Ilves-Hockey Oy:n tulevaisuuden näkymät

  • 557 392
  • 1 593

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Älkää nyt hyvät siskoveljet unohtako että Ukrainassa tilanne on jälleen eskaloitumassa lyhyen hiljaiselon jälkeen. Ennustan sen myötä hämmentäviä taloudellisia tappioita IH oy:lle ja sen myötä tiukkaakin tiukempaa säästökuuria (pelaajabudjetista).
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Älkää nyt hyvät siskoveljet unohtako että Ukrainassa tilanne on jälleen eskaloitumassa lyhyen hiljaiselon jälkeen. Ennustan sen myötä hämmentäviä taloudellisia tappioita IH oy:lle ja sen myötä tiukkaakin tiukempaa säästökuuria (pelaajabudjetista).

Puhumattakaan kesällä yllättävästä mailalaskusta.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tapparalaiset luonnollisesti keskittyvät omiin vahvuuksiinsa ja onnistumisiinsa, mutta ilkikurisesti voi todeta, että onhan Tapparan hardcore kannattajille onnenpotku lisäksi se, että Ilveksen ruorissa ovat hääränneet Honkalehto, Jääskeläinen & Vinnie perskärpäsineen. One more year laulavat Tapparan kannattajat Vinnien klaanille joka kevät ja Vinnien klaani vastaa heidän huutoonsa. Tapparan ja Ilveksen välinen ero taitaa olla 2010-luvulla suurempi kuin millään aikaisemmalla vuosikymmenellä?

Itse en näe, että Tapparan menestys ja vahva tekeminen olisi jotenkin automaattisesti pois Ilveksen menestysmahdollisuuksista. Toki nyt sitä puolueetonta sponssirahaa on varmaan alkanut valua naapurin kassaan enemmän, muttei miljoonan ero nyt pelkästään siitä tule. Kyllähän me sen syyn tiedämme, kun viimeisen 12 vuoden ajalta asiasta on kiistattomat näytöt.

Toki raha ja muut fasiliteetit ratkaisevat ja lopulta siellä kevään kärkikahinoissa on aina ne samat budjettijättiläiset. Ajatellaas vaikka montako seuraa on 2010-luvulla jäänyt kokonaan mitalipelien eli välierien ulkopuolelle. Ilves, .....ööööh??.... Sport ja KooKoo.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Itse en näe, että Tapparan menestys ja vahva tekeminen olisi jotenkin automaattisesti pois Ilveksen menestysmahdollisuuksista.

Ei tietenkään ole, vaan Tekeminen Ratkaisee Kaiken. Jossain Tehdään, jossain puuhastellaan. Ja kas, sarjataulukosta voi päätellä kummassa organisaatiossa tehdään kumpaakin...
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Mun on kyllä vaikea ymmärtää, miksi kukaan enää lataisi rahojaan Ilvekseen. Ok, yksittäinen kannattaja, joka haluaa katsella pelejä, niin varmaan sitten jatkossakin menee Ilveksen matseihin. Tuskin itsekään muksujani Tapparan matseihin vien jatkossakaan, mutta mutta. Ne sponsorit. Tietysti ipan paitaan saa mainoksen varmasti halvemmalla kuin Tapun paitaan ja lisäksi Ipalta taitaa yleensä saada sponssirahan verran pääsylippuja kaupanpäälle.

Siinä se sitten olikin. Jatketaan puuhastelun parissa, kun se on niin helppoa.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyllähän tässä veistä pitää sen verran kääntää haavassa ja todeta, että naapurin poppoo on taas vaihteeksi finaalissa. Neljännen kerran putkeen. Ilves tuskin tulee siellä olemaan edes yhtä kertaa seuraavan n. kymmenen vuoden aikana. Tuskin edes sitä yhtä kertaa.

