjoittanut lupautuu sahaamaan muutaman lankun noin niin kuin talkootyönä.
   
 14. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  Lainaus:
  Hei haloo, onko Imatralaiset oikeesti niin poispilattuja, että:
  "Ketterä pelaa tosi siistii pelii, mut ei viitti mennä kattoon, kun on niin ankee halli" ???

  Kuka uskoo tota ?

  Eiköhän ole parasta ajatella toi asia ihan uudelleen, halli on koko paketista max. 5 %, joukkue ja peli, sekä ihmisten luoma tunnelma 95%, tuskin kukaan menee 3 kertaa enempää johonki halliin sen hallin itsensä takia.
   
 15. A.P.Järvi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä minä ainakin uskon. On nimittäin erittäin ärsyttävää käydä kököttelemässä peleissä, jos tuntuu, että noin joka toinen kerta saa kotiintuliaisiksi flunssan, vaikka laittaisi päälle miten paljon tahansa. Itse kuulun pilalle lellittyyn pullamössöporukkaan, joka kävisi Näreharjulla useamminkin, jos halli olisi edes vähän lämpimämpi. Tätä nykyä visiitit Ketterän kotipeleihin jäävät noin kolmeen per kausi.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2006 klo 16.24
 16. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Kyllä tää asia on ajateltu jo moneen kertaan ja viittaan tuohon Pete99:n mainitsemaan kyselyyn.
  En tiedä mihin nuo sinun prosenttisi perustuu mutta rohkenen epäillä niitä.

  Imatralla on potentiaalista yleisöä varmaankin 800-1200 välillä ja aivan varmasti yleisömääriin vaikuttaa joukkueen menestys mutta aika monella tulee kynnys vastaan kylmän ja ilmeisen homeisen hallin takia.

  En tiedä onko Mestiksessä minkäänlaisia hallikriteerejä mutta kyllä Näreharjussa ollaan hyvinkin lähellä terveyteen vaikuttavissa olosuhteissa.
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Imatran jäähallihan on ränsistyneestä olemuksestaan huolimatta jokseenkin viihtyisän oloinen.. paitsi että se on tosiaan JÄÄKAAPPI!!!

  Viime kaudella kävin yhden pelin katsomassa. Ulkona oli -20 astetta ja sisällä kutakuin yhtä kylmä. Ainoa lämmin paikka hallissa oli pukukoppitilan suihkuosaston pieni lämpöpatteri, tai pieni vaja (jota myös huoltokopiksi kutsutaan) Olutta erehdyin hallin pubissa maistelemaan ja kylmä viilsi sisälmyksissä, joka kulauksella. Jos halli olisi edes LÄMMIN, peleissä kävisi taatusti jokunen sata katsojaa enempi.


  Imatran hallikokemuksesta lisää Mestis-osion hallipongausketjussa
   
 18. Nyrpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässilauma!
  Kyllähän tämä Näreharju on sellainen paikka, johon ei varmasti ihmiset kovin mielellään mene.

  Talvella tosiaankin, oli ulkona miten kylmä tahansa, niin sisätiloissa oli vielä kylmempi. Mistä tämä sitten johtuu, ei oo vielä miun päähän jymähtäny. Ainoat lämpimät paikat hallissa ovat todellakin pukukopit ja niiden vieressä olevat hallihenkilökunnan kopit.

  Mutta eipä sillä enää allekirjoittaneelle ole niin paljon väliä, sillä ensi kaudella ei Näreharjun pakastimeen tarvitse tulla. Nufcille vaan paljon lämmintä päälle, tai ainahan voi harkita seuran vaihtamista pässilaumaan... H0h0
   
 19. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Muistelisin, että Imatran jäähallin jäädytyslaitteet toimivat ammoniakilla, jonka käyttö kiellettäneen aivan lähivuosina. Iso remontti on siis joka tapauksessa tulossa Näreharjulle.

  Tekojään kattaminen tehtiin 70-luvun lopulla talkoovoimin Neimalan Junnun johdolla. Lämmityslaitteiksi asennettiin kaasusäteilijöitä. Silloin oltiin Imatralla ylpeitä hallista ja yleisöä oli Juseliuksen Heikin valmentaman Ketterän 1. disioonaotteluissa tuvan täydeltä. Se oli silloin, mutta nyt Imatra tarvitsee ilman muuta uuden jäähallin. Onko suunnitelmat olemassa ja minne uusi halli rakennettaisiin?
   
 20. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Siihen aikaan Näreharjusta oltiin todellakin ylpeitä ja olihan halli hyvinkin käyttökelpoinen ja suht. ajankohtainen,yleisökeskiarvot 1. divisioonassa muistaakseni 1300-1500 paikkeilla.

  En tunne tarpeeksi mitä remonttia 30 vuodessa on tehty,ainoastaan sen että ennen viime kauden alkua remontoitiin yhden pukukopin tuuletusta ja nyt tuuletus hoituu WC:n kautta!!!! Myös lipunmyyntikoppi siirrettiin ulko-oven viereen ja sinne saatiin jopa lämmitys.

  Pari vuotta sitten näin suunnitelmat uuteen halliin mutta ei niistä ole enää mitään kuulunut.Näissä suunnitelmissa uusi halli oli sijoitettu Linnalan pesiskentän lähelle,epäilen vaan että siellä ei ole tarpeeksi tilaa.Eräässä vaihtoehdossa halli tulis Imatran Kylpylän lähelle ja viimisen tiedon mukaan ei rakennettas minkäänlaista hallia ainakaan pariin vuoteen.
   
 21. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Kyllä sympatioita SaPKon suuntaan on jo pelkästään Olkipossun ansiosta ja todennäkösesti käyn Talvisalossa kattomassa jonkun pelinkin mutta jos mie vaihdan kokonaan seuraa Ketterästä SaPKoon niin miut voi viedä samantien hoitoon.

  Nyrpalle ja kaikille muille SaPKon kannattajille jotka kannustivat kiitettävästi omaa joukkuettaan viime kaudella Näreharjussa jäi jääkylmästä hallista huolimatta varmaan kuitenkin hyviä muistoja.

  Ja vielä jossain vaiheessa SaPKokin taas tulee Imatralle,joko Mestiksessä tai Suomi-sarjassa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2006 klo 23.39
 22. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:

  Jos, olet käynyt Imatran "Jäähallissa" muutaman vuoden sisään, ni etköhän siekii ala uskoo tota asiaa. Eilen tulin harkoista, ja flunssa tuli kaupan päällisiks. Ei sen takia, että siellä näin kesällä niin kauhean kylmä olisi, vaan homeen takia. Ja tunnelmaa on hieman vaikeaa luoda, jos pitää kädet puuskassa istua kylmyyden takia..
   
 23. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän sopimustilanne...

  Tällä hetkellä koossa kymmenen pelaajasopimusta;

  Joonas Hämäläinen
  Petri Lohjala
  Ilkka Malkki
  Antti Martikainen
  Ville Oittinen
  Anssi Pohjonen
  Matti Tikka
  Ville Turunen
  Juuso Vakkilainen
  Riku Vattukumpu

  lähde: Uutisvuoksi 21.08.
   
 24. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Toissa kaudella Ketterässä pelannut Juha-Matti Vainikka liittyy maalivahtiosastolle.
   
 25. Zuppana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Jokerit
  Puolustus...

  Aika höykkääjävoittoinen kokoonpano, joten Vainikka tulee enemmän kun tarpeeseen? ;) Oikeesti, miten puolustus?