Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilves & media

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Koikkaaja, 03.05.2015 klo 18.46.

 1. Koikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & Boston Bruins
 2. Koikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & Boston Bruins
  Richard Ullbergilla (@Ullzy93) menee lujaa twitterissä. Kommentoi Kiviahon sopimusta:
  "Siin on kyl pojalla tekemistä!"

  Ja sen jälkeen vielä herrasmiesmäisesti:
  "@ilveshockey = yks iso vitsi"
   
 3. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Ullberg varastaa huomion.

  (Ja joukkuekaverien rahat)
   
 4. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 5. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämän päivän Aamulehdessä Honkalehto kertoo Osasto41:n mielenilmaisuun kantansa: "Ilmauksesta puuttuu osin konkretiaa mitä on tehty väärin. Sen takia en ole koko tekstiä edes lukenut, eikö edes kiinnosta lukea."
  Upeaa arvostusta pesäpallomieheltä helvetin kovalle faniporukalle jota voi kiittää Hakametsän kirkollisen hiljaisuuden päättämisestä.
   
 6. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Lainaus:
  Muistaakseni Honkkis ei suostunut nykyisen seisomakatsomonkaan muodostamiseen joten loogista jatkumoahan tämä vain on.
   
 7. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Hienoa, että organisaatiosta löytyy edelleen näin paljon ylimielisyyttä. Alkukaudesta Juupe laitteli lällättelyviestejä kun hankinnat oli niin kovia ja tj ei edes alennu kannattajien tasolle lukeakseen näiden ajatuksia. Millä se tietää, että siitä puuttuu konkretiaa, jos ei ole sitä lukenut? Honkkiksen kommentti kertoo taas valitettavan paljon organisaation nykytilasta.

  Sen ymmärrän, että puhutaan onko mielenilmaus järkevä vai ei, mutta kyllä sitä tärkeimmälle sidosryhmälle voisi kuitenkin jonkinlaista kunnioitusta osoittaa. Tai edes normaaleja käytöstapoja.
   
 8. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  En tiedä, mistä Honkalehto on koulutuksensa saanut niin olen joskus ihan alkeiskursseilla markkinoinnista kuullut, että tärkeintä sidosryhmää ei kannattaisi hirveästi haukkua julkisuuteen. Fanien (=asiakkaiden) suhteen ei kannattaisi olla ihan hirveän välinpitämätön, toki riippuu nyt siitä, miten Umpisolmu Salminen on taas tuota juttuaan vähän raflannut. Voi olla, että todellisuudessa ei sanonutkaan ihan näin. Joka tapauksessa sanoi mitä sanoi niin ei tää ulospäin nyt kovin hyvältä näytä.
   
 9. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Lainaus:
  Se on käynyt Epe Heleniuksen kirjekurssin.
   
 10. Janis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Taisi jäädä Salmisella vähän paskan makua suuhun siitä syksyisestä Tyrväis-jutusta. Varmasti kääntää kaiken mahdollisimman ikävästi kostaakseen ja nykyisinhan kaikki, vaikkakin sivulauseessa sanottu, kiinnostava löytyy otsikosta. Toki jos on niin tyhmä, että antaa tähän mahdollisuuden niin eipä tarvi kun peiliin katsoa.
   
 11. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Näinhän se on, sitähän Juupekin marisi omassa Facebook-päivityksessään, että Solmu kiusaa. Solmua en edelleenkään arvosta toimittajana ollenkaan, mutta kyllä tämän sekoilun aiheuttaa tällä hetkellä Ilves ihan itse. Salminen nyt pumppaa kun sai oman nöyryytyksensä syksyllä.
   
 12. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  On meillä aika kylmähermoinen kaveri TJ:nä. Aika moni muu olisi tässä tilanteessa jo anellut faneja takaisin katsomoon, mutta Honkalehto jatkaa omalla tyylillään vaikka on ns. kakka jo housussa.
  Olisihan se voinut vielä syyllistää fanit Tuokkolan potkuista ja huonosta menestyksestä, eli jos faneja olisi vähääkään Ilveksen menestys kiinnostanut niin olisivat raahanneet perseensä sankoin joukoin halliin jo alkukaudella, niin olisi ollut rahaa paikata loukkaantumiset. Tai uhkailla että jos apinat ei ala pikkuhiljaa tuleen hallille, niin ei oo tulossa uusia miehiä ensi kaudellekaan.
   
 13. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Solmu on surkea toimittaja, koska ei pysty kirjoittamaan Ilveksen menestystarinasta mitään.
  Haukkuu Liigajumboksi ja kaikkea muuta huonoa.. Miksi ei voi kirjoittaa siitä, miten upeasti Ilveksessä tehdään töitä ja sen seurauksena fanit saavat nauttia menestyksestä kausi kauden jälkeen ?
  On se..on se surkea toimittaja !
   