Eiköhän se ole meistä ihan itsestämme kiinni, nähdäänkö Ilves finaaleissa seuraavaan kymmeneen vuoteen vai ei. Ihan ensin pitäisi saada tuo Manngardin IHOY kammettua pois tieltä. Tekeminen ratkaisisi kaiken - mutta ei, kun siellä peleissä on vain pakko käydä, kun "onhan se sentään Ilves", on juhlapeliä, on muistopeliä, on perinteitä, jne... Manngard heiluttelee Hakametsän pääsisäänkäynnillä kuin takeeksi pahvista Ilveksen logoa ja kerää rahat pois kuleksimasta. En tiedä, voiko tästä tilanteesta oikeastaan edes syyttää ketään Ilves Hockey Oy:n organisaatiossa työskentelevää. Onhan Ilves-yhteisö heidät tehtäviinsä valinnut - pääomistajaa myöten.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Eiköhän se ole meistä ihan itsestämme kiinni, nähdäänkö Ilves finaaleissa seuraavaan kymmeneen vuoteen vai ei. Ihan ensin pitäisi saada tuo Manngardin IHOY kammettua pois tieltä. Tekeminen ratkaisisi kaiken - mutta ei, kun siellä peleissä on vain pakko käydä, kun "onhan se sentään Ilves", on juhlapeliä, on muistopeliä, on perinteitä, jne...

No juu, periaatteessa samaa mieltä. Mutta ei se käytännössä ole "meistä itsestämme kiinni". Toki ideaalitilanteessa (jälleen kerran) kaikki tajuaisivat että jäämällä pois hallista se myynti-intokin todennäköisesti nousisi exponentiaalisesti. Mutta silti samaan aikaan on turha aliarvioida niitä perinteitä ja seuran suuruutta yms yms yms. Ne vanhat parrat, jotka ovat 40 vuotta hallissa käyneet käyvät katsomassa sitä hallissa pelaavaa Ilvestä ja nuoret junnut haluavat takuulla hallille kun samaa logoa omissa reeneissään kantavat. Turha noita ihmisiä on syyllistää, en usko että niitä kiinnostaa mitä jossain toimistolla tapahtuu Honkarakenteen ja kumppanien toimesta.

Yleisömäärät on kuitenkin mukavasti tippuneet viime vuosien aikana, että toivottavasti tämä trendi jatkuu ja bisnekset muuttuvat epäedullisiksi.
 

sikaniska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FC Saku, Tottenham
Mikä ihme siinä on, että ainut keino vaikuttaa on jättäytyä hallilta pois ja toivoa toiminnan hiipumista? Samaa negatiivista paskaa tulee muutenkin joka suunnalta. Suomalaiset on tässä ärsyttävän hyviä. Miksei tehdä asiolle jotain? Kuten Optimisti tuossa yllä totesi, "eiköhän se ole meistä ihan itsestämme kiinni...". Mielenosoitukset, keskustelupalstoilla tai somessa kiukuttelut, avainhenkilöiden nimittelyt tai julkiset piikittelyt eivät vie asiaa yhtään eteenpäin, vaikka kieltämättä hetkellisesti helpottavatkin. Sen sijaan asialliset yhteydenotot, jotka tulevat laajalta rintamalta, erilaiset keskustelutilaisuudet yms. ovat huomattavasti toimivampia ja ennen kaikkea hyödyllisempiä keinoja.

Jos Ilves-yhteisö on sitä, mitä täälläkin sanotaan, niin yhteinen sävel pitäisi löytyä. Otan tähän nyt vain muutaman esimerkkitahon, joiden toivoisi olevan vieläkin aktiivisempia Ilveksen asian ajamisessa: Share Ilves, Ilves ry, Osasto 41 sekä ne lukuisat Ilves-mieliset sponsorit.Tiedän, erilaisia keinoja on koitettu, mutta koska viimeksi on tehty jotain yhdessä?
 

Aatos

Jäsen
Mikä ihme siinä on, että ainut keino vaikuttaa on jättäytyä hallilta pois ja toivoa toiminnan hiipumista? Samaa negatiivista paskaa tulee muutenkin joka suunnalta. Suomalaiset on tässä ärsyttävän hyviä. Miksei tehdä asiolle jotain?

Näin henkilökohtaisella tasolla hiipii puseroon väsymys. Käyty on hallissa 80-luvulta hyvin säännöllisesti. Ilves on edelleen rakas, mutta väliin ei vaan jaksa.
Toki totta on ettei esimerkiksi Englannissa käydä jalkapalloa katsomassa vain silloin kun tulee menestystä. Ja tässä toden totta olemme ärsyttäviä.

