Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Heikkisen eilinen peli oli heikko. Varmasti parantaa mutten odota hänestä apuja/vaihtoehtoja Lukolle kuin yvlle. Maalin edustaa raivaa kyllä, mutta alkaa olemaan auttamatta liian hidas etenkin lyhytpuolustukseen. En yllättyisi vaikka häneltä tulee joku myöhästynyt taklaus jota puidaan kurinpidossa. Tällaista en tietenkään toivo.

En nyt muista oliko Jypin toinen maali kun karkasivat 2-0 yv hyökkäykseen. Heikkinen suoristi selkänsä heti joka mahdollisti yv hyökkäyksessä kahden miehen kiekottelun joka johti maaliin. Todnäk ei olisi kerennyt tilanteeseen mukaan, koska kaikki sujui hyökkääjillä kuin Strömsössä, mutta esim ripari olisi voinut tulla ja Heikkinen olisi ollut apuna.

Jypin yv maali oli niin Heikkisen mies maalilla. Oli jo hetki ennen sitä hukassa, pää pyöri ja mietti missä pitäisi olla. Hetki siitä niin maalisummerit soi. Oli Virralta erikoinen ratkaisu laittaa Heikkinen Reunasen kanssa. Itse laittaisin hänet joko Heinolan tai Seväsen kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy