Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ilveksen maalivahdit 2019

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Kyle, 25.01.2019 klo 23.20.

 1. Arzamas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuukka Rask 2005-2006 kaudella, 30 ottelua ja torjuntaprosentti 92.6%, 2.09ppm/ott
  Veini Vehviläinen JYP 2015-16 kaudella 28 ottelua ja torjuntaprosentti 92.5%, 2.04ppm/ott
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019 klo 16.25
 2. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän noita on jokunen muukin: Elite Prospects - Liiga Stats All-time season (Linkki vie EliteProspectsiin)
   
 3. Lainaus:
  Sikäli mielenkiintoista että tämä Dostal nähtiin parempana kuin Skarek, siis maajoukkueessa. Skarekia voi kaiketi luonnehtia ihan liigatason veskaksi.
   
 4. Kyle Jäsen

  Lainaus:
  Kaiketi Skarek oli lähtökohtaisesti ykkönen ja Dostal + Patera kakkos- ja kolmosmaalivahti. Patera loukkaantui ja Skarek ei onnistunut kanadaa vastaan ja Dostral onnistui omissa peleissään. Turnaus muotoiset kilpailuissa pitää päättää pelaava maalivahti yhden-kahden ottelun otannalla ja sillä mennään. Hyvät kisat Dosatalilla ja varmasti on oleellinen linkki, mistä miestä on pystytty näkemään tositoimissa.

  Edelleen ei minulla ole mitään Dostallin menestystä vastaan ja olisihan se komeeta kun nousisi sensaatioksi. Mutta jos oikeasti on tällähetkellä nuoren Raskin, Husson tai Vehviläisen tasolla, niin pitäisi olla aika tähti myös Tsekin liigassa. Sitähän ei nyt ilmeisesti ole, joten ollaan optimaalisen pessimistejä ja antaa pelin näyttää.
   
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kai tuo tällä hetkellä on aika paljon edelläkin saman ikäistä Vehviläistä, kun Vehviläinen skipattin kolmena ensimmäisenä varausvuotena. Draftin (tai Vehviläisen tapauksessa silloin kun olisi pitänyt draftata) jälkeisissä U20 kisoissa toinen oli prosenteissa ykkönen ja toinen toiseksi viimeinen (enemmän kuin matsin pelanneet moket). Siis NHL scoutit ovat laittaneet saman ikäisen Dostalin aika paljon Vehviläisen edelle ja U20-kisatkin menivät hyvin päinvastaisesti. Nyt sitten 2000-syntynyt Dostal varattiin kolmannella kierroksella ja 1997-syntynyt Vehviläinen kuudennella.

  Eihän Dostal ole voinut millään olla tähti Tsekin liigassa, kun ei se käytännössä ole siellä päässyt pelaamaan. Brnossa on NHL-draftatut Langhamer ja Vejmelka edessä. Tsekin kakkosliigassa on pelannut ihan kelvollisesti (91,5 %). Sillä ollaan kuitenkin maalivahdeissa siellä TOP10:ssä.

  Ei tämä kokeilu varmaan kauheasti maksa ja jos parhaassa tapauksessa tästä saadaan kevääksi hyvä kassari niin se riski kannattaa ottaa. Vielä jos jatkokin sattuis onnistumaan niin aina parempi, jolloin myös kasvattajakorvauskin voisi joskus tipahtaa tänne.
   
 6. Arzamas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuo Kometan maalivahtikuvio on ollut yhtä sekavaa kuin joukkueen peli tällä kaudella. Lainaan tuota omaa tekstiäni ilves.comista:

  Kausi alkoi kaksikolla Marek Langhamer - Karel Vejmelka, ja kausi lähtikin hyvin liikkelle. Syksyllä kuitenkin Langhamer lähti Habarovskiin, josta tuli vaihdossa Libor Kasik. Kasik ei täysin onnistunut, ja sai jatkaa matkaansa tammikuussa Zliniin. Tämä avasi Dostalille näyttöpaikan, ja pelasikin hienosti avausottelun 11.1. 3-1 voitossa Karlovy Varya vastaan. 21/22 torjuntaa, ja hyvä prosentti 95,45%

  Seuraavassa pelissä 31.1. Litvinovia vastaan Brnon epätasaiset otteet jatkuivat, ja maalinsuulla aloittanut Dostal sai tehdä tilaa avauserän jälkeen Vejmelkalle. Viidestä laukauksesta peräti kolme meni sisään, ja torjuntaprosentiksi jäi vain 40%. Ottelu päättyi Brnon 3-5 tappioon.

  Tuon pelin jälkeen Dostal ei uutta mahdollisuutta saanut, ja Brnon hankittua edelliskauden mestarivahdin Marek Ciliakin Slovan Bratislavasta, oli myös selvää että tämän kauden osalta vastuuta ei ole luvassa.

  Videot noista kahdesta pelistä löytää googlettamalla, etenkin tuossa Litvinov-pelissä ei hirveästi vakuuttanut, toki laukauksiakin tuli harvakseltaan.

  Trebicissä Dostal on pelannut säännöllisesti alemman keskikastin joukkueessa, ja joukkueen ja Dostalin neljän pelin voittoputki katkesi viikonloppuna 3-6 tappioon kärkijoukkue Jihlavalle. Viimeinen tyhjiin ja Dostalille 36 torjuntaa.
   
 7. TheMagnificent Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Antti Lehtonen on tänään Kooveen kokoonpanossa. Enteilisi sitä, että Dostal on huomenna Pelsua vastaan vähintäänkin luukkuvahtina.
   
  -One- tykkää tästä.
 8. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ennakkomaininta antaa ymmärtää, että olisi huomenna tolppien välissä.
   
 9. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lehtonen 16/20 torjuntaa KOOVEEn maalilla kahden erän jälkeen ja näinköhän saa aloittaa 3. erää tolppien välissä. Dostalilla lupa onnistua huomenna.
   
 10. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Ja Instagramissa laittoivat, että on aloittava maalivahti huomenna.
   
 11. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Keskiviikon perusteella Dostal on Lehtosta ja Heleniusta edellä jo nyt. Luulenpa että nousee ykköseksi jo tällä kaudella.
   
 12. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Maalivahtipeli on se suurin yksittäinen tekijä millä kautta saadaan venytettyä runkosarjan jälkeen. Kausihan on ollut aika loistelias kun Ilves kamppailee edelleen TOP-6 sijoituksesta mutta paraskaan maalivahtimme ei yllä kahdenkymmenen parhaan veskarin joukkoon. Dostal -kortissa ei ole mitään hävittävää, toivottavasti koppi tarttuu!
   
 13. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilveksen verkkoon on tehty tällä kaudella kolme maalia per peli. Jos maalivahti pystyisi omalla panoksellaan tiputtamaan tuon vähän päälle kahden, niin esimerkiksi kutospaikka olisi hyvinkin paljon lähempänä.

  Eipä se tietenkään noin yksiselitteistä ole, eikä edes maalivahti yksittäisenä pelaajana voi huonosti puolustavaa joukkuetta pelastaa, mutta kyllä Ilveksen veskareille on luvattoman paljon helppoja maaleja tällä kaudella mennyt. Heleniuksen hyvää alkukautta lukuun ottamatta niitä menee myös tasaisesti viikosta toiseen, eikä ole ollut niinkään kyse mistään yksittäisistä heikoista jaksoista.
   
 14. Nännimäinen Jäsen

  Katselin Ipan peliä tänään kaksi ekaa erää ja sen perusteella sanosin, että taisi Dostal olla meitin Svobodaa onnistuneempi haku.

  Ennenkaikkea tietty rauhallisuus ja hötkyilemättömyys pisti silmään, erittäin lupaava debyytti kyllä. Varmaan on pojasta vielä paljon iloa teille!
   
  Kerouac, ADX_03 & Franck tykkäävät tästä.
 15. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Toivottavasti haastaa myös Heleniuksen samalla niin,että tämänkin tasi nousee! Hienoa jos onnistuu, peliä en nähnyt, mutta Vartiaisen maali näytti kohtuu kevyeltä laukaukselta. Mutta samaa tuo jos peli on muuten sujunut!
   
 16. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Muutti suuntaa pakin mailasta ja muutenkin lähti pakin jaloista. Vaikeita vetoja tuollaiset torjua.
   
  -One- tykkää tästä.
 17. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ok, tämä meni kannykak ruudulla ohi. Mutta hienoa että onnistui!
   
 18. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Dostál on nyt pelannut kaksi ottelua hyvällä tasolla. Pieni asteriski tähän kuitenkin vielä sisältyy, koska Pelicans ei juurikaan maalipaikoille päässyt ja KooKoo:n pelaajat taas ampuivat järjestäen plekseihin paikoistaan. Huomenna tulee luultavasti ensimmäinen kova testi, kun vastustaja todennäköisesti luo maalipaikkoja lauantaista Pelicansia enemmän ja laukoo paremmin kuin KooKoo eilen.
   
 19. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Saa nähdä kumpi pelaa huomenna. Pääasia on todellinen kilpailu. Lehtosen pelit Ilveksessä ovat onneksi ohi. Jännä nähdä mistä löytää pelipaikan jatkossa.
   
 20. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilveksen foorumilla joku tiesi, että Lehtonen oli jo keväällä pohtinut uransa päättämistä. Kun ei ollut enää Kooveenkaan kokoonpanossa niin onkohan polkkeet nostettu jo nyt lopullisesti naulaan?
   
 21. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eiköhän nyt kumminkin pysy kauden loppuun asti kolmoskassarin statuksella Ilveksen mukana.
   
 22. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  En oikein keksi mitään järkevää syytä miksi ei Ilves jatkaisi Dostalilla.
   
 23. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Lainaus:
  Heleniuksen motivaation ja pelituntuman kannalta olisi tärkeää antaa hänellekin pelejä vielä ennen tosipelejä. Siihen en osaa sanoa, pitäisikö Dostal päästää myös paikallispeliin irti, koska varmasti olisi miehelle itselleenkin iso asia. Toisaalta jos on vaarana, että Tappara rummuttaa miehestä itseluottamuksen pellolle, niin sittenkin Helenius?
   
 24. George Parros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C.C.C.P, Anaheim Ducks 06-07.
  Lainaus:
  Ei taida Lehtonen olla enää millään lailla Ilveksen mukana:

  Lehtonen ja Valtonen loppukauden Kooveen riveissä

  Noin muuten on kyllä huvittavaa pohdiskella, että pitäiskö jonkun muun kuin Dostalin olla paikallispelissä maalissa, varsinkaan jos perustelut ovat tyyliin
  "Heleniukselle pelituntumaa ja itseluottamusta ja/tai ettei ny vaan käy nuorelle Tsehkki-vahdille köpölösti ku Tapparan tähtisikermä tulee vastaan"

  Kyllä ny tässä vaiheessa kautta, ammatlaisurheilussa ja ihan terveellä uteliaisuudella on pistettävä junnua uunniin niin pitkään, ku tulee ees yks huono peli/romahdus.
  Huonon pelin jälkeenkin voi vielä kattoa, että miten reagoi siihen.
  Dostalin kanssa All In.
  Jos ei onnistu, niin so fucking what.
   
 25. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tässä vaiheessa on vain pelien voittamisella merkitystä, ja kunnes toisin todistetaan se on todennäköisempää Dostalin kanssa.