Tuo hiipuminen (lue: konkurssi) takaisi uudet tuulet, puhtaalta pöydältä lähtemisen. Pääsisi eroon noista pelleistä. Uskon että divarissakin riittäisi katsojia.
Ilves on kuitenkin Suomen suurimpia seuroja - fanipohjaa on. Tämän huomaa hallissa kunhan pelit sujuvat edes jotenkin.

Muutama vuosi alemmilla sarjaportailla tervehdyttäisi tilannetta. Vrt. Ilveksen jalkapalloon.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
. Sen sijaan asialliset yhteydenotot, jotka tulevat laajalta rintamalta, erilaiset keskustelutilaisuudet yms. ovat huomattavasti toimivampia ja ennen kaikkea hyödyllisempiä keinoja.

Share Ilves

Mää: On koitettu asiallisella lähestymisellä esim. tarjottu omaa ammattitaitoa velotuksetta käyttöön. Vieläpä valmiit pohjaesitykset takataskussa esitelty. Suhtautuminen by Honkauurna ja Jösse on ollut ylimielistä ja käytännössä apu on heitetty roskiin sun silmien edessä. Ei paljoa enää kiinnosta edes yrittää.

Muut: Eiköhän kesähallitus yrittäny tosissaan, vaan kynä hukku Vinnieltä. Tuskinpa nekään enää edes kusevat tst.lle päin.

Share Ilves. Sharella on asialliset ja hyvät suhteet IHOYn kanssa ja asiallista vuoropuhelua käydään... vastineeksi tosin Honkauurna ei osaa yhdistyksen nimeä eikä muista sen olevan omistajataho.

Osasto41: "en oo protestia lukenu eikä kiinostakkaan" tulee Honkasuo ulos mediaan. Ja silti molemmat yhistykset pyrkii asialliseen keskusteluun ja prosessiin IHOYn kanssa. Hattua niille, itte en viittis kun vastaus on aina samaa .sk.aa
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse en näe, että Tapparan menestys ja vahva tekeminen olisi jotenkin automaattisesti pois Ilveksen menestysmahdollisuuksista. Toki nyt sitä puolueetonta sponssirahaa on varmaan alkanut valua naapurin kassaan enemmän, muttei miljoonan ero nyt pelkästään siitä tule. Kyllähän me sen syyn tiedämme, kun viimeisen 12 vuoden ajalta asiasta on kiistattomat näytöt.

Joo, itse asiassa ajoin takaa tuota, että sellainen HC Tappara-fani, joka toivoo Tapparalle mestaruutta ja Ilvekselle synkintä mahdollista etenemistä, on ollut ikionnellinen siitä, että Ilveksen toimintaa ohjaavat Vinnie/Honkalehto etc. Tällaiselle Tappara-fanille, jokainen vuosi, jonka Vinnie&co ovat Ilveksen ruorissa, on heille onnellista aikaa.

Tosiasia taitaa olla, ettei Ilves ole monellekaan tapparalaiselle enää päävastus. Ja sitten on niitä, jotka säälivät Ilvestä.

Tapparan hallituksen jäsen - Heikki Penttilä - puolestaan kertoi eräässä tilaisuudessa, että Tapparan kannalta olisi parasta, mikäli Ilves saisi asiansa kuntoon. Kova kilpailu, jossa seurat vuorotellen ohittelesivat toisensa ja tätä kautta synnyttäisivät sitä kuuluisaa "pöhinää", olisi mieluisin asetelma. Itse tiedän myös monia tapparalaisia, jotka toivovat Ilveksen pääsevän eroon tästä omistuskuviostaan.

Ilveksen kontatessa Tappara on varmasti saavuttanut voittoja yhteisiltä sponssimarkkinoilta. Ja kuten muissa ketjuissa on todettu, on moni aloitteleva kiekkoilija valinnut seurakseen Tapparan.

Mutta vastauksena toteamukseesi, niin Tapparan menestys ei estä millään muodolla sitä, etteikö Ilveskin voisi menestyä. Päinvastoin he näyttävät mallia, miten Pirkanmaalla on pystytty rakentamaan jopa dynastia 2010-luvulla.

