Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ilveksen bandwagon kaudella 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Major Julli, 31.08.2012 klo 17.02.

 1. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Modet voi taas pahuudessaan siirtää/lukita tämän ketjun, mutta ajattelin silti avata meille sympatiaa vaikeuksiin ajautunutta Ilvestä kohtaan tunteville muiden joukkueiden faneille bandwagon-ketjun, jossa puhtaalla tahdon- ja mielenvoimalla symppaamme Ilveksen vähintään pois karsijan paikalta.

  Nyt on aika antaa tukea Ipalle.

  Oma mielikuvani tämän kauden Ilveksestä on se että hyökkäyspäässä on vähän vajetta kaikesta, puolustus on jopa yllättävän hyvä ja Wiikman mainettaan parempi veskari. Paljon katseet kiinnittyvät myös herroihin Helminen ja Viitakoski, joiden pitää pystyä parempaan suoritukseen kuin viime kauden valmennusryhmä, josta ei oikein mitään tolkkua saanut.

  Ilveksen hitlistin kärjessä on mielestäni SaiPa ja HPK näin ensi alkuun, jahka nämä jengit ovat takana on aika katsoa ketä killuu sijoilla 10. ja 11.
   
 2. Jay Low Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, SHL
  Lainaus:
  Mä oon messissä. Olin jo viime kaudella, ajoin Turusta karsintamatseihinkin. Lupaan käydä tälläkin kaudella matseissa kun olen Mansessa sukuloimassa. Ehkä jätän tällä kaudella matsin jälkeiset kanansiivet väliin ja ostan makkaraa hallilta. Nojoo, tota viimeistä en oikeesti kyl lupaa...

  Ooo-ou-o-oo, we are...

  Tsemppiä Ilves! Näyttäkää koko liigalle, että tinkimätön työnteko ja henki merkitsee enemmän kuin nimet pöytäkirjassa!
   
 3. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kakko
  Wagonissa ollaan ja Ilveksen pelejä tullaan paikan päälle katsomaan, niin paljon kuin mahdollista. Toivottavasti Westerlundin mukana saataisiin kipinää tamperelaisiin liikemiehiin ja sitä kautta rahaa Ilvekselle.
   
 4. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Ipa on vetänyt harkkapelit ihan hyvin. Tänään on Ässiä vastaan matsi, siinä nähdään hiukan tarkemmin Helmisten nykykunto.
   
 5. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ainoa kotimainen jengi joka voitti Bluesin syksyn harkkapeleissä. Ja oli viime kaudellakin kaikkein vaikein vastustaja.

  Mää oon sympannu Ipaa siitä lähtien kun opiskelin Tampereella 90-luvun loppupuolella ja kävin siellä kattomassa pelejä. Ipaan oli helppo kiintyä koska siellä pelas Raipen ja Tinken tapaisia velikultia ja Tapparaan oli vanhastaan kylmäkiskoinen suhtautuminen.
   
 6. Buffalo_1988 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ehkäpä noloin ketju jatkoajassa. Tulkaa nyyhkimään Ilveksellä on tosi kurja olo. Se tarvii vähän olkapäätä ja kaikkien fanien tukea, koska onhan se meidän yhteinen Ilves. Ihan niin kuin joku luonnonkatastrofi olisi tuhonnut sen talouden ja vienyt organisaation mennessään. Tämä on kilpaurheilua.
   
 7. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Lainaus:
  "Väärin kannatettu"-kortti on pelattu.

  Ipa sympatiat on faneille, nämä Manngårdit ja Meskaset voivat vetää puolestani kuivat, Ilves on ihan eri asia kuin jotkut tunaroivat rahamiehet.
   
 8. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ei morjes, mikä tollo. Vaikea varmaan ymmärtää, että Ilves herättää kannatustunteita yli seurarajojen, toisin kun joku JyPiii.

  Tämä on kilpaurheilua tosiaan ja luulempa, että ei mene kauaa kun Tampereen Ilves ajaa joka saralla ohi tästä Jyväskylän ylpeydestä.
   