 14. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Ilvesläisyyteen kuuluu nähtävästi toimittajien haukkuminen. Miten helvetissä tästäkin saatiin jonkun Salmisen vika? Ihan sama, kuin kaikki Ilveksen julkisuuteen vuotamat pelaajahankinnat on toimittajien, jotka ne kirjoittavat ulos, vika.
   
 15. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Ilvesläisyyteen kuuluu vikojen etsiminen muualta. Milloin huono taloudellinen aika, huono talousalue, Ukrainan tilanne, kuivat pelaajamarkkinat, huonot toimittajat, huonot fanit, huono tuuri, Jumalakin hylkäsi,..
  Eikä ole edes huumoria, vaan oikeasti esiin tuotuja syitä Ilveksen menestymättömyyteen.
   
 16. Maikkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Anteeksi nyt tietämättömyyteni. Käsittääkseni toimittajien asia on kertoa ajankohtaisista kuulumisista. Miten nykytilanteen uutisointiin mahtuisi mukaan Ilveksen menestystarina, en kyllä ymmärrä.
   
 17. HKoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puolueeton tarkkailija
  Lainaus:
  Kokeileppa säätää sarkasmitutkaasi vähän. :)
   
 18. Maikkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HIFK, Liverpool
  Joo, säädetty on. Katsoin Dougin muita postauksia ja totesin olevan sarkasmia. En vaan laiskuuttani viitsinyt poistaa kommenttia.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2016 klo 13.47
 19. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
 20. JonesJack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Blackhawks, Suomi lajista riippumatta
  Nyt tuola tapaamisessa suora kysymys ja suora vastaus; paljonko ollaan velkaa ja kenelle? Ja eikä pakoteta tilaisuuteen saapuneita faneja allekirjoittamaan mitään helvetin vaitiolosopimuksia. Toivottavasti paikalla olevat fanit saavat suunsa auki kunnolla!

  Itsellä olisi paljonkin sanottavaa/kysyttävää johdolta. Onko tilaisuus kaikille avoin vai joillekkin tietyille faneille vain?
   
 21. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni kutsutilaisuus ns., ei yleinen.
   
 22. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Yllättäen. Samat naamat käy tyytyväisenä juomassa kahvit ja tuntemassa itsensä tärkeäksi, mutta suutansa eivät saa auki. Ainakaan riittävästi. Ovat "muka pahana" ja parkuminen palstoilla/SoMessa jatkuu.
   
 23. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Paikalle kutsuttu Osasto 41 ry:n ja Share Ilves ry:n johtoa. Tällöin on ihan luonnollista, että halllitusvastuussa olevat edustavat yhdistyksiä. Palaako Osato 41 katsomoon on sitten toinen ja kysymys, Ja toinen kysymys on kuinka omistaja Share Ilves suhautuu tilanteeseen? Näihin asioihin saamme ehkä huomenna vastauksen? Tai sitten emme. Kylmä fakta on se, että Ilves Hockey Oy on jo osittain hävinnyt jälleen mediapelin. Juupe, Honkalehto ja Hirvonen ovat antanee lausuntoja ristiin ja rastiin. Lisäksi Heikkilä laittoi viime lauantaina oman lusikkansa soppaan.

  Ps. Menen paikalle.
   
 24. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ja siinä mennään heti metsään, jos pääkysymykset ovat tällaisia, kun tarkoitus olisi saada Ilvestä nousuun, eikä kysellä palaileeko joku faniryhmittymä katsomoon tai mitä mieltä joku pienosakas on. Tarkoitus olisi varmaan kysellä, että mitä Ilveksen johto tekee, että Ilveksen nousu alkaa ja miten tämä oikeasti näkyy konkreettisesti. Nouseeko pelaajabudjetti ensi kaudeksi ja jos ei nouse, niin miksi ei nouse? Koska sen pitäisi nousta, jos halutaan pitää VVV:stä jollain asteella kiinni. Miksi VVV:tä pidetään yhä markkinoinnissa, jos sen eteen ei tehdä mitään konkreettista?

  Kyselkää oikeasti jotain tärkeää älkääkä menkö sinne vain: Ilmatilanloukkaus
   
 25. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Itse olin kovin hämmästynyt Hirvosen kommenteista Aamulehdessä torstaina. Oletin, että mies ei olisi enää penkin takana perjantaina, mutta olin väärässä. Täysin siis looginen kannanotto Juupelta/Essiltä, tai siis paremminkin sellaisen puute. Mikään ei voi hämmästyttää, enää.

  Tosifaneille toivon jaksamista!