Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Ilari Filppula – Kiekko-Vantaan monivuotinen junioritähti

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Lohipoika, 09.05.2011 klo 03.14.

 1. Lohipoika Jäsen

  Otsikon mukaisilla sanoilla alkaa yhden Kiekko-Vantaan suurimman oman kasvatin pelaajakortti Jatkoajassa. Nuoremman veljensä Valtterin tavoin Ilari Filppula aloitti jääkiekkouransa legendaarisessa vantaalaisessa Etelä-Vantaan Urheilijoissa. EVU-vuosien jälkeen hän siirtyi vanhempiin junioreihin Kiekko-Vantaaseen, jossa pelasi aina A-ikäiseksi saakka. Filppula pelasi A-junioreiden I-divisioonassa yli kahden pisteen ottelukeskiarvolla ja pelasi myöskin ensimmäiset ottelunsa miesten sarjoissa, kun hänet nostettiin kahden ottelun ajaksi Suomi-sarjassa pelaavan K-Vantaan kovan edustuksen mukaan (tuona kautena K-Vantaa nousi I-divisioonaan). Hyvin menneen kauden jälkeen Ilari siirtyi kaudeksi 2000-2001 Jokereihin, jossa hän heti voitti A-junioreiden SM-liigan pistepörssin.

  Pelipaikkaa Jokereiden edustuksen joukkueeseen ei kuitenkaan auennut, joten hän siirtyi pelaamaan lainalle kasvattiseuraansa Kiekko-Vantaaseen Mestikseen. Miehen debyyttikausi miesten sarjoissa oli loistava ja hän muodosti pelätyn tehoketjun yhdessä Pete Suonpään ja Teemu Kuusiston kanssa. Kauden päätteeksi Filppula valittiin Mestiksen vuoden tulokkaaksi. Menestyksestä huolimatta pelipaikkaa Jokereista ei auennut, joten hän jatkoi Vantaalla lainalla myös kauden 2002-2003. Kiekko-Vantaan joukkue oli pysynyt hämmästyttävän hyvin kasassa, mikä on harvinaista tällä sarjatasolla keskikaliiberin joukkueelle. K-Vantaa porhelsi koko syksyn sarjan piikkipaikalla, mutta loppukaudesta tapahtunut tasonlasku vei joukkueen monen mielestä pois voittajakandidaatin paikalta. Kurssi kuitenkin kääntyi ja lohipaidat luistelivat finaaleihin saakka ja olivat yhden voiton päässä koko Mestiksen voitosta Jukureita vastaan. Finaalitappiosta ja hopesta huolimatta kausi oli menestys Filppulalle myös henkilökohtaisella tasolla, kun hän oli koko sarjan pistepörssin viides ja valittiin vuoden herrasmiespelaajaksi ja Mestiksen ykköstähdistöön. Lisäksi Filppula pääsi pelaamaan yhden ottelun SM-liigaan Jokereissa.

  Seuraavaksi kahdeksi kaudeksi Filppulan tie vei SM-liigaan ja Jypiin liikunnanopettajaopintojensa johdosta. Kahden Jyväskylässä ja lähinnä alemmissa kentissä vietetyn kauden jälkeen veri veti takaisin pääkaupunkiseudulle kesällä 2005 ja tällä kertaa kirjaimellisesti, kun hän siirtyi Jokereihin tarkoituksenaan päästä pelaamaan pikkuveljensä Valtterin kanssa. Valtteri kuitenkin siirtyi ennen kauden alkua Detroitiin, joten Ilari jäi yksin Jokereihin. Kaksijakoisesti menneen kauden jälkeen Ilari palasi tuttuun Jyväskylään ja opintojensa pariin ja vietti siellä toiset pari kautta. Ensimmäinen kausi oli onnistunut, mutta toinen floppasi. Ilari siirtyi kesällä 2008 Turkuun ja TPS:n riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Ensimmäinen kausi meni ihan mukavasti, mutta kaudella 2009-2010 Filppula puhkesi lopullisesti kukkaan ja nousi mestaruuteen päättyneen kauden aikana lopullisesti SM-liigan parhaimpien hyökkääjien joukkoon. Yksi tuon kauden upeimmista maaleista syntyi Filppulan mailasta kolmannen finaaliottelun jatkoajalla HPK:ta vastaan.

  Ilari ehti jo sopia kahden vuoden sopimuksen Jokereihin keväällä 2010, mutta tie aukesi Detroitiin Valtterin luo, joten Ilari pakkasi kamppeensa ja suuntasi kohti Yhdysvaltoja. Kausi kuitenkin kului kokonaan Detroitin farmijoukkue Grand Rapidsin riveissä. AHL:n pistepörssin 16. sijasta ja sarjan tähdistöotteluun valinnasta huolimatta pelejä ylhäällä ei kertynyt ainuttakaan. Kautta voi kuitenkin pitää onnistuneena, joten ei ole mitenkään sanottua, että yksikään muu NHL-joukkue ei tarjoaisi sopimusta. Huhujen mukaan Filppula olisi sopinut sopimuksen Jokereiden kanssa ensi kaudesta, mutta pomminvarmojen NHL-, KHL- ja muiden pykälien johdosta tämä ei ole alkuunsakaan varmaa. Todennäköisesti Filppula jatkaa ulkomailla, toivottavasti jopa NHL:ssä, mutta lienee tällä vain varmistanut sen, että maitojunan osoite on Ilmala.

  Ilari täyttää loppuvuodesta 30 vuotta, joten kovin montaa pelivuotta hänellä ei enää ole jäljellä. Allekirjoittaneen omissa toiveissa olisi, että Ilari pystyisi nyt kukkaan puhjettuaan keräämään hieman eläkerahoja ulkomaiden rikkaammista sarjoista ja pääsisi pelaamaan edes yhden ottelun NHL:ssä, pääsisi edustamaan Suomen maajoukkuetta MM-kisoissa tai edes EHT-turnauksessa ja tulisi sitten päättämään uransa ja pelaamaan pari viimeistä vuottaan kasvattiseurassaan Kiekko-Vantaassa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2011 klo 13.11
 2. Lohipoika Jäsen

  Ilari Filppula siirtyi peräti nelivuotisella sopimuksella Jokereihin (linkki). Ensimmäinen reaktioni oli "miksi", kun kysyntää olisi taatusti ollut paremmissakin paikoissa, mutta tämä uutinen Filppulan siirrosta antaa hyvän syyn siirrolle: hän haluaa olla mukana ensi vuoden MM-kotikisoissa eikä Pohjois-Amerikasta ole helppoa tulla valituksi kisoihin. Onnea siis Filppulalle ensi kaudeksi ja toivotaan valintaa kisoihin! Siinä olisi sitten hyvä paikka antaa kovat näytöt NHL-miehille ja kaudeksi 2012-2013 taas Amerikkaan.
   
 3. Lohipoika Jäsen

  Kun Filppula kesällä teki monen vuoden sopimuksen Jokereihin, moni odotti hänestä melkoista syöttökonetta ja yltävän vähintään Leinon muutaman vuoden takaisiin tehoihin. Niinpä ollen 21 ottelussa tulleet 2+10 tuntuvat melko vaatimattomilta. Jopa taitokiekon perikuva Jarkko Ruutu on pistepörssissä Filppulan edellä. Toivotaan nyt, että Ilarilla lähtee peli kulkemaan ja pisteitä tulemaan. Ja jos ei lähde, ainahan kaverin voi pistää tänne K-Vantaaseen muutamaksi peliksi. Oma poika kelpaa aina kotiin.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  TPS - Ilves
  • 1.85
  • 4.30
  • 3.20
  Jokipojat - Ketterä
  • 1.93
  • 4.20
  • 2.95
  KOOVEE - K-Vantaa
  • 3.50
  • 4.60
  • 1.68
  Peliitat - KeuPa HT
  • 2.70
  • 4.00
  • 2.10
  SaPKo - RoKi
  • 1.85
  • 4.40
  • 3.00