Itselleni on usein tullut mieleeni ajatus, että Vinnie ei taida edes tietää, että hänen tekemisiään hävetään huomattavasti enemmän kuin arvostetaan. Lähipäivinä saatetaan hautaan kaikkien aikojen Ilves, Aarne Honkavaara. Kaikkien arvostama. Vinnien klaanin aikakausi sen sijaan on ollut Ilves-historian synkintä aikaa ja sitä tuskin lämmöllä muistellaan joskus tulevaisuudessa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Täältä löytyy yksi Tappara-kannattaja joka toivoo että Ilves saisi asiansa kuntoon ja kaupungissa olisi kaksi menestyksekästä organisaatiota. Mitä sponsorirahoihin tulee niin vanhat ja perinteiset tukijat eivät hevin leiriä vaihda, meni sitten hyvin tai huonosti. Penttilän puheissa on vinha perä, hyödyttäisi molempia seuroja jos tosissaan tapeltaisiin samoista sijoista, siis 1-6, ei näistä ynnä muut. Linkosuon Jussi pyörii haudassaan seuratessaan nykyistä menoa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tapparan fanin on niin paljon helpompi toivoa Ilveksen nousevan takaisin jaloilleen, kuin Ilveksen fanin toivovan Tapparalle esim. mestaruutta. Varsinkin nykypäivänä kun kilpailu on olematonta.

Itse henkilökohtaisesti en toivo ikinä naapurille niin mitään hyvää ja Tapparan mestaruus olisi viimeinen asia mitä liigakaudelta haluan nähdä. Mutta enpä tosin sitten myöskään haluaisi että Tappara menisi koskaan konkkaan tai putoaisi liigasta. Paikallisväännöt on aivan jepa asia, mutta mun sydän on ikuisesti Ilveksen logon muotoinen ja sinä myös pysyy.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Turha noita ihmisiä on syyllistää, en usko että niitä kiinnostaa mitä jossain toimistolla tapahtuu Honkarakenteen ja kumppanien toimesta.

Ei taida kiinnostaa myöskään, mitä sarjataulukossa tapahtuu. Tai jäällä sen puoleen. Minulle henkilökohtaisesti olisi yksi hailea, vaikka Manngard olisi maailman suurimman mafian omistaja ja pesisi rahaa surutta IHOY:n kautta ynnä tekisi muita laittomuuksia. Kunhan mahdollistaisi edes jonkintasoisen menestyksen eikä kiduttaisi Ilvestä muutaman lantin tähden. Muutama lantti Manngardin hyöty todella on, kun peilataan juurikin siihen Ilveksen perinteikkyyteen ja suuruuteen. Lyhytnäköinen, katkeroitunut vanha mies.


Mielenosoitukset, keskustelupalstoilla tai somessa kiukuttelut, avainhenkilöiden nimittelyt tai julkiset piikittelyt eivät vie asiaa yhtään eteenpäin, vaikka kieltämättä hetkellisesti helpottavatkin. Sen sijaan asialliset yhteydenotot, jotka tulevat laajalta rintamalta, erilaiset keskustelutilaisuudet yms. ovat huomattavasti toimivampia ja ennen kaikkea hyödyllisempiä keinoja.

Meinaat, ettei näitä teitä ole kuljettu umpikujaan asti kymmeniä tai satoja kertoja tässä parinkymmenen vuoden aikana? Tuo sinun tekstisi olisi saattanut tulla minun näppäimistöltäni, kun aloittelin kannattajauraani kuusitoista vuotta sitten. Silloin Manngard kätyreineen oli tosin antanut näyttöjään vasta alle kymmenen vuoden ajan. Nyttemmin vanhan herran todelliset karvat ovat paljastuneet.

Itse henkilökohtaisesti en toivo ikinä naapurille niin mitään hyvää

Sama. Ellei Tapparan menestys sitten tee IHOY:n kannattajana olemisesta niin ikävää kuin sen juuri nyt kuuluisi ollakin ja näin vaikuttaisi IHOY:n tulovirtoihin dramaattisesti. Desperate times...