 9. HekeK Jäsen

  Lainaus:
  Nyt iski myötähäpeä. Mistä sinä tiedät Jypin kannatuksen yli seurarajojen? Miten sinä voit sanoa, että Ilves ajaisi Jypin ohi urheilullisesti? Mitään merkkejä kun ei moisesta ole.
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2012 klo 09.52
 10. Buffalo_1988 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Saahan sitä kannattaa mitä haluaa, mutta minulla on Sm-Liigassa vain yksi joukkue jota kannatan ja muut saa tehdä mitä lystää. Kaikki muut joukkueet on vihollisia. Tälläiset "Voi voi, toivottavasti ilVess nousee" ketjut joihin muiden joukkueiden fanit tulee puhumaan lämpöisiä oksettaa minua.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2012 klo 23.01
 11. HekeK Jäsen

  Lainaus:
  Sama. Mutta olin minä Ässien puolella kun se pelasi omat karsintansa Sportia vastaan. Kyllä mulla on jengejä liigassa, joille toivon hyviä juttuja. En tosin Ilveksen kustannuksella.

  Lainaus:
  Esitän siis kysymyksen. Mitä hemmettiä tässä ketjussa roikut ja norkoilet?
   
 12. Buffalo_1988 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tulin esittämään kysymyksen, että miksi tälläinen ketju on pystyssä? Mitä tarkoitat tuolla roikkumisella?
   
 13. HekeK Jäsen

  Lainaus:
  Joillekin Ilves saattaa olla jotain muutakin kuin vastustaja toisten joukossa. Siinä ehkä syy. En osaa sanoa.

  Lainaus:
  Sitä, että tulet vastaamaan tähänkin postaukseen, vaikka ketju on mielestäsi "noloin ketju jatkoajassa" joka "oksettaa" sinua.

  Käy vaikka tänne oksentelemassa: JYP Bandwagon 2009 - Jatkoajan keskustelupalsta
   
 14. Buffalo_1988 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuo ketju on avattu 26.03 joka on jonkilainen perinne että sellainen avataan playoffien ajaksi. En puollustele etteikö se ole noloa, mutta tämä ketjun ensimmäinen viesti on elokuun puolelta, joka on mielestäni vielä nolompaa. Kerroin vaan oman mielipiteeni ja tämä ketju jää osaltani tähän. En todellakaan vihaa minkään liigajoukkueen faneja. En edes Ilveksen jos sait sellaisen kuvan.
   
 15. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Lainaus:
  Sinun provoa ennen oli ketjuun kirjoittanut vain neljä ihmistä. Kaikki muiden joukkueiden faneja. Kerrataas nyt sitten kaikkien sympatioiden syyt jos et ymmärtänyt lukemaasi.

  HIFK-fani Major Julli ja TPS-fani Ramchester osaavat toisten suurten monialaisten urheiluseurojen faneina antaa arvoa Ilvekselle. Toinen TPS-fani Jay Low:lla omaa lisäksi sukulaisia Tampereella ja Ilves on tullut sitä kautta tutuksi. Pavlovin Koira on opiskellut Tampereella, ja kuten kaupungin perinteisiin kuuluu, jokainen (lätkäfani) valitsee puolensa. Pavlovin Koira valitsi Ilveksen.
   
 16. HekeK Jäsen

  Lainaus:
  OT, mut Major Julli on Ässä? Tai sit mulla jakaa aivot nollalla.
   
 17. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kakko
  Vaikka JyPHT No Smoking Team -kannattajia harmittaisikin, niin Ilveksessä vaan on joku sellainen juttu, jota kannattaa vaalia...
   
 18. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Lainaus:
  Eiköhän tuo nimimerkin harhaanjohtavuudesta huolimatta ole kuitenkin edelleen sen toisen punaisen kannalla.

  Ja mitä tulee Ipaan, niin toivottavasti hommat alkaa skulaan. Omassa muistissa on vähän turhankin hyvin ne kehnot ajat täälläpäin, ja nyt siellä elellään ns. veitsi kurkulla.
   
 19. Jay Low Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, SHL
  Lainaus:
  Ehdottomasti, vähän niinku änärin original six... Ketjun alkutaipaleeseen osallistuneilla on varmasti subjektiivisia syitä olla pro Ilves, mutta kyllä jo pelkästään perinnesyyt tukevat vahvan Ilveksen olemassaoloa.

  Turha konservatismi ei sinänsä edusta mitään, mutta onhan Ilves sentään suomalainen jääkiekkoinstituutio, jonka moni toivoisi nousevan perinteiden edellyttämälle tasolle. Ruotsissakin kiekkoyhteisö heräsi AIK:n ja Djurgårdenin arvoon vasta kun nämä lähtivät vuorollaan hakemaan vauhtia Allsvenskanista. Mut anyway, arvo pitää ansaita, menneisyyden menestyksellä ei makseta tämän päivän laskuja.

  OT: Buffalo_1988, mun mielestä JYP oli - varsinkin tosi mukavassa Jyväskylässä pariin otteeseen asuneena - erittäin sympaattinen jääkiekkoseura, kunnes aloitin lukea Jatkoaikaa. :OT
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2012 klo 00.22
 20. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Lainaus:
  Vituttaako kun kukaan ei ikinä ajattele non smokingista vastaavalla tavalla?

  Ei luulisi sua haittaavan, jos joku haluaa sympata perinteistä seuraa jolla on mennyt päin vittua viimeaikoina.

  Ja kyllä, tämä on kilpaurheilua. Mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että näen liigassa mielummin Ilveksen kuin jonkun vitun JYPin, mikä ei edes tarkoita mitään.
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Tuolla häpeilyllä, HeGe41, ei tulla myöskään ikinä mitään saavuttamaan. Häpeile siis rauhassa, mä tuen Ilvestä ja sun ansiosta tuskin Share Ilveksen kautta.
   
 22. HekeK Jäsen

  Lainaus:
  No voihan että. Olen tästä ihan murtunut.

  Jätkä vetää.
   
 23. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Onko noussut hattuun?
   
 24. Bronco Jäsen

  Lainaus:
  En löydä sanoja. Kannattaa varmaan laittaa korkki kiinni tai edes nukkua yön yli ennen kuin painaa sitä viestin lähettämistä.

  Ketjun aiheeseen ei juuri lisättävää. Tietysti hienoa nähdä, että Ilves herättää tällaisia tunteita ja että perinteet on myös jollekin muulle tärkeitä.
   
 25. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Hiukan vituttaa että 100% positiivista henkeä hakenut ketjunavaus on lähtenyt tällaiseen haistatteluun. Mutta ei anneta sen masentaa.

  Itselläni on tuttujen ja puolituttujen joukossa muutamia ex-Ilveksiä, joten sitä kautta seuran kaaottinen tilanne on tullut tutuksi. Ässäfanina tiedän kokemuksesta miltä tuntuu kun hienoa seuraa johtaa joukko puuhastelijoita, joille oma ego on seuraa suurempi asia. Toivon lämpimästi että Ilves tästä nousee, niin liigaseurana kuin juniorien kasvattajanakin. Paljon on virheitä tehty, mutta ei mitään mitä ei parissa kaudessa oikein johdettuna saataisi korjattua.

  Se ettei fani pysty kunnioittamaan toisia seuroja tai niiden faneja on ihan yhtä typerää kuin pelaajat ja valmentajat, jotka eivät kunnioita vastustajaa. Mitään ei anneta ilmaiseksi mutta herrasmies pitää olla. Nämä "vain voitto hinnalla millä hyvänsä"- ihmiset ovat egoisteja joilta puuttuu tyylitaju. Kuluneen viikon aikana on sitä saatu seurata ihan riittämiin.