EDIT: Lisätään tähän, kun sopii aiheeseen. Itseäni ilahdutti Karri Kiven haastattelu, jossa hän kertoi, ettei jaksa yhtään katsella IHOY:n ympärillä leijailevaa negatiivista ilmapiiriä. En voisi toivoa kenellekään loppuun palamista tai muita terveyshaittoja, mutta toivottavasti arvon valmentaja ymmärtää tehdä sykorat ja häipyä ennen sitä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ei taida kiinnostaa myöskään, mitä sarjataulukossa tapahtuu. Tai jäällä sen puoleen.

No, ainakin itse uskoisin että tämä on vihdoinkin alkanut vaikuttaa yleisömääriin. Moni aktiivikannattaja on lopettanut käyntinsä hallilla kaiken sekoilun myötä, mutta pakkohan tuon huonon menestyksen on olla yksi osatekijä pienentyneissä katsojamäärissä.
 

sikaniska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FC Saku, Tottenham
Meinaat, ettei näitä teitä ole kuljettu umpikujaan asti kymmeniä tai satoja kertoja tässä parinkymmenen vuoden aikana? Tuo sinun tekstisi olisi saattanut tulla minun näppäimistöltäni, kun aloittelin kannattajauraani kuusitoista vuotta sitten. Silloin Manngard kätyreineen oli tosin antanut näyttöjään vasta alle kymmenen vuoden ajan. Nyttemmin vanhan herran todelliset karvat ovat paljastuneet.

En. Varmasti on ollut moniakin erinäisiä yhteydenottoja ja kehitysyrityksiä, kuten mm. Tarinankertojakin tuossa yllä listasi. On myös ihan ymmärrettävää, miksi osa asioiden eteen ihan oikeasti jotain tehnyt suhtautuu Ilveksen nykyjohtoon kuten suhtautuu. Mutta mitä on tehty yhdessä ja isosti? Onko esim. ry koonnut mm. edellisessä viestissäni mainittuja tahoja yhteen ja pyrkinyt näin vaikuttamaan Ilveksen johdon toimintaan?

Konkurssi siivoaisi pesää ja varmasti tervehdyttäisi toimintaa, mutta jaksaako sitä divariaikaa kuitenkaan kovinkaan moni. Ei sieltä ihan parissa kaudessa noustaisi. Valtaosa kuitenkin tahtoo seurata pääsarjatason lätkää.

EDIT: Lisätään tähän, kun sopii aiheeseen. Itseäni ilahdutti Karri Kiven haastattelu, jossa hän kertoi, ettei jaksa yhtään katsella IHOY:n ympärillä leijailevaa negatiivista ilmapiiriä. En voisi toivoa kenellekään loppuun palamista tai muita terveyshaittoja, mutta toivottavasti arvon valmentaja ymmärtää tehdä sykorat ja häipyä ennen sitä.

Tämä oli Kiveltä hyvä avaus. Viesti niin johdon kuin meidän muidenkin suuntaan.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Konkurssi siivoaisi pesää ja varmasti tervehdyttäisi toimintaa, mutta jaksaako sitä divariaikaa kuitenkaan kovinkaan moni. Ei sieltä ihan parissa kaudessa noustaisi. Valtaosa kuitenkin tahtoo seurata pääsarjatason lätkää.

Ei Manngard varmasti aivokuollut ole. Kyllä ne osakkeet jakoon saadaan, kun Vincent-herra laskee, että hyötyä ei ole enää nyhdettävissä. Ja järkevään hintaan halukkaita ostajia löytyy ihan huutokilpailuun asti.

That said, mieluummin kaksi kautta divarissa kuin vielä kymmenen vuotta Manngardin kidutettavana. Minulla aktiiviseuraaminen alkaa siitä hetkestä, kun osakkeet ovat vaihtaneet aidosti omistajaa.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
No, ainakin itse uskoisin että tämä on vihdoinkin alkanut vaikuttaa yleisömääriin. Moni aktiivikannattaja on lopettanut käyntinsä hallilla kaiken sekoilun myötä, mutta pakkohan tuon huonon menestyksen on olla yksi osatekijä pienentyneissä katsojamäärissä.

Niin se onkin. Siksi toivoa sopii, että trendi jatkuu ja vahvistuu Kivi-kausihypestä huolimatta.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tapparan fanin on niin paljon helpompi toivoa Ilveksen nousevan takaisin jaloilleen, kuin Ilveksen fanin toivovan Tapparalle esim. mestaruutta. Varsinkin nykypäivänä kun kilpailu on olematonta.

Itse henkilökohtaisesti en toivo ikinä naapurille niin mitään hyvää ja Tapparan mestaruus olisi viimeinen asia mitä liigakaudelta haluan nähdä. Mutta enpä tosin sitten myöskään haluaisi että Tappara menisi koskaan konkkaan tai putoaisi liigasta. Paikallisväännöt on aivan jepa asia, mutta mun sydän on ikuisesti Ilveksen logon muotoinen ja sinä myös pysyy.

Tamperelainen edustus finaalipeleissä SM-liigassa sataa molempien joukkueiden laariin, koska se pitää täällä jääkiekon esillä ja lisää sponsoreiden kiinnostusta - myös Ilvekseen. Muiden lajien puolelta on käsiä ojossa samoihin firmoihin ja nyt olisi helppoa hypätä esim. Pyrinnön kelkkaan. Se ei tietenkään tarkoita mitään happy family -meininkiä ja sitä, että pitäisi olla paikalliskilpailijan puolella, vaan on vain tyly fakta.
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun mitään muutosta ei Ilveksen taustatoilailuissa ole tulossa, niin se päivä, jolloin moni entinen pitkäaikainen Ilves-kannattaja liputtaa Tapparan puolesta, on entistä lähempänä.

Itse henkilökohtaisesti mietin, mikä minua estää katkaisemasta noin vuodesta 1969 alkanutta sidettä Ilves-merkkiseen jääkiekkoseuraan.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ehkä Ilvekselle olisi Hifkin tavoin paras ratkaisu Tapparan siirtyminen KHL:lään. Näin voisi kannattaa vaikkapa molempia tamperelaisia ja päälle vielä KooVeeta Mestiksessä, jos nousee sinne.
Tappara ja Ilves nyt ovat jo muutenkin ihan eri tasolla.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Ehkä Ilvekselle olisi Hifkin tavoin paras ratkaisu Tapparan siirtyminen KHL:lään. Näin voisi kannattaa vaikkapa molempia tamperelaisia ja päälle vielä KooVeeta Mestiksessä, jos nousee sinne.
En näe, että tässäkään tapauksessa Ilvestä nykyisin kannattavat siirtyisivät kannattamaan Tapparaa saati sitten päinvastoin. Mutulla veikkaisin, ettei Helsingissäkään juuri liikettä ole seurojen taustoilla ollut kannattajien suhteen.
 

JonesJack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks, Suomi lajista riippumatta
Nykyiset kannattajat/fanit,millä nimellä nyt halutaankaan kutsua, eivät seuraa vaihda. Mutta ala-asteikäisistä junnuista yhä useampi "valitsee" seurakseen Tapparan, johtuen naapurin selkeästi paremmasta menestyksestä ja finaalihypestä. Ilveksen valitsee ainoastaan ne, jotka kotona siihen kasvatetaan.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Mutta ala-asteikäisistä junnuista yhä useampi "valitsee" seurakseen Tapparan, johtuen naapurin selkeästi paremmasta menestyksestä ja finaalihypestä. Ilveksen valitsee ainoastaan ne, jotka kotona siihen kasvatetaan.

Jep, siskontyttö on kysynyt moneen kertaan, että minkä takia sä siitä Ilveksestä tykkäät kun ne häviää aina. Aiheellinen kysymys. Veljensä on pienestä pitäen ollut Tapparaan kallellaan, eikä tuo mikään ihme ole taitavat melkein kaikki kaverinsakin olla.
 

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Itse en pystyisi edes ajattelemaan naapurin kannattamista. Ilves on niin syvällä sydämessä ettei ole vaihtoehtoja. Tuohon khl-juttuun vielä,niin en todellakaan olisi Tapparan kelkassa,jos pelaisivat siellä. En ole muuten Hjokereidenkaan kelkassa,enkä ymmärrä miksi pitäisi